”Sanomasi sanat joko vapauttavat sinut tai tuomitsevat sinut.” (Mat. 12: 37 New Living Translation)

"Seuraa rahaa." (Kaikki presidentin miehet Warner Bros. 1976)

 
Jeesus käski seuraajiaan saarnaamaan hyvää uutista, tekemään opetuslapsia ja kastamaan heidät. Aluksi hänen ensimmäisen vuosisadan seuraajansa tottelivat häntä uskollisesti ja innokkaasti. Yksi uskonnollisten johtajien valituksista oli, että opetuslapset olivat 'täyttäneet Jerusalemin opetuksellaan'. (Säädökset 5: 28) Opetuslapset käyttivät voimavaransa, mukaan lukien väärin rikkaudet, edistääkseen hyvien uutisten leviämistä ja auttaa köyhiä ja auttamaan köyhiä. (Luke 16: 9; 2 Cor. 8: 1-16; James 1: 27) He eivät käyttäneet sitä kokoushuoneiden rakentamiseen. Seurakunnat kokoontuivat kristittyjen kodeissa. (Roomalaiset 16: 5; 1 Cor. 16: 19; Sarake 4: 15; Philemon 2) Vasta kun luopumus johti vähitellen keskitetyn kirkollisen auktoriteetin luomiseen, grandioosisten rakennusten rakentaminen tuli keskipisteeseen. Ajan myötä ja monissa maissa kirkosta tuli suurin yksittäinen maanomistaja. Näiden kiinteistöjen hallinnan ylläpitämiseksi kirkko kielsi papit menemästä naimisiin, jotta perillisten kanssa ei olisi kiista omistajuudesta. Kirkko kasvoi piilevän rikkaana.
Kristitty seurakunta menetti hengellisyytensä ja tuli materialistisimmaksi kaikista ihmisinstituutioista. Tämä tapahtui, koska se menetti uskonsa ja alkoi seurata miehiä Kristuksen sijaan.
Kun CT Russell aloitti julkaisemisen Siionin vartiotorni ja Kristuksen läsnäolon ilmoittaja, hän laati politiikan työn rahoittamiselle, jota jatkettiin edelleen hyvin 20: äänth vuosisadalla. Esimerkiksi:

”TAKAISIN elokuussa, 1879, tämä aikakauslehti sanoi:” ”Siionin valvontornolla” on uskomme, JEHOVAH puolustajakseen, ja vaikka näin on, se ei koskaan kerjää eikä vetoota miehiltä tukea. Kun Hän, joka sanoo: "Kaikki vuorten kulta ja hopea ovat minun", ei pysty tarjoamaan tarvittavia varoja, ymmärrämme, että on aika keskeyttää julkaisu. "Seura ei keskeyttänyt julkaisua, eikä Vahtotorni ole koskaan huomannut. ongelma. Miksi? Koska lähes 80 vuoden ajan siitä, kun Vartiotorni julisti tämän politiikan luottavan Jehovaan Jumalaan, yhteiskunta ei ole poikennut siitä. ”- (w59, 5 / 1, s. 285, Jakaa hyviä uutisia Avustaminen henkilökohtaisesti) [Lihavoitu lisätty]

Silloin toteamuksemme oli, että '' vaikka Jehova tukisi meitä, emme koskaan pyytäneet tai pyytäneet miehiltä tukea ''. Se oli asia, jonka kristikunnan kirkkojen oli tehtävä saadakseen rahoitusta, koska Jehova ei tukenut heitä. Taloudellinen tukemme oli seurausta uskosta, kun heidän oli käytettävä epäraamatullisia menetelmiä itsensä rahoittamiseksi. 1. toukokuuta 1965 julkaistussa lehdessä Vartiotorni artikkelin ”Miksi ei kokoelmia?” alla kirjoitimme:

Paineta seurakunnan jäseniä lempeällä tavalla osallistumaan turvaamalla laitteet ilman Raamatun ennakkotapausta tai tukeakuten keräilylevyn ohittaminen edessä tai bingopelien pitäminen, kirkon ehtoollisten pitäminen, basaarien pitäminen ja rynnäkkömyynnit tai pyytämällä lupauksia, on tunnustaa heikkous. Jokin on vialla. Sieltä puuttuu. Mitä puuttuu? Arvioinnin puute. Sellaisia ​​koaksiointi- tai painelaitteita ei tarvita, jos niitä todella arvostetaan. Voisiko tämä arvion puute liittyä millaiseen henkiseen ruokaan, jota tarjotaan ihmisille näissä kirkoissa? (w65 5 / 1 s. 278) [Lihavoitu lisätty]

Huomaat, että muun muassa lupauksen pyytämistä pidettiin ”epäkirjallisena”. Tämän tekniikan käyttö osoitti heikkoutta. Se osoitti, että jotain oli vialla; siitä arvostuksesta puuttui. Ehdotettiin, että syy arvioinnin puutteelle oli huono henkisen ravinnon ruokavalio.

Mikä on pledge?

Lyhyemmän Oxfordin englannin sanakirja määrittelee sen seuraavasti: ”Lupaus lahjoituksesta hyväntekeväisyysjärjestölle, syylle jne. Vastauksena vetoomukseen varoista; sellainen lahjoitus. ”
Aloimme käyttää lupauksia muutama vuosi sitten. (Emme kutsu niitä lupauksiksi, mutta jos se kulkee kuin ankka ja sammuu kuin ankka ... no, saat kuvan.) Tämä muutos vaikutti hiukan outolta yli vuosisadan rahoituksen perusteella, joka perustui yksinomaan yksilöllisiin vapaaehtoisiin maksuosuuksiin, mutta nämä olivat pieniä määriä, joita pyydettiin vastaamaan erityistarpeita, joten annamme kaikkien liu'uttaa sen esittämättä mitään vastalauseita, joista olen tietoinen. Seurauksena on, että seurakunnat päättivät tehdä kuukausittaisen tai vuotuisen lahjoituksen (”lahjoituksen lupaus”) vastauksena sivukonttoreiden kirjalliseen ”vetoomukseen varoista” sellaisten ohjelmien rahoittamiseksi, kuten Traveling Overseer Assistance Agreement, Kingdom Hall Avustusjärjestely ja kongressirahasto - nimetä vain kolme.
Tätä työmme rahoittamismenetelmää on juuri arvioitu aivan uudelle tasolle lukemalla kirkko seurakunnille, joka kehottaa kaikkia lupaamaan henkilökohtaisen kuukausittaisen tuen maailmanlaajuisten rakennustöiden tukemiseen.
Jälleen omat sanamme palaavat kummittelemaan meitä. Artikkelista ”Onko ministerisi kiinnostunut sinusta vai rahastasi”, joka julkaistiin helmikuussa 15, 1970 Vartiotorni meillä on:

Kirkolla näyttää olevan kehittynyt pakonomainen tapa pyytää varoja ilman loppuamenia, olivatpa ne sitten kirkkojen tai salien rakentamiseen, korjauksiin jne. . . Nyt kirkko näyttää pitävän lupauksia ja vetoomuksia itsestäänselvyytenä, ja toisinaan jopa kolme toimii samanaikaisesti. . . . Tämä huolta rahasta on myös saanut jotkut ihmiset katsomaan toisen kerran kirkkoa ja kysymään itseltään, haluavatko he loppujen lopuksi osallistua. ”-Femina, Toukokuu 18, 1967, sivut 58, 61.

Eikö ole ymmärrettävää, miksi jotkut toista kertaa katsovat kirkkoja? Raamattu tekee sen selväksi että antamista ei tulisi tehdä ”pakolla"Mutta" mielen valmiudesta sen mukaan, mitä jollakin on ". (2 Cor. 9:7; 8:12) Joten vaikka ministeri ei ole väärin ilmoittaa seurakunnalleen kohtuullisista kirkon tarpeista, käytettyjen menetelmien on oltava sopusoinnussa Raamatussa esitettyjen kristillisten periaatteiden kanssa. [Lihavoitu lisätty]

Huomaa, että kyseinen tuomio liittyy ”pakonomaiseen tapaan vedota varoihin… kirkkojen tai hallien rakentamiseen”. Huomaa myös, että 2 Cor. 8: 12 mainitaan tuomitsemaan nämä käytännöt ja toteaa, että varojen lupaukset ja vetoomukset ovat epäselviä ja että tällaiset menetelmät eivät ole ”sopusoinnussa Raamatussa esitettyjen kristillisten periaatteiden kanssa.” Pyydän teitä huomioimaan tämän erityisesti, koska maaliskuun 29, 2014-kirje kirkoille, jotka luettiin juuri hallissanne, toisessa kappaleessa:

"Yhdenmukaisesti 2: n korinttilaisten kanssa 8: 12-14, seurakuntia pyydetään nyt yhdistämään voimavaransa maailmanlaajuisesti tukemaan teokraattisten tilojen rakentamista aina, kun niitä tarvitaan. ”[Boldface lisätty]

Kuinka kirjoitusta, jota 40 vuotta sitten käytettiin tuomitsemaan käytäntö, voidaan käyttää sen tukemiseen? Kuinka sillä on mitään järkeä? Sellaisella halvemmalla ei ole paikkaa ihmisissä, jotka haluavat edustaa Jehovaa Jumalaa.
Joten nyt meistä on tullut se asia, jonka tuomitsemme vuosikymmenien ajan. Jos kristillisyyslupausten käyttö osoittaa heidän parvensa arvostaneen huonoa hengellistä ravintoa, mitä kopiointimenetelmämme osoittaa? Eikö tämä tee meistä osaa kristillisyyteen?

Väärä perustelu

Kun olin pieni poika, seurakuntamme tapasi Legion-salissa. Ei ole ihanteellista, mutta se ei vahingoittanut saarnatyötämme eikä vähentänyt seurakunnan henkeä. Aikuisena palvellessani Latinalaisessa Amerikassa kaikki seurakunnat tapasivat yksityiskoteissa. Se oli upeaa, vaikka toisinaan kovin täynnä nopeaa kasvua, jonka koimme tuolloin. Muistan lapsena, kun kaupunkimme sai ensimmäisen valtakunnasalin, jonka rakensivat ja omistavat paikalliset veljet. Monet pitivät sitä tarpeettomana hemmotteluna. Loppu oli tulossa pian, joten miksi viettää kaiken tämän ajan ja rahaa salin rakentamiseen?
Koska ensimmäisen vuosisadan seurakunnat näyttivät menestyneen kovin hyvin kodeissa, näen asian. Nykyinen opetusmenetelmämme ei tietenkään lainaa kovinkaan hyvin. Yksi vaihtoehto olisi muuttaa opetusmenetelmäämme palataksesi ensimmäisen vuosisadan malliin. Jehovan todistajien seurakunnissa nykyään yleinen didaktinen ohje ei kuitenkaan toimisi hyvin epävirallisessa, perheellisessä ympäristössä, koska etsimme yhdenmukaisuutta ja yhdenmukaisuutta. On ehdotettu, että tästä syystä hallintoelin hylkäsi kirjaopinnot muutama vuosi sitten. Tämä päättely on varmasti järkevämpää kuin avoimesti tarkka selitys, jonka he antoivat seurakunnille radikaalisesta muutoksesta.
Erityisten päättelyjen käyttö jatkuu keinona perustella tämä äkillinen lisävarojen tarve. He selittävät:
”Riittävien ja riittävien palvontapaikkojen saaminen on elintärkeää, koska Jehova jatkaa” nopeuttaa ”” mahtava kansakunnan kokoontumista ”(maaliskuun 1, kohta 29, kirje 2014” kirje kaikille seurakunnille ”).
Älkäämme keskustelko tällä hetkellä, ovatko rahat, joita meiltä pyydetään, vain "riittäviä ja riittäviä" palvontapaikkoja. Loppujen lopuksi miljoona dollaria salia kohden ostaa paljon "riittäviä". Siitä huolimatta, jos Jumala vauhdittaa työtä, haluaisimme tehdä osaltamme yhteistyötä, eikö niin? On selvää, että rahan tarve kasvaa yhä useamman valtakunnansalin rakentamiseksi yhä useammalle uudelle julistajalle. Hallintoneuvoston julkaisemat luvut osoittavat tämän.
Seurakuntien määrän kasvu viimeisten 2 vuoden aikana on ollut alle 4%. Viisitoista vuotta ennen sitä se oli selvästi yli XNUMX%. Kuinka se nopeutuu?
Lisää seurakuntia tarkoittaa tarvetta useampaan saliin, eikö? Tässä meillä on hidastuminen, ja melko dramaattinen. Noin uuden vuosisadan alusta seurakuntien kasvu on pudonnut viimeisten 60 vuoden alimpaan pisteeseen! Kustantajien kasvua kuvaava taulukko osoittaa saman suuntauksen, samoin kuin seurakuntien todellisen kasvun ja julkaisijoiden määrän graafinen esittäminen. Harkitse viimeistä skenaariota, että viime vuonna olemme lisänneet 2,104 1959 uutta seurakuntaa joukkoon. Saatat yllättää, kun tiedät, että tarkka seurakuntien määrä lisättiin myös vuonna 2,104. Hallien rakentaminen 8 8 uuden seurakunnan taloon on kuitenkin vähäpätöistä, kun vajaat 1959 miljoonaa ihmistä tekee rahoitusta. Yritä lisätä salia niille monille, kun työn rahoittava luku on alle kahdeksansataa tuhatta (yksi kymmenesosa nykypäivän lukumäärästä), kuten se oli vuonna XNUMX. Silti me hoidimme sen tuolloin ilman lupausten pyytämistä.
Kukaan ei pidä siitä, että häntä pelataan hölmön puolesta, varsinkaan ihmiset, joihin on investoitu valtava luottamus, uskomalla heidän olevan Jumalan määrätty viestintäkanava. Vuonna 2012 pidetyssä vuosikokouksessa veli Splane hallintoelimestä selitti, että kun sen jäsenet kokoontuvat, tehdyt päätökset ovat suunnilleen yhtä lähellä Kristusta kuin epätäydellisillä ihmisillä on mahdollista saavuttaa. Tästä logiikasta seuraa, että mitä Kristus nyt haluaa, on se, että me rakennamme enemmän ja / tai uudempia valtakunnansaleja, kokoontumissaleja ja haarakonttoreita. Yhdestä asiasta ei voi olla epäilystäkään: Jos Kristus todella haluaa meidän rakentavan, rakentavan, rakentavan, niin hän ei pettäisi meitä käyttämällä fiktiivistä skenaariota saadakseen meidät poniin.

"Näytä minulle rahat"

Ainoastaan ​​tämän nelinsivun kirjeen ensimmäinen sivu luetaan seurakunnalle. Jäljellä olevat sivut on pidettävä luottamuksellisina, eikä edes ensimmäistä sivua tule julkaista ilmoitustaululle. Nämä luottamukselliset lisäsivut ohjaavat vanhimpia luovuttamaan kaikki varat, jotka seurakunta on säästänyt paikallisissa pankeissa tai joilla on tili yhteisölle, ja jatkamaan muilla päätöslauselmilla hyväksyttyjen varojen rahoittamista muiden vetoomusten, kuten Traveling Overseer ja Kingdom Hall, tueksi. järjestelyjä.
Nyt jotkut nostavat vastalauseensa tässä vaiheessa ja kertovat minulle, etten huomioi sitä tosiasiaa, että järjestö anteeksi kaikki lainat kuningaskunnan hallin rakentamiseen ja kunnostamiseen. Se varmasti näyttää siltä, ​​että ensin punastuu. Mutta kirjeen luottamuksellisessa osassa hallien vanhimmat, joilla on jo olemassa lainavelvoitteita, ohjataan:

”... ehdottaa päätöslauselmaa, joka on vähintään sama määrä kuin nykyinen lainan takaisinmaksu kuukaudessa, pitäen mielessä, että lahjoituksia ei enää vastaanoteta ”Kingdom Hall Construction Worldwide” -rahoitusosasta. ”(Maaliskuu 29, 2014-kirje, sivu 2, par. 3) [Kursivointi kirje]

Tiedän ensikäden seurakunnasta, jota on rasitettu vuosien ajan kalliilla lainanmaksulla. He halusivat rakentaa salin joihinkin edullisiin kiinteistöihin, mutta alueellinen rakennuskomitea ei kuullut siitä ja ohjasi heidät toiseen kiinteistöön, joka oli huomattavasti kalliimpaa. Lopulta salin rakentaminen maksoi yli miljoona dollaria, mikä on paljon rahaa yhden seurakunnan käsiteltäväksi. Vuosien kamppailun jälkeen maksun suorittamisesta loppu oli nyt nähtävissä. Pian he olisivat vapautuneet tästä taakasta. Valitettavasti uuden järjestelyn nojalla heidän odotetaan suorittavan maksun vähintään yhtä korkea kuin mitä he nyt maksavat, mutta loppua ei näy. Heidän on nyt maksettava ikuisesti.
Lisäksi jokaisesta seurakunnasta, joka on vapautettu tällaisesta taakasta, maksettuaan lainansa aiemmin, on nyt otettava uudelleen velvollisuus.
Mihin kaikki tämä raha menee? Saammeko meille pääsyn järjestön tilinpäätökseen? Voimmeko tilata riippumattoman tarkastuslautakunnan tarkastamaan kirjat? Järjestö ei sokeasti luota paikallisiin vanhimpiin seurakuntien tileillä, vaan vaatii sen sijaan, että piirin valvoja tarkastaisi kirjat kahdesti vuodessa vierailunsa aikana. Se on viisasta. He tekevät asianmukaista huolellisuuttaan. Mutta eikö due diligence -toiminnan ja verotuksen avoimuuden pitäisi koskea kaikkia?
Jotkut vastustavat edelleen sitä, että tämä on vapaaehtoinen lahjoitus, jota meiltä pyydetään. Kukin laittaa vain sen, mitä hänellä on varaa, paperille, joka kulkee ympäriinsä kuin virtuaalinen keräilylevy. Ah, mutta jos vanhimpia ohjataan lahjoittamaan vähintään entisen lainamaksun määrä, miten niiden avulla julkaisijat tietävät vaatimuksesta? Selvä totuus on, että heidän on kehotettava kustantajia alustaan, mikä tekee siitä todellisen vetoomuksen varoihin. Tästä ei myöskään anneta varoitusta. Kustantajan on tehtävä paikalla arvio, mitä kumpikin voi antaa, ja sen jälkeen joka kuukausi sen jälkeen, oliko se kohtuullinen vai ei kyseisenä kuukautena, jokainen tuntee olevansa velvollinen antamaan kyseisen määrän, koska se oli sitoutunut kirjallisesti ”ennen Jehovaa ”. Kuinka sitä voidaan pitää 2 Cor. 9: 7, jota kirje viittaa yksimielisesti tämän järjestelyn tueksi?
Tämän uuden järjestelyn kannattaja voi taas väittää, että vanhimpien joukolla ei ole velvollisuutta lukea mitään päätöslauselmaa, eikä myöskään seurakunnan jäsenyyttä vaadita hyväksymään sitä. Tämä tehdään vapaaehtoisesti. Se on totta. Haluaisin kuitenkin nähdä, mitä tapahtuu, jos vanhimmat kieltäytyvät tekemästä päätöslauselmaa. Uskon, että se tapahtuu jossain, ja kun se tapahtuu, paljastuu paljon.
Tämän uuden järjestelyn yhdistäminen on toinen ennennäkemätön muutos politiikassa. Syyskuusta 1, 2014, piirin valvojalla - yhdellä miehellä - on oikeus poistaa tai nimittää vanhimmat ja ministeripalvelijat ilman sivukonttoreiden osallistumista. Tunnen piirin valvojia, jotka painostivat jo seurakuntia kertyneillä vararahastoilla lahjoittamaan niitä sivukonttorille, hyvissä ajoin ennen uuden järjestelyn julkistamista. Tämä uusi perustajaviranomainen antaa huomattavan painoarvon heidän jo huomattavalle vaikutukselleen.

Seuraa rahaa

Kun ensimmäisestä vuosisadasta tuli toinen, sitten kolmas, sitten neljäs, hyvien uutisten ilmoittamiseen käytetty aika ja raha vähenivät, kun taas yhä enemmän investoitiin aineellisen varallisuuden, erityisesti kiinteistöjen ja rakenteiden, keräämiseen.
Nyt, kun olemme puolittaneet painetun hengellisen ravinnon kuukausituotannon, jonka jaamme miljoonille alueillamme, vaadimme lisää varoja rakennusten rakentamiseen ja ylläpitoon. Seuraammeko sen kirkon mallia, jonka olemme tuominneet kaikki nämä vuodet?
'Ei', puolustajat huusivat, 'koska kuninkaallisen salin omistaa paikallinen seurakunta, ei organisaatio.'
Vaikka tämä on yleisesti uskottu ajatus, joka johtui totta, nykyinen tilanne on erilainen, kuten osoittavat seuraavat otteet Vartiotornin Raamattu- ja traktoriyhdistyksen "yhtiöjärjestyksestä ja säännöistä", joihin seurakunnat omistavat valtakunnansalin on noudatettava. [Boldface lisätty]

Sivu 1, IV artikla - TARKOITUKSET

4. Tunnustaa kirkollinen hallintoelin Jehovan todistajien (”hallintoelin”)

Sivu 2, artikla X - OMAISUUS

b) Jos syntyy riita siitä, kenellä on oikeus omistaa tai hallita seurakunnan omaisuutta, jos seurakunta ei pysty ratkaisemaan riitaa kaikille jäsenille tyydyttävällä tavalla, riidan ratkaisee Yhdysvaltain JW: n kristillinen seurakuntatai muun organisaation, jonka JW: n kirkon hallintoneuvosto on nimennyt. [Mainitun organisaation] määrittäminen tässä kuvatulla tavalla on lopullinen ja sitova kaikille jäsenille, mukaan lukien jäsenet, jotka ovat ehkä olleet eri mieltä.

Sivu 3, XI artikla - PYSÄYTYS

Seurakunnan hajotessaKun seurakunnan velat ja velvollisuudet on maksettu tai riittävästi maksettu, jäljellä olevat varat jaetaan Vartiotornin Raamattu- ja traktoriyhdistykselle New York, Inc.:lle, sisäisen tulolain 501 (c) (3) mukaisesti järjestäytyneelle yhteisölle uskonnollisten tarkoituksiin. Vartiotornin ei katsota vastaanottaneen mitään omaisuutta, ennen kuin hyväksyntä on osoitettu kirjallisesti. Jos Vartiotorni… ei ole silloin olemassa ja vapautettu liittovaltion tuloverosta 501 (c) (3) §: n mukaisesti omaisuus jaetaan kaikille JW: n kirkollisen hallintoelimen nimeämille organisaatioille joka on organisoitu ja jota käytetään uskonnollisiin tarkoituksiin ja joka on organisaatio, joka on vapautettu liittovaltion tuloverosta 501 (c) (3) §: n mukaisesti - -

Huomaa, että kristittyjen seurakuntien olemassaolon neljäs syy tai tarkoitus on tunnustaa ei Kristuksen, ei Jehovan, vaan kirkollisen hallintoelimen auktoriteetti. (heidän sanansa)
Mitä sillä on tekemistä hallin omistajuuden kanssa? Säännöissä ei mainita sitä, että hallintoneuvolla on paikallisen sivutoimiston välityksellä yksipuolinen oikeus hajottaa kaikki tarpeellisiksi katsomansa seurakunnat. Ensimmäinen vaihtoehto olisi poistaa erimielisyys vanhimmista - jota CO on nyt valtuutettu tekemään - ja nimittää sitten vaatimustenmukaisempi. Tai purkaa seurakunta, kuten se on jo tehnyt monta kertaa, lähettämällä kaikki kustantajat viereisiin seurakuntiin. Viime kädessä se voi tehdä tämän halutessaan ja sitten hallin omistusoikeus kasvaa organisaatiolle, joka voi saattaa sen myyntiin.
Sanotaan tämä termeiksi, joihin voimme kaikki liittyä. Oletetaan, että haluat rakentaa talon. Pankki kertoo, että se antaa - ei lainaa, vaan - rahaa taloon. Sinun on kuitenkin rakennettava talo, jonka he haluavat sinun rakentavan ja missä he haluavat sinun rakentavan sen. Sitten sinun on tehtävä kuukausittainen lahjoitus, joka on suunnilleen sama kuin mitä olisit maksanut, jos maksoisit asuntolainaa. Sinun olisi kuitenkin maksettava tämä summa niin kauan kuin asut. Jos käyttäydyt itse ja et ole oletusarvoinen, he antavat sinun asua talossa niin kauan kuin haluat tai kunnes he sanovat toisin. Olipa tapaus mikä tahansa, laillisesti et koskaan omista taloa, ja jos jotain tapahtuu, se myydään ja rahat menevät takaisin pankkiin.
Pyytäisikö Jehova tekemään tällaisen kaupan?
Tämä uusi järjestely vain korostaa todellisuutta, joka on ollut olemassa jo jonkin aikaa. Hallintoelimellä on lopullinen sanonta kymmenien tuhansien kiinteistöjen suhteen, joita sen nimissä pidetään maailmanlaajuisesti. Nämä ominaisuudet ovat arvoinen kymmenille miljardeille dollareille. Meistä on tullut nyt se asia, jonka olemme halveksineet yli vuosisadan.

"Olemme nähneet vihollisen ja hän on meitä." - Pogo, kirjoittanut Walt Kelly

[Jotta luottoa voidaan myöntää, tämä viesti sai inspiraation Bobcatin tekemästä tutkimuksesta aiheesta ”Uusi lahjoitusjärjestely www.discussthetruth.com foorumilla. Löydät hänen Vartiotorni viittaukset tätä ja tätä. Täydellisempi teksti yhdistyksen säännöistä löytyy tätä.]
 
 
 
 

Meleti Vivlon

Artikkelit kirjoittanut Meleti Vivlon.
    20
    0
    Haluaisitko ajatuksiasi, kommentoi.x