„'Ikke af en militær styrke eller af magt, men af ​​min ånd,' siger hærstyrkenes Jehova.“ - Zakarias 4: 6

 [Undersøgelse 43 Fra ws 10/20 s.20 21. december - 27. december 2020]

At bemærke, at "organisation" er citeret 16 gange i denne artikel (17 afsnit og forhåndsvisning) og ikke findes en gang i Bibelen, burde ikke være nogen reel overraskelse og giver os således friheden til at foreslå en alternativ titel, som

Jehova leder sit folk som kan findes som “mit folk” i mange skrifter.

 Gennemgangsformatet - falske udsagn i (parentes) er blevet erstattet af fed tekst, kun i betragtning af nøgledele af nogle afsnit.

PREVIEW

 “Er du overbevist om at Jehova leder sin (organisation i dag) mennesker? I denne artikel vil vi overveje hvordan Jehova ledede den tidlige kristne menighed, og hvordan han fortsætter med at lede sit folk i dag. “

Når vi begynder denne anmeldelse i et andet format end normalt, vil du opdage, at de fleste afsnit i denne artikel indeholder skriftlige uoverensstemmelser, der er blevet diskuteret på dette forum flere gange, og derfor er der ingen grund til at gå i detaljer igen.

Hvad hvis nogle af disse uoverensstemmelser fjernes fra afsnit? Vil de fleste af os være enige i, at flertallet af Jehovas vidners forkyndere[I] bortset fra deres leders fiaskoer, arbejder de hårdt på at anvende de citerede skrifter og kunne hævde at de gør deres bedste for at følge Jesus og ledes af Jehovas ånd?

Afsnit 1: ”ER du døbt? I så fald har du offentligt givet udtryk for din tro på Jehova (bruger sin organisation i dag) og din vilje til at følge Jesus. Selvfølgelig skal din tro på Jehova fortsætte med at vokse, og du skal fortsætte med at opbygge din tillid til Jehova (bruger sin organisation i dag) vil bruge dig i dag til at udføre hans vilje".

Faktum - De fleste døbte JW mener absolut, at det er det, de udretter, efter Jesus, men de har tilladt organisationen at få dem til at udføre det styrende organ (GB aka Faithful and Discreet Slave eller FDS) form for forkyndelse i stedet for "at udføre din tjeneste" som Paulus beskrev i 2 Timoteus 4: 5.

Afsnit 2: “I dag leder Jehova sit folk på en måde der afspejler hans personlighed, hensigt og standarder. Lad os se på tre af Jehovas egenskaber, der afspejles (i hans organisation) i hans ord Bibelen. ”

 Afsnit 3: "For det første" Gud er ikke delvis. " (Apostelgerninger 10:34) Kærlighed fik Jehova til at give sin søn som en ”løsesum for alle”. (1 Timoteus 2: 6, Johannes 3:16) Jehova bruger sit folk til at forkynde den gode nyhed for alle der vil lytte og hjælper derved så mange som muligt med at få gavn af løsepenge. Jehova er en gud med orden og fred. (1 Korinther 14: 33,40) Vi ​​må derfor forvente at hans tilbedere tjener ham som en ordnet, fredelig gruppe. Jehova er den ”store instruktør”. (Esajas 30: 20-21) Således, hans tilbedere (organisation) fokus om at undervise i hans inspirerede ord, både i menigheden og i den offentlige tjeneste. Hvordan var disse tre aspekter af Jehovas personlighed tydelige i den tidlige kristne menighed? Hvordan manifesteres de i moderne tid? Og hvordan kan hellig ånd hjælpe dig, når du tjener med (med hans organisation) Jehovas Søn, Jesus leder af menigheden i dag?

Fakta - JW'er har verdensomspændende ry for deres upartiskhed, når det kommer til forkyndelsesarbejde for alle, racer, religiøs baggrund og økonomisk status (inklusive ingen racebarrierer i alle livets aspekter). De tjener generelt på en meget ordnet måde over hele verden, som enhver tidligere JW også vil vidne om, især hvis de har besøgt menigheder i andre lande. Faktisk tager det en organisation at ikke kun have WW-broderskabet på samme side doktrinalt, men det er nødvendigt for at kontrollere sind, handlinger og bevidsthed hos de over otte millioner udgivere. Men er det det Jesus forventer af menigheden i dag?

Afsnit 4: ”I det første århundrede befalede han sine tilhængere at fortsætte det arbejde, han startede, for at aflægge vidnesbyrd“ til den fjerneste del af jorden. ” (Læs Apostelgerninger 1: 8.) De havde brug for hellig ånd, “den hjælper”, som Jesus havde lovet dem. Johannes 14:26; Zakarias 4: 6.

Fakta - JW'er har forsøgt at opfylde dette med det organiserede verdensomspændende forkyndelsesarbejde, men har de gjort dette på grund af Helligånden eller i det mindste delvis på grund af frygt for ødelæggelse i et forestående Harmageddon?

Stk 5 „Jesu tilhængere modtog den hellige ånd på pinsedagen 33 e.Kr. Da der opstod modstand, gik disciplene ikke i frygt, men vendte sig til Gud for at få hjælp. De bad: "Giv dine slaver at blive ved med at tale dit ord med al modighed." De blev derefter fyldt med hellig ånd og blev ved med at ”tale Guds ord med frimodighed”. - Apostelgerninger 4: 18-20,29,31

Faktum - I lyset af den nuværende opposition og den historiske optegnelse over opposition har JW'er individuelt bedt om den hellige ånd og var afhængige af en stærk tro på at fortsætte med at forkynde under hård forfølgelse, men desværre blev meget af denne forfølgelse unødvendigt forkyndt af FDS / GB med ubibelsk lære og ikke som et resultat af selve forkyndelsesarbejdet.

Afsnit 6: “Jesu disciple stod også over for andre udfordringer. For eksempel var der kun få eksemplarer af skrifterne (der var ingen studiehjælpemidler som vi har i dag) men de havde åndens gaver, Og disciplene måtte forkynde for folk, der talte mange forskellige sprog og overvandt dette med tungegaven.

Fakta - I dag er forlagene blevet leveret af organisationen, bibler på over 180 sprog, inklusive litteratur på over tusind sprog. Mange har brugt tid på at lære et nyt sprog for at kunne forkynde den gode nyhed om Guds rige i deres lokalsamfund eller endda flytte til et andet land. Men det er lidt anderledes end mange andre religiøse organisationer, hvoraf de fleste har koncentreret sig om at distribuere Bibelen snarere end litteratur.

Afsnit 7: “I moderne tid. Jehova fortsætter med at lede og styrke sit folk uanset hvor de findes blandt hvede og ukrudt i dag. Retningen kommer selvfølgelig fra (stort set gennem) Guds åndsinspirerede ord. Der finder vi en oversigt over Jesu tjeneste og hans befaling om, at hans disciple fortsætter det arbejde, han startede. Mattæus 28: 19,20. Så langt tilbage som i juli 1881 kunne dette magasin sige: „Vi blev ikke kaldet eller salvet at modtage ære og samle rigdom, men at bruge og blive brugt og at forkynde den gode nyhed. ” Til hvem arbejdet er betroet, sagde en pjece, der blev udgivet i 1919: ”Værket ser fantastisk ud, men det er Herrens og i hans styrke vil vi udføre det. ” (understrege er fed i WT)

Faktum - Brødrene burde have holdt sig til denne missionserklæring fra 1881/1919, men desværre gjorde de det ikke og skabte deres egen unikke falske lære, ligesom den tidlige kristenhed fra de 3rd århundrede frem, som det vil blive beskrevet senere.

Afsnit 8 “Organisationen har brugt de bedste tilgængelige værktøjer til at sprede de gode nyheder. Disse værktøjer har inkluderet trykte publikationer, "Photo-Drama of Creation", fonografer, lydbiler, radioudsendelser og for nylig digital teknologi. (Guds) organisation er også engageret i en stor (den største) oversættelsesindsats (i historien!) Hvorfor? Så alle slags mennesker kan høre de gode nyheder på deres eget sprog. Jehova er upartisk; han forudsagde, at den gode nyhed ville blive forkyndt “for enhver nation og stamme og tungemål og folk”. (Åbenbaringen 14: 6-7) Han ønsker at budskabet om Riget skal være tilgængeligt for alle.

Fakta - Organisationen har stået bag andre trosretninger i brugen af ​​teknologi med undtagelse af skabelsens fotodrama. For ikke så længe siden opfordrede Vagttårnet brødrene til at holde sig væk fra Internettet inden en omvendt tur og omfavne det med lanceringen af ​​JW.Org-siden.

Afsnit 10: “Hvad du kan gøre. Udnyt fuldt ud den træning Jehova tilbyder på kristne møder. Arbejd regelmæssigt med din felttjenestegruppe. Der kan du få personlig hjælp på områder, hvor du muligvis har brug for det, såvel som opmuntring fra andres gode eksempel. Udhold i forkyndelsen. Som vores tematekst minder os om, opnår vi Guds vilje ikke i vores egen kraft, men ved hellig ånd. (Zakarias 4: 6) Når alt kommer til alt, udfører vi Guds gerning. ”

 Fakta - JW har tidligere været veluddannet i brugen af ​​Bibelen og taler gennem brugen af ​​den teokratiske ministerskole, der har hjulpet dem med uddannelse, begrænset eller ingen med at udføre deres tjeneste. Men er det træning fra Jehova, som vi modtager på møderne, eller træner vi fra organisationen til at tjene sine egne formål?

Er ikke andre religiøse grupper også engagerede i nogle dele af Jesu befaling og udmærker sig i mange andre kristne gerninger, som Jehovas Vidner svigtet mislykkes med. De eneste værker, som JW'er er kendt for, er offentlig forkyndelse. Selv nu i pandemien har de i stedet for at fokusere på at hjælpe og pleje andre, der kan være selvisolerende eller syge under Coronavirus 19-pandemien, iværksat en uofficiel kampagne med telefonprædikning og brevskrivning. Afhængigt af præcis hvordan det gøres, kan det endda være ulovligt i mange lande på grund af databeskyttelseslove og i det mindste er det dyrt for brødrene i porto- og papirvareromkostninger. Det ignorerer også den slanke, men potentielle chance for at overføre Covid-virussen til modtageren og dermed potentielt føre til deres død. Er det en kristen holdning?

"Vi har intit til vores egne meninger, men ikke vores egne fakta"

Uanset om vi er enige eller uenige i Jehovas Vidners lære, kunne vi ikke være enige om, at den almindelige JW gør deres bedste for at følge Kristi befaling, der findes i Mattæus 28: 19-20, til trods for at "JW-sandhed" er blandet med løgn ligesom enhver kirkesamfund om Planeten.

Hvad vigtigere er, vil Jesus have mange problemer med den måde, den almindelige JW engagerer sig i forkyndelsesarbejdet? Eller ville han mere sandsynligt have alvorlige problemer med den selvudnævnte FDS / GB og deres kohorter?

Punkt 17 afsluttes med at diskutere dem der virkelig gør deres bedste for at følge Kristus blandt Jehovas Vidner.

 "Snart, kun dem, der er frelst af nåde og lamets blod, som vil være (den eneste organisation), der er tilbage på jorden, vil være dem (en) ledet af Guds ånd om de er inden for eller uden for organisationen. Arbejd så nidkært med Jehova og hans søn (Jehovas organisation). Reflekter Guds upartiske kærlighed til mennesker ved at forkynde den gode nyhed for alle du møder. Efterlign hans kærlighed til orden og fred ved at fremme enhed med formål blandt alle kristne (i menigheden). Og lyt til din store instruktør ved at drage fuld fordel af den åndelige banket, han tilbyder i hans ord Bibelen. Når Satans verden slutter, vil du ikke være bange. I stedet vil du med tillid stå blandt dem, der tjener loyalt Jehova under ledelse af Jesus Kristus (med Jehovas organisation). ”

LEDER JEHOVA ORGANISATIONEN I DAG?

Hvis vi personligt har en lang historie som et af Jehovas Vidner, kan vi konkludere at Jehova til en vis grad havde en vis forbindelse til de tidlige bibelstudenter. Hvorvidt det er sandt, forbliver et formodningspunkt. Ligesom mange enkeltpersoner og grupper fra det første århundrede, der bestræbte sig på at holde Kristi vigtigste rene lærdomme levende og til sidst spredte kristendommen og Bibelen over hele verden op til vores moderne tid.

Som de tidligere blev de tidlige bibelstuderende til sidst korrupte og udviklede sig til et stadigt voksende finansielt selskab ledet af advokater og selvudnævnte ledere, der har snoet skrifterne til deres egen kultiske fordel.

Beviset, der findes i skrifterne i dag, og med brugen af ​​vores gudgivne fornuftsgave, gør det klart, at Jehova og Jesus, menighedens overhoved, ikke kunne lede eller for den sags skyld godkende FDSs mest alvorlige organisatoriske beslutninger og praksis / GB, som vi ofte diskuterer her.

Ligesom Jehova opgav nationen fra det frafaldne Israel der bar hans navn, hvis han nogensinde var hos organisationen, har han for længe siden forladt dem i dag som formodentligt tog sit navn på sig.

Nedenstående liste har været kontraproduktiv til instruktionerne fra Jesus om at forkynde og undervise i den gode nyhed om riget og gøre disciple til alle nationerne og har fortsat snuble tusinder i og uden for menigheden.

 • FDS / GB bliver falske profeter (mens de erklærer at de er en "profetklasse"), der går ud over hvad der er skrevet i skrifterne, og leverer endda beviset for dette ved at udarbejde en liste over “Afklaret tro” fra 1930-2020 på JW.org eller opført i WT Library Index.[Ii]

 

 • Selv om denne artikel påpeger upartiskhed med hensyn til forkyndelse, har de dannet klasseskel i menigheden. (Pionerer, forlag, slaveklasse, andre får osv.)
 • Fremme af tyndt skjult afgudsdyrkelse af JW.org og FDS / GB. Supplanting of Christ's Headship, og nægter flertallet af vidner muligheden for at tage del i mindesmærkerne.
 • Sælger tusinder af rigssale[Iii] som havde været dedikeret til Jehova og bygget af frivillige. Alligevel fortsætter de stadig med at bede om donationer til opførelse af nye haller.
 • Utroskab med FN i 10 år. herunder at narre udgivere ubevidst om at hjælpe og støtte med at fremme FN's dagsorden. [Iv]
 • Den stadigt voksende eksponering vedrørende retssager om børnemishandling. Tjek denne korte håndbog for advokater[V], for sagsøgers advokater til at bekæmpe de onde organisatoriske juridiske strategier for at nægte ofre retfærdighed.

Disse punkter alene er nok til, at FDS / GB har brug for oprigtigt at overveje Lukas 12: 42-48 og indse, at de nu kan identificere, hvad Jesus mente med "den onde slave", som de hidtil ikke har anvendt, når de faktisk er det identificerer dem, og folk kan lide dem.

Konklusion

Malakias 2: 8 opsummerer den nuværende og fremtidige situation godt, når den siger: ”Men I er selv vendt tilbage fra vejen. Du har gjort mange snubler med hensyn til loven. Du har ødelagt Levis pagt, ”siger hærenes Jehova. "Så jeg vil gøre dig foragtet og lav for alt folket, fordi du ikke holdt mine veje, men viste partiskhed i at anvende loven."

______________________________________

 [I] Denne anmelder anerkender, at mange andre kristne end JW'er gør deres bedste for at følge Kristus.

Mange kristne grupper er velkendte for at fodre de sultne, husly hjemløse, tage sig af de syge, stå imod abort, hjælpe med forældreløse osv. Men Jehovas Vidner er kun kendt for at forkynde den gode nyhed om riget verden over og nægte blodtransfusioner. .

[Ii] https://wol.jw.org/en/wol/tl/r1/lp-e?q=beliefs%20clarified  Se overbevisninger afklaret i indeks 1986-2021 i WT-biblioteket.

[Iii] Der er Excel-regneark, der let kan findes online, der viser disse egenskaber og de oplysninger, der let verificeres.

[Iv] Hvorfor ikke se denne video \ læs følgende artikel på dette websted https://beroeans.net/2018/06/01/identifying-true-worship-part-10-christian-neutrality/. For at læse en af ​​de mest omfattende publicerede evidensbaserede artikler om FN / NGO JW-fiaskoen, se reference http://jehovah-is-king.com/strange-bedfellows/ af eWatchman, eller alternativt e-mail forfatteren på beroeanscreed@gmail.com til en pdf-kopi.

[V] https://questionsforjehovahswitnesses.files.wordpress.com/2019/12/attorney-handbook-pdf.pdf

Tadua

Artikler af Tadua.
  14
  0
  Vil elske dine tanker, bedes du kommentere.x
  ()
  x