I dagsteksten fredag ​​den 11. december 2020 (Undersøgelse af skrifterne dagligt), budskabet var, at vi aldrig må stoppe med at bede til Jehova, og at "vi har brug for at lytte til, hvad Jehova fortæller os gennem sit ord og sin organisation."

Teksten var fra Habakkuk 2: 1, der lyder:

”Ved min vagtspost vil jeg blive stående og stille mig på volden. Jeg vil holde øje med at se, hvad han vil tale ved hjælp af mig, og hvad jeg vil svare, når jeg bliver irettesat. ” (Habakuk 2: 1)

Det henvises også til Romerne 12:12.

”Glæd jer over håbet. Udhold under trængsel. Fortsæt i bøn. ” (Romerne 12:12)

Da jeg læste “Jehovas organisation”, blev jeg overrasket over de anvendte skrifter, da man kunne forestille sig at fremsætte en sådan udtalelse ville kræve en vis skriftlig sikkerhedskopiering eller støtte.

På et tidspunkt troede jeg at Jehova havde udpeget JW.org til at lede hans trofaste, og henvisningen til 'Jehovas organisation' blev accepteret af mig. Imidlertid ønskede jeg nu, at denne erklæring blev bekræftet som kendsgerning ved Guds ord. Så jeg begyndte at søge efter bevis.

Sidste søndag, den 13. december 2020, på vores Beroean Pickets Zoom-møde, diskuterede vi Hebræerbrevet 7, og disse diskussioner førte os til andre skrifter. Derefter forstod jeg, at min søgning var forbi, og jeg havde mit svar.

Svaret var lige foran mig. Jehova udnævnte Jesus som ypperstepræst til at gribe ind på vores vegne, og det er derfor ikke nødvendigt med en menneskelig organisation.

”Pointen med det, vi siger, er dette: Vi har sådan en ypperstepræst, som satte sig ved højre side af Majestætens trone i himlen og tjener i helligdommen og det sande tabernakel oprettet af Herren, ikke af mennesket. ” (Hebræerne 8: 1, 2 BSB)

KONKLUSION

I Hebræerne 7: 22-27 hedder det, at Jesus '... er blevet garanti for en bedre pagt. " I modsætning til andre præster, der døde, har han et permanent præstedømme og er i stand til at redde dem, der nærmer sig Gud gennem ham. Hvilken bedre adgang kan der være?

Er alle kristne derfor ikke Jehovas menighed gennem vores Herre, Jesus?

 

 

 

 

 

 

 

 

Elpida

Jeg er ikke et Jehovas vidne, men jeg har studeret og har deltaget på onsdagens og søndagens møder og mindesmærkerne siden omkring 2008. Jeg ville forstå Bibelen bedre efter at have læst den mange gange fra dækning til dækning. Men ligesom berøerne kontrollerer jeg mine fakta, og jo mere jeg forstod, jo mere indså jeg, at jeg ikke kun følte mig godt tilpas på møderne, men nogle ting gav mig bare ikke mening. Jeg løftede min hånd for at kommentere indtil en søndag, den ældste korrigerede mig offentligt, at jeg ikke skulle bruge mine egne ord, men dem, der er skrevet i artiklen. Jeg kunne ikke gøre det, da jeg ikke tænker som vidnerne. Jeg accepterer ikke ting som kendsgerning uden at tjekke dem ud. Hvad der virkelig generede mig, var mindesmærkerne, da jeg mener, at vi ifølge Jesus skulle deltage når som helst vi vil, ikke kun en gang om året; Ellers ville han have været specifik og sagt på årsdagen for min død osv. Jeg finder Jesus talte personligt og lidenskabeligt til mennesker af alle racer og farver, uanset om de var uddannede eller ej. Når jeg så de ændringer, der blev foretaget i Guds og Jesu ord, forstyrrede det mig virkelig, da Gud bad os om ikke at tilføje eller ændre sit ord. At rette Gud og rette Jesus, den salvede, er ødelæggende for mig. Guds ord bør kun oversættes og ikke fortolkes.
10
0
Vil elske dine tanker, bedes du kommentere.x
()
x