En række af vores læsere har kommenteret, at de har kæmpet mod depression. Dette er ret forståeligt. Vi står løbende over for den konflikt, der skyldes, at vi holder til modsatte holdninger. På den ene side ønsker vi at tjene Jehova Gud sammen med medkristne. På den anden side ønsker vi ikke at blive tvunget til at lytte til falske lære. Det er en af ​​grundene til, at mange af os forlod de mere traditionelle kirker.
Så derfor fandt jeg, at denne uges TMS- og servicemøde var særlig gal.
Først var der studerende nr. 2 ”Vil trofaste kristne blive ført i himmelen uden at dø?” Vores officielle svar er nej, og søsteren, der blev tildelt denne del, underviste pligtopfyldt denne stilling baseret på Ræsonnement bog, der forklarer, at alle skal dø først, før de kan opstå til himmelsk liv. Selvfølgelig undlod hun at læse og forklare 1 Korinther 15: 51,52:

"Vi skal ikke alle falde i søvn [i døden], men vi vil alle blive ændret, 52 på et øjeblik, i et blinkende øje under den sidste trompet. Thi basunen vil lyde, og de døde vil blive rejst uforstyrrende og vi skal ændres".

Hvor meget mere tydeligt angivet kan det få? Alligevel modsiger vores officielle holdning det, vi finder i Guds ord, og chokerende synes ingen at lægge mærke til det.
Derefter var der Spørgeskema der fastsatte kravene for, at nogen skulle blive døbt. Jeg kan forestille mig, at Peter før Cornelius husstand fortalte alle, der var samlet der, at selvom de lige havde synligt modtaget den hellige ånd, ville de skulle vente i flere måneder for at bevise, at de kunne være regelmæssige mødedeltagere. Det vil også være tilrådeligt for dem at kommentere regelmæssigt. Endelig skulle de være ude i tjeneste, "logisk nok at give tilstrækkelig tid til at demonstrere, at de var fast besluttede på at have en regelmæssig og nidkær andel i forkyndelsen måned efter måned". Eller måske Philip, da han stillede spørgsmålet fra etiopieren: ”Se en vandmasse! Hvad forhindrer mig i at blive døbt? ”, Kunne have svaret:“ Ve, store fyr! Lad os ikke komme foran os selv. Du har ikke engang deltaget i et møde endnu, for ikke at tale om at komme ud i tjeneste. ”
Hvorfor lægger vi krav, der ikke findes i Skriften?
Men kickeren for mig var den sidste del, hvor Matthew 5: 43-45 blev diskuteret. Disse vers læser som følger:

”“ DU hørte, at der blev sagt: 'Du skal elske din næste og hader din fjende.' 44 Dog siger jeg til jer: Bliv ved med at elske DINE fjender og bede for dem, der forfølger DIG; 45 for at I kan bevise jer jeres fars sønner der er i himlen, da han får sin sol til at komme op over onde mennesker og gode og får det til at regne over retfærdige mennesker og uretfærdige. ”

Hvordan kan vi med glæde gøre dette til den verdensomspændende menighed i en servicemødedel og samtidig undervise i Vagttårnet at vidnerne 7,000,000 + rundt om i verden ikke er Guds sønner, men kun hans venner? Hvordan er det muligt, at vi alle sidder der med metaforiske blinkere, når vi helt savner det faktum, at vi bliver opfordret til at gøre noget, der faktisk modsiger vores officielle undervisning?
At udholde disse mange fejltagelser i et enkelt møde, mens man hele tiden bider ens tunge for at stoppe med at råbe: ”Men kejseren har intet tøj!” Er nok til at sætte nogen i en funk, hvis ikke en fuldblæst depression.
 

Meleti Vivlon

Artikler af Meleti Vivlon.
    41
    0
    Vil elske dine tanker, bedes du kommentere.x
    ()
    x