Denne video vil fokusere på den månedlige udsendelse i september 2022 af Jehovas Vidner præsenteret af Stephen Lett fra det Styrende Råd. Målet med deres september-udsendelse er at overbevise Jehovas Vidner om at vende det døve øre til enhver, der stiller spørgsmålstegn ved det Styrende Råds lære eller handlinger. I det væsentlige, når det kommer til organisationens doktriner og politikker, beder Lett sine tilhængere om at skrive en åndelig blankocheck til det styrende organ. Hvis du er et af Jehovas Vidner, må du ikke stille spørgsmålstegn ved, du må ikke tvivle, du skal kun tro på det, du får at vide af mænd.

For at fremme denne ubibelske holdning griber Lett to vers ud af de 10th kapitel af Johannes, og - som det er typisk - erstatter nogle ord og ignorerer sammenhængen. De vers han bruger er disse:

„Når han har ført alt sit eget ud, går han foran dem, og fårene følger ham, fordi de kender hans røst. De vil på ingen måde følge en fremmed, men flygte fra ham, fordi de ikke kender fremmedes stemme." (Johannes 10:4, 5)

Hvis du er en klog læser, vil du have opfattet tanken om, at Jesus her fortæller os, at fårene hører to stemmer: Den ene kender de, så når de hører den, genkender de straks, at den tilhører deres kærlige hyrde. Når de hører den anden stemme, fremmedes stemme, kender de det ikke, så de vender sig væk fra den stemme. Pointen er, at de hører begge stemmer og selv genkender, hvilken de kender som den sande hyrdes stemme.

Hvis nu nogen – Stephen Lett, din sandhed eller nogen anden – taler med den sande hyrdes stemme, så vil fårene erkende, at det, der bliver sagt, ikke kommer fra en mand, men fra Jesus. Hvis du ser denne video på din telefon, tablet eller computer, er det ikke den enhed, du stoler på, eller manden, der taler til dig gennem den pågældende enhed, men beskeden – selvfølgelig forudsat, at du genkender, at beskeden stammer fra fra Gud og ikke fra mennesker.

Så det fornuftige kriterium er: Vær ikke bange for at lytte til enhver stemme, for ved at lytte, vil du kende den fine hyrdes stemme, og du vil også genkende den fremmedes stemme. Hvis nogen fortæller dig, så lyt ikke til andre end mig, ja, det er et humungous rødt flag.

Hvad er budskabet, der formidles i denne september 2022 JW.org-udsendelse? Vi lader Stephen Lett fortælle os det.

De kristne skrifter taler ikke om Jehovas får. Fårene tilhører Jesus. Ved Lett det ikke? Selvfølgelig gør han det. Så hvorfor skifte op? Vi vil se hvorfor i slutningen af ​​denne video.

Nu kan resten af ​​titlen virke okay, men det hele afhænger af, hvordan den bliver anvendt. Som vi vil se, ønsker det Styrende Råd ikke, at du lytter til andre stemmer, bestemmer, hvilken stemme der stammer fra vor Herre Jesus, og hvilken stemme der kommer fra fremmede, og så afviser sidstnævnte og følger kun vores hyrdes sande stemme. . Åh nej. Stephen og resten af ​​det Styrende Råd ønsker, at vi summarisk afviser enhver og alle stemmer, der ikke taler for dem. Du tror måske, at de ikke stoler på, at deres flok kender den sande hyrdes stemme og derfor træffer beslutningen for dem. Men det ville ikke være sandt. Det er ikke, fordi de ikke stoler på, at vidner genkender Jesu stemme. Helt modsat. De er bange for, at mange af flokken endelig begynder at kende den stemme og går, og de forsøger desperat at lukke hullerne i det utætte kar, som er JW.org.

Dette er endnu et forsøg på skadeskontrol fra det styrende organ. I næsten to år har vidner været væk fra rigssalens møder på grund af pandemien. Det ser ud til, at mange er begyndt at stille spørgsmålstegn ved den blinde lydighed, som de har givet til selvbestaltede herskere, som har erstattet sig af Kristus. Vi ved alle, at det styrende organ ikke vil tillade nogen at udspørge dem. Ingen gør det, medmindre han har noget at skjule.

Stephen Lett og de andre medlemmer af det Styrende Råd hævder at være Guds salvede. Nå, når det kommer til selverklærede salvede, skal vi huske, hvad Jesus, Guds sande salvede, engang fortalte os, at "falske salvede [der] og falske profeter vil opstå. De vil fremføre så store varsler og tegn, at de muligvis kan vildlede selv de valgte!" (Mattæus 24:24 2001Translation.org)

Jeg har fremsat en række påstande her. Men jeg mangler endnu at give dig bevis. Nå, det starter nu:

Hvis får læser Lett om? Det Styrende Råds får? Jehova Guds får? Det er klart, at disse er de får, der tilhører Jesus Kristus. Okay, vi har det alle sammen indtil videre. Jeg hører ikke en fremmed stemme endnu, vel?

Lett forbereder en meget subtil lokkemad og skifte taktik i denne video. Jesus siger ikke, at hans får afviser fremmedes stemme, men at de ikke følger fremmedes stemme. Er det ikke det samme? Det tror du måske, men der er en subtil forskel, som Lett vil udnytte, når han får dig til at acceptere hans terminologi.

Han siger, at "får lytter til deres hyrdes røst og afviser fremmedes røst." Hvordan kan det være, at fårene ved at afvise fremmedes stemme? Fortæller nogen som Stephen Lett dem, hvem de fremmede er, eller finder de ud af det selv efter at have hørt alle stemmerne? Lett vil have dig til at tro, at alt du behøver at gøre er at stole på ham og hans andre Styrende Råd for at fortælle dig, hvem du ikke skal stole på. Alligevel peger den illustration, han er ved at bruge, på en anden fremgangsmåde.

"Alligevel, da hyrden kaldte på dem, selvom han var forklædt, kom fårene med det samme."

Da jeg læste det, tænkte jeg straks på denne beretning i Bibelen: På dagen for Jesu opstandelse rejste to af hans disciple til en landsby omkring syv miles uden for Jerusalem, da Jesus nærmede sig dem, men i en form, som de gjorde. ikke genkende. Han var med andre ord en fremmed for dem. For korthedens skyld vil jeg ikke læse hele beretningen, men kun de dele, der vedrører vores diskussion. Lad os tage det op i Lukas 24:17, hvor Jesus taler.

Han sagde til dem: "Hvad er det for en sag, som I diskuterer mellem jer, mens I går langs?" Og de stod stille med triste ansigter. Som svar sagde den, der hed Kleopas, til ham: "Bor du som en fremmed for dig selv i Jerusalem og ved derfor ikke, hvad der er sket i hende i disse dage?" Og han sagde til dem: "Hvilke ting?" De sagde til ham: "Det om Jesus fra Nazaræeren, som blev en mægtig profet i gerning og ord for Gud og hele folket, og hvordan vore ypperstepræster og herskere overgav ham til dødsdommen."

”Efter at have hørt dem, siger Jesus: ”O, I meningsløse og langsomme af hjertet til at tro på alt det, profeterne talte! Var det ikke nødvendigt for Kristus at lide disse ting og gå ind i sin herlighed?” Og da han begyndte med Moses og alle Profeterne, fortolkede han for dem det, der vedrørte ham selv i alle Skrifterne. Til sidst kom de tæt på landsbyen, hvor de rejste, og han gjorde, som om han rejste videre. Men de brugte pres på ham og sagde: "Bliv hos os, for det er mod aften, og dagen er allerede faldet." Med det gik han ind for at bo hos dem. Og mens han lagde sig tilbage med dem til måltidet, tog han brødet, velsignede det, brød det og begyndte at række det til dem. Da blev deres øjne helt åbnet, og de genkendte ham; og han forsvandt fra dem. Og de sagde til hinanden: "Brændte vores hjerter ikke, da han talte til os på vejen, da han helt åbnede skrifterne for os?" (Luk 24:25-32)

Kan du se relevansen? Deres hjerter brændte, fordi de genkendte hyrdens stemme, selvom de med deres øjne ikke opfattede, hvem han var. Vores hyrdes stemme, Jesu stemme, lyder også i dag. Det kan være på en trykt side, eller det kan formidles til os mund til mund. Uanset hvad, genkender Jesu får deres Herres stemme. Men hvis skribenten eller taleren udtaler sig med sine egne ideer, som falske profeter gør for at vildlede de udvalgte, Guds udvalgte, så vil de ikke følge den, selvom fårene hører en fremmed stemme.

Lett hævder, at Satan ikke bruger slanger længere, men det er ikke helt korrekt. Husk at Jesus omtalte de jødiske herskere, Israels Styrende Råd, som afkom af hugorme – giftige slanger. Bibelen fortæller os at Satan „bliver ved med at forklæde sig som en lysets engel“. (2 Korinther 11:14) og tilføjer, at „hans tjenere bliver også ved med at forklæde sig som retfærdighedens tjenere“. (2 Korintherbrev 11:15)

Disse retfærdighedstjenere, denne yngel af hugorme, kunne klæde sig ud i jakkesæt og slips og foregive at være trofaste og kloge, men det er ikke, hvad fårene se det betyder noget, men hvad de høre. Hvilken stemme taler? Er det den fine hyrdes stemme eller en fremmeds stemme, der søger sin egen ære?

Givet, at fårene genkender den fine hyrdes stemme, giver det så ikke mening, at disse fremmede, disse falske retfærdighedstjenere, ville bruge dæmoniske taktikker for at forhindre os i at høre vores fine hyrdes stemme? De ville fortælle os, at vi ikke skulle lytte til Jesu Kristi stemme. De ville fortælle os, at vi skulle stoppe vores ører.

Ville det ikke give mening, at de ville gøre det? Eller måske ville de lyve og bagtale enhver, der genlyder vor Herres stemme, fordi de taler med stemmen fra "den onde bugtaler, Satan Djævelen."

Disse taktikker er ikke noget nyt. De er nedskrevet i Skriften, så vi kan lære af dem. Vi gør klogt i at overveje den historiske beretning, hvor både den fine hyrdes stemme og fremmedes stemmer høres. Vend med mig til Johannes kapitel 10. Dette er det samme kapitel, som Stephen Lett lige har læst fra. Han stoppede ved vers 5, men vi læser videre derfra. Det vil blive meget tydeligt, hvem de fremmede er, og hvilken taktik de bruger for at blive ved med at lokke fårene til sig.

"Jesus talte denne sammenligning til dem, men de forstod ikke, hvad han sagde til dem. Så Jesus sagde igen: "Sandelig, sandelig siger jeg jer: Jeg er døren til fårene. Alle dem, der er kommet i stedet for mig er tyve og plyndrer; men fårene har ikke lyttet til dem. Jeg er døren; den, der går ind gennem mig, skal blive frelst, og den skal gå ind og ud og finde græs. Tyven kommer ikke, medmindre den er for at stjæle og dræbe og ødelægge. Jeg er kommet for at de skal have liv og have det i overflod. Jeg er den fine hyrde; den fine hyrde overgiver sit liv på vegne af fårene. Den lejede mand, som ikke er hyrde, og som fårene ikke tilhører, ser ulven komme og forlader fårene og flygter – og ulven snupper dem og spreder dem – fordi han er en lejet mand og bekymrer sig ikke om får. Jeg er den fine hyrde. Jeg kender mine får, og mine får kender mig...” (Joh 10:6-14)

Er mændene i det Styrende Råd, og de, der tjener under dem, sande hyrder, som efterligner Jesus Kristus? Eller er det lejede mænd, der er tyve og plyndrer, som flygter fra enhver risiko for deres egne huder?

Den eneste måde at besvare det spørgsmål på er at se på deres værker. Jeg siger i denne video, at det styrende organ aldrig afslører de såkaldte løgne, som de hævder, at frafaldne laver om dem. De taler altid generelt. Men en gang imellem bliver de lidt for specifikke i deres generelle forhold, som Stephen Lett gør her:

Hvis du kender til et seksuelt rovdyr, og du står foran en dommer, der kræver, at du afslører navnet på den forbryder, ville du da adlyde de overordnede myndigheder, som Romerbrevet 13 befaler dig at gøre og udlevere manden til retten? Hvad hvis du havde en liste over kendte misbrugere? Ville du skjule deres navne for politiet? Hvad hvis du havde en liste i tusindvis og fik at vide, at hvis du ikke vendte den, ville du blive holdt i foragt for retten og idømt en bøde på millioner af dollars? Ville du så vende det om? Hvis du nægtede og betalte disse bøder med penge, som andre havde doneret til at støtte forkyndelsesarbejdet, ville du så være i stand til at stå frem offentligt og hævde, at enhver, der siger, du beskytter pædofile, er en "løgner med skaldet ansigt?" Det er, hvad det styrende organ har gjort og fortsætter med at gøre, og beviserne er tilgængelige på internettet fra velrenommerede kilder for alle, der gider lede efter det. Hvorfor beskytter de disse kriminelle mod retfærdighed?

Den lejede mand er kun optaget af at beskytte sin hud. Han vil sikre sine aktiver og rigdom, og hvis det koster et par får livet, så må det være. Han står ikke til for den lille. Han er ikke villig til at risikere alt for at redde en anden. Han vil hellere opgive dem og lade ulvene komme og æde dem op.

Nogle vil forsøge at forsvare organisationen ved at sige, at der er pædofile i enhver organisation og religion, men det er ikke problemet her. Spørgsmålet er, hvad de såkaldte hyrder er villige til at gøre ved det? Hvis de bare er hyrede mænd, så risikerer de ikke noget for at beskytte flokken. Da Australiens regering nedsatte en kommission for at lære, hvordan man håndterer problemet med seksuelt misbrug af børn i landets institutioner, var en af ​​disse institutioner Jehovas Vidner. De stævnede medlem af det styrende råd Geoffrey Jackson, som var i landet på det tidspunkt. I stedet for at opføre sig som en ægte hyrde og benytte lejligheden til at løse et reelt problem i organisationen, fik han sin advokat til at lyve for retten og hævdede, at han intet havde at gøre med organisationens politikker, der handlede om, hvordan man håndterer seksuelt misbrug af børn inden for menigheden. Han var der bare og håndterede oversættelser. Da vi taler om skaldede løgne, tror jeg, at vi lige har afsløret en skændsel, tror du det ikke?

Kommissærerne blev gjort opmærksomme på denne løgn og tvang ham til at komme foran dem, men han demonstrerede det Styrende Råds holdning til ikke at være en sand hyrde, men af ​​en lejet mand, der kun havde til hensigt at beskytte deres aktiver, selvom det betyder at forlade de små får.

Når nogen som jeg påpeger dette hykleri, hvad gør det styrende råd så? De efterligner jøderne i det første århundrede, som modsatte sig Jesus og hans disciple.

”Der opstod igen splittelse blandt jøderne på grund af disse ord. Mange af dem sagde: "Han har en dæmon og er ude af forstand. Hvorfor lytter du til ham?” Andre sagde: „Dette er ikke en dæmoniseret mands ord. En dæmon kan vel ikke åbne blinde menneskers øjne?” (Joh 10:19-21)

De kunne ikke besejre Jesus med logik og med sandhed, så de bøjede sig for den ældgamle taktik, som Satan brugte med løgnagtig bagvaskelse.

"Han er dæmoniseret. Han taler for Satan. Han er ude af sig selv. Han er psykisk syg."

Da andre forsøgte at ræsonnere med dem, råbte de: "Lyt ikke engang til ham." Stop dine ører.

Okay, jeg tror, ​​vi er klar til at fortsætte med at lytte til, hvad det styrende organ, der taler gennem Stephen Letts stemme, har at sige. Men lad os gå lidt tilbage for at genopfriske vores hukommelse. Lett er ved at bygge et stråmandsargument. Se om du kan vælge det. Det er ret indlysende.

Er Stephen Lett en af ​​Satans tjenere for retfærdighed, eller taler han med stemmen fra den fine hyrde, Jesus Kristus? Jesus ville aldrig bruge et stråmandsargument. Har du valgt det ud? Her er det:

Ville du acceptere, at vi skulle stole på den trofaste og kloge træl, som Jesus udnævner over alle sine ejendele? Selvfølgelig. Når først Jesus har udpeget sin slave over alle sine ejendele, har den slave fuld myndighed. Så selvfølgelig ville du stole på ham og adlyde ham. Det er stråmanden. Ser du, spørgsmålet er ikke, om vi skal stole på den trofaste slave, men om vi skal stole på Jehovas Vidners Styrende Råd. Stephen Lett forventer, at hans lyttere accepterer, at de to er ækvivalente. Han forventer, at vi tror, ​​at det Styrende Råd blev udnævnt til den trofaste slave i 1919. Gør han noget forsøg på at bevise det? Ingen! Han siger bare, at vi ved, at dette er sandt. Gør vi? Virkelig?? Nej, det gør vi ikke!

Faktisk er påstanden om, at Jehovas Vidners Styrende Råd blev udnævnt i 1919 til at være Kristi trofaste og diskrete slave, latterlig. Hvorfor siger jeg det? Tja, overvej dette uddrag fra min nyligt udgivne bog:

Hvis vi accepterer Det Styrende Råds fortolkning, så må vi konkludere, at de oprindelige tolv apostle ikke udgør slaven og derfor ikke vil blive udpeget over alle Kristi ejendele. Sådan en konklusion er simpelthen absurd! Dette tåler at blive gentaget: Der er kun én slave, som Jesus Kristus udnævner over alle sine ejendele: Den trofaste og diskrete slave. Hvis den slave er begrænset til det Styrende Råd siden 1919, så forventer mænd som JF Rutherford, Fred Franz og Stephen Lett at præsidere over alt i himlen og på jorden, mens apostlene som Peter, Johannes og Paulus står på sidelinjen kigger på. Hvilket skandaløst sludder vil disse mænd have dig til at tro! Vi bliver alle ernæret åndeligt af andre, og vi har alle mulighed for at give tilbage, når en anden har brug for åndelig næring. Jeg har mødtes online med trofaste kristne, sande Guds børn, i nogle år nu. Selvom du måske tror, ​​jeg har en betydelig viden om Skriften, kan jeg forsikre dig om, at der ikke går en uge, hvor jeg ikke lærer noget nyt på vores møder. Hvilken forfriskende forandring det har været efter årtiers kedelige, gentagne møder i rigssalen.

Lukning af døren til Guds rige: Hvordan Watch Tower stjal frelse fra Jehovas Vidner (s. 300-301). Kindle-udgave.

Det styrende organ laver ved hjælp af denne udsendelse også en klassisk agn-og-switch. Lett starter med at fortælle os, at vi skal afvise fremmedes stemme. Det kan vi acceptere. Det er lokkemad. Så skifter han maddingen ud med dette:

Der er så meget galt med dette, at jeg næsten ikke ved, hvor jeg skal starte. Først skal du bemærke, at ordet "tillid" ikke er i anførselstegn. Det er fordi, vi intetsteds i Bibelen bliver bedt om at stole på nogen slave, trofast eller på anden måde. Vi får besked på ikke at stole på mænd i Salme 146:3 – specifikt mænd, der hævder at være salvede, hvilket er hvad fyrster er. For det andet er slaven ikke erklæret trofast indtil Herren vender tilbage og jeg ved ikke med dig, men jeg har ikke set ham strejfe rundt på jorden endnu. Har du set Kristus komme tilbage?

Til sidst handler denne tale om at skelne mellem Jesu stemme, den fine hyrde, og stemmen fra fremmede, som er Satans agenter. Vi lytter ikke bare til mænd, fordi de hævder at være Guds kanal, som det Styrende Råd gør. Vi lytter kun til mennesker, hvis vi kan høre den fine hyrdes stemme gennem dem. Hvis vi hører fremmedes stemme, så flygter vi som får fra de fremmede mænd. Det er, hvad får gør; de flygter fra stemmen eller stemmer fra dem, som de ikke tilhører.

I stedet for at stole på sandheden, falder Lett tilbage på den taktik, farisæerne brugte på Jesu tid. Han forsøger at få sine tilhørere til at tro på ham baseret på den autoritet, han formoder at have modtaget fra Gud, og bruger den påtagne status til at miskreditere dem, der modsætter sig hans lære, dem, han betegner som "frafaldne":

"Så gik embedsmændene tilbage til ypperstepræsterne og farisæerne, og disse sagde til dem: "Hvorfor førte I ham ikke ind?" Betjentene svarede: "Aldrig har nogen talt sådan." Til gengæld svarede farisæerne: "Du er vel heller ikke blevet vildledt? Ikke én af herskerne eller farisæerne har troet på ham, vel? Men denne skare, som ikke kender loven, er forbandede mennesker." (Johannes 7:45-49)

Stephen Lett stoler ikke på, at Jehovas Vidner genkender fremmedes stemme, så han er nødt til at fortælle dem, hvordan de ser ud. Og han følger farisæernes og de jødiske herskeres eksempel, der modsætter sig Jesus ved at bagtale dem og ved at fortælle sine tilhørere, at de ikke engang skal høre på dem. Husk, de sagde:

"Han har en dæmon og er ude af sig selv. Hvorfor lytter du til ham?” (Johannes 10:20)

Ligesom farisæerne, der anklagede Jesus for at være en agent for djævelen og en skør person, bruger Stephen Lett sin selvpåtaget autoritet over flokken af ​​Jehovas Vidner til at fordømme alle, der er uenige med ham, hvilket helt sikkert vil inkludere mig. Han kalder os "løgnere med skaldet ansigt" og hævder, at vi fordrejer fakta og fordrejer sandheden.

I min bog og på Beroean Pickets-webstedet og YouTube-kanalen udfordrer jeg det Styrende Råd på sådanne doktrinære lærdomme som deres overlappende generation, Jesu Kristi tilstedeværelse i 1914, 607 fvt som ikke året for det babyloniske eksil, de andre får som en ikke-salvet klasse af kristne og mange flere. Hvis jeg taler med en fremmed stemme, hvorfor afslører Stephen så ikke det, jeg siger, som løgne. Vi bruger trods alt den samme bibel, gør vi ikke? Men i stedet siger han, at du ikke engang skal lytte til mig eller andre som mig. Han bagtaler vores navn og kalder os "løgnere med skaldet ansigt" og psykisk syge frafaldne og håber desperat, at du ikke vil lytte til, hvad vi har at sige, for det har han intet forsvar imod.

Ja, det gør de, Stephen. Spørgsmålet er: Hvem er den frafaldne? Hvem lyver gentagne gange? Hvem har fordrejet Skriften siden før jeg blev født? Måske gøres det ubevidst, selvom det synes stadig sværere at tro.

Bestyrelsen er ikke færdig endnu. Det budskab, de ønsker at komme igennem, er, at vi ikke engang skal høre fremmedes stemme. Vi bør stole på, at mænd fortæller os, hvem der er de fremmede, så vi ikke hører, hvad de rent faktisk har at sige. Men hvis du var den fremmede, hvis du var opsat på at få Jesu får til at følge dig, og ikke Jesus, er det så ikke præcis det, du ville fortælle fårene? “Lyt ikke til andre end mig. Jeg skal fortælle dig, hvem de fremmede er. Stol på mig, men stol ikke på nogen andre, heller ikke nogen, der har passet dig hele dit liv, som din mor eller far.”

Undskyld mor, men jaden, der stillede spørgsmålstegn ved alt, er væk, fortæret af den slags tankekontrol, der ikke har noget med kristendommen at gøre og alt, hvad der har med en sindkontrol-kult at gøre.

Læg mærke til, at hun siger, at nyhederne er negative og skrå, men det betyder ikke, at de er falske, vel? Nu, i den spanske version af udsendelsen, siger den spanske version af Jade (Coral) faktisk løgn, "løgn" i stedet for "skrå", men på engelsk misviser manuskriptforfatterne ikke så frækt fakta.

Læg mærke til, at hun ikke fortæller sin ven, hvad nyhedshistorierne handlede om, og disse unge kvinder er mærkeligt nok heller ikke nysgerrige efter at vide. Hvis disse nyhedshistorier og "frafaldne" websteder virkelig fortalte løgne, hvorfor så ikke afsløre disse løgne? Der er kun én god grund til at skjule fakta. Jeg mener, hvordan kunne de afbilde Jades mor, der viser sin datter beviser på den 10-årige Watch Tower Society-tilknytning til FN, det frygtede billede af Åbenbaringens vilde dyr? Det ville være negativt, men ikke usandt. Eller hvad hvis hendes mor delte nyheder om de millioner af dollars, som organisationen udbetaler til ofre for seksuelt misbrug af børn, eller de enorme bøder, de har måttet betale for foragt for retten, når det styrende organ har nægtet at videregive sin liste af titusindvis af navne på mistænkte og kendte børnemisbrugere til de overordnede myndigheder? Du ved, dem, Rom 13 omtaler som Guds tjener for at straffe forbrydere? Jade kan ikke vide alt det, for hun vil ikke engang lytte. Hun vender lydigt ryggen til.

Dette er et glimrende eksempel på, hvordan Satans tjenere for retfærdighed fordrejer skriften til deres egne formål.

Lad os læse fra Johannes 10:4, 5, og her ser vi, hvordan han forventer, at hans tilhørere anvender det. Men lad os ikke lytte til hans stemme, men derimod den fine hyrdes stemme. Lad os genlæse Johannes 10, men vi inkluderer et vers, der er udeladt:

"Dørvogteren åbner for denne, og fårene lytter til hans stemme. Han kalder sine egne får ved navn og fører dem ud. Når han har ført alt sit eget ud, går han foran dem, og fårene følger ham, fordi de kender hans røst. De vil på ingen måde følge en fremmed, men flygte fra ham, fordi de ikke kender fremmedes røst.” (Joh 10:3-5)

Lyt nøje til, hvad Jesus siger. Hvor mange stemmer hører fårene? To. De hører hyrdens stemme og fremmedes stemme (ental). De hører to stemmer! Hvis du nu er et loyalt Jehovas Vidne, der lytter til denne septemberudsendelse på JW.org, hvor mange stemmer hører du? En. Ja, kun én. Du bliver bedt om ikke engang at lytte til nogen anden stemme. Jade bliver vist nægter at lytte. Hvis du ikke vil lytte, hvordan ved du så om stemmen er fra Gud eller mennesker? Du må ikke genkende fremmedes stemme, fordi en fremmeds stemme fortæller dig, hvad du skal tænke.

Stephen Lett forsikrer dig i sine runde, klangfulde toner og med sine overdrevne ansigtsudtryk, at han elsker dig, og at han taler med den fine hyrdes stemme, men er det ikke præcis, hvad en præst, der forklæder sig i retskafne klæder, ville sige? Og ville sådan en minister ikke fortælle dig, at du ikke skulle lytte til nogen andre.

Hvad er de bange for? Lære sandheden? Ja. Det er det!

Du er i en situation, som denne mor er i...hvis du forsøger at hjælpe en ven eller et familiemedlem til at se grunden, og de nægter at gøre det. Der er en løsning. Dette næste klip afslører uforvarende den løsning. Lad os se.

Hvis en ven eller et familiemedlem ikke vil lytte til dig, så lyt til dem – men med én betingelse. Få dem til at gå med til at bevise alt fra Skriften. Bed for eksempel din vidneven om at forklare, hvordan Matthæus 24:34 beviser, at enden er nær. Det vil få dem til at forklare den overlappende generation. Spørg dem, hvor siger Bibelen, at der er en overlappende generation?

Gør dette med alt, hvad de lærer. "Hvor står der det?" bør være dit omkvæd. Dette er ikke en garanti for succes. Det vil kun fungere, hvis de søger at tilbede Gud i ånd og sandhed (Joh 4:24). Husk, verset Lett ikke læste, vers 3, fortæller os, at Jesus, den fine hyrde, "kalder sit eget får ved navn og fører dem ud."

De eneste får, der reagerer på Jesus, er dem, der tilhører ham, og han kender dem ved navn.

Inden jeg lukker, vil jeg gerne stille dig et spørgsmål:

Hvem er de sande frafaldne?

Har du nogensinde set på historiens mønster nedskrevet i Skriften?

Jehovas Vidner omtaler nationen Israel som Guds oprindelige jordiske organisation. Hvad skete der, da de gik galt, noget de gjorde med alarmerende regelmæssighed?

Jehova Gud sendte profeter for at advare dem. Og hvad gjorde de med disse profeter? De forfulgte dem og de dræbte dem. Det er grunden til, at Jesus sagde følgende til Israels herskere eller styrende organ: "Jehovas jordiske organisation":

"Slanger, afkom af hugorme, hvordan vil I flygte fra Gehennas dom? Derfor sender jeg profeter og vise mænd og offentlige lærere til jer. Nogle af dem vil du slå ihjel og henrette på pæle, og nogle af dem skal du piske i dine synagoger og forfølge fra by til by, for at der kan komme over dig alt det retfærdige blod, der er udgydt på jorden, fra den retfærdige Abels blod til Blodet af Zakarias, Barakias' søn, som du slog ihjel mellem helligdommen og alteret." (Mattæus 23:33-35)

Forandrede noget med den kristne menighed, der fulgte med gennem århundrederne. Ingen! Kirken forfulgte og dræbte enhver, der talte sandhed, den fine hyrdes stemme. Selvfølgelig kaldte Kirkens ledere disse retfærdige tjenere for Gud, "kættere" og "frafaldne".

Hvorfor skulle vi tro, at dette mønster har ændret sig i Jehovas Vidners menighed? Det har den ikke. Det er det samme mønster, som vi så mellem Jesus og hans disciple på den ene side og "Israels styrende råd" på den anden side.

Stephen Lett anklager sine modstandere for at forsøge at få følgere efter sig. Med andre ord beskylder han dem for at gøre netop det, som det Styrende Råd har gjort hele tiden: At få folk til at følge dem i Guds navn og til at behandle deres ord, som om det kom fra Jehova selv. De omtaler endda sig selv som Jehovas kommunikationskanal og som "lærens vogtere".

Lagde du mærke til, hvordan Lett blev ved med at henvise til Jehovas får, selvom Johannes kapitel 10 tydeligt viser, at fårene tilhører Jesus? Hvorfor fokuserer Det Styrende Råd aldrig på Jesus? Nå, hvis du er en fremmed, der ønsker, at fårene skal følge dig, giver det ingen mening at afsløre den fine hyrdes stemme. Nej. Du skal tale med en falsk stemme. Du vil prøve at narre fårene ved så godt du kan at efterligne den sande hyrdes stemme og håbe, at de ikke vil bemærke forskellen. Det vil virke for de får, der ikke tilhører den fine hyrde. Men de får, der tilhører ham, vil ikke lade sig narre, fordi han kender dem og kalder dem ved navn.

Jeg råber til mine tidligere JW-venner om ikke at give efter for frygt. Nægt at lytte til de løgne, der indvikler dig mere og mere, indtil du ikke vil være i stand til at trække vejret for dig selv. Bed inderligt om, at hellig ånd vil guide dig tilbage til den fine hyrdes stemme!

Vær ikke afhængig af mænd som Stephen Lett, der fortæller dig, at du kun skal lytte til dem. Lyt til den fine hyrde. Hans ord er nedskrevet i Skriften. Du lytter til mig lige nu. Jeg sætter pris på, at. Men gå ikke efter, hvad jeg siger. Tværtimod: "Elskede, tro ikke ethvert inspireret udtryk, men prøv de inspirerede udtryk for at se, om de stammer fra Gud, fordi mange falske profeter er gået ud i verden." (1 Johannes 4:1)

Med andre ord, vær villig til at lytte til enhver stemme, men bekræft alt fra Skriften, så du vil være i stand til at skelne hyrdens sande stemme fra fremmedes falske stemme.

Tak for din tid og din støtte til dette arbejde.

 

Meleti Vivlon

Artikler af Meleti Vivlon.
    13
    0
    Vil elske dine tanker, bedes du kommentere.x
    ()
    x