Det spanske felt

Jesus sagde: ”Se! Jeg siger dig: Løft dine øjne og se markerne, at de er hvide til høst. ” (Johannes 4:35)

For et stykke tid tilbage startede vi a Spansk "Beroean Pickets" websted, men jeg var skuffet over, at vi fik meget få synspunkter. Jeg forstod, at der endnu ikke var det samme behov på spansk, som jeg har set på engelsk. For nylig høstede en video af en boliviansk ex-JW-søster over en million visninger på få uger. Jeg indså, at vi måske gik på den forkerte måde, og at videoer var vejen at gå. Det så ud til, at alle disse år, jeg brugte på at forkynde en falsk god nyhed i Latinamerika, ikke var helt forkert brugt, så jeg polerede min rustne spansk og prøvede at ”teste vandet”.

Resultaterne har været overvældende. På bare tre uger har den første video fået flere visninger, som alle mine engelske videoer kombinerede i næsten et år - 164,000, når jeg skriver dette. Antallet af spanske abonnenter har også allerede toppet 5,000 sammenlignet med 975 på engelsk. (I øvrigt kan vi, når vi først har ramt 1,000 abonnenter på engelsk, være i stand til at streame live på YouTube.)

Jeg ville bare dele det med jer alle.

Nu er dette ikke et enmands show. Andre træder op for at hjælpe. Vi har alle vores gaver. Det vi prøver at gøre her er at sprede den virkelige gode nyhed, den der er blevet perverteret og undergravet af så meget religiøst dogme, ikke kun blandt Jehovas Vidner, men også alle andre kristne religioner. Det er vores håb, at mange af dem, der vågner, vil vende sig til Kristus og samles med hinanden for at vende tilbage til det første århundredes model for uafhængige menigheder, der alle følger den ene sande leder, Jesus Kristus.

Donationer

Med det i tankerne, bare et hurtigt ord med forklaring om donationer. De af os, der arbejder i denne tjeneste, er alle selvforsynende - tak Herren for det. Så hvorfor bede om donationer? Når jeg taler for mig selv, kan jeg klare mig med det, jeg laver sekulært og med besparelser, men jeg havde ikke råd til at gøre det og opretholde omkostningerne til webstederne og produktionen. Vi er lige skiftet til en ny vært for at spare omkostninger og med henblik på at forbedre supporten. Omkostningerne ved hosting af siderne såvel som andre supporttjenester og softwareabonnementer løber på tusindvis af dollars om året, så donationer fra generøse, der ønsker at være med i dette arbejde, er det, der holder os i gang. Vi ser ud til at have lige nok hver måned til at få enderne til at mødes og ikke mere, hvilket er som det burde være.

Vi har placeret en donationswidget på dette websted, fordi de, der har bedt om at hjælpe, havde brug for en mekanisme til at gennemføre transaktionerne, ikke mere.

Nogle har beskyldt os for at forsøge at berige os selv på denne måde. Jeg har arbejdet på disse steder siden 2011, og jeg kan ikke engang begynde at tælle de brugte timer, bortset fra at sige, at hvis jeg stadig tjente som specialpioner, ville jeg bruge min tid og derefter nogle. 🙂

hvis jeg virkelig ville have penge, ville jeg have taget de mange timer, der blev brugt her og investeret dem i stedet for at lave softwareudvikling for virksomheder, der var villige til at betale for disse tjenester.

Dette er meget kærlighedsarbejde, skønt jeg indrømmer, at jeg prøver at karry fordel med den, vi alle burde søge at behage.

🙂

Hvis du taler spansk spansk, kan du tænke dig at lytte. Beklager, endnu ingen engelske undertekster.

Din bror i Kristus,

Meleti Vivlon AKA Eric Wilson

Meleti Vivlon

Artikler af Meleti Vivlon.
    5
    0
    Vil elske dine tanker, bedes du kommentere.x
    ()
    x