”Hele Skriften er inspireret af Gud og gavnlig.” - 2. Timoteus 3:16

[Fra ws 11/19 s.20 Undersøg artikel 47: 20. januar - 26. januar 2020]

Oprindeligt leder titlen på artiklen læseren til at håbe, at dette vil være en artikel, der er værd at læse. Vi kunne lære så mange ting fra XNUMX. Mosebog. Så hvad synes du om det vigtigste i denne artikel?

Giv et svar i dit sind, hurtigt inden svaret leveres direkte fra Watchtower-artiklen.

Og svaret er…. Trommerulle… .. du ville ikke have gættet det… ..

"Er jeg taknemmelig for at være knyttet til den jordiske del af Jehovas organisation? Jehova har givet os bevis, der er lige så overbevisende som den bogstavelige ild fra himlen tilbage i Moses og Arons dage ”. ??????

”Hvordan kan vi vise vores støtte til den organisation, som Jehova bruger? Ved at følge den bibelbaserede retning får vi vores publikationer og på vores møder, forsamlinger og konventioner. Derudover kan vi vise vores støtte ved at dele så fuldt som muligt i forkynnelses- og undervisningsarbejdet ”. (Begge citerer afsnit 17)

Hvilken absolut, forbløffende åbenbaring. Af alle de ting, vi kunne lære, er jeg sikker på, at det ikke var øverst på din liste. Hvilken åndedragende konklusion!

Som et resultat heraf er jeg sikker på, at du er på ømme kroge og klør for at vide, hvilket bevis så overbevisende som den bogstavelige ild fra himlen var i Moses 'tid, som Jehova har givet os i dag.

Tålmodighed,… beviset er…

" Tænk på den overflod af åndelig mad, der er tilgængelig i dag, gratis, på mere end 900 sprog! Det er ubestrideligt bevis på guddommelig opbakning ”. ”Overvej yderligere bevis på Jehovas velsignelse: forkynnelsesarbejdet. Den gode nyhed prædikeres virkelig "i hele den beboede jord" (Par.16).

Ja, det er summen af ​​de påståede beviser, der skulle være lige så overbevisende som bogstavelig ild fra himlen!

Pause for at tænke over det et øjeblik.

Det er en selvfølge, at det er velkendt, at den skruppelløse kan manipulere statistikker for at prøve at bevise det modsatte af virkeligheden.

Husk ikke, at f.eks Bibelen Gateway har adskillige bibeloversættelser på mange sprog tilgængelige online, eller at forskellige bibelselskaber stiller bibler til rådighed på hundreder af sprog, såsom det britiske og udenlandske bibelselskab eller International Bible Society, ikke at forveksle med IBSA, en JW-juridisk enhed !.

Bibelselskaber

Er det ikke interessant, at tydeligvis det primære fokus i disse to samfund er Bibelen? Dette er kun to eksempler blandt mange, der er plukket tilfældigt. Kontrast navnene på disse to samfund med det vigtigste juridiske selskab, der bruges af organisationen, som er Vagttårnet, Bibelen og Traktatselskabet. Ja, Vakttårnet først, derefter Bibelen. Er det ikke nøjagtigt den prioritet, vi finder i virkeligheden på kongregationsmøderne?

Hvad angår den såkaldte “yderligere bevis”, Den katolske kirke og mange andre protestantiske grupper kunne hævde ikke kun at have gjort det, men også gjort det mange år, selv århundreder tidligere. I løbet af århundreder har de sendt tusinder af missionærer. (Dette beviser ikke, at den katolske kirke eller nogen protestantisk gruppe heller er Guds organisation på jorden. Det tjener bare til at fremhæve, at hvis organisationen ønsker at hævde tal som "yderligere bevis ” så skal det have langt bedre antal end nogen anden religiøs organisation, og det er helt klart ikke tilfældet.)

Derudover "gode nyheder", er næppe gode nyheder, hvis det består af “alle, der ikke er en del af den store skare (defineret af organisationen som at betyde Jehovas Vidner med et jordisk håb), vil dø i Armageddon".

Der er 4 lektioner fremhævet i denne Watchtower-artikel, så vi vil se på alle fire.

”Første lektion: Vi er nødt til at have Jehovas godkendelse af, at vores ofre skal accepteres.” (Par.3)

Undersøgelsesartikel er faktisk nøjagtig i denne erklæring. Desværre er det afsnit, der udvides til denne erklæring, ikke så præcist.

F.eks. Hævder det “Han accepterer os som sine venner! (Salme 25:14) ”. NWT-oversættelsesudvalget har også fundet det passende at ændre den mere sædvanlige gengivelse af dette vers, som i Referenceudgaven var ”Intimiteten med Jehova hører til dem, der er bange for ham, også hans pagt, for at få dem til at kende det.” Dette er også oversat som "hemmelighed" af 13 Oversættelser på Biblehub, "intim" med 1 og ”betror” af 2. Nu med ordlyden af ​​den nyeste NWT-oversættelse betyder det, at vi kan være venner snarere end intime som sønner og døtre.

Dette ser ud til at være et andet tilfælde af oversættelsesbias for at henlede opmærksomheden fra Jesu løfte i Galaterne 3:26 “I er faktisk alle Guds sønner gennem din tro på Kristus Jesus ”.

”Anden lektion: Vi tjener Jehova, fordi vi er taknemmelige for ham".

Der mangler et meget vigtigt kvalificerende ord her. Det er "bør”. Ja, det skulle læse “We bør tjene Jehova, fordi vi er taknemmelige for ham ”.

Der er mange grunde til, at vi kan tjene Jehova, mange af dem forkert, og mange af dem er egoistiske. I stedet for bare taknemmelighed, burde det være fordi vi elsker Gud og ønsker at tjene ham.

”Tredje lektion: Af kærlighed giver vi Jehova vores bedste.”

”Vær derfor sikker på, at Jehova er tilfreds med din villige, helhjertede tjeneste. (Kol. 3:23) Forestil dig hans smil om godkendelse. Han betragter din kærlige indsats i sin tjeneste, store og små, som skatte, som han vil huske og værdsætte for evigt. ”(Par.12).

Det advarsel, vi vil tilføje til dette, er advarslen Jesus gav i Matteus 7: 21-23, da han sagde ”Ikke alle, der siger til mig, 'Herre, Herre,' vil komme ind i himlenes rige, men den, der gør min fars vilje, der er i himlen, vil. 22 Mange vil sige til mig den dag: 'Herre, Herre, profeterede vi ikke i dit navn og uddrev dæmoner i dit navn og udførte mange magtfulde gerninger i dit navn?' 23 Og alligevel vil jeg tilstå for dem: Jeg har aldrig kendt dig! Kom væk fra mig, I arbejdere med lovløshed ”.

I denne passage gjorde Jesus det klart, at vi kunne tjene Gud, men forgæves, fordi vi ikke tjener ham på den måde, han ønsker.

”Fjerde lektion: Jehova velsigner den jordiske del af sin organisation”

Punkt 14 gør gældende, at ”Kristus, den større ypperstepræst, har et kongeligt præstedømme på 144,000, som vil tjene sammen med ham i himlen. Hebræerne 4:14; 8: 3-5; 10: 1 ”.. Som sædvanligt tilbydes der intet bevis for at støtte påstanden om, at de 144,000 vil tjene med Kristus i himlen.

De andre uhensigtsmæssige krav, der ikke allerede er drøftet i starten af ​​vores gennemgang, er “I 1919 udnævnte Jesus en lille gruppe af salvede brødre til "den trofaste og diskrete slave." Denne slave tager føringen i forkynnelsesarbejdet og giver Kristi tilhængere "mad til det rette tidspunkt." (Matt. 24:45) "( par.15).

Som vi alle ved, blev denne hævdede udnævnelse naturligvis gjort så klar, at det moderne styrelsesorgan først var klar over det, før studievakttårnet i juli 2013 blev frigivet. I betragtning af den 94 års forsinkelse i realiseringen kan en nutidig batch af ild fra himlen være kommet godt med til at hjælpe dem med at indse det lidt før!

Et interessepunkt er også:Denne slave tager føringen i forkynnelsesarbejdet ”? Går det styrende organ fra dør til dør eller står følelsesløst bag en vogn, som alle andre også forventes?

I Konklusion

Som svar på gennemgangsspørgsmålet “Hvilke lektioner kan vi lære af ... ilden, der blev set, da præstedømmet blev installeret? (9. Mosebog 23:24, XNUMX) ”, det korrekte og indlysende svar er bestemt: Tro ikke på nogen moderne påstande, medmindre du ser ilden fra himlen!

Tadua

Artikler af Tadua.