Hei kaikki. Hyvä, että liityt meihin. Olen Eric Wilson, joka tunnetaan myös nimellä Meleti Vivlon; alias, jota käytin vuosia, kun yritin vain tutkia Raamattua, jossa ei ollut indoktrinaatiota, eikä ollut vielä valmis sietämään vainoa, joka väistämättä tapahtuu, kun todistaja ei noudata Vartiotornin dogmoja.

Sain vihdoin paikan valmiiksi. Minulta on kulunut kuukausi muutoksesta, kuten mainitsin edellisessä videossa, ja se vie koko ajan, kun saan paikan valmiiksi, kaikki pakkaamattomana, studio valmiina. Mutta mielestäni se kaikki oli sen arvoista, koska nyt minun pitäisi olla helpompaa tuottaa nämä videot ... no, hieman helpompaa. Suurin osa työstä ei ole videon kuvaaminen, vaan transkription kokoaminen, koska minun on varmistettava, että kaikki, mitä sanon, on paikkansa ja että siihen voidaan tehdä viitteitä.

Joka tapauksessa käsiteltävänä olevaan aiheeseen.

Jehovan todistajien organisaatiosta on tullut viime vuosina erittäin herkkä kaikille erimielisyyksille. Jopa lievät kysymykset voivat saada vanhimmat reagoimaan, ja ennen kuin tiedät sen, olet valtakunnan salisi takahuoneessa edessään pelätyn kysymyksen: "Uskotko, että hallintoelin on Jumalan kanava viestiä totuutta organisaatiolleen tänään?"

Tätä pidetään lakmuskokeena, eräänlaisena valehtelevana valana. Jos sanot "Kyllä", kieltät Herrasi Jeesuksen. Mikä tahansa muu vastaus kuin yksiselitteinen "kyllä" johtaa vainoon pelon muodossa. Sinut erotetaan melkein kaikista, jotka olet koskaan tuntenut ja joista olet välittänyt. Pahempaa, he kaikki ajattelevat sinua luopioksi, eikä heidän silmissään ole pahempaa nimeä; koska luopio on tuomittu ikuiseen kuolemaan.

Äitisi itkee sinua. Kaverisi pyrkii todennäköisesti eroon ja avioeroon. Lapsesi leikkaavat sinut.

Raskaa kamaa.

Mitä voit tehdä, varsinkin jos herääminensi ei ole vielä siinä paikassa, jossa puhdas tauko vaikuttaa toivottavalta? Äskettäin yksi kommentoijistamme, alias, JamesBrown, kohtasi pelätyn kysymyksen, ja hänen vastauksensa on tähän mennessä paras. Mutta ennen kuin jaan sen kanssasi, selitys tästä videosta.

Olin tarkoittanut sen olevan analyysi viimeisten päivien niin sanotusta profetiasta, joka löytyy Matteuksen luvusta 24, Markuksen luvusta 13 ja Luukkaan luvusta 21. Halusin, että se olisi näiden jakeiden nimitysvapaa tutkimus. Ajatuksena on, että lähestymme aihetta samalla tavalla kuin olisimme ensimmäisiä Raamatun lukijoita, jotka eivät olleet koskaan kuuluneet mihinkään kristilliseen uskontoon, ja olisimme siten vapaita kaikesta puolueellisuudesta ja ennakkoluuloista. Tajusin kuitenkin, että vaadittiin varoitussana. Nämä kolme rinnakkaista kertomusta ovat hyvin vietteleviä ihmisen egolle, koska niillä on lupaus piilotetusta tiedosta. Tämä ei ollut Herramme tarkoitus lausua näitä profeetallisia sanoja, mutta ihmisen epätäydellisyys on sellainen kuin se on, monet ovat periksi kiusaukselle lukea oma henkilökohtainen tulkintansa Jeesuksen sanoihin. Kutsumme tätä eisegesisiksi, ja se on rutto. Emme halua saada siitä tartunnan, joten tarvitaan varoitus.

Luulen, että vääriä kristittyjä profeettoja on johtunut Jeesuksen ennustusten väärästä soveltamisesta kuin mistään muusta Raamatun osasta. Itse asiassa hän varoittaa meitä tästä sanomalla, Matt. 24: 11: ssä, että "monet väärät profeetat nousevat ja johtavat monia harhaan", ja sitten taas jakeessa 24: "Sillä väärät kristukset ja väärät profeetat nousevat ja tekevät suuria merkkejä ja ihmettelee niin, että se johtaa harhaan ... jopa valitut. "

En ehdottaa, että kaikki nämä miehet aloittavat pahan tarkoituksen. Itse asiassa luulen, että useimmissa tapauksissa heitä motivoi vilpitön halu tietää totuus. Hyvät aikomukset eivät kuitenkaan oikeuta huonoa käyttäytymistä, ja juokseminen Jumalan sanan eteen on aina huono asia. Näet, kun aloitat tämän polun, sinuun investoidaan omiin teorioihisi ja ennusteisiisi. Kun vakuutat muut uskomaan samoin kuin sinäkin, rakennat seuraavan. Pian pääset pisteeseen, josta ei ole paluuta. Sen jälkeen, kun asiat epäonnistuvat, on tuskallista myöntää, että olette väärässä, joten voitte siirtyä helpommalle polulle - kuten monet ovat tehneet - ja muokata tulkintanne hengittääkseen sille uuden elämän pitääkseen seuraajanne sidottuina teihin.

Historiallisesti tämä on ollut Jehovan todistajien hallintoelimen suorittama kurssi.

Tämä herättää kysymyksen: "Onko Jehovan todistajien hallintoelin väärä profeetta?"

Virallisesti he kieltävät etiketin väittämällä, että he ovat vain epätäydellisiä miehiä, jotka yrittävät parhaansa ymmärtää Raamattua ja ovat aika ajoin erehtyneet, mutta myöntävät mielellään virheensä ja siirtyvät kirkkaampaan ja kirkkaampaan ilmoituksen valoon.

Onko se totta?

Mitä tulee usein esitettyyn anteeksipyyntöön siitä, että he myöntävät vapaasti virheensä, pyytäisin siitä todisteita. Vuosikymmenen jälkeen vuosikymmenestä koko elämäni ajan he muuttivat tulkintaansa "tämän sukupolven" alusta ja pituudesta, aina päivittämällä päivämäärää 10 vuodella jokaisen epäonnistumisen jälkeen. Tulivatko jokaisen muutoksen yhteydessä anteeksipyynnöt vai jopa myöntäminen, että he olivat sekoittaneet? Kun he luopuivat laskelmasta kokonaan 1990-luvun puolivälissä, pyysivätkö he anteeksipyyntöä miljoonien harhaan johtamisesta puolen vuosisadan ajan väärällä laskelmalla? Kun 1975 tuli ja meni, tunnustivatko he nöyrästi, että he olivat vastuussa kaikkien todistajien toiveiden herättämisestä? Vai syyttivätkö he edelleen ja syyttävätkö ne edelleen sanojen väärinkäsitystä? Missä on virheiden myöntäminen ja katumus järjestön puolueettomuuden vaarantamiseksi 10 vuoden liittymisen jälkeen Yhdistyneisiin Kansakuntiin?

Kaikki sanottuasi, virheiden tunnustamatta jättäminen ei tarkoita sitä, että olet väärä profeetta. Paha kristitty, kyllä, mutta väärä profeetta? Ei välttämättä. Mikä on väärä profeetta?

Vastaamme tähän elintärkeään kysymykseen ensin siirtymällä historialliseen ennätykseen. Vaikka kristinuskon mitätöimissä on ollut lukemattomia esimerkkejä epäonnistuneista tulkinnoista, huolehdimme vain niistä, jotka liittyvät Jehovan todistajien uskontoon. Vaikka Jehovan todistajat syntyivät vasta vuonna 1931, kun loput 25% Russelliin kuuluvista alkuperäisistä raamatuntutkijaryhmistä, jotka ovat edelleen uskollisia JF Rutherfordille, omistivat nimen, heidän teologiset juurensa voidaan jäljittää William Miller USA: n Vermontista, joka ennusti Kristuksen palaavan vuonna 1843. (Laitan linkit kaikkeen viitemateriaaliin tämän videon kuvaukseen.)

Miller perusti tämän ennusteen erilaisiin laskelmiin, jotka otettiin ajanjaksoista Danielin kirjassa, jonka ajateltiin olevan toissijainen tai antityyppinen täyttyminen hänen aikanaan. Hän perusti tutkimuksensa myös edellä mainittuihin Jeesuksen ennustuksiin. Tietysti mitään ei tapahtunut vuonna 1843. Hän muotoili laskelmansa uudelleen lisäämällä vuoden, mutta mitään ei tapahtunut myöskään vuonna 1844. Pettymys seurasi väistämättä. Silti liike, jonka hän aloitti, ei kuollut. Se muuttui kristinuskon haaraksi, joka tunnetaan nimellä adventismi. (Tämä viittaa kristittyihin, joiden pääpaino on Kristuksen ”tulemisessa” tai ”tulemisessa”.)

Käyttäen Millerin laskelmia, mutta säätämällä aloituspäivää, adventisti nimettiin Nelson Barbour päätyi siihen, että Jeesus palaisi vuonna 1874. Se ei tietenkään tapahtunut, mutta Nelson oli ovela ja sen sijaan, että myöntäisi epäonnistuneensa, hän määritteli uudelleen Herran tulon taivaalliseksi ja siten näkymättömäksi. (Soittaa kelloa?)

Hän ennusti myös, että suuri ahdistus, joka huipentui Armageddoniin, oli tarkoitus alkaa 1914: ssä.

Barbour tapasi CT Russell vuonna 1876 ja he yhdistivät voimansa jonkin aikaa julkaisemalla raamatullista aineistoa. Siihen asti Russell oli halveksinut profeetallista aikajärjestystä, mutta Barbourin kautta hänestä tuli todellinen uskovainen antityyppeihin ja aikalaskelmiin. Jopa sen jälkeen, kun he olivat hajonneet erimielisyydestä lunnaiden luonteesta, hän jatkoi saarnaamista siitä, että ihmiset elivät Kristuksen läsnäollessa ja että loppu alkaa vuonna 1914.

Russellin viimeinen tahto ja testamentti sääsivät seitsemän miehen toimeenpanevan komitean valvomaan Pennsylvanian Vartiotornin Raamattu- ja traktoriyhdistyksenä tunnetun kustantamon toimintaa. Se perusti myös viiden hengen toimituskomitean. Heti Russellin kuoleman jälkeen Rutherford käytti laillisia machinointeja painonhallinta toimeenpanevalta komitealta ja on asettanut itsensä yrityksen johtoon johtamaan sen asioita. Raamatun tulkintojen julkaisemisessa toimituskomitea käytti jatkuvasti vähenevää vaikutusvaltaa Rutherfordiin vuoteen 1931 asti, jolloin hän hajotti sen kokonaan. Joten ajatus siitä, että joukko miehiä, hallintoelin, toimi uskollisena ja huomaamattomana orjana vuodesta 1919 lähtien koko JF Rutherfordin presidenttikauden aikana, historian tosiasiat ovat ristiriidassa. Hän piti itseään Jehovan todistajien järjestön, sen, korkeimpana johtajana Generalissimo.

Pian Russellin kulun jälkeen Rutherford alkoi saarnata, että "miljoonat elävät eivät koskaan kuole". Hän tarkoitti sitä kirjaimellisesti, koska hän ennusti, että Suuren ahdistuksen toinen vaihe - muistakaa, että he uskoivat edelleen ahdistuksen alkaneen vuonna 1914 - alkaa vuonna 1925 sellaisten kelvollisten miesten ylösnousemuksella kuin kuningas Daavid, Abraham, Daniel ja Kuten. He ostivat jopa kartanon San Diegossa Kaliforniassa Beth Sarim taloa nämä, jotka tunnetaan nimellä "antiikin arvokkaita". [Näytä Beth Sarim] 1925: ssä ei tietenkään tapahtunut mitään.

Rutherfordin myöhempinä vuosina - hän kuoli 1942: ssä - hän muutti Kristuksen näkymättömän läsnäolon alkamisen 1874: stä 1914: ksi, mutta jätti 1914: n suuren ahdistuksen alkuun. Suuren ahdistuksen toisen vaiheen piti olla Armageddon.

Vuonna 1969 järjestö muutti ennustetta siitä, että suuri ahdistus oli alkanut vuonna 1914, asettamalla tapahtuman lähitulevaisuuteen, erityisesti vuoteen 1975 tai ennen sitä. Tämä perustui virheelliseen olettamaan, että jokainen 7000. Mooseksen kirjan kuvaama luova päivä oli yhtä pitkä ja mitattu 6000 vuotta. Suurimman osan raamattujen perustana olevasta masoreettisesta tekstistä saatujen laskelmien perusteella tämä toi Ihmisen olemassaoloaikaksi 1975 vuotta vuodesta 1325. Tietenkin, jos käytämme muita uskottavia käsikirjoituslähteitä, vuosi 6000 merkitsee XNUMX: n loppua. vuotta Aadamin luomisesta.

Tuskin tarvitsee sanoa, että jälleen kerran organisaation johtajien tekemät ennusteet eivät toteutuneet.

Seuraavaksi todistajia kehotettiin tarkastelemaan aikaa vuodesta 1984 vuoteen 1994, koska psalmi 90:10 asettaa keskimääräisen eliniän 70–80 vuoteen ja vuonna 1914 alkaneen sukupolven olisi oltava elossa, jotta loppu voidaan nähdä. Se meni samoin, ja nyt tuijotamme 21. vuosikymmenen kolmannen vuosikymmenen alkuast luvulla, ja silti organisaatio ennustaa loppua tulevan sukupolven sisällä, tosin täysin uuden sanan määritelmän.

Joten ovatko nämä epätäydellisten ihmisten virheet vain yrittäneet parhaansa salata Jumalan sana, vai johtavatko meidät väärät profeetat harhaan.

Sijasta spekulointia, katsotaanpa Raamattua, kuinka se määrittelee ”väärän profeetan”.

Luemme 18.Mooseksen kirjan 20: 22--XNUMX. Aion lukea Uuden maailman käännöksestä, koska keskitymme Jehovan todistajiin, mutta tässä esitetty periaate on yleisesti sovellettava.

”Jos joku profeetta puhuu oletettavasti sanaani nimessäni, jota en käskenyt häntä puhumaan tai puhuu muiden jumalien nimissä, sen profeetan täytyy kuolla. Saatat kuitenkin sanoa sydämessäsi: ”Kuinka me tiedämme, että Jehova ei ole puhunut sanaa?” Kun profeetta puhuu Jehovan nimessä ja sana ei ole toteutunut tai ei tule totta, Jehova ei puhu sitä sana. Profeetta puhui siitä oletettavasti. Sinun ei pitäisi pelätä häntä. ”(De 18: 20-22)

Todellakin, onko mitään muuta sanottava? Eivätkö nämä kolme jaetta kerro meille kaikki, mitä meidän on tiedettävä, jotta voimme suojautua vääriltä profeetoilta? Vakuutan teille, että Raamatussa ei ole muuta paikkaa, joka antaisi meille niin selkeän sanan muutamassa sanassa tästä aiheesta.

Esimerkiksi jakeessa 20 näemme kuinka vakava on ennustaa väärin Jumalan nimessä. Se oli Israelin aikaan pääomarikos. Jos tekisit sen, he vievät sinut leirin ulkopuolelle ja kivittävät sinut kuolemaan. Tietenkin kristitty seurakunta ei teloita ketään. Mutta Jumalan oikeudenmukaisuus ei ole muuttunut. Joten niiden, jotka ennustavat väärin ja jotka eivät paranna syntinsä, pitäisi odottaa ankaraa tuomiota Jumalalta.

Jae 21 herättää odotetun kysymyksen: 'Kuinka me tiedämme onko joku väärä profeetta?'

Jae 22 antaa meille vastauksen, eikä se todellakaan voi olla yksinkertaisempaa. Jos joku väittää puhuvansa Jumalan nimessä ja ennustavan tulevaisuuden, eikä tuo tulevaisuus toteudu, kyseinen henkilö on väärä profeetta. Mutta se ylittää sen. Siinä sanotaan, että tällainen henkilö on ylimielinen. Lisäksi se kehottaa meitä "olemaan pelkäämättä häntä". Tämä on käännös heprean sanasta, guwr, mikä tarkoittaa "oleskella". Se on sen yleisimpiä renderointeja. Joten kun Raamattu kertoo meille, ettemme pelkää väärää profeettaa, se ei puhu pelon tyypistä, joka saa sinut pakenemaan, vaan pikemminkin pelosta, joka saa sinut pysymään henkilön luona. Pohjimmiltaan väärä profeetta saa sinut seuraamaan häntä - pysymään hänen luonaan - koska pelkäät jättää huomiotta hänen profeetalliset varoitukset. Näin ollen väärän profeetan tarkoituksena on tulla johtajasi, kääntää sinut pois todellisesta johtajastasi, Kristuksesta. Tämä on Saatanan rooli. Hän toimii ennakkoluulottomasti, valehdelee ihmisten pettämiseksi, kuten teki Eevalle, kun hän sanoi hänelle profeetallisesti: "Et kuole". Hän asui hänen luonaan ja kärsi seurauksista.

Tietenkään yksikään väärä profeetta ei avoimesti myönnä olevansa sellainen. Todellakin, hän varoittaa seuraajiaan muista ja syyttää heitä vääristä profeetoista. Palataan kysymykseemme: "Onko Jehovan todistajien hallintoelin väärä profeetta?"

He sanovat painokkaasti, etteivät ole. He ovat todellakin toimittaneet Jehovan todistajille laajaa tietoa siitä, kuinka tunnistaa henkilö, joka on todella väärä profeetta.

Kirjassa Perustelu kirjoituksista, hallintoelin on omistanut 6 sivua raamatullisia viittauksia opettaakseen Jehovan todistajia täydellisesti siitä, mikä on väärä profeetta, puolustamaan uskoa tätä syytöstä vastaan. He antavat jopa ehdotuksia siitä, miten vastata ovella mahdollisesti esiin tuleviin yleisiin vastustuksiin.

He viittaavat jakeisiin Johannekselta, Matteukselta, Danielilta, Paavalilta ja Pietarilta. He jopa viittaavat 18.Mooseksen kirjan 18: 20-18: een, mutta huomattavasti paras vastaus kysymykseen: "Kuinka tunnistamme väärän profeetan?", Puuttuu erityisesti. Kuusi sivua analyysia eikä mainita 22.Mooseksen kirjan XNUMX:XNUMX. Miksi he jättävät huomiotta ainoan vastauksen tähän kysymykseen?

Mielestäni yksi parhaista tavoista vastata tähän kysymykseen on lukea JamesBrownin kokemus, kuten lupasin tehdä tämän videon alussa. Luen otteita, mutta laitan linkki hänen kommenttiinsa kuvauksessa niille, jotka haluavat lukea koko kokemuksen. (Jos haluat lukea sen omalla kielelläsi, voit käyttää osoitetta translate.google.com ja kopioida ja liittää kokemuksen kyseiseen sovellukseen.)

Se kuuluu seuraavasti (hiukan muokkaamalla oikeinkirjoitusta ja luettavuutta):

Hei Eric

En tiedä, oletko lukenut kokemukseni kolmen vanhimman kanssa Ilm. 3:4: stä. Se oli "helvetti" maan päällä. Joka tapauksessa minulla oli käynti kahdella vanhimmalla yrittääkseen saada mieleni oikein eilen illalla, ja vaimoni oli kyynelissä ja pyysi minua kuuntelemaan vanhimpia ja hallintoelimen ohjeita.

Olen melkein 70-vuotias; Minusta on tehty hauskaa kriittisen ajatteluni vuoksi, ja minua on jopa syytetty tuntemasta enemmän kuin hallintoelin.

Ennen kuin he tulivat, menin huoneeseesi ja rukoilin viisautta ja pitämällä suuani kiinni, ja jotenkin ”PRAISE” hallintoelintä kaikesta mitä he tekevät.

Minulta kysyttiin taas, jos uskoisin, että hallintoelin on AINOA Jumalan kanava maan päällä, joka vie meidät Jehovan läheisyyteen, ja että me olemme AINOA opettamassa totuutta, ja myös jos seuraamme heidän ohjeitaan, odottaa ikuista elämää?

Hehkulamppu tuli päähäni, älkää kysykö minulta, mitä minulla oli 2 päivää sitten lounaaksi, mutta lainasin Johanneksen 14: 6: ta. ”Jeesus sanoi hänelle:” Minä olen tie ja totuus ja elämä. Kukaan ei tule Isän luo muuten kuin minun kautta. "

Sanoin: ”Kuuntele, mitä minun on sanottava, niin voit tehdä mielisi.” Selitin, että olen uskonut, että hallintoelin on Jeesus Kristus maan päällä. Anna minun selittää. Lainain heidän sanojaan: ”Hallitseva ruumis on AINOA Jumalan kanava maan päällä ja että me olemme AINOA opettamaan totuutta. Lisäksi, kun kuuntelemme ohjeita ja noudatamme niitä, ikuinen elämä odottaa meitä. ”

Joten sanoin: "Vertaa kahta lausumaa. Sanoit: "Hallintoelin on Jumalan AINOA kanava maan päällä." Eikö se ole TAPA, jonka Kristus sanoi itsestään? Olemme ainoat, jotka opettavat totuutta. " Eikö Jeesus sanonut opetuksestaan? Ja jos kuuntelemme häntä, saamme elämän? Kysyin, eikö hallintoelin halua meidän pääsevän lähelle Jehovaa? Joten uskon, että hallintoelin on Jeesus Kristus maan päällä. "

Oli yksi uskomaton hiljaisuus, jopa vaimoni oli järkyttynyt siitä, mitä keksin.

Kysyin vanhemmilta: "Voitteko kumota lausuntoni siitä, että hallintoelin on Jeesus maan päällä sen valossa, mitä meille opetetaan kokouksissa ja julkaisuissa?"

He sanoivat, että hallintoelin EI ole Jeesus Kristus maan päällä, ja että olin tyhmä ajatella näin.

Kysyin: "Sanotko, etteivät he ole Että tie, totuus ja elämä saada meidät lähelle Jehovaa niiden kirjoitusten valossa, jotka luin Jeesuksesta?"

Nuorempi vanhin sanoi “EI”, vanhempi “kyllä”. Heidän välilläni kävi keskustelu silmäni edessä. Vaimoni pettyi heidän erimielisyydestään, ja pidin suu kiinni.

Rukouksen jälkeen he lähtivät ja istuivat pitkään autossa taloni ulkopuolella, ja kuulin heidän kiistelevän; ja sitten he lähtivät.

Rakkautta kaikille

Loistava, eikö olekin? Huomaa, että hän rukoili ensin ja hänellä oli erilainen päämäärä mielessään, mutta kun aika tuli, pyhä henki otti vallan. Nöyrä mielestäni tämä on osoitus Jeesuksen sanoista Luukkaan 21: 12--15: ssä:

”Mutta ennen kuin kaikki nämä asiat tapahtuvat, ihmiset panevat kätensä päällesi ja vainostavat sinua luovuttaen sinut synagogaan ja vankiloihin. Sinut viedään kuninkaiden ja kuvernöörien eteen nimeni tähden. Se johtaa siihen, että annat todistajan. Siksi päättäkää sydämessänne, ettet harjoita etukäteen, kuinka puolustautua, sillä minä annan teille sanoja ja viisautta, jota kaikki vastustajat yhdessä eivät pysty vastustamaan tai kiistämään. ”

Näet kuinka se, mitä vanhimmat ilmaisivat JamesBrownille, todistaa, että hallintoelimen epäonnistuneita profeetallisia ennusteita elinaikamme aikana ei voida selittää pelkästään epätäydellisten ihmisten epäonnistumisilla?

Vertakaamme heidän sanojaan siihen, mitä luimme artikkelissa Deuteronomy 18: 22.

"Kun profeetta puhuu Jehovan nimessä ..."

Vanhimmat sanoivat, että "hallintoelin on Jumalan ainoa kanava maan päällä ja että me ainoat opetamme totuutta".

Nuo miehet toistavat vain opetuksen, jonka he ovat kuulleet kongressialustalta ja lukeneet julkaisuista yhä uudelleen. Esimerkiksi:

"Varmasti on riittävästi todisteita siitä, että voit luottaa kanavaan, jota Jehova on käyttänyt jo lähes sata vuotta johtamaan meitä totuuden tiellä." Heinäkuun 2017 vartiotorni, sivu 30. Mielenkiintoista on, että pieni helmi on peräisin artikkelista "Taistelun voittaminen mielesi puolesta".

Jos on epäilyksiä siitä, kuka puhuu tänään Jumalan puolesta Jehovan todistajien mielessä, meillä on tämä heinäkuun 15, 2013 Vartiotorni, sivu 20, kohta 2 otsikolla ”Kuka todella on uskollinen ja huomaamaton orja. ?”

Tuo uskollinen orja on kanava, jonka kautta Jeesus ruokkii todellisia seuraajiaan tällä loppuaikolla. On elintärkeää, että tunnustamme uskollisen orjan. Mielenterveemme ja suhteemme Jumalaan riippuvat tästä kanavasta. ”

Onko jäljellä epäilyksiä siitä, että hallintoelin väittää puhuvansa Jehovan nimessä? He saattavat kieltää sen yhdestä suun kulmasta, kun se sopii heille, mutta on selvää, että toisesta kulmasta he toistuvasti sanovat, että totuus Jumalalta tulee vain heidän kauttaan. He puhuvat Jumalan nimessä.

18.Mooseksen kirjan 22:XNUMX loppusanat kertovat meille, ettemme pelkää väärää profeettaa. Juuri tämän he haluavat meidän tekevän. Esimerkiksi meitä varoitetaan,

”Emme voi koskaan haastaa sanan tai toiminnan kautta sitä viestintäkanavaa, jota Jehova käyttää tänään.” Marraskuu 15, 2009 Vartiotorni sivu 14, kappale 5.

He haluavat meidän viipyvän heidän kanssaan, pysyä heidän luonaan, seurata heitä, totella heitä. Mutta heidän ennustuksensa ovat epäonnistuneet yhä uudelleen, mutta silti he väittävät puhuvansa Jumalan nimessä. Joten 18.Mooseksen kirjan 22:XNUMX mukaan he toimivat ylimielisesti. Jos haluamme totella Jumalaa, emme seuraa väärää profeettaa.

Herramme on sama "eilen, tänään ja ikuisesti". (Heprealaisille 13: 8.) Hänen oikeudenmukaisuutensa ei muutu. Jos pelkäämme väärää profeettaa, jos seuraamme väärää profeettaa, jaamme väärän profeetan kohtalon, kun koko maan tuomari tulee toteuttamaan vanhurskautta.

Joten onko Jehovan todistajien hallintoelin väärä profeetta? Pitääkö minun kertoa sinulle? Todisteet ovat edessäsi. Jokaisen tulee tehdä oma päättämisensä.

Jos pidit tästä videosta, napsauta Tykkää ja myös, jos et ole vielä tilannut Beroean Pickets -kanavaa, napsauta Tilaa-painiketta saadaksesi ilmoituksen tulevista julkaisuista. Jos haluat tukea meitä jatkamaan uusien videoiden tuottamista, olen antanut linkin kuvausruutuun tätä tarkoitusta varten.

Kiitos katselusta.

Meleti Vivlon

Artikkelit kirjoittanut Meleti Vivlon.
    16
    0
    Haluaisitko ajatuksiasi, kommentoi.x