Rukouksen voima on asia, jonka tunnistamme, ja kun monet rukoilevat apua tarvitsevasta, Isämme panee merkille. Siksi löydämme vetoomuksia Kol 4: 21 Tess 5: 25 ja 2 Tess 3: 1 jossa veljien ja sisarten yhteisöä pyydetään rukoilemaan.

Verkkoyhteisössämme on vanhempi pariskunta, joka elää vaikeaa aikaa. Sisar on aiemmin kirjoittanut nimellä Orchid61. Hänen aviomiehensä on eronnut asemastaan ​​seurakunnassa omantunnon vuoksi ja kieltäytynyt ilmoittamasta syistä vanhimmille - heidän vaatimuksestaan ​​ja kysymyksiinsä huolimatta. Vanhimmat kuitenkin painostavat ja haluavat tavata heidät, vaikka veli on kertonut heille, ettei se ole välttämätöntä. Tämä on erittäin rakkautta emotionaalisesti näille rakkaille. Joten kun Paavali pyysi itseään, pyydän nyt teitä "jatkamaan rukousta" heidän puolestaan. (2Th 3: 1) Sillä vanhurskaiden rukouksella on paljon voimaa. (Ja 5: 16)

Asuuko Kristuksen henki meissä kaikissa.

Veljesi,

Meleti Vivlon

Meleti Vivlon

Artikkelit kirjoittanut Meleti Vivlon.
    10
    0
    Haluaisitko ajatuksiasi, kommentoi.x