Et populært mexicansk ordsprog siger, at "at have et godt forhold til Gud, kan du lægge engle til side."

Dette ordsprog anvendes til arbejdsforhold for at antyde, at så længe nogen har et godt forhold til de øverste ledere i hierarkiet, kan mellemledere ignoreres. Fra et religiøst synspunkt ser det imidlertid ud til, at dette princip om at ignorere hierarkiet ikke fungerer, ikke? Det vil sige, kan vi gå direkte til Jehova, mens vi ignorerer Herren Jesus?

Skriften synes at være i modstrid med hinanden, når det kommer til denne sag. På den ene side har vi Jehova i Det Gamle Testamente, der definerer sig selv som en jaloux Gud, der kræver eksklusiv hengivenhed; men på den anden side har vi i Det Nye Testamente den samme Jehova, som ser ud til at fortælle os (Fortæller eller beordrer Gud os?) at vi skal tjene Herren Jesus.

I dag har vi en religiøs bevægelse, der kan prale af at være den eneste sande religion, fordi den ved dens budskab, lære, struktur og endda navnet, Jehovas Vidner, identificerer dem direkte med den eneste sande Gud. På den anden side giver skrifterne os meget information om Herren Jesus, hans første disciple og de første kirker. Hvad sker der, når vi sammenligner de nuværende Jehovas Vidner med de første Jesu Vidner?

Mine kære Christian Fellow Brothers and Sisters: det er din tur til at oversætte min forskning ved hjælp af Google Translator. Min engelsk er ikke rigtig god, og jeg er ked af det. Hjælp det ved at klikke på følgende link —–> ¿Testigos de Jehová o Testigos de Jesús? Análisis exegético. Send resultaterne til min ven, Meleti på meleti.vivlon@gmail.com.