”He kokosivat heidät yhteen… Armageddoniin.” - Ilmoitus 16: 16

[Julkaisusta ws 9 / 19 p.8 -tutkimusartikkeli 36: Marraskuu 4 - Marraskuu 10, 2019]

Vartiotorni-tutkimusartikkeli sanoo, että se vastaa seuraaviin 4-kysymyksiin.

  • "Mikä on Armageddon?
  • Mitkä tapahtumat johtavat siihen?
  • Kuinka voimme olla niiden joukossa, jotka pelastuvat Armageddonissa?
  • Kuinka voimme pysyä uskollisina Armageddonin lähestyessä? ”

Siksi tutkitaan, kuinka totuudenmukaisesti ja tehokkaasti näihin 4-kysymyksiin vastataan.

Mikä on Armageddon?

Ilmestyskirja 16: 14 kertoo meille "Ja he kokosivat heidät yhteen paikkaan, jota kutsutaan hepreaksi Har-Ma · gedʹon." Joten, Raamattu kertoo meille, että se on paikka. Mutta tästä huolimatta ja tunnustaen, että “Tarkkaan ottaen se viittaa tilanteeseen, johon "koko asutetun maan kuninkaat" on koottu vastakohtana Jehovalle. ", artikkelissa sanotaan edelleen:Käytämme tässä artikkelissa kuitenkin myös termiä “Armageddon” viittaamaan sotaan, joka seuraa heti maan kuninkaiden kokoontumista ” (Par.3).

Tämä lausunto johtaa väärän käsityksen jatkumiseen useimpien todistajien mielessä, että Armageddon on Jumalan sota eikä kuvitteellinen paikka, jossa tämä sota tapahtuu. Saamalla muille, että Armageddon on tulossa eikä Jumalan sota tule, emmekö ole syyllisiä ihmisten harhaanjohtamiseen? Varmasti olisi ollut enemmän vaikutusta sanoa, että Jumalan sota on tulossa, mikä osoittaa, että hänellä on intressi selvittää sotku, joka maassa on, ja varmasti totuudenmukaisempi.

Mitä tapahtumia tapahtuu johtaen Armageddoniin [Jumalan suuri sota]?

”Rauhan ja turvallisuuden” julistaminen edeltää ”Jehovan päivää”. (Lue 1 Thessalonians 5: 1-6.) (Par.7-9)

Tutki tätä syvällistä tutkimusta tämä kirjoitus täällä.

Sanomattakin on selvää, että 1 Thessalonians 5: 1-6 virheellisen soveltamisen painottaminen johtaa hulluun spekulointiin todistajien keskuudessa. Aina kun poliitikot antavat lausuntoja rauhasta tai pyrkivät saamaan rauhan maailman vaikeuksissa. Kaikkien tosi kristittyjen tulisi välttää tätä spekulointia.

Jeesus itse varoitti meitä olematta spekulointia. Ehkä organisaatiolla olisi hyvä ottaa huomioon Jeesuksen omat sanat, jotka on lainattu täällä järjestön omaan kirjallisuuteen ja jotka korostivat Jeesuksen varoitusta. Edellinen vartiotorni kommentoi ”” Herra, palautatko sinä valtakunnan Israelille tällä hetkellä? ”Tämä Jeesuksen opetuslapsien esittämä kysymys paljasti, että he eivät vielä tiedä Jumalan valtakunnan tarkoitusta ja sitä aikaa, jonka sen hallinnan alkamiseksi on määrätty. Varoitus heille, että he eivät spekuloisi asiasta, Jeesus sanoi: "Sinun ei tarvitse saada tietoa ajoista tai vuodenajoista, jotka Isä on asettanut omaan lainkäyttövaltaansa." Jeesus tiesi, että hänen hallintonsa maan päällä oli varattu tulevaisuudelle kauan hänen ylösnousemuksensa ja taivaaseen nousemisen jälkeen. (Teot 1: 6-11; Luke 19: 11, 12, 15) Pyhät kirjoitukset olivat sen ennustaneet ”.[I] (Lihavoidut)

Kyllä, tämä opetus siitä, että rauhan ja turvallisuuden julistaminen edeltää Armageddonia ja Jumalan suurta sotaa, on vain spekulointia. Emme voi tietää aikoja tai vuodenaikoja, vain Jumala tietää.

Tuomio suuresta prostituoidusta. (Lue Ilmestyskirja 17: 1, 6; 18: 24.) (Par.10-12)

”Suuri Babylon on tuominnut paljon Jumalan nimeä. Hän on opettanut valheita Jumalasta. Hän on prostituutioinut itsensä henkisesti muodostamalla liittoja maan hallitsijoiden kanssa. Hän on käyttänyt voimaansa ja vaikutusvaltaansa parvien hyödyntämiseen. Ja hän on vuodattanut paljon verta, mukaan lukien Jumalan palvelijoiden verta. (Ilmoitus 19: 2) ”. (Par.10)

"Hän on prostituutioinut itsensä henkisesti"

Nopea kysymys lukijoille pohtia.

Tiesitkö uskonnosta, joka on prostituutioinut itsensä henkisesti muodostamalla liittoja maan hallitsijoiden kanssa?

Eikö yksi Yhdistyneiden Kansakuntien instituutioihin liittyvän uskonnollisen järjestön toiminta muodostaisi tällaista prostituutiota?

Organisaatio, joka on yksi tällainen prostituoitu, voidaan tunnistaa lukemalla ja tutkimalla seuraavassa artikkelissa esitetyt todisteet Todellisen uskonnon tunnistaminen - neutraali tällä sivustolla.

"Hän on käyttänyt voimaansa ja vaikutusvaltaansa parvien hyödyntämiseen"

Usein tehdyt lahjoituspyynnöt, ilmaisen työvoiman pyynnöt niin kutsuttuihin "teokratisiin rakennushankkeisiin", vähiten kehittyneiden maiden kuningaskuntahallien myynti ja sellaisten vanhempien poistaminen, jotka vastustavat sitä, ovat kaikki todisteita siitä, että organisaatio käyttää "hänen voimansa ja vaikutusvallansa käyttääkseen parviaan".

"Hän on vuotanut paljon verta, mukaan lukien Jumalan palvelijoiden verta"

Vuosien kuluessa useita satoja, ellei tuhansia todistajia on kuollut seuraavista syistä:

  • Rokotusten hylkääminen. - Organisaatio on kieltänyt sen ajanjaksolta 1921 asti 1952 [Ii]
  • Verifraktioiden hylkääminen - järjestö on kieltänyt sen ajanjaksolta 1945 asti 2000 [Iii]
  • Koko verensiirtojen hylkääminen - organisaation kielletty 1945: ltä toistaiseksi. [IV]
  • Itsemurhan ajaminen - Monet lasten hyväksikäytön uhrit jätettiin huomiotta, jolloin heidät erotettiin, koska he lähtivät organisaatiosta päästäkseen eroon väärinkäyttäjästä, jolla on lupa jäädä organisaatioon, menettäen usein yhteydenpidon koko perheensä kanssa, kun he sitä eniten tarvitsevat. Jatkuva. Katso esimerkiksi artikkeleita Australian kuninkaallisesta korkeasta komissiosta lasten hyväksikäyttöön.

Gogin hyökkäys. (Lue Ezekiel 38: 2, 8-9.) (Par.13-15)

Tämä on tyypin / antityyppien käytön jatkuminen huolimatta Vartiotorniartikkeli vannoo olla jatkamatta tyyppien / antityyppien määrittämistä [V] [ellei tietenkään sovi järjestölle].

Katsaus organisaation opetukseen näistä jakeet voidaan tutkia täällä. Ei ole raamatullisia todisteita tällaisen hyökkäyksen tulemisesta. Tietysti kun Jeesus totesi selvästi, että hänen tulemisensa olisi kuin Nooan päivä, tulossa yllätyksenä, kuten Matthew 24: 36-42 on kirjoitettu.

Kuinka voit pelastua Armageddonissa?

Toimii 4: 12 antaa Peterin innoittaman vastauksen. Puhuessaan Jeesuksesta Kristuksesta, täynnä pyhää henkeä, hän sanoi: "Lisäksi kenelläkään muulla ei ole pelastusta, sillä ihmisten keskuudessa ei ole annettu taivaan alla toista nimeä, jonka meidän on pelastettava." Myös apostoli Paavali kirjoitti "Tällä ansaitsemattomalla ystävällisyydellä todellakin olet pelastunut uskon kautta, ja tämä ei ole sinulle velkaa, se on Jumalan lahja." (Efesolaiset 2: 8).

Vartiotorni-artikkelin mukaan meidät kuitenkin pelastaa vain ”valtakunnan etujen pitäminen ensisijaisena ”, eufemismi järjestön etujen pitämiseksi ensisijaisena ja elämisenä Jumalan vanhurskaiden normien mukaisesti ja saarnaamiseksi organisaation version hyvästä uutisesta. Ei mainintaa Jumalan lahjasta, vaan vain töiden tekeminen pelastuksen varmistamiseksi on meille velkaa, näiden vaatimusten ollessa ristiriidassa efesolaisten 2: n kanssa.

Kappale 18 jatkaa väärän oletuksen viemistä, että rajoitetulle joukolle on taivaallista toivoa. Ole hyvä ja lue rukouksellisesti ja huolellisesti seuraava sarja "Ihmiskunnan tulevaisuudentoivo, missä se on?" saadaan syvällinen katsaus siihen, mitä tulevaisuuden toivoa opetetaan Raamatussa koko ihmiskunnalle.

Kuinka voimme pysyä uskollisina lopun lähestyessä?

Mikä on Vartiotorni-artikkelissa annettu ehdotus siitä, kuinka pysyä uskollisena? Kappale 19 ehdottaa, ”Avain on jatkaa sydämellisessä rukouksessa. (Luke 21: 36) Meidän on myös seurattava rukouksiamme tutkimalla päivittäin Jumalan sanaa ja mietiskellemällä sitä, mukaan lukien sen uskomattomat ennusteet, jotka koskevat aikamme. (Ps. 77: 12) Nämä toimet yhdessä täyden osuuden kanssa ministeriössä pitävät uskomme vahvana ja toivomme elossa! ”.

Johtopäätös

Toistamme ehdotuksen Luke 21: 36. Hyväksymme myös ehdotuksen tutkia ”Jumalan sana päivittäin ja mietiskellen sitä ”.

Kuitenkin erittäin tärkeätä, meidän on vältettävä kiinnittymistä yrittäessään tietää, milloin Armageddon ja Jumalan suuri sota ovat tulossa. Jeesus varoitti meitä Matthew 24: 36-42, että jotkut spekuloivat tästä, mutta vain Jehova Jumala tietää, milloin tämä tapahtuu. Tällä tavoin vältämme kompastumisen ja uskon menettämisen niiden takia, jotka itkevät susia, kun susiä ei ole. Pikemminkin keskittymällä itseämme hengen hedelmien kehittämiseen olemme valmiita Jumalan suurta sotaa varten aina, kun se tulee.

[I] kl kap. 10 s. 95-96 par. 14 Jumalan valtakunnan säännöt

[Ii] https://jwfacts.com/watchtower/medical.php#vaccinations

[Iii] https://jwfacts.com/watchtower/medical.php#blood

[IV] https://jwfacts.com/watchtower/medical.php#blood

[V] Katso w15 3 / 15 pg17-18.

Tadua

Tadua-artikkelit.