”Du skal ... forkynde frihed i landet til alle dens indbyggere.” - 25. Mosebog 10:XNUMX

[Fra ws 12/19 s.8 Undersøg artikel 50: 10. februar - 16. februar 2020]

Denne uges studieartikel er acceptabel, indtil vi når punkt 12, hvor vi introduceres til begrebet symbolsk jubilæum uden nogen bibelsk præcedens.

I henhold til Varetårnets artikel (w15 3/15 s. 17)[I] de lovede ikke at se efter typer og antityper, der i princippet helt sikkert også gælder symboler.

Kan der være frihed fra synd og død?

Ja, skrifterne lover dette.

Kan der være frihed fra falske lære?

Ja, skrifterne lover dette.

Hvornår blev Liberty erklæret?

I jubilæet efterfulgt af Israel, blev hver slave frigivet i begyndelsen af ​​jubilæumsåret.

Hvordan kan det derfor være fornuftigt, at der ifølge artiklen om Vakttårnstudiet nogle blev frigivet som en del af et symbolsk jubilæum i 30 f.Kr., nogle i 33 f.Kr., andre, da de blev smurt indtil en ubestemt tid omkring slutningen af ​​det første århundrede, og nogle fra 1874 og fremefter, og resten spredte sig over 1,000 år begyndende efter Armageddon. Det var ikke sådan, det gamle jubilæum fungerede.

Hvis der var en symbolsk jubilæum, der startede i 30 f.Kr. (og dette er meget tvivlsomt), da Jesus læste profetien fra Jesaja, ville den være nødt til at være startet da og være anvendt på mennesker, så snart de udnyttede dens bestemmelser.

Afsnit 12 hævder “Han adopterede dem som sine sønner, så de med tiden ville blive genopstanden til himlen for at regere med Jesus. (Rom. 8: 2, 15-17) ”. Dette citerede skrift giver nogen indikation af, hvor de ville regere med Kristus. Yderligere Johannes 8:21, et par vers tidligere, til Johannes 8:36, som blev citeret i afsnit 11, siger, ”Derfor sagde han til dem igen:” Jeg går væk, og DU vil kigge efter mig, og alligevel vil I dø i din synd. Hvor jeg skal hen kan DU ikke komme ”. Han sagde ikke 'du kan ikke komme på nuværende tidspunkt men du kan, hvis du omvender dig '.

Hvis ja ”Den symbolske jubilæum, der begyndte med salvelsen af ​​Kristi efterfølgere i 33 e.Kr., slutter ved afslutningen af ​​Jesu tusindårs regeringsperiode” på hvilket skriftligt grundlag er det lavet? Da der ikke nævnes nogen periode eller symbolsk jubelperiode i Åbenbaring 20 og 1 Kor 15:24 bortset fra Kristi tusindårs regeringsperiode, må det helt sikkert være formodning.

Endvidere ville læsning af konteksten (Luk 4: 18,21) indikere, at hvis et sådant symbolsk jubilæum overhovedet startede, startede det i 30CE. Når alt kommer til alt siger Luke 4 ”Jehovas ånd er over mig, fordi han smurte mig til at erklære de gode nyheder til de fattige, han sendte mig ud for at forkynde en løsladelse for de fangne ​​og en genopretning af synet for de blinde, at sende de knuste væk med en frigivelse”. Forkynnelsen om løsladelsen var derefter, ligesom udsendelsen af ​​knuste væk med en frigivelse, i 30CE. Ifølge Lukas 4:21 sagde Jesus: “I dag dette skriftsted, som DU lige har hørt er opfyldt ”. Dette vil derfor omfatte "at sende de knuste væk med en frigivelse".

Punkt 14 hævder så:Tænk også på de velsignelser, du nyder fordi du er blevet befriet fra langvarige uskripturelle overbevisninger. Jesus sagde: ”Du vil kende sandheden, og sandheden vil frigøre dig.” (Johannes 8:32) ”.

Åh, ironien at gøre dette krav her. Tværtimod bliver det ikke klart, at vi i virkeligheden blev frigjort fra en samling af falske overbevisninger, kun for at blive slavet ind i en anden samling af falske overbevisninger, denne gang, som undervist af Vakttårnsorganisationen. Såsom læren om, at kun et par (de salvede), der maksimalt har 144,000, er blevet frigivet af et symbolsk jubilæum, der er næsten 2,000 år langt. Foruden undervisningen om, at millioner som minimum skal millioner fortsætte med at vente op til yderligere 1,000 år for fuldt ud at drage fordel af dette påståede symboliske jubilæum.

(Klik på linkene for en fuld skriftlig undersøgelse af emnerne i Menneskets håb for fremtiden, Den store skare, Gid Jerusalem faldt i 607 fvt ?, og sort Matt 24)

Punkt 16 fortsætter med at hævde: “I tusindårs regeringsperiode vil Jesus og hans koruler hjælpe med at hæve menneskeheden til perfekt fysisk og åndelig sundhed ”. Som vist flere gange før i artikler på dette websted har denne påstand om at tage lang tid at nå perfektion (op til tusind år for dem, der overlever Armageddon), ingen faste grunde i skriften, og igen er det kun formodning og spekulation.

Når undersøgelsesartiklen slutter med tre utilfredsstillende afsnit om vaffel, skal vi i stedet gennemgå, hvad vi ved, at Bibelen siger om vores lovede befrielse fra synd og død.

Hele Romerne 8 er værd at være nøje med at læse og meditere, men lad os fremhæve Romerne 8:11:

”Hvis nu ånden fra ham, der opvokste Jesus fra de døde, bor i dig, vil han, der rejste Kristus Jesus fra de døde, også gøre DIN dødelige legemer levende gennem hans ånd, der bor i DIG.”

Dette er vores første punkt: Gud har til hensigt at genoplive vores ”Dødelige kroppe”.

Romerne 8: 14-15 siger:

”For alle, der ledes af Guds ånd, dette er Guds sønner. 15 For DU modtog ikke en slaveri, der skaber frygt igen, men DU modtog en ånd af adoption som sønner ”.

Hvis vi bestræber os på at udøve åndens frugter, er vi Guds børn i stedet for Djævelens børn. (Johannes 8:44). Det siger også: ”Alle, der bliver ledet eller bragt af Guds Ånd, er Guds sønner”. Dette minder os om Jesus ord i Johannes 6: 44,65 om, at ingen kunne komme til Jesus, medmindre hans Fader trækker dem. Desuden vil disse blive genopstået på den sidste dag, ikke på et andet tidspunkt.

2. Korinterbrev 1: 22-23 taler om, at Helligånden er et tegn på, hvad der vil ske i fremtiden, når den siger:

”Men han, der garanterer, at DU og vi tilhører Kristus, og han, der har salvet os, er Gud. 22 Han har også lagt sit segl på os og har givet os symbolet på det, der skal komme, det vil sige ånden, i vores hjerter ”. (Se også 2 Korinter 5: 5, Ef 1:14).

Dette er vores andet punkt: Ifølge romerne var symbolet for den fremtidige adoption som Guds børn.

Romerne 8:23 giver derfor mening, når det siger:

"Ikke kun det, men vi også selv, som har førstegrøder, nemlig ånden, ja, vi stønner selv i os selv, mens vi venter inderligt på adoption som sønner, frigørelse fra vores kroppe ved løsepenge".

Bemærk, at skriften taler om handlingen med vedtagelse som fremtid, på det tidspunkt, hvor de fulde fordele ved løsepenge anvendes.

Tredje punkt: Tden sande befrielse er i fremtiden, når der gives evigt liv.

I Johannes 6:40 fortalte Jesus alle sine lyttere:

”For dette er min fars vilje, at alle, der ser Sønnen og udøver tro på ham, skal have et evigt liv, og jeg vil genoplive ham på den sidste dag”. (Johannes 10: 24-28).

Romerne 6:23 minder os om:"

For den løn, som synden betaler, er død, men den gave, som Gud giver, er evigt liv ved Kristus Jesus, vores Herre. ”

Det samme kapitel minder os også om, at vi ved at acceptere Jesus blev frigivet fra synd i den forstand, at vi ikke længere er begrænset til at få den eneste belønning for synd, død, men i stedet for at have mulighed for opstandelse til det evige liv.

Måske kan vi afslutte dette afsnit med Galaterne 5: 4-5, der minder os om:

”DU er skilt fra Kristus, uanset hvad I er, der prøver at blive erklæret retfærdig ved hjælp af lov; DU er faldet væk fra hans ufortjente venlighed. 5 For vores del venter vi med ånd ivrigt på den håbede retfærdighed som et resultat af tro ”.

I Konklusion

I stedet for overdrevent at beskæftige os med at finde nogen symbolsk jubilæum i Skriften, kunne vi ikke bedre bruge vores tid ved at arbejde i harmoni med ånden for at manifestere åndens frugter? (Galaterne 5: 22-23)

Lad os ikke blive fanget af ”de falske brødre, der bringes stille ind, som snek sig ind for at spionere på vores frihed, som vi har i forening med Kristus Jesus, for at de fuldstændigt kan slavebinde os” (Galaterne 2: 4).

På denne måde vil vi være på linje med ægte frihed, hver gang Jesus bringer Armageddon.

Vi overlader det sidste ord til James 1: 25-27:

”Men han, der kigger efter den perfekte lov, der hører til friheden, og som fortsætter i [den], denne [mand], fordi han er blevet, ikke en glemsom hører, men en gører af arbejdet, vil være glad for hans arbejde [ det]. 26 Hvis nogen ser ud til at være en formel tilbeder og alligevel ikke overvinde sin tunge, men fortsætter med at narre sit eget hjerte, er denne manns form for tilbedelse meningsløs. 27 Den form for tilbedelse, der er ren og ubesmittet set fra vores Gud og Fader, er denne: at passe på forældreløse og enker i deres trængsel og at holde sig uden plet fra verden ”.

____________________________________________

[I] "Hvis sådanne fortolkninger ser langt ud, kan du forstå dilemmaet. Mennesker kan ikke vide, hvilke bibelregnskaber der er skygger af de kommende ting, og hvilke ikke. Det klareste forløb er dette: Hvor skrifterne lærer, at et individ, en begivenhed eller et objekt er typisk for noget andet, accepterer vi det som sådan. Ellers, vi burde være tilbageholdende med at tildele en antitypisk applikation til en bestemt person eller konto, hvis der ikke er et specifikt skriftligt grundlag for at gøre det." (w15 3 / 15 s. 17)

Tadua

Artikler af Tadua.
    3
    0
    Vil elske dine tanker, bedes du kommentere.x
    ()
    x