Jehovas-vidner-ISIS

Billede fra en vagttårnspublikation, der viser fremtiden for ikke-troende i Armageddon.

Artikel 15, 2015 i marts “Hvad ISIS virkelig ønsker”Af The Atlantic er et strålende stykke journalistik, der giver reel indsigt i, hvad der driver denne religiøse bevægelse. Jeg kan varmt anbefale det.
Det, der skræmte mig ved at læse denne artikel, er, hvor godt mit Jehovas Vidners sind kunne forstå ISIS-psykologi. Hvis Bibelen var bogen for ISIS og ikke Koranen - kunne de muligvis ikke skelnes fra Jehovas Vidner eller en anden fundamentalistisk kristen gruppe, og vi roser dem måske for deres guddommelige hengivenhed. Faktisk tænkte jeg ved at læse denne artikel for mig selv, at hvis jeg var en hengiven muslim, ville jeg kun have to valg: beslutsomt fordømme ISIS og muligvis hele min tro eller slutte sig til dem.
Efter min mening kan du ikke tjene halvhjertet Gud. Hvis du kender hans vilje, tjener du ham i sandhed efter din bedste viden.
ISIS repræsenterer en bogstavelig fortolkning af Koranen. I den forstand søger de at følge deres bog efter bedste evne. En del af mig kan beundre det, er endda sympati for dem - bortset fra det faktum, at det strider mod alt, hvad der gør os til mennesker. Onde ting kan ikke komme fra Gud, medmindre vores Gud er Satan.
Ligeledes tjener det intet formål at gentage Jehovas Vidners dyder, mens det samtidig sukkerbelægger den hadefulde propaganda, der kommer ud af Vagttårnets sider. Hadefulde fremgangsmåder er ikke kristne. At bruge kalifatet som en sammenligning med Jehovas Vidners teokrati er måske lidt chokerende, men visse fremgangsmåder fra JW-organisationen er so afskyelig, at de er nødt til at blive udsat i det mest mulig lys.

Efterlign nidkærheden - slagtende frafald

Måske synes du, at det er latterligt at sammenligne disse to religiøse organisationer. Når alt kommer til alt betragtes Jehovas Vidner i vid udstrækning som politisk neutral og er kendt for deres ikke-vold. Men Jesus lærte os at se ud over det ydre udseende og ind i hjertet:

“Ve jer, lovlærere og farisæere, I hyklere! I er som hvidkalkede grave, der ser smukke ud, men indvendige er fulde af de dødes knogler og alt urent. ” (Mattæus 23:27)

”Som en belægning af sølvdæk på lertøj er inderlige læber med et ondt hjerte.” (Ordsprog 23: 28)

Jeg startede for nylig en Instagram-konto @beroeanpickets. Inden for få dage havde nogen taget det på sig at 'advare' alle om mig, og jeg modtog trusler om fysisk vold mod mig og min familie, der involverede ordet hospital.
Indrømmet, dette er anekdotisk bevis for kun et enkelt individ - og i al retfærdighed tilskyndes ikke fysisk vold. De fleste vidner er 'fredselskende'. Men som denne artikel vil demonstrere, dyrker medlemmerne af Jehovas Vidners styrende råd en følelse af had hos deres tilhængere af det de skriver om frafaldne.
November 15, 2011 studieudgave af Vagttårnet havde en undersøgelsesartikel, der indeholdt følgende i dens indledende afsnit:

”Jehu var en mester for ren tilbedelse. I udførelsen af ​​denne rolle var han energisk, hurtig, nådesløs, iver og modig. Jehu manifesterede egenskaber, som vi ville gøre det godt at efterligne."

Og senere forklarer undersøgelsen:

”Profeten Elisa sendte en af ​​profeternes sønner for at salve Jehu som konge og for at instruere ham om at dræbe enhver mand i det frafaldne hus i Akab.”

 “Jehu meddelte, at han havde til hensigt at holde 'et stort offer' for Ba'al. (2 Kong 10:18, 19) 'Dette er et klogt ordspil fra Jehu', siger en lærd. Mens udtrykket anvendt her “generelt betyder 'ofre,'det bruges også af 'slagtning' af frafaldne".

”Det er rigtigt, at Jehu spildte meget blod. Alligevel præsenterer Skriften ham som en modig mand ... ”

"Selvom tanken om vold er ubehagelig, vi burde indse det i de dage, Jehova brugte sine tjenere til at udføre sine domme. ”

Mens vold ikke er tilladt nu - det ville være under en teokratisk regering. Det er præcis, hvad kalifatet erklærer at være: et teokrati. Og under teokratisk styre gælder visse love, der normalt ikke finder anvendelse. Den atlantiske artikel siger:

Før kalifatet var 'måske 85 procent af sharia fraværende i vores liv', fortalte Choudary mig. 'Disse love overholder sig, indtil vi har khilafa' - et kalifat - 'og nu har vi en.' Uden et kalifat er for eksempel individuelle årvågerne ikke forpligtet til at amputere hænderne på tyve, de fanger ved handlingen. Men opret et kalifat, og denne lov sammen med en enorm mængde anden retspraksis vækker pludselig.

Ja, i deres nuværende tilstand beskriver Jehovas Vidner sig selv som "begrænset af lovene i den verdslige nation, hvor vi bor og også ved Guds love gennem Jesus Kristus ”i henhold til følgende spørgsmål fra læserne:
forbudt at dræbe frafaldne i henhold til landets love

Vakttårnet 11 / 15 / 1952 s. 703

Så ved at være "begrænset" i den forstand, at vi ikke kan bruge fysisk vold - selv ikke mod vores eget kød og blod - hvordan er et vidne til at følge styringsorganets retning for at vise "mod" som Jehu mod frafalde? Hvordan bliver vi bedt om at "efterligne" ham?

Ælde, had og afsky!

Vedrørende den guddommelige had af kvalitet, lærer Koranen:

Allah afviser vantro - Surah 35: 26

I modsætning hertil sagde vores konge Jesus Kristus:
Elsk dine fjender

”Hvis du elsker dem, der elsker dig, hvilken belønning vil du få?” [Gør ikke engang ISIS-medlemmer det?] (Matthew 5: 46)

Jesus sagde, at vi vil genkende hans sande disciple ved deres frugt, deres kærlighed. Ægte kristen kærlighed er ikke bare smilende og kramende på forsamlinger - hilsen dem, der er enige med dig. Det inkluderer at elske dem, der hader dig.
Alligevel, som Jehovas kommunikationskanal, hans meget talsmand på jorden, det styrende organ ved bedre end Jesus.  Faktisk er de i modstrid med ham! Vakttårnet i oktober 1st 1993 angiver:

"En kristen må hader (i den bibelske forstand af ordet) dem, der uadskilleligt har knyttet sig til ondskab ... de er ikke nysgerrige efter frafaldne ideer. Tværtimod føler de 'en afsky mod dem, der har gjort sig til Guds fjender, men de overlader det til Jehova at udføre hævn. «

Ja, Vagttårnet fortæller, at det følger med HAD frafaldne. Overvej, hvor konsekvent denne hadetale har været i de sidste 60 år:
71561wt

Vakttårnet 7 / 15 / 1961

71574wt

Vakttårnet 7 / 15 / 1974 s. 442

10152wt

Vakttårnet 10 / 1 / 1952 s. 599

Profeten sagde: 'Krig er bedrag'

I Paris-angrebene i november 2015 havde mindst en af ​​terroristerne tidligere stillet sig som flygtning i Grækenland. Underteksten kommer fra Hadith - Bukhari 52: 269.

Der er to former for løgn for ikke-troende, der er tilladt under visse omstændigheder, taqiyya , Kitman. Disse omstændigheder er typisk dem, der fremmer [islamens] sag - i nogle tilfælde ved at vinde tillid fra ikke-troende for at få vist deres sårbarhed og besejre dem. (Kilde)

Jehovas Vidner er også i krig. Vakttårnet, januar 15, 1983, s. 22: "Denne kendsgerning kan ikke understreges: Vi er i en krig med overmenneskelige fjender, og vi er konstant nødt til at være opmærksomme på dette."

”Så i åndelig krigsførelse det er korrekt at fejle fjenden ved at skjule sandheden. Det gøres uselvisk; det skader ingen; tværtimod, det gør meget godt. I dag er Guds tjenere involveret i en krigsførelse, en åndelig, teokratisk krigsførelse, en krigsførelse bestilt af Gud mod onde åndemagter og mod falske lære ... De skal til enhver tid være meget forsigtige med ikke at videregive nogen information til fjenden, som han kunne bruge til at hindre forkyndelsesarbejdet. ” (Vagttårn 5/1/1957 s. 285-286)

Sådan fejlinformation og skjule information for nylig skaber overskrifter i forhold til organisationen, der dækker over overgreb mod børn. Hvis australiens filial blev ved med 1000 tilfælde af pedofili skjult for myndighederne, hvor mange sager er der på listen i USA eller endda over hele verden?
cnn-jworg-pædofil

At bringe skændsel mod Jehovas navn - vildledende handlinger kommer frem i lyset.

Enhver, der så videoer af retten, ville føle en afsky i deres mave for den måde, hvorpå flere mennesker fremsatte vildledende påstande. Jeg kan varmt anbefale, at du gennemgår nogle af de skandaløse vildledende udsagn lavet i Royal Commission of Australiens sonde til børnemolestering. Tag for eksempel de falske udsagn fra Terrence O'Brien (leder af Australiens afdeling), og hvordan advokaten forsøger at redde ansigt.
Ikke kun skjuler de den afskyelige sandhed, ødelægge beviser - de gør alt for at afbryde fløjter. (Kilde, Kilde)

Syge tanker

Allah, som en åndelig antidoktor, forårsager øget sygdom i de vantroes hjerte:

“Allah øger deres sygdom.” (Kilde)

mentally_diseased_apostates_jehovah
Da Jehovas Vidner sommeren 2011 begyndte at ringe frafaldne “Syg” (se billedet ovenfor), The Independent skrev en artikel, hvor talsmanden for Watchtower Society løjmende løjet:

”Rick Fenton, en talsmand for Watchtower Society, insisterede i går aftes på, at udstødelse var” en personlig sag, som hver enkelt person selv skulle beslutte ”. ”Ethvert af Jehovas Vidner kan frit udtrykke deres følelser og stille spørgsmål,” sagde han. "Hvis en person skifter mening om bibelske læresætninger, som de engang elskede, anerkender vi deres ret til at forlade."

Det er ikke en personlig sag at undgå, når der er organisatoriske straffe for dem, der fortsætter med at omgås organisatorisk afskårne individer. Et vidne er ikke gratis at udtrykke deres følelser af tvivl i det styrende organ uden konsekvenser - som jeg personligt har oplevet. Hvis vi frit kunne gøre det, ville vi ikke blive mærket som frafaldne til at tale sandheden til vores læsere. Og vi har måske ret til at rejse - på bekostning af at have vores familie og venner afsky for os, se os med afsky.

Tortur

Jehovas Vidner engagerer sig i organisatorisk tortur ved deres kærlighedsfulde praksis med at lure, nedbryde familier og forårsage alvorlig lidelse og skade på ofrene. Denne hadpolitik skal slutte. De, der tør tale mod ledelsen, står over for tortur. De, der tør at forlade, står over for tortur. De, der har tilbage, vil fortsat blive tortureret, indtil de bryder sammen og vender tilbage.

[Tortur er] bevidst, systematisk eller mangelfuld påføring af fysisk eller mental lidelse af en eller flere personer, der handler alene eller på ordrer fra en myndighed, for at tvinge en anden person til at give information, indrømme en tilståelse eller af anden grund (World Medical Association, 1975).

[Tortur er] enhver handling, hvorved alvorlig smerte eller lidelse, hvad enten det er fysisk eller psykisk, med vilje påføres en person til sådanne formål som at få fra ham eller en tredjeperson information eller en tilståelse, straffe ham for en handling, han eller en tredje person har begået eller er mistænkt for at have begået eller skræmme eller tvang ham eller en tredjeperson eller af en eller anden grund baseret på forskelsbehandling af nogen art, når sådan smerte eller lidelse er påført af eller ved anmodning om eller med samtykke eller tiltrædelse af en offentlig tjenestemand eller anden person, der handler i en officiel egenskab (De Forenede Nationer, 1987).

Psykologisk tortur er tortur (Kilde). Hæmning er tortur. Det kaldes social dødsstraf (Kilde), såter endnu mere end mobning:

Fordi ostracism kan være så dødbringende, mener forskere, at vi har udviklet akut følsomhed over for den. Det kan narre os endnu mere end at blive ramt, latterliggjort eller råbte, hvilket får vores krop og sind til at lide udsøgt. Vores behov for at høre til er så stærk, at vi oplever psykologiske og fysiske effekter med det samme. Neurovidenskabsfolk har fundet, at social afvisning opleves meget som fysisk smerte - forbundet til det samme neurale kredsløb.

At Jehovas Vidner tyr til former for psykologisk tortur, stiller etiske spørgsmål. Begrunder slutningen midlerne? Det bliver ofte spurgt: ”Er tortur dårlig, når det ser ud til at give resultater?” Den organiserede psykologiske tortur blandt Jehovas Vidner resulterer i en ”ren menighed” og får mange, der er tilbage, tilbage til menigheden.
I International Journal of Applied Philosophy, 2005, an artikel optrådte med titlen "Er tortur nogensinde moralsk forsvarlig?" Seumas Millar forsøger at forsvare holdningen, at det i nogle ekstreme nødsituationer er moralsk berettiget. Alligevel siger han, at dette skulle ikke være 'Institutionaliseret'.
Fra outsider-synspunktet synes dette en latterlig forudsætning at overveje, men for insideren står selve spørgsmålet om evigt liv på spil. Der er ikke et vigtigere "resultat", som man kan overveje sådanne foranstaltninger end evig frelse. At vide, at frelse ikke er bundet til en organisation, men til tro alene, gør en sådan tortur især svær at bære, fordi det ikke tjener nogen berettiget ende.

Aliance & Vehicle for Salvation

ISIS adlyder ordene i deres bog til punkt og prikke. Alt, hvad de siger, understøttes af deres skrifter. Men lydighed over for kalifens befalinger bærer myndigheden af ​​Guds vilje. Fra The Atlantic artikel, vi først nævnte i begyndelsen af ​​denne artikel:

”Kalifatet, fortalte Cerantonio, er ikke kun en politisk enhed, men også et redskab til frelse. Islamisk stats propaganda rapporterer regelmæssigt løfterne om baya'a (troskab), der ruller ind fra jihadistgrupper over den muslimske verden. Cerantonio citerede et profetisk ordsprog, at at dø uden at løfte troskab er at dø jahil (uvidende) og derfor dø en 'død af vantro'. ”

Det samme kan siges for JW.ORG som et redskab til frelse, og lydighed mod organisationen er en form for baya'a (troskab). EN gennemgang af Watchtower-undersøgelserne af 2014 viser, at det vigtigste for et Jehovas Vidne i dag er lydighed og ofring til organisationen.
Gå ind i det nye verdenssamfund - teokratiet. Dens leder? Kristus - hersker usynligt. Dens repræsentanter? Jehovas Vidners styrende råd. Så sent som det årlige møde i 2015 bekræftede det styrende råd, at de er Guds talspersoner. At tale mod det styrende råd er et oprør mod Gud selv.
I det andet dåbsspørgsmål til Jehovas Vidne tilslutter kandidaterne sig denne Frelsesorganisation:

“Forstår du at din indvielse og dåb identificerer dig som et af Jehovas Vidner i forbindelse med Guds åndsstyrede organisation? Efter at have svaret ja på disse spørgsmål er kandidaterne i en ret hjertesituation for at gennemgå kristen dåb".

Den understregede sætning indikerer, at en person, der ikke har tilknytning til denne organisation, ikke har en ret hjertesituation til at gennemgå kristen dåb. Derfor er andre kristne, der ikke anerkender denne organisation, falske.
Ligesom det er en pligt for enhver muslim i verden at tilslutte sig kalifatet - ifølge ISIS - er det enhver kristen i verden at “forlade falske religion” og tilslutte sig organisationen af ​​Jehovas Vidner - ifølge Vakttårnet. De, der nægter at lytte til advarslen om den kommende dom, står over for 'død' på Armageddon.

At gøre det umulige

Kristus gav sit liv for sine fjender. (Romerne 5:10) Han blev latterliggjort. Han elskede dem. (Mattæus 12:32) Han blev tortureret. Han elskede dem stadig. Han blev dræbt. Han døde for dem.
Fordøm på alle måder det, der er ondt, udsæt falskheder; men havn ikke had for din medmand i dit hjerte. Vend den anden kind. Elsk dine fjender - dette er det klareste svar, vi kan give til al had i denne verden. Tilgivelse og kærlighed er centrale for kristendommen.

Jesus svarede: 'Jeg siger jer, ikke syv gange, men syvoghalvfjerds gange' "(Matt 18: 21-22). ”Vær venlige og medfølende over for hinanden, tilgivende hinanden, ligesom i Kristus, at Gud har tilgivet dig ”(Efeserne 4: 32). ”For hvis du tilgive mænd, når de synder mod dig, vil din himmelske Fader også tilgive dig ”(Matthew 6: 14).
Selv om det styrende råd fortsætter med at forfølge os, skal vi bede for dem, at de en dag kan omvende sig. Hvad ISIS-medlemmer angår - jeg tror, ​​at de virkelig bedrages i deres egen snoede ideologi. Hvem kan fortælle os, hvad der er løsningen på denne nuværende verdenskrise? Som artiklen i The Atlantic påpeget, en måde er at bekæmpe ideologi med ideologi.
Vi gør vores del om beroiske pickets, der kæmper ideologi med ideologi. Menneskets ord med Guds ord. Hold hovedet højt, når du går ud af din hall for sidste gang. Hold hovedet højt, når din familie siger farvel, mens du kysser dine børn godnat for sidste gang. Uanset hvad vi får til at lide, læg det i Guds hænder.

Vagttårns artikel scanner fra http://www.sixscreensofthewatchtower.com/1hatred.html
21
0
Vil elske dine tanker, bedes du kommentere.x
()
x