A KOMMENTAR blev lavet under min seneste indlæg om vores ”Intet blod” -lære. Det fik mig til at indse, hvor let det er at fornærme andre ubevidst ved at synes at minimere deres smerte. Sådan var ikke min hensigt. Det har dog fået mig til at se dybere på tingene, især mine egne motivationer til at deltage i dette forum.
For det første, hvis jeg har fornærmet nogen på grund af bemærkninger, der betragtes som ufølsomme, undskylder jeg.
Med hensyn til spørgsmålet rejst i det førnævnte KOMMENTAR og til dem, der måske deler kommentatorens synspunkt, lad mig forklare, at jeg blot udtrykte min personlige følelse af, hvordan jeg ser døden for mig selv. Det er ikke noget, jeg frygter - for mig selv. Jeg ser dog ikke andres død på den måde. Jeg frygter at miste kære. Hvis jeg mistede min kære kone eller en nær ven, ville jeg være ødelagt. Viden om, at de stadig lever i Jehovas øjne, og at de vil være i live i enhver forstand af ordet i fremtiden, ville lindre min lidelse, men kun i en lille grad. Jeg ville stadig savne dem; Jeg ville stadig sørge; og jeg ville helt sikkert være i kval. Hvorfor? Fordi jeg ikke ville have dem rundt mere. Jeg ville have mistet dem. De lider ikke noget sådant tab. Mens jeg ville savne dem alle de resterende dage af mit liv i dette onde gamle system, ville de allerede være i live, og hvis jeg skulle dø trofast, ville de allerede dele mit firma.
Som David sagde til sine rådgivere, forvirrede over hans tilsyneladende ufølsomhed over for tabet af sit barn: ”Nu hvor han er død, hvorfor fastede jeg det? Er jeg i stand til at bringe ham tilbage igen? Jeg går til ham, men hvad angår ham, vil han ikke vende tilbage til mig. ”(2 Samuel 12: 23)
At jeg har meget at lære om Jesus og kristendommen, er meget sandt. Hvad der stod i spidsen for Jesu sind, vil jeg ikke antage at kommentere, men udryddelsen af ​​den store fjende, døden, var en af ​​de vigtigste grunde til, at han blev sendt til os.
Hvad det hver enkelt af os måtte føle er det vigtigste spørgsmål i livet, det bliver meget subjektivt. Jeg kender nogle, der blev misbrugt som børn, og som blev yderligere ofre for et system, der syntes mere interesseret i at skjule dets snavsede tøj end at beskytte dets mest sårbare medlemmer. For dem er børnemishandling det vigtigste spørgsmål.
Imidlertid vil en forælder, der har mistet et barn, der måske er blevet sparet ved en blodoverføring, med rette føle, at intet kunne være af større betydning.
At hver enkelt har et andet synspunkt på ingen måde bør tages som respektløs for den anden.
Jeg har aldrig været personligt rørt af nogen af ​​disse rædsler, så prøv som jeg kan, jeg kan kun forsøge at forestille mig smerter fra en forælder, der har mistet et barn, der måske var blevet skånet, hvis der var blevet brugt blod; eller smerte for et barn, der er blevet misbrugt og derefter forsømt af dem, han har regnet med for at beskytte ham.
For hver er det vigtigste spørgsmål med rette det, der har påvirket ham mest.
Der er så mange forfærdelige ting, der gør ondt på os hver dag. Hvordan kan den menneskelige hjerne klare sig? Vi er overvældede, og derfor er vi nødt til at beskytte os selv. Vi blokerer for, hvad der er mere, end vi kan håndtere for at undgå at blive sur af sorg, fortvivlelse og håbløshed. Kun Gud kan håndtere alle de problemer, der rammer menneskeheden.
For mig vil det, der har påvirket mig mest personligt, være det, der interesserer mig mest. Dette bør på ingen måde tages som respekt for de spørgsmål, som andre føler er vigtigst.
For mig er doktrinen "intet blod" en vigtig del af et meget større emne. Jeg har ingen måde at vide, hvor mange børn og voksne der er døde for tidligt på grund af denne lære, men enhver død, der er bragt af mænd, der blander sig med Guds ord for at vildlede Jesu små, er foragtelig. Det, der bekymrer mig i endnu større grad, er ikke kun tusinder, men millioner af liv, der potentielt mistes.
Jesus sagde: “Ve dig, skriftkloge og farisæere, hyklere! fordi DU krydser hav og tørt land for at gøre en proselyte, og når han bliver en, gør du ham et emne for Gehenna dobbelt så meget som jer selv. ”- Mat. 23: 15
Vores måde at tilbede er blevet fyldt med regler som farisæerne. ”Intet blod” -læren er et glimrende eksempel. Vi har omfattende artikler, der definerer, hvilken type medicinsk procedure der er acceptabel, og hvilken der ikke er; hvilken blodfraktion er lovlig, og hvilken ikke. Vi pålægger også et retssystem på mennesker, der tvinger dem til at handle i strid med Kristi kærlighed. Vi fjerner forholdet mellem barn og himmelske Fader, som Jesus kom ned for at afsløre for os. Al denne løgn læres vores disciple som den rette måde at behage Gud på, ligesom farisæerne gjorde med deres disciple. Gør vi, ligesom dem, sådanne emner for Gehenna dobbelt så meget som os selv? Vi taler ikke om en død, hvorfra der er en opstandelse herfra. Dette er en gang for alle. Jeg ryster over at tænke over, hvad vi kan gøre på verdensplan.
Dette er det emne, der mest interesserer mig, fordi vi har at gøre med et potentielt tab af millioner i menneskeliv. Straffen for at snuble de små er en møllesten om halsen og et hurtigt kast i det dybe blå hav. (Mat 18: 6)
Så da jeg talte om ting, der interesserede mig mere, bagatelliserede jeg på ingen måde andres tragedie og lidelse. Det er bare, at jeg ser potentialet for lidelse i endnu større målestok.
Hvad kan vi gøre? Dette forum startede som et middel til dybere bibelstudier, men det er blevet noget andet - en lille stemme i et stort hav. Til tider har jeg det som om, at vi befinder os i stævnen for en massiv havforing på vej mod et isbjerg. Vi råber en advarsel, men ingen hører eller bekymrer sig om at lytte.

Meleti Vivlon

Artikler af Meleti Vivlon.
    16
    0
    Vil elske dine tanker, bedes du kommentere.x
    ()
    x