"Frelse skylder vi vores Gud, som sidder på tronen og Lammet." Åbenbaring 7:10

 [Studie 3 fra ws 1/21 s.14, 15. marts - 21. marts 2021]

Som baggrund ønsker du måske at læse følgende tidligere offentliggjorte artikler, der diskuterer, hvem den store skare af andre får er dybtgående.

https://beroeans.net/2019/11/24/look-a-great-crowd/

https://beroeans.net/2019/05/02/mankinds-hope-for-the-future-where-will-it-be-a-scriptural-examination-part-6/

https://beroeans.net/2020/03/22/the-spirit-itself-bears-witness/

 

Issue 1

Afsnit 2 citerer ”Jeg har andre får, som ikke er af denne fold; også de skal jeg bringe ind, og de vil lytte til min stemme, og de vil blive en hjord, en hyrde. ” (Johannes 10:16).

Læg mærke til hvordan disse andre får skulle føjes til den ene hjord under en hyrde, Jesus Kristus. Det ville være af Jesus selv.

Sammenlign nu følgende to begivenheder:

 • Åbningen af ​​kristendommen for samaritanerne, der er nedskrevet i Apostelgerninger 8: 14-17 og for de ikke-jøder, der er nedtegnet i Apostelgerninger 10.
  • Samaritanerne modtog den hellige ånd, efter at apostlene Peter og Johannes bad, sandsynligvis ved hjælp af en nøgle til himlenes rige under ledelse af Jesus Kristus. (Mattæus 16:19)
  • Hedningerne modtog den hellige ånd, mens apostelen Peter talte til dem efter den engelske ledelse og et syn sandsynligvis fra Jesus. Apostelgerninger 10: 10-16; Apostlenes Gerninger 10: 34-36; Apostelgerninger 10: 44-48.
  • Sammenhængen med alle disse skrifter indikerer, at Jesus tydeligt brugte Peter til at tilføje andre får til den lille flok af jødiske kristne.
 • “En historiefaldende tale med titlen” Den store mængde. ” Denne tale blev holdt i 1935 af JF Rutherford på et stævne i Washington, DC, USA Hvad blev afsløret ved den stævne? 2 I sit foredrag identificerede bror Rutherford dem der ville udgøre den ”store skare” (King James Version), eller “den store skare”, der er nævnt i Åbenbaringen 7: 9. Indtil da blev denne gruppe anset for at være en sekundær himmelsk klasse, der var mindre trofast. Bror Rutherford brugte Skriften til at forklare, at den store skare ikke er valgt til at bo i himlen, men de er Kristi andre får, der vil overleve “den store trængsel” og leve evigt på jorden ”.
  • En tale holdt af JFRutherford i 1935, den store skare andre får identificeret af broder Rutherford.
  • Én hjord Jehovas Vidner blev delt i 2 dele med forskellige skæbner.

Har du bemærket den indskrevne englestyring af en apostel i første omgang, idet de forenede jøder, samaritanere og ikke-jøder til en gruppe kristne sammenlignet med en ændring af undervisningen uden nogen identificerbar årsag som engelretning, i andet tilfælde, hvilket førte til en splittet gruppe af kristne inden for Jehovas Vidners organisation?

Hvilket af disse stemmer overens med det, Jesus lovede i Johannes 10:16, hvor Jesus sagde, at han ville bringe disse andre får ind og få en hjord? Svaret er indlysende.

Issue 2

Sammenlign følgende to udsagn:

 • 1 Korinther 11: 23-26 ”Dette betyder min krop, som er på dine vegne. Fortsæt med at gøre dette til minde om mig. ... Bliv ved med at gøre dette, så ofte du drikker det, til minde om mig. For så ofte som du spiser dette brød og drikker dette bæger, fortsætter du med at forkynde Herrens død, indtil han kommer. ”
 • "Efter denne samtale stoppede den tidligere nævnte unge mand og tusinder af andre med rette med at tage brødet og vinen ved Herrens aftenmåltid.”(Afsnit 4). De holdt op med at deltage og stoppede derfor med at forkynde Herrens død.

Jesu instruktion, der blev gentaget af Paulus i Korinther, var at deltage og forkynder derved Herrens død.

Efter JF Rutherfords instruktion, tusinder stoppede med at deltage og stoppede derved med at forkynde Herrens død.

Der er en yderligere komplikation.

Ifølge organisationens lære ankom Jesus usynligt i 1914.

Hvis ja, så burde også de, der hævder at være 'salvede' eller en del af resten af ​​den lille hjord ifølge organisationens lære, være stoppet med at deltage. Derfor vildleder organisationen alle.

Hvis Jesus endnu ikke er ankommet, bør alle sande kristne fortsætte med at deltage, indtil Jesus foreskriver andet. Derfor vildleder organisationen alle.

Hvordan tror du din vært ville føle sig, hvis du blev inviteret til et måltid, men da du deltog, afviste du måltidet og så bare andre deltage? Tror du, de ville invitere dig igen? Meget usandsynligt.

Så hvordan er det at være til stede ved Herrens aftenmåltid og ikke deltage mens han er der? Er det ikke meningen med Herrens aftenmåltid at deltage og deltage? Ellers hvorfor deltage? Ingen steder foreslog Jesus at nogle skulle deltage og bare observere.

Issue 3

Subtil forkert fremstilling af Åbenbaring 7. Organisationen introducerer en kunstig ændring af emne mellem Åbenbaring 7: 1-8 og Åbenbaring 7: 9-10.

Husk, åbenbaring var ifølge Åbenbaringen 1: 1-2 en åbenbaring fra Gud til Jesus, som sendte en engel, der præsenterede denne åbenbaring i tegn til apostelen Johannes. Åbenbaringen 7: 1-4 registrerer, at Johannes hørt antallet af forseglede var 144,000. I Åbenbaringen 7: 9-10 registreres, at Johannes en stor skare, som ingen mennesker var i stand til at tælle blandt alle nationer. Det er logisk at tro, at den store skare, han så, var det, han hørte om lige tidligere.

Hvis du forklarede, hvad du hørte og så i dag, hvis den store skare ikke var de symbolske 144,000, ville du kvalificere dig ved for eksempel at sige, "Jeg så også en anden gruppe", så dit tiltænkte publikum ville forstå, at den store skare var anderledes end de symbolske 144,000.

Issue 4

Vi har længe diskuteret, at der kun er et håb i serien “Menneskehedens håb for fremtiden, hvor er det?”. Mens nogle måske tror, ​​at det ene håb er i himlen, uanset er der kun et håb for kristne, ikke to separate håb.

Issue 5

Organisationens undervisning i to grupper fører til følgende spørgsmål:

 • Da Gud ikke er delvis, og vi ville naturligvis forvente, at de valgte var fra alle nationaliteter og samfundslag. Så hvorfor har langt størstedelen af ​​'salvede' Jehovas Vidner enten været hvide nordamerikanere eller hvide europæere? Selv det nuværende styrende organ afspejler denne mangel på etnisk mangfoldighed.
 • Indkaldelsen af ​​'salvet' antages næsten at være lukket i 1935. Mellem 1870'erne og 1935 var flertallet af vidner kun fra USA, Canada, Storbritannien og Vesteuropa. Det var først efter XNUMX. verdenskrig, at mere end en håndfuld fra Sydamerika, Afrika og Asien blev vidner. Det er helt sikkert ikke de resultater, vi ville forvente af en retfærdig og upartisk Gud, er det? Hvordan vil en hvid amerikaner virkelig forstå problemerne og kulturen hos afrikanere, der lever i fattigdom?
 • Para 17 påstande ”De tænker over deres håb, beder om det og er ivrige efter at modtage deres belønning i himlen. De kan ikke engang forestille sig, hvordan deres åndelige krop vil være. ” Så hvorfor ville Gud give dem et håb om, at de ikke forstår og ikke er forklaret i skrifterne? Også i mangel af skrifter, hvorfor har han ikke mirakuløst givet dem en forståelse af, hvad han kaldte dem til at være?

 

Der er mange andre emner med denne Vagttårnsstudie-artikel, men de fleste, hvis ikke alle, er blevet dækket af artikler som dem, der blev givet i begyndelsen af ​​denne gennemgang.

 

Tadua

Artikler af Tadua.
  14
  0
  Vil elske dine tanker, bedes du kommentere.x
  ()
  x