”Vær standhaftig, ubevægelig og altid have masser at gøre i Herrens arbejde.” - 1 Corinthians 15: 58

[Fra ws 10 / 19 s.8 Undersøgelsesartikel 40: December 2 - December 8, 2019]

Kender du nogen, der er 105 år eller ældre? Anmelderen gør ikke og sandsynligvis heller ikke dig, vores kære læser. På verdensplan er der sandsynligvis en håndfuld, der er så gammel, og sandsynligvis er ingen af ​​dem Jehovas Vidner. Det er det, der gør det til et så latterligt indledende spørgsmål i denne undersøgelsesartikel.

”Blev du født efter året 1914?” Svaret er selvfølgelig, vi var alle sammen. Det indstiller dog læseren til at identificere sig med løgnen, der følger spørgsmålet. ”I bekræftende fald har du levet hele dit liv i" de sidste dage "i det nuværende tingssystem. (2 Timothy 3: 1) ”.

Resten af ​​afsnittet bruges til at gentage organisationens lære om, at verden er værre i dag end nogensinde før.

Bare tag et øjeblik til at reflektere over følgende spørgsmål. For størstedelen af ​​verdensbefolkningen foretrækker en kvinder at være i live i dag eller i århundreder tidligere?

Tidligere behandlede de fleste kulturer kvinder som ejendele. Som et resultat, de mange steder og tider ikke kunne eje noget, kunne de ikke beslutte, hvem eller om de skulle gifte sig. Risikoen for at dø i fødsel var dramatisk højere. Mænd, kvinder og børn blev ofte slaveret enten som faktiske slaver eller som server og blev behandlet dårligt og levede i fattigdom. Mens skjult slaveri stadig eksisterer i dag, er verdensomspændende slaveri ulovligt, og lovligt kan kvinder eje ejendom og lovligt have et valg om at gifte sig. Når de spørger de fleste mennesker, hvilket århundrede de gerne vil bo i, ville de fleste svare i dag.

Afsnit 2 hævder "Fordi der er gået så meget tid siden 1914, skal vi nu leve i den sidste af" de sidste dage. "Da slutningen er så nær, er vi nødt til at kende svarene på nogle vigtige spørgsmål:"

Det ville derfor være rigtigt at sige, at hele denne artikel er baseret på, at 1914 er et specielt år i henhold til skrifterne. Vi ved også, at med en stak kort, når du tager fundamentkortet væk, kollapser alt ovenpå. Beviset for 1914 stables ikke op (ordspil beregnet).[I] Derfor antagelsen om, at "vi skal nu leve i det sidste af "de sidste dage." undlader at være sandt. Desuden har vi derfor ikke brug for “at kende svar”På spørgsmål, som artiklen fortsætter med at stille. Hvorfor? Fordi Jesus fortalte os i Matthew 24: 36, som kun Jehova ved.

Hvad er de spørgsmål, der kræver svar i henhold til undersøgelsesartiklen? De er: "Hvilke begivenheder vil finde sted i slutningen af ​​"de sidste dage"? Og hvad forventer Jehova, at vi skal gøre, mens vi venter på disse begivenheder? ”

Jesus svarer på det første spørgsmål, når han siger: ”På denne konto beviser I også jer klar, fordi Menneskesønnen kommer på en time, at I ikke synes at være det ”(Matthew 24: 44).”

Ræsonnerer på Jesus svar, hvis Jesus kommer, når vi ikke tror, ​​at det er, hvordan kan vi så identificere det ved begivenheder? Vi forventer trods alt det på grund af begivenhederne. Derfor er det meget usandsynligt, at vi lever i de sidste af de sidste dage. Det er også en grund til, at hvis vi ikke kan vide, hvornår slutningen kommer, så er der ingen begivenheder at se efter. Både artiklenes spørgsmål og Jesus-advarsel kan ikke være sandt. De modsiger hinanden. Personligt vil anmelderen holde sig til Jesu udsagn og opfordrer alle læsere til at gøre det samme.

Hvad gør Jesus forventer, at vi gør? ”Bevis jer klar ”. Det betyder klart, at vi er nødt til at koncentrere os om, hvilken slags person vi er som kristen i stedet for at lede efter tegn. Matthew 16: 4, Matthew 12: 39, og Luke 11: 29 minder os om dem, der søger efter tegn: “En ondskabsfuld og utroskabelig generation søger fortsat et tegn, men intet tegn vil blive givet det undtagen Joʹnahs tegn ”.

Hvad sker der i slutningen af ​​de sidste dage?

Afsnit 3 hævder ”Lige inden den” dag ”begynder, vil nationerne erklære” Fred og sikkerhed! ””.

Lige præcis hvad siger 1 Thessalonians 5: 1-3? Det siger: "Nu hvad angår tidspunkter og årstider, brødre, behøver du intet at blive skrevet til dig. ” I den sammenhæng er det første punkt at bemærke, at apostlen Paulus troede, at det, Jesus havde lært, var klart nok. Der var ikke behov for yderligere tegn.

Hvorfor var det? Paul fortsætter "2 For I ved selv ganske godt, at Jehovas dag [Herrens dag] kommer nøjagtigt som en tyv om natten.”De tidlige kristne kendte Jesus ord og troede på det. Hvor mange tyve annoncerer deres ankomst? Hvor mange giver tegn? En tyv kommer uanmeldt, ellers lykkes han ikke! Så hvorfor skulle Paul så fortsætte med at give et tegn? Han ville ganske enkelt ikke skrive, hvad NWT oversætter, hvilket er “Hver gang det er, at de siger: ”Fred og sikkerhed!” Så skal pludselig ødelæggelse straks være på dem, ligesom nød af en gravid kvinde; og de slipper på ingen måde. ”.

En undersøgelse af begge Kingdom Interlinear og Biblehub interlinear Bibles viser den rigtige oversættelse, der skal være ”For når de måske siger [kan sige, KI], kommer fred og sikkerhed pludselig over dem ødelæggelse, også hvad angår kvinderne, der har arbejdskraft i maven, og de vil ikke undslippe”.

Der er ingen klare forhåndsskilt eller erklæring om “Fred og sikkerhed” der vil blive lavet af verdens nationer. Snarere henviser det til dem, der ikke holder sig opmærksomme og bliver sluppet ind i fredelig åndelig søvn, og måske mister deres tro på Kristus løfte. Det er disse, der i stedet for at nedlægge deres vagt ved at se på mænd, der vil blive chokeret, når Kristus kommer. Kristi følgere, der holder opmærksom, bliver ikke fanget. Derfor berømte Paulus de thessaloniske kristne, at de ikke havde brug for nogen påmindelser for at holde sig vågne.

Den beroiske litterære bibel læser “For når de måske siger: ”Fred og sikkerhed”, kommer pludselig ødelæggelse over dem, som arbejdet smerter over, at hun har i skød; og de skal ikke undslippe ”.

Billedteksten lyder "Lad dig ikke narre af nationernes falske påstand om ”fred og sikkerhed” (se afsnit 3-6) ”. Tværtimod ikke narre af organisationens falske påstand om, at der vil være et krav om fred og sikkerhed. Se ikke efter et tegn, Jesus (og Paul) gav os ikke et tegn, som vi også kiggede efter, kun en advarsel om ikke at være selvtilfredse, men snarere: ”Følg derfor med, fordi du ved ikke på hvilken dag din Herre kommer ” Matthew 24: 42.

Endelig er der en vis ærlighed i afsnit 4, hvor organisationen indrømmer,”Men andre ting, vi ikke kender. Vi ved ikke, hvad der vil føre frem til det, eller hvordan erklæringen vil blive afgivet. Og vi ved ikke, om det kun vil involvere en proklamation eller en række meddelelser ”. Dette viser virkeligheden, som er, at de ikke ved noget, da de bare spekulerer. Hvis de læser Jesus-ord, der er citeret ovenfor fra Matthew uden en forudgående dagsorden, ville de se, at Jesus fortalte sine disciple, at der ikke ville være noget tegn, førmenneskets Sønns tegn vil vises i himlen, og alle jordstammer vil slå sig selv i sorg, og de vil se Menneskesønnen komme på himmelens skyer med kraft og stor herlighed. ” (Matthew 24: 30). Dette ene tegn behøver ikke nogen spekulation eller nogen fortolkning. Det vil være klart og ubestrideligt for hele verden. Vi er blevet advaret af Jesus om ikke at adlyde nogen spekulationer om Jesus er her eller der. Når Jesus kommer / vender tilbage i herlighed, vil vi kende det uden tvivl (Matthew 24: 23-28).

Punkt 5 fortsætter med 1 Thessalonians 5: 4-6. Denne meget vigtige passage, der bekræfter behovet for at holde sig vågen i stedet for at lede efter tegn. Alligevel glanses dette skriftsted hurtigt over, ellers vil det fremhæve, hvor forkert organisationens lære er.

Sandkristne ville koncentrere sig om at udøve ægte kristendom og ikke lede efter tegn. Kun søn af mørke søger tegn og forkert lærer, at de har fred og sikkerhed i et åndeligt paradis, når de ikke har fred eller sikkerhed eller et paradis med ernæringsmæssig åndelig mad.

 • Er børn sikre mod misbrug inden for organisationen? Ingen!
 • Læres vi hvordan vi kan være ægte kristne? Ingen.
 • I stedet får vi undervisning, der modsiger Kristi advarsler.

De næste afsnit bruges i den sædvanlige trompet, der blæser. F.eks. Overdrive den mindre stigning i antallet af vidner gennem årtier. Betydningen af ​​forkynnelsesarbejdet frem for alt andet. De såkaldte fantastiske værktøjer til at hjælpe os med at gøre disciple, når vi allerede har det bedste værktøj, Bibelen, ifølge Hebreerne 4: 12.

I henhold til afsnit 15 “der er meget lidt tid mellem nu og slutningen af ​​dette tingenes system. Af denne grund har vi ikke råd til at fortsætte med at studere Bibelen med mennesker, der ikke har nogen klar intention om at blive Kristi disciple. (1 Cor. 9: 26) ”. Dette har ekko af 1970'erne og 1990'erne igen.

Instruktionerne bag på denne påstand er latterlige. Især i den vestlige verden er der en kø, men ikke til bibelstudier, men snarere for at forlade! Hvis lydige vidner blindt følger denne instruktion i vores område, vil de måske ikke have nogen studier i hele menigheden. Derudover er der mange, der forlader eller er tilbage, fordi de vil at blive Kristi disciple i stedet for Organisationens disciple.

Et punkt, som vi helhjertet er enige om, er i afsnit 16, der siger: “Alle sande kristne skal opretholde en klar sondring mellem sig selv og Babylon den Store ”. Hvordan foreslår artiklen, at vi gør det?

”Han har måske deltaget i dets religiøse tjenester og delt i dets aktiviteter. Eller han har måske bidraget med penge til en sådan organisation”. .... ”Før en bibelstuderende kan godkendes som en ikke-døbt udgiver, skal han bryde alle bånd med falsk religion. Han skulle indsende et fratrædelsesbrev eller på anden måde fuldstændigt afskaffe sit medlemskab i sin tidligere kirke ”.

Endnu en gang fastlægger organisationen loven i stedet for, at handlingerne er nede på personens samvittighed.

For eksempel, "deltager i dets religiøse tjenester ”. Hvilke principper kan vi finde i skrifterne?

 • 2 Kings 5: 18-19 registrerer, hvordan Elijah reagerede på den syriske hærchef Naaman ”Men må Jehova tilgive din tjener for denne ene ting: Når min herre går ind i Rimʹmon-huset for at bøje sig der, støtter han sig selv på min arm, så jeg må bøje mig ned ved Rimʹmon-huset. Når jeg bøjes ned ved Rimʹmon hus, må Jehova tak, tilgiv din tjener for dette. ”19 På dette tidspunkt sagde han til ham:” Gå i fred. ”.
 • Apostlenes gerninger 21: 26 registrerer apostlen Paulus, der rejser til templet, seremonielt renser sig selv og støtter økonomisk andre jødiske kristne, der gjorde det samme.
 • Apostlenes gerninger 13,17,18,19 registrerer alle apostlen Paulus og andre kristne, der regelmæssigt går ind i synagogerne.

Ved at undersøge disse skrifter kan vi se, at Naaman og apostlen Paulus og mange kristne fra det første århundrede, der helt klart havde Guds velsignelse i modsætning til organisationen i dag, ville blive betragtet som uegnet til dåb som et af Jehovas Vidner i dag. Gør en pause til at tænke, gør det ikke.

Hvad med “Han har måske bidraget med penge til en sådan organisation”?

 • Apostlenes handlinger 17: 24-25 minder os om “Den Gud, der skabte verden og alle de ting deri, idet han er, som han er, Herre over himmel og jord, bor ikke i håndlavede templer; 25 og heller ikke tjent med menneskelige hænder, som om han havde brug for noget, fordi han selv giver alle mennesker liv og ånde og alle ting ”. Det er klart, at Gud hverken kræver en rigshall, som vi skal tilbede ham i eller noget, inklusive penge. Enhver, der prøver at overtale dig anderledes, er i modstrid med skriften.
 • John 4: 24 registrerer Jesus ord “Gud er Ånd, og de, tilbeder ham, skal tilbede i ånd og sandhed. "
 • Faktisk, hvis den religion, vi tilhører, forventer donationer (som organisationen gør), kan den ikke komme fra Gud, da han ikke har brug for penge.

Hvad angår kravet "Han skulle indsende et fratrædelsesbrev eller på anden måde fuldstændigt afskaffe sit medlemskab i sin tidligere kirke dette er fararisisk ekstrapolering. Der er ingen registrering af nogen jøde, der har skrevet et fratrædelsesbrev til synagogen, før han får lov til at blive døbt eller Helligånden kommer over dem. Der er heller ikke nogen fortegnelse over, at Cornelius og hans husstand skrev et fratrædelsesbrev til Jupiters tempel, eller hvor han end tilbad, før apostlen Peter gik med til at døbe dem. Faktisk modtog Cornelius og hans husstand Helligånd før de blev døbt i vand. (Apostlenes handlinger 10: 47-48) Under de nuværende organisationsregler ville Cornelius ikke have tilladelse til at blive døbt! Han havde ingen bibelstudie, deltog ikke i felttjeneste eller deltog i møder, før han blev døbt af Helligånd. Hvordan kan denne organisation være, hvad den hævder at være 'Guds organisation' med stift anvendte regler, der udelukker sådanne Corneliuslignende personer?

Punkt 17 og 18 drøfter sekulært arbejde for bygninger, der tilhører andre religioner. Jesus havde et ord for en sådan organisation. Matthew 23: 25-28 registrerer ham og siger “Ve jer, skriftkloge og farisæere, hyklere! fordi du renser ydersiden af ​​koppen og skålen, men indvendigt er de fulde af grådighed og selvudgivelse. 26 Blind farisæer, rens først indersiden af ​​bægeret og skålen, så dets yderside også kan blive ren. 27 “Ve jer, skriftkloge og farisæere, hyklere! fordi du ligner hvidkalkede graver, der udad virkelig synes at være smukke, men indeni er fulde af døde mænds knogler og af enhver slags urenhed. 28 På samme måde vises du retfærdigt overfor mænd, men indeni er du fuld af hykleri og lovløshed. ”. En smule stærk eller vitriolisk kan nogle sige. Måske ikke. Hvad er værre? At tage penge i bytte for tjenester som en del af ens ansættelse for at tjene til livets ophold eller sælge en dedikeret bygning til organisationens opposition så at sige!

Nu ville de fleste vidner sige, at dette er en anden frafaldet løgn. Men for enhver tvivl skal du tjekke dette link for en avisartikel i New Zealand, der registrerer, at det newzealandske Bethel blev solgt til Elim-kirken tilbage i 2013. Bemærk især dette citat fra avisartiklen fra køberne: “Der var et par grupper interesseret i det. Vi havde fordel med Jehovas Vidner. De ønskede at give det til en trobaseret organisation ”. Selv korrekturlæseren var chokeret over at læse dette, og det kræver noget ekstraordinært fra organisationen at chokere mig i disse dage.

Hvad har vi lært?

De, der deltager i mødet, når denne artikel om Vakttårnets undersøgelse diskuteres, vil lære løgne og usande og blive vildledt af organisationen.

Læsere her på dette sted vil nu være opmærksomme på disse løgne, hvis de ikke allerede var klar over.

Læsere her vil blive mindet om, hvad Bibelen virkelig lærer. De vil også blive mindet om den åbenlyse hykleri fra organisationen, som ser ud til ikke at kende nogen grænser.

I Konklusion

Se ikke efter tegn på fred og sikkerhed. Det er et figur af organisationens livlige fantasi. Tværtimod, som apostlen Paulus opmuntrede os i 1 Tessalonikerne 5: 6 “Så lad os ikke sove på som resten, men lad os holde os vågne og holde vores sanser. ”

Lad os også gøre vores bedste for blidt vække vores medbrødre og søstre, der er sluppet i søvn af en organisation, der lærer falske drømme i stedet for virkeligheden i Guds ord Bibelen.

Endelig, ligesom Jesus advarede os i Luke 21: 7-8 “Derefter spurgte de ham og sagde: ”Lærer, hvornår vil disse ting faktisk være, og hvad vil være tegnet, når disse ting skal ske?” 8 Han sagde: ”Pas på, at du ikke bliver vildledt, for mange vil komme på på baggrund af mit navn og sagde 'Jeg er han' og 'Den rette tid er nær.' Gå ikke efter dem ”. (NWT 2013).

[I] Se artikelserien "En rejse gennem tid" på dette websted, og den nylige række af videoer, der diskuterer Matthew 24, blandt andre for at bevise, at 1914 ikke er et år, der er betydningsfuldt i Bibelforfeti.

Tadua

Artikler af Tadua.
  2
  0
  Vil elske dine tanker, bedes du kommentere.x
  ()
  x