[denne artikel blev bidraget af Alex Rover]

Antallet af mindedeltagere fra Jehovas Vidners årsbog for 2014 er nu kendt: 14,1211.
2012 deltagere: 12604 [i]
2013 deltagere: 13204
2014 deltagere: 14121
Hvilket giver en stigning på 600 mellem 2012 / 13 og en stigning på 917 mellem 2013 / 14. Dette udgør en stor stigning!
fremskrivningMange Jehovas Vidner vil forsøge at bagatellisere betydningen af ​​dette nummer og angive, at enhver kan hævde at være salvet, og at vi ikke har nogen måde at kende det sande antal på.
En retfærdig erklæring? Forestil dig hvilken glæde og fest vi ville være vidne til, hvis antallet af rapporterede nye vanddåb var fordoblet det sidste år. Vi bør ikke holde dobbelt standard: man kan ikke sige et år at stigning er et bevis på Jehovas velsignelse, og det næste år skyldes dette ikke vores mangel på det.
Vanddåbene faldt med ca. 1% i 2014, mens nye salvede deltagere er over 50% i samme periode. Faktisk har vi al grund til at tro, at det sande antal salvede deltagere er endnu højere. Når alt kommer til alt kender vi til så mange, der vælger at deltage privat derhjemme af forskellige personlige årsager, eller som ikke opfylder standarderne for det styrende organ eller de ældre kroppe, der skal tælles.
I betragtning af en gennemsnitlig lineær vækst i gennemsnit i de sidste par år kan vi forvente, at der rapporteres om 730 nye deltagere næste år. Mange faktorer kan ændre denne fremskrivning, og den største faktor er naturligvis den hellige ånd. Jeg er ivrig efter at se, hvad der vil udfolde sig!
Lad os glæde os over denne stigning. Når alt kommer til alt kan vi byde velkommen i det mindste 917 nye brødre og søstre i Kristus. Det kræver enormt mod for et Jehovas Vidne at begynde at deltage offentligt, og det symboliserer deres accept af Jesus Kristus som deres personlige mægler og Herre.
Gennem dette nærmer vi os også vores himmelske Fader. Ikke kun som venner, men som hans egne elskede børn.

Utrolig nåde, hvor sød lyden, der reddede en elendighed som mig, jeg engang var fortabt, men nu blev jeg fundet var blind, men nu ser jeg.


[i] Tak MarthaMartha for at have bekræftet numrene i årbogen.

40
0
Vil elske dine tanker, bedes du kommentere.x
()
x