JackSprat lavet en kommentar under det nylige indlæg den Kristen neutralitet og organisationens engagement i De Forenede Nationer som jeg er taknemmelig for, for jeg er sikker på, at han rejser en opfattelse, som mange deler. Jeg vil gerne behandle det her.

Jeg er enig i, at chancen for ændring fra brevskrivningskampagnen, som jeg beder alle om at deltage i, er forsvindende lille. Derudover er virkningen af ​​hvert enkelt brev lille. Marken bliver dog ikke våd af en enkelt dråbe regn, men hver dråbe bidrager til vanding af afgrøden. Spørgsmålet er, hvilken afgrøde forventer vi at høste? Nogle synes åbenbart, at jeg går efter en positiv ændring og mener, at det er nytteløst. Jeg ville ikke være uenig, selvom jeg ikke ville være en god kristen, hvis en sådan ting ikke gjorde mig glad. Men når jeg er praktisk, forventer jeg ikke det. Hvad jeg forventer er noget andet; noget mere i karakteren af ​​resultaterne fra de to tidligere kampagner, som JackSprat peger på. Både i Rusland og Malawi blev målene for brevene kun mere vrede og mere forankrede i deres handling.

Jehova har altid ret, men han fører ikke med det. Han fører med venlighed. Overvej denne bibelske vejledning:

”. . .Hvis din fjende er sulten, så giv ham brød at spise; Hvis han er tørstig, skal du give ham vand at drikke, for du høver brændende kul på hans hoved, og Jehova vil belønne dig. ”(Ordsprogene 25: 21, 22)

I gamle tider ville de bunke varme kul på mineralsten for at smelte det, og hvis der var ædle metaller, ville de løbe af og blive samlet. Hvis mineralstenen var værdiløs, ville det også blive afsløret.

Så denne kommando er en måde at se, hvad der er skjult i en persons hjerte. De vil uundgåeligt udsætte sig for verden, så god eller så dårlig.

Overvej tilfældet med Moses med Farao. Jehova ledede med et simpelt harmløst mirakel, men Farao lyttede ikke. Med hvert efterfølgende mirakel gav han Farao en udvej, men mandens stolthed blændede ham for det handlingsforløb, der var i hans egen interesse. Til sidst blev hans nation ødelagt, og hans magtfulde hær udslettet, og han blev en historisk paria - en genstandslektion for de kommende generationer.

Hvis nok af os skriver ind, og der ikke er noget guld eller sølv i hjertet af de mænd, der fører organisationen, så vil deres vrede over at blive kaldt på tæppet offentligt for uretfærdighed føre dem til endnu større tabber, som igen vil hjælpe med at vække endnu mere af vores brødre og søstre.

De elsker at citere Sprog 4: 18 som gældende for dem, men det vers, de skulle anvende, er det næste:

”De ugudelige veje er som mørket; De ved ikke, hvad der får dem til at snuble. ”(Ordsprog 4: 19)

Det styrende organ ved klart ikke, hvad der får dem til at snuble. Nogen kommenterede til mig, at de gjorde os alle en god tjeneste ved at komme ud med den overlappende generationslære. Hvis det ikke havde været det, ville jeg ikke have vågnet op i 2010. De fortsætter med at træde på egne ben og snuble over ting, de ikke kan se. Stolthed er en stor blændende kraft. Ved at gøre det rigtige og påkalde dem på det adlyder vi Gud og fremmer retfærdighedens sag, som altid forsøger at bringe synderen tilbage på sandhedens vej.

Jeg vil gerne bede Dem alle en tjeneste. Hvis du går på andre sider, skal du dele et link til denne artikel som et middel til at promovere denne kampagne.  Jo mere regn, jo større er afgrøden.

Identificering af ægte tilbedelse, del 10: kristen neutralitet

 

 

 

Meleti Vivlon

Artikler af Meleti Vivlon.
    61
    0
    Vil elske dine tanker, bedes du kommentere.x
    ()
    x