"Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ajatuksen"

Osa 2

Filippiläiset 4: 7

1st-teoksessa keskustelimme seuraavista kohdista:

 • Mikä on rauha?
 • Millaista rauhaa me todella tarvitsemme?
 • Mitä todelliseen rauhaan tarvitaan ?.
 • Yksi todellinen rauhan lähde.
 • Rakenna luottamustamme yhdestä todellisesta lähteestä.
 • Rakenna suhde Isämme kanssa.
 • Kuuliaisuus Jumalan ja Jeesuksen käskyille tuo rauhaa.

Jatkamme tämän aiheen loppuun saattamista arvioimalla seuraavat seikat:

Jumalan Henki auttaa meitä kehittämään rauhaa

Pitäisikö meidän antautua Pyhän Hengen johtoon auttaaksemme meitä kehittämään rauhaa? Ehkä alkuperäinen reaktio voi olla "tietysti". Roomalaiset 8: 6 puhuu ”Mielen huomioiminen tarkoittaa elämää ja rauhaa” mikä on jotain tehty positiivisen valinnan ja halun avulla. Google-sanakirjan määritelmä tuottaa on "antaa tien väitteille, vaatimuksille tai painostukselle".

Joten meidän on esitettävä joitain kysymyksiä:

 • Voisiko Pyhä Henki kiistellä kanssamme?
 • Vaatiiko Pyhä Henki, että annamme sen auttaa meitä?
 • Painetaanko Pyhä Henki meitä vastoin tahtoamme toimia rauhan tavalla?

Pyhistä kirjoituksista ei käy ilmi mitään. Itse asiassa Pyhän Hengen vastustaminen liittyy Jumalan ja Jeesuksen vastustajiin, kuten teot 7: 51 osoittavat. Siellä löydämme Stephenin pitävän puheen Sanhedrinin edessä. Hän sanoi ”Kaarevat miehet ja ympärileikkaamattomat sydämissä ja korvissa, sinä vastustat aina pyhää henkeä; kuten vanhempasi tekivät, niin sinäkin teet. ” Meidän ei tarvitse joutua antamaan Pyhän Hengen vaikutusta. Pikemminkin meidän pitäisi olla halu ja halukas hyväksymään sen johto. Emme todellakaan halua, että meidät löydettäisiin fariseusten kaltaisiksi vastustajiksi.

Itse asiassa sen sijaan, että antaisimme Pyhälle Hengelle, haluaisimme tietoisesti etsiä sitä rukoillessamme Isällemme, jotta se annettaisiin meille, kuten Matthew 7: 11 tekee selväksi, kun se sanoo "Jos siis, vaikka olet paha, tiedät kuinka antaa hyviä lahjoja lapsillesi, kuinka paljon enemmän taivaassa oleva Isäsi antaa hyviä asioita niille, jotka sitä pyytävät?" Tämä pyhien kirjoitusten perusteella on selvää, että koska Pyhä Henki on hyvä lahja, kun me pyydämme sitä Isältämme, hän ei pidättäisi sitä keneltäkään meistä, joka pyytää vilpittömästi ja haluakseen miellyttää häntä.

Meidän täytyy myös elää elämäämme sopusoinnussa hänen tahtonsa kanssa, johon sisältyy kunnia Jeesukselle Kristukselle. Jos emme osoita kunnioitusta Jeesukselle, kuinka voimme olla yhdessä Jeesuksen kanssa ja hyötyä siitä, mitä roomalaiset 8: 1-2 tuo huomioomme. Se sanoo ”Siksi niillä, jotka ovat yhdessä Kristuksen Jeesuksen kanssa, ei ole tuomintaa. Sillä sen hengen laki, joka antaa elämän yhdessä Kristuksen Jeesuksen kanssa, on vapauttanut sinut synnin ja kuoleman laista. " Se on niin upea vapaus vapautua tiedosta, että epätäydellisinä ihmisinä me tuomitaan kuolemaan ilman lunastusta mahdollista, koska nyt päinvastoin, totta on elämä lunastuksen kautta. Se on vapaus ja mielenrauha, jota ei pidä pilata. Pikemminkin meidän tulisi viljellä ja rakentaa luottamustamme siihen toivoon, että Kristuksen Jeesuksen uhrin avulla meillä on rauha iankaikkisessa elämässä ja Jeesus käyttää Pyhää Henkeä tekemään siitä meille mahdollisuuden, jos pysymme yhdessä Jeesuksen käskyjen kanssa rakastaa toisiamme.

Mikä on toinen tapa, jolla Jumalan henki voi auttaa meitä löytämään rauhaa? Meitä autetaan kehittämään rauhaa lukemalla säännöllisesti Jumalan inspiroimaa Sanaa. (Psalmi 1: 2-3). Psalmit osoittavat, että kun nautimme Jehovan laista ja luemme hänen lakiaan [hänen sanansa] pohjavireellä päivällä ja yöllä, niin meistä tulee kuin vesivirtojen istuttamaa puuta, joka antaa hedelmää määräaikana. Tämä jae loihduttaa mielemme rauhallisen, rauhallisen kohtauksen myös lukeessamme sitä ja mietiskellen sitä.

Voiko Pyhä Henki auttaa meitä ymmärtämään Jehovan ajattelua monissa asioissa ja saada siten mielenrauhan? Ei 1 Corinthians 2: 14-16 mukaan "Sillä 'kuka on oppinut tuntemaan Jehovan mielen, että hän opastaisi häntä?' Mutta meillä on Kristuksen mieli. "

Kuinka voimme pelkkinä merkityksettöminä ihmisinä ymmärtää Jumalan mielen? Varsinkin kun hän sanoo "Sillä koska taivaat ovat korkeampia kuin maa, niin minun tieni ovat korkeampia kuin sinun tietäni, ja ajatukseni kuin sinun ajatukseni." ? (Jesaja 55: 8-9). Pikemminkin Jumalan henki auttaa henkistä ihmistä ymmärtämään Jumalan asiat, sanan ja tarkoitukset. (Psalmi 119: 129-130) Sellaisella henkilöllä on mieli Kristuksesta halutaan tehdä Jumalan tahto ja auttaa muita tekemään samoin.

Jumalan hengen kautta tutkiessamme hänen sanaansa saamme myös tietää, että Jumala on rauhan Jumala. Hän todella haluaa rauhan meille kaikille. Tiedämme henkilökohtaisesta kokemuksesta, että rauha on mitä me kaikki haluamme ja joka tekee meidät onnelliseksi. Samoin hän haluaa meidän olevan onnellinen ja rauhassa kuten Psalmi 35: 27, joka sanoo "Olkoon suurennettu Jehova, joka ilahduttaa palvelijansa rauhaa" ja Jesaja 9: 6-7 sanoo osittain ennusteessa Jeesuksesta Messiaana, että Jumala lähettäisi Messiaan kutsumaan ”Rauhan prinssi. Prinssihallinnon runsauteen ja rauhaan ei tule loppua ”.

Rauhan löytäminen liittyy myös Pyhän Hengen hedelmiin, kuten johdannossamme mainitaan. Se ei ole vain nimetty sellaiseksi, vaan muiden hedelmien kehittäminen on elintärkeää. Tässä on vain lyhyt yhteenveto siitä, kuinka muiden hedelmien harjoittaminen edistää rauhaa.

 • Rakkaus:
  • Jos meillä ei ole rakkautta muihin, meillä on vaikeuksia saada omatunto, joka on rauhassa ja että laatu, joka ilmenee niin monella tavalla, vaikuttaa rauhaan.
  • Rakkauden puute johtaisi siihen, että olemme törmäävä symbaali 1 Corinthians 13: 1 mukaan. Kirjaimelliset symbaalit häiritsevät rauhaa ankaralla, tunkeilevalla tunkeutuvalla äänellä. Kuviollinen symbaali tekisi samoin teoillamme, jotka eivät vastaa sanojamme tunnustettuna kristittynä.
 • Ilo:
  • Ilon puute johtaisi meihin levottomuuteen näkemyksissämme. Emme pystyisi olemaan rauhassa mielessämme. Roomalaiset 14: 17 yhdistää vanhurskauden, ilon ja rauhan yhdessä Pyhän Hengen kanssa.
 • Pitkämielinen:
  • Jos emme pysty kärsimään pitkistä kärsimyksistä, olemme aina järkyttyneitä omien ja muiden puutteisiin. (Efesolaiset 4: 1-2; 1 Thessalonians 5: 14) Seurauksena on, että olemme levoton ja onneton eikä ole rauhassa itsemme ja muiden kanssa.
 • Ystävällisyys:
  • Ystävällisyys on laatua, jonka Jumala ja Jeesus haluavat nähdä meissä. Olla ystävällinen toisten suhteen tuo Jumalan suosion, joka puolestaan ​​antaa meille mielenrauhan. Micah 6: 8 muistuttaa meitä, että se on yksi harvoista asioista, joita Jumala pyytää meiltä takaisin.
 • hyvyys:
  • Hyvyys tuo henkilökohtaisen tyytyväisyyden ja siten jonkin verran mielenrauhaa sitä käyttäville. Vaikka heprealaiset 13: 16 sanoo ”Älä myöskään unohda hyvän tekemistä ja asioiden jakamista muiden kanssa, sillä sellaisilla uhrauksilla Jumala on hyvin tyytyväinen. ” Jos pidämme jumalasta, meillä on mielenrauha ja hän varmasti haluaa tuoda rauhan meille.
 • Faith:
  • Usko antaa mielenrauhan "Usko on toivottujen odotusten odotus, tosiasioiden ilmeinen osoittaminen, vaikkakaan sitä ei ole nähty. " (Heprealaiset 11: 1) Se antaa meille varmuuden siitä, että profetiat toteutuvat tulevaisuudessa. Raamatun aiemmat tiedot antavat meille varmuutta ja siten rauhaa.
 • lempeyttä:
  • Pehmeys on avain rauhan saavuttamiseen lämmitetyssä tilanteessa, jossa ilma on täynnä tunteita. Kuten sananlaskut 15: 1 neuvoo meitä “Vastaus, kun se on lievä, kääntyy raivosta, mutta kipua aiheuttava sana saa vihaa esiin. "
 • Itse hillintä:
  • Omavalvonta auttaa meitä välttämään stressitilanteiden pysäyttämisen käsistä. Omavalvonnan puute johtaa muun muassa vihaan, epämääräisyyteen ja moraalittomuuteen, jotka kaikki tuhoavat paitsi oman, myös muiden rauhan. Psalmi 37: 8 varoittaa meitä “Anna viha yksin ja jätä raivo; Älä näytä itsesi lämmitettyyn vain pahan tekemiseen. ”

Yllä olevan perusteella voimme nähdä Jumalan Pyhän Hengen auttavan meitä kehittämään rauhaa. On kuitenkin tilanteita, joissa rauhaa häiritsevät tapahtumat, jotka eivät ole meidän valvontamme. Kuinka voimme käsitellä tätä tuolloin ja löytää helpotusta ja rauhaa, kun olemme ahdistuneita?

Löydämme rauhan, kun olemme ahdistuneita

Koska olemme epätäydellisiä ja elämme puutteellisessa maailmassa, on aikoja, jolloin me voimme väliaikaisesti menettää rauhan mitan, jonka olemme saaneet kokemuksemme soveltamalla opittua.

Mitä tässä tilanteessa voimme tehdä?

Mikä oli apostoli Paavalin vakuutus teemakohtaisten kirjoitusten kontekstista? "Älä ole ahdistunut mistään, vaan kaikessa rukouksella ja rukouksella, sekä kiitospäivillä, anna vetoomuksesi tiedoksi Jumalalle." (Filippiinien 4: 6)

Ilmaus "Älä ole ahdistunut mistään" merkitsee sitä, että et ole kiinnostunut tai huolestunut. rukous on osoittaa sydämellinen, kiireellinen ja henkilökohtainen tarve, mutta siitä huolimatta, että meillä on sellainen tarve, meitä muistetaan varovasti arvostamaan Jumalan ystävällisyyttä, jonka hän meille antaa (armo). (kiitospäivä). Tämä jae tekee selväksi, että kaikki mikä huolestuttaa meitä tai vie rauhaa, voidaan kommunikoida jokaisessa yksityiskohdassa Jumalan kanssa. Meidän olisi myös jatkettava kertoa Jumalalle sydämellisestä kiireellisestä tarpeestamme.

Voisimme verrata sitä hoitavan lääkärin käymiseen, hän kuuntelee kärsivällisesti, kun kuvaamme ongelmaa (ongelmia), mitä yksityiskohtaisemmin, sitä parempi auttaa häntä paremmin diagnosoimaan ongelman syy ja pystyä paremmin määräämään oikea hoito. Paitsi että totuus sanoo, että jaettu ongelma on puolitettu, myös pystymme paremmin saamaan lääkäriltämme oikean hoidon ongelmaamme varten. Tässä tapauksessa lääkärin kohtelu on kuvattu seuraavassa jakeessa, Philippians 4: 7, joka rohkaisee sanomalla: "Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ajatuksen, suojaa sydämiäsi ja henkisiä voimiasi Kristuksen Jeesuksen avulla."

Kreikan teos käännetty ”Loistaa” tarkoittaa kirjaimellisesti "olla yli, olla parempi, ylittää, ylittää". Joten se on rauha, joka ylittää kaiken ajatuksen tai ymmärryksen ja joka vartioi sydäntämme ja henkisiä voimamme (mielemme). Lukuisat veli ja sisar voivat todistaa, että intensiivisen rukouksen jälkeen emotionaalisesti vaikeissa olosuhteissa he saivat rauhan ja rauhallisuuden tunteen, joka oli niin erilainen kuin kaikki itse aiheuttamat rauhallisuuden tunteet, että tämän rauhan ainoan lähteen piti olla Pyhä Henki. Se on ehdottomasti rauha, joka ylittää kaikki muut ja voi tulla vain Jumalalta Pyhän Henkensä kautta.

Saatuaan selville, kuinka Jumala ja Jeesus voivat antaa meille rauhaa, meidän on katsottava itsemme ulkopuolelle ja tutkittava, kuinka voimme antaa muille rauhaa. Roomalaisissa 12: 18 meitä kehotetaan olemaan "Jos mahdollista, niin pitkälle kuin sinusta riippuu, ole rauhallinen kaikkien ihmisten kanssa." Joten kuinka voimme olla rauhanomaisia ​​kaikkien ihmisten kanssa pyrkiessämme rauhaan muiden kanssa?

Suorita rauha muiden kanssa

Missä vietämme suurimman osan herätystuntiemme?

 • Perheessä,
 • työpaikalla ja
 • muiden kristittyjemme kanssa,

Emme kuitenkaan pidä unohtaa muita, kuten naapureita, muita matkustajia ja niin edelleen.

Kaikilla näillä alueilla meidän on pyrittävä saamaan tasapaino rauhan saavuttamisen ja Raamatun periaatteiden vaarantamisen välillä. Siksi tutkitaan nyt näitä alueita nähdäksemme, kuinka voimme saavuttaa rauhan olemalla rauhallinen muiden kanssa. Tehdessämme niin meidän on muistettava, että voimme tehdä rajoja. Monissa tilanteissa joudumme joutumaan jättämään osan vastuusta toisen henkilön käsiin, kun olemme tehneet kaiken voitavamme edistääksemme rauhaa heidän kanssaan.

Olla rauhallinen perheessä, työpaikalla ja muiden kristittyjen ja muiden kanssa

Vaikka efesolaisten kirje kirjoitettiin efesolaiselle seurakunnalle, luvussa 4 mainitut periaatteet pätevät jokaiselle näistä alueista. Korostetaan vain muutama.

 • Sijoita toisiinsa rakkaus. (Efesolaiset 4: 2)
  • Ensimmäinen on jae 2, jossa meitä kannustetaan olemaan ”täydellisellä mielettömyydellä ja lempeydellä, pitkäikäisellä, rakastuvalla toistensa kanssa ”. (Efesolainen 4: 2) Nämä hienot ominaisuudet ja asenteet vähentävät kitkaa ja kitkamahdollisuuksia meidän ja perheemme jäsenten, veljien ja sisareidemme sekä työtovereidemme ja asiakkaidemme välillä.
 • Hallitsee jatkuvasti itseään. (Efesolaiset 4: 26)
  • Meitä saatetaan provosoida, mutta meidän on valvottava itsehallintaa, estämättä vihaa tai vihaa, vaikka sen mielestä olisikin perusteltu, muuten tämä voi johtaa kostoon. Pikemminkin rauhallinen johtaa rauhaan. Ole vihainen, äläkä kuitenkaan tee syntiä; älä anna aurinkoa laskea kanssasi provosoidussa tilassa ” (Ephesians 4: 26)
 • Tee muille niin kuin sinä tekisit. (Efesolaiset 4: 32) (Matthew 7: 12)
  • "Mutta tule ystävälliseksi toisillesi, hellävaraisesti myötätuntoisena, anteeksi vapaasti toisilleen, aivan kuten Jumala myös Kristuksen anteeksi antaa sinulle."
  • Kohtelemme aina perhettämme, työtovereitamme, kristittyjämme ja todella kaikkia muitakin tavalla, jota haluaisimme kohdella.
  • Jos he tekevät jotain meille, kiitä heitä.
  • Jos he tekevät jonkin verran työtä meille pyynnöstämme, kun he työskentelevät maallisesti, meidän pitäisi maksaa heille juokseva korko, odottamatta sitä ilmaiseksi. Jos he luopuvat maksusta tai antavat alennusta, koska heillä on varaa siihen, ole kiitollinen, mutta älä odota sitä.
  • Sakarja 7: 10 varoittaa ”huijaa ketään leskiä tai isätöntä poikaa, ketään ulkomaalaisia ​​asuvia tai kärsimyksiä, ja suunnittele mitään huonoa sydämessäsi toisiaan vastaan. " Siksi tehdessään kaupallisia sopimuksia kenen tahansa, mutta etenkin muiden kristittyjemme kanssa, meidän tulee tehdä niistä kirjallisesti ja allekirjoittaa heidät, ei piiloutua, vaan tehdä asioista selkeämpiä, koska epätäydelliset muistot unohtavat tai kuulevat vain sen, mitä henkilö haluaa kuulla.
 • Puhu heille kuten haluat. (Efesolaiset 4: 29,31)
  • "Älä anna mätäisen sanonnan päästä suustasi ulos ” (Efesolaiset 4: 29). Tämä välttää järkytystä ja pitää rauhan meidän ja muiden välillä. Efesolaiset 4: 31 jatkaa tätä teemaa sanomalla “Anna kaiken haitallisen katkeruuden, vihan ja vihan, huutavan ja väärinkäyttävän puheen vie sinulta kaiken pahuuden mukana. " Jos joku huutaa väärin meitä kohtaan, viimeinen asia, joka mielestämme on rauhallinen, niin myös vaarana on häiritä rauhanomaisia ​​suhteita muiden kanssa, jos toimimme näin heitä kohtaan.
 • Ole valmis työskentelemään kovasti (Efesolaiset 4: 28)
  • Meidän ei pitäisi odottaa muiden tekevän asioita meidän puolestamme. "Älkää antako varastaa enää varastaa, vaan antakaa hänen tehdä kovaa työtä tekemällä käsillään sitä, mikä on hyvää työtä, jotta hänellä voisi olla jotain jaettavana apua tarvitseville." (Efesolaiset 4: 28) Muiden anteliaisuuden tai ystävällisyyden hyödyntäminen, etenkin jatkuvasti, ottamatta huomioon heidän olosuhteitaan, ei edistä rauhaa. Pikemminkin työskentely ja tulosten näkeminen antavat meille tyytyväisyyttä ja mielenrauhaa siitä, että teemme kaikkemme.
  • "Varmasti, jos joku ei huolehdi hänen omistaan ​​ja etenkin hänen kotitaloudessaan olevista, hän on hylännyt uskon ... " (1 Timothy 5: 8) Perheen hoitamatta jättäminen vain kylvää epätasapainoa eikä rauhaa perheenjäsenten keskuudessa. Toisaalta, jos perheenjäsenet tuntevat olonsa hoidetuiksi, he eivät ole vain rauhallisia meille, vaan heillä on myös rauha.
 • Ole rehellinen kaikkien kanssa. (Efesolaiset 4: 25)
  • "Miksi nyt, kun olet lopettanut valheellisuuden, puhu totuus jokaisesta itsestäsi naapurin kanssa". (Efesolainen 4: 25) Epärehellisyys, jopa pienistä järkyttävistä asioista, pahentaa järkytystä ja rauhan vaurioita, kun ne löydetään, eikä ennakkoluulottomuutta. Rehellisyys ei ole vain parasta politiikkaa, sen pitäisi olla ainoa politiikka tosi kristityille. (Heprea 13: 18) Eivätkö olemme rauhallisia ja pelkäämättä, kun voimme luottaa siihen, että ihmiset ovat rehellisiä, kenties kotonamme ollessamme poissa, vai lainaammeko jotain rakkaalle ystävälle auttaaksemme heitä jossain tietämään, että heidän lupauksensa ovat aitoja ?
 • Antakaa vain lupauksia, joita voit pitää. (Efesolaiset 4: 25)
  • Rauhaa autetaan myös, kun me ”Anna vain sanasi Kyllä tarkoittaa Kyllä, EI EI, Ei; sillä mikä ylittää nämä, on jumalattomalta. " (Matthew 5: 37)

Kuinka tosi rauha tulee?

Artikkelin alussa otsikolla "Mitä todelliseen rauhaan tarvitaan?" Huomasimme, että tarvitsemme Jumalan väliintuloa ja joitain muita asioita, joita tarvitaan todellisen rauhan nauttimiseen.

Ilmestyskirja antaa ennusteita, jotka on vielä toteutettava ja jotka auttavat meitä ymmärtämään, kuinka tämä tapahtuu. Jeesus antoi myös ennakkoa siitä, kuinka hänen ihmeidensä kautta rauha toisi maan päälle täällä maan päällä.

Vapaus sääolosuhteista

 • Jeesus osoitti, että hänellä on valta hallita sääolosuhteita. Matthew 8: 26-27 kirjaa “Noustessaan hän nuhteli tuulia ja merta, ja suuri rauha alkoi. Niin miehet hämmästyivät ja sanoivat: "Millainen ihminen tämä on, että jopa tuulet ja meri tottelevat häntä?" Kun hän tulee valtakunnan valtaan, hän pystyy laajentamaan tätä hallintaa maailmanlaajuisesti poistamalla luonnonkatastrofit. Ei enää pelkoa murskaamisesta esimerkiksi maanjäristyksessä, jolloin heillä on mielenrauha.

Vapaus väkivallan ja sotien aiheuttamasta kuoleman pelosta, fyysisestä hyökkäyksestä.

 • Fyysisten hyökkäysten, sotien ja väkivallan takana on Saatana, Paholainen. Hänen vapauteen vaikuttaessaan ei voi koskaan olla todellista rauhaa. Joten Ilmestyskirja 20: 1-3 ennusti aikaa, jolloin tulee olemaan "Enkeli, joka tuli alas taivaasta ... Ja hän tarttui lohikäärmeen, alkuperäiseen käärmeeseen, ... ja sitoi hänet tuhat vuotta. Ja hän heitti hänet kuiluun, sulki sen ja sulki sen hänen päällensä, ettei hän enää harhaan johda kansakuntia ... ”

Vapaa läheisten kuoleman aiheuttamasta henkisestä ahdistuksesta

 • Tämän hallituksen alla Jumala ”Pyyhkii jokaisen kyyneleen heidän [kansojen] silmistä, eikä kuolemaa enää ole, surua, surkeutta tai palkkaa ei enää tapahdu. Entiset asiat ovat kadonneet. ” (Ilmestys 21: 4)

Viimeinkin asetetaan uusi maailmanhallitus, joka hallitsee vanhurskaasti, kuten Ilmestyskirja 20: 6 muistuttaa meitä. ”Onnellista ja pyhää on joku, joka osallistuu ensimmäiseen ylösnousemukseen; .... he ovat Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat kuin kuninkaat hänen kanssaan tuhannen vuoden ajan."

Tulokset, jos etsimme rauhaa

Rauhan etsimisen tulokset ovat monia, sekä nyt että tulevaisuudessa, sekä meille että niille, joihin olemme yhteydessä.

Meidän on kuitenkin tehtävä kaikkemme soveltaakseen apostoli Pietarin sanoja 2 Peter 3: 14, joka sanoo "Siksi, rakkaat ystävät, koska odotatte näitä asioita, teete kaikkenne löytääksesi lopulta hänet tahraton ja virheetön ja rauhassa". Jos teemme tämän, niin Jeesuksen sanat Matthew 5: 9 -sivustossa, missä hän sanoi, rohkaisevat meitä varmasti paljon enemmän ”Onnelliset ovat rauhanomaisia, koska heitä kutsutaan” Jumalan poikiksi ”.”

Mikä etuoikeus todella on niille, jotka ”Käänny pois siitä, mikä on huonoa, ja tee sitä, mikä on hyvää” että ”Etsi rauhaa ja jatka sitä”. "Sillä Herran silmät ovat vanhurskaiden kohdalla ja hänen korvansa ovat heidän rukouksensa kohti" (1 Peter 3: 11-12).

Kun odotamme rauhanprinssin aikaansa tuo rauha koko maahan, anna meidän antaa ”Tervehdi toisiaan rakkaudella. Olkoon kaikilla teillä, jotka olette liittyneet Kristukseen, rauha ” (1 Peter 5: 14) ja “Antakoon rauhan herra itse antaa sinulle rauhaa jatkuvasti kaikin tavoin. Herra olkoon kaikkien kanssa " (2 Thessalonians 3: 16)

Tadua

Tadua-artikkelit.
  2
  0
  Haluaisitko ajatuksiasi, kommentoi.x