[Denne artikel er bidraget af Vintage]

Formålet med denne artikel er at fremme det at skrive sange til kristne møder. Jeg vil især gerne synge en sang, når jeg deltager i en nadverfest. I anledning af at mindes Kristi død har vi mulighed for at synge om vores påskønnelse af hans offer og af Jehovas kærlige foranstaltninger til at frelse menneskeheden. Denne liste over bibeltekster kan være et udgangspunkt for inspiration til kristne sangskrivere:

1 Korinther 5:7, 8; 10:16, 17; 10:21; 11:26, 33
2 Korintherbrev 13: 5
Matt 26: 28
Mark 14: 24
Johannes 6:51, 53; 14:6; 17:1-26

Ikke alle sangskrivere kan spille et musikinstrument. Så de synger måske den sang, de har komponeret, for en anden person, der har evnen til at skrive den musikalske notation af deres melodi. Også en musiker kan være i stand til at læse noder og spille et instrument godt, men har ingen erfaring med at komponere melodier. Jeg kan spille klaver, men jeg havde ingen viden om akkordforløb. Jeg kan især godt lide denne korte video og fandt den meget nyttig til at lære akkordforløb og hvordan man komponerer en sang: Sådan skriver man akkordforløb – Grundlæggende om sangskrivning [Musikteori - Diatoniske akkorder].

Komponisten af ​​en sang kan beslutte at betale for en ophavsret på den sang, før den lægger den online. Dette ville give en vis beskyttelse mod, at en anden person hævder ejerskab af den sang. I USA kan en samling på omkring ti sange være ophavsretligt beskyttet som album for kun lidt flere penge, end det koster at ophavsret kun én sang. Et firkantet billede, kaldet en Albumomslag bruges online til at hjælpe med at identificere en samling sange.

Når du skriver teksten til lovsange, kan disse ord flyde naturligt fra hjertet, eller de kan kræve bøn og noget research. At skrive ord, der er både smukke og skriftmæssigt nøjagtige, vil sikre en fornøjelig og opløftende oplevelse for alle de brødre og søstre, som hver især vil synge disse ord som deres egne følelser. Der er et ansvar for at skrive tekster, der vil ære Gud og hans søn.

Jeg håber, at kristne vil nyde deres ytringsfrihed til at komponere lovsange til vor Fader og Jesus. Det ville især være rart at have et udvalg af smukke sange at vælge imellem til vores nadverfester og almindelige møder.

[Behold venligst kommentarer til denne artikel begrænset til samarbejder om musikalske kompositioner.]

 

8
0
Vil elske dine tanker, bedes du kommentere.x
()
x