”Ole vankkumaton, liikkumaton, ja sinulla on aina paljon tehtävää Herran työssä.” - 1 Corinthians 15: 58

[WS 10 / 19 p.8 -tutkimusartikkelista 40: Joulukuu 2 - Joulukuu 8, 2019]

Tunnetko ketään, joka on 105-vuotias tai vanhempi? Arvioija ei ja todennäköisesti ei myöskään sinä, rakas lukijamme. Maailmanlaajuisesti on todennäköisesti kourallinen, jotka ovat niin vanhoja, ja luultavasti kukaan heistä ei ole Jehovan todistajia. Siksi se tekee siitä niin naurettavan avauskysymyksen tässä tutkimusartikkelissa.

"Olisitko syntynyt vuoden 1914 jälkeen?" Vastaus on tietenkin, että me kaikki olimme. Se kuitenkin asettaa lukijan tunnistamaan itsensä kysymystä seuraavalla valheella. ”Jos on, olet elänyt koko elämäsi nykyisen asioiden järjestelmän” viimeisinä päivinä ”. (2 Timothy 3: 1) ”.

Loppukappaletta käytetään toistamaan organisaation opetusta siitä, että maailma on nykyään huonompi kuin koskaan ennen.

Ota hetki pohtia seuraavia kysymyksiä. Naiset haluaisivat suurimman osan maailman väestöstä elää nykyään tai vuosisatojen menneisyydessä?

Aikaisemmin suurin osa kulttuureista kohtasi naisia ​​omaisuutena. Seurauksena oli, että monissa paikoissa ja aikoina he eivät voineet omistaa mitään, he eivät voineet päättää kenen kanssa vai menisivätkökökö avioliittoon. Mahdollisuus kuolla synnytyksessä oli dramaattisesti suurempi. Miehet, naiset ja lapset orjuutettiin usein joko todellisina orjina tai orjina, heitä kohdeltiin huonosti ja he asuivat köyhyydessä. Vaikka piilotettu orjuus on edelleen olemassa, maailmanlaajuinen orjuus on laitonta, ja laillisesti naiset voivat omistaa omaisuutta ja laillisesti valita, mennäkö naimisiin. Kysymällä useimmilta ihmisiltä, ​​mihin vuosisataan he haluaisivat asua, suurin osa vastaisi tänään.

Kappale 2 väittää "Koska 1914: stä on kulunut niin paljon aikaa, meidän on nyt elävä viimeisissä" viimeisissä päivissä ". Koska loppu on niin lähellä, meidän on tiedettävä vastaukset joihinkin tärkeisiin kysymyksiin:"

Siksi olisi totta sanoa, että koko tämä artikkeli perustuu siihen, että 1914 on pyhien kirjoitusten mukaan erityinen vuosi. Tiedämme myös, että kun pino kortteja otetaan pois peruskortti, kaikki päällä romahtaa. Todisteita 1914: stä ei ole pinottu (pun tarkoitettu).[I] Tästä syystä oletetaan, että ”meidän täytyy nyt elää viimeisimmänä "viimeisinä päivinä". " ei ole totta. Lisäksi emme siis tarvitse ”tietää vastauksia”Kysymyksiin, joita artikkelissa jatketaan. Miksi? Koska Jeesus kertoi meille Matthew 24: 36, että vain Jehova tietää.

Mitkä ovat kysymykset, jotka vaativat vastauksia tutkimusartikkelin mukaan? He ovat: "Mitä tapahtumia tapahtuu viimeisten päivien lopussa? Ja mitä Jehova odottaa meidän tekevän odottaessamme noita tapahtumia? ”

Jeesus vastaa ensimmäiseen kysymykseen, kun hän sanoo: ”Tämän vuoksi myös sinä todistat itsesi olevansa valmis, koska Ihmisen Poika on tulossa tunnissa, jonka et usko olevan se ”(Matthew 24: 44).”

Jeesuksen vastauksen perusteella, jos Jeesus tulee, kun emme usko sen olevan, niin miten voimme tunnistaa sen tapahtumien perusteella? Loppujen lopuksi odotamme sitä tapahtumien takia. Siksi on erittäin epätodennäköistä, että elämme viimeisten päivien viimeisenä päivänä. On myös itsestään selvää, että jos emme voi tietää, milloin loppu on tulossa, niin ei ole mitään etsittäviä tapahtumia. Sekä artikkeleiden kysymys että Jeesuksen varoitus eivät voi olla totta. Ne ovat ristiriidassa keskenään. Henkilökohtaisesti arvioija pitää kiinni Jeesuksen lausunnosta ja rohkaisee kaikkia lukijoita tekemään samoin.

Mitä Jeesus odottaa meidän tekevän? ”Todista itsesi valmiina ”. Se tarkoittaa selvästi, että meidän on keskityttävä millaiseen ihmiseen meillä on kristitynä sen sijaan, että etsisimme merkkejä. Matthew 16: 4, Matthew 12: 39 ja Luke 11: 29 muistuttavat meitä etsimästä merkkejä: “Paha ja aviorikos sukupolvi etsii edelleen merkkiä, mutta sille ei anneta muuta merkkiä kuin Joʹnahin merkki ”.

Mitä tapahtuu viime päivien lopulla?

Kappale 3 väittää ”Juuri ennen kuin” päivä ”alkaa, kansakunnat julistavat” rauhaa ja turvallisuutta! ””.

Juuri mitä 1 Thessalonians 5: 1-3 sanoo? Se sanoo: "Nyt kuin veljet, aikoina ja vuodenaikoina, sinun ei tarvitse kirjoittaa sinulle mitään. ” Siksi asiayhteydessä ensimmäinen huomautus on, että apostoli Paavali uskoi Jeesuksen opettaman olevan riittävän selkeää. Lisämerkkejä ei tarvinnut tarvita.

Miksi se oli? Paul jatkaa ”2 Sillä sinä itse tiedät melko hyvin Jehovan päivän [Herran päivä] on tulossa täsmälleen kuin varas yöllä.Varhaiset kristityt tiesivät Jeesuksen sanat ja uskoivat siihen. Kuinka monta varkautta ilmoittaa saapumisestaan? Kuinka moni antaa merkkejä? Varas tulee ilmoittamatta, muuten hän ei onnistu! Joten miksi Paavali jatkaisi sitten antamaan kyltin? Yksinkertaisesti hän ei kirjoittaisi mitä NWT kääntää, mikä on “Aina kun he sanovat: ”Rauha ja turvallisuus!”, Äkillisen tuhoamisen on oltava heti heti aivan kuten raskaana olevan naisen kärsimys; ja he eivät missään nimessä pääse pakenemaan. ”.

Tutkimus molemmista Kingdom Interlinear ja Biblehub Interlinear Raamatut osoittavat oikean käännöksen olevan "Sillä kun he sanovat [voi sanoa, KI], rauha ja turvallisuus heitä kohtaan yhtäkkiä tuhoutuvat, jopa siltä varalta, että naisilla on synnynnäisiä kipuja kohdussa ja he eivät pääse pakenemaan".

Ei ole selvää ennakkoilmoitusta tai lausuntoa ”Rauha ja turvallisuus” sen tekevät maailman kansakunnat. Pikemminkin se viittaa niihin, jotka eivät pysy valppaina ja heidät rauhalliseen hengelliseen uneen, ehkä menettäen uskonsa Kristuksen lupaukseen. Juuri nämä, jotka jättämällä vartijansa katsomalla miehiä, hämmästyvät, kun Kristus tulee. Kristuksen seuraajia, jotka seuraavat valppauttaan, ei saada kiinni. Siksi Paavali kiitti Thessalonian kristittyjä siitä, etteivät he tarvinnut muistutuksia pysyäkseen hereillä.

Beroean kirjallinen Raamattu kuuluu seuraavasti:Sillä kun he sanovat: "Rauha ja turvallisuus", niin heidät kohtataan yhtäkkiä tuho, kun tyttö kipua hänen kohdussaan; eivätkä he pääse pakenemaan ”.

Kuvatekstissä lukee “Älä mene lankaan valtioiden väärien väitteiden "rauha ja turvallisuus" (katso kappaleet 3-6) ". Älä pikemminkin mene lankaan organisaation väärään väitteeseen rauhan ja turvallisuuden vaatimuksista. Älä etsi merkkiä, Jeesus (ja Paavali) eivät antaneet meille merkkejä, jotka myös etsivät, vain varoitus olla omahyväinen, vaan pikemminkin: "Pidä siis valvoa, koska sinä ei tiedä mihin päivänä Herrasi tulee ” Matthew 24: 42.

Kohdassa 4 on vihdoin joitain rehellisyyksiä, joissa organisaatio myöntää,”Muita asioita, joita emme tiedä. Emme tiedä, mikä siihen johtaa tai miten ilmoitus tehdään. Ja emme tiedä, liittyykö siihen vain yksi julistus tai sarja ilmoituksia ”. Tämä osoittaa todellisuuden, eli he eivät tiedä mitään, koska he vain spekuloivat. Jos he lukevat edellä Matteuksen lainaamia Jeesuksen sanoja ilman edeltävää esityslistaa, he näkisivät, että Jeesus kertoi opetuslapsilleen, että siellä ei olisi merkkejä, ennen kuin ”Ihmisen Pojan merkki ilmestyy taivaaseen, ja kaikki maan heimot lyövät itsensä surussa, ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvissä voimalla ja suurella kirkkaudella. ” (Matthew 24: 30). Tämä yksi merkki ei tarvitse spekulointia tai tulkintaa. Se tulee olemaan selkeä ja kiistaton koko maailmalle. Jeesus on varoittanut meitä olemaan ottamatta huomioon spekulointia siitä, onko Jeesus täällä vai siellä. Kun Jeesus tulee / palaa kunniassa, tiedämme sen epäilemättä (Matthew 24: 23-28).

Kappale 5 jatkuu 1 Thessalonians 5: 4-6. Tämä erittäin tärkeä kohta, joka vahvistaa tarpeen pysyä hereillä merkkien etsimisen sijasta. Silti tämä pyhien kirjoitusten kohta on kirkas nopeasti, muuten se korostaisi, kuinka väärässä organisaation opetus on.

Todelliset kristityt keskittyisivät harjoittamaan todellista kristinuskoa, eivätkä etsimään merkkejä. Vain pimeyden pojat etsivät merkkejä ja opettavat väärin, että heillä on rauha ja turvallisuus hengellisessä paratiisissa, kun heillä ei ole rauhaa, turvallisuutta eikä henkisen ravintoravinteen paratiisia.

 • Onko lapset turvassa väärinkäytöksiltä organisaatiossa? Ei!
 • Meitä opetetaan olemaan totta kristittyjä? Ei.
 • Sen sijaan meille opetetaan opetuksia, jotka ovat ristiriidassa Christi-varoitusten kanssa.

Seuraavat kappaleet vietetään tavallisessa trumpettipuhaltamisessa. Esimerkiksi todistajien määrän pienen kasvun liioittelu liioittelemalla vuosikymmenien ajan. Ensi sijassa saarnaamistyön merkitys. Ns. Fantastiset työkalut, jotka auttavat meitä tekemään opetuslapsista, kun meillä on jo paras työkalu, Raamattu, heprealaisten 4: 12 mukaan.

Kohdan 15 mukaan ”tämän asioiden järjestelmän loppuunsaattamisen välillä on hyvin vähän aikaa. Tästä syystä meillä ei ole varaa jatkaa Raamatun opiskelua ihmisten kanssa, joilla ei ole selvää aikomusta tulla Kristuksen opetuslapsiksi. (1 Cor. 9: 26) ”. Tämä toistaa 1970: n ja 1990: n uudestaan.

Tämän väitteen takana olevat ohjeet ovat naurettavia. Varsinkin länsimaissa on jono, mutta ei Raamatun opiskeluun, vaan lähtemään! Jos tottelevat todistajat seuraavat sokeasti tätä ohjeita alueellamme, heille ei kenties jätetä tutkimuksia koko seurakunnassa. Lisäksi monet lähtevät tai ovat poistuneet, koska haluavat tulla joksikin Kristuksen opetuslapset järjestön oppilaiden sijaan.

Yksi asia, josta olemme täysin samaa mieltä, on kappaleessa 16, jossa sanotaan: “Kaikkien todellisten kristittyjen on säilytettävä selkeä ero keskenään ja Suuren Babylonin välillä ”. Kuinka artikkeli ehdottaa kuitenkin, että teemme sen?

"Hän on saattanut käydä sen uskonnollisissa palveluissa ja jakaa sen toiminnassa. Tai hän on saattanut myöntää rahaa tällaiseen organisaatioon". .... ”Ennen kuin Raamatun opiskelija voidaan hyväksyä kastelematta julkaisijaksi, hänen on katkaistava kaikki siteet väärään uskontoon. Hänen tulee lähettää eroamiskirje tai muulla tavoin katkaista jäsenyytensä entisessä kirkossaan ”.

Jälleen kerran organisaatio antaa lain sen sijaan, että toimet olisivat omatuntonsa alaisia.

Esimerkiksi, "osallistumalla sen uskonnollisiin palveluihin ”. Mitä periaatteita voimme löytää pyhistä kirjoituksista?

 • 2 Kings 5: 18-19 tallentaa kuinka Elia vastasi Syyrian armeijan päällikölle Naamanille ”Mutta voiko Jehova antaa palvelijallesi anteeksi tästä yhdestä asiasta: Kun herrani menee Rimʹmonin taloon kumartamaan siellä, hän tukee itseäni käsivarressani, joten minun on kumarrattava Rimʹmonin talossa. Kun kumartuin Rimʹmonin talossa, anna Jehova anteeksi palvelijallesi tämän. "19 Tässä hän sanoi hänelle:" Mene rauhassa. "
 • Apteekit 21: 26 kirjaa apostoli Paavalin menevän temppeliin puhdistamaan seremoniallisesti itsensä ja tukemalla taloudellisesti muita juutalaisia ​​kristittyjä, jotka tekivät saman.
 • Apteekit 13,17,18,19 kirjaavat kaikki apostoli Paavalin ja muut kristityt menemään synagogaan säännöllisesti.

Tutkimalla näitä pyhiä kirjoituksia voimme nähdä, että Naamanin ja apostolin Paavalin ja monien ensimmäisen vuosisadan kristittyjen, joilla oli selvästi Jumalan siunaus toisin kuin nykyisessä järjestössä, katsotaan olevan sopimaton kasteelle yhtenä Jehovan todistajana tänään. Pitää yhden tauon ajatella, että ei.

Entä "Hän on saattanut rahoittaa rahaa tällaiseen organisaatioon"?

 • Toimii 17: 24-25 muistuttaa meitä “Jumala, joka loi maailman ja kaikki siinä olevat asiat, olemalla sellaisenaan kuin taivaan ja maan herra, ei asu käsintehtyissä temppeleissä; 25 ei myöskään ole ihmisen käsien palvelema ikään kuin hän tarvitsisi mitään, koska hän itse antaa kaikille ihmisille elämän ja hengityksen ja kaiken ”. Jumala ei selvästikään vaadi valtakunnallista salia, jotta me palvoisimme häntä eikä mitään, myös rahaa. Jokainen, joka yrittää vakuuttaa sinut toisin, on ristiriidassa pyhien kirjoitusten kanssa.
 • John 4: 24 tallentaa Jeesuksen sanat ”Jumala on henki, ja häntä palvovien tulee palvoa hengellä ja totuudella. ”
 • Tosiaankin, jos uskonto, johon kuulumme, odottaa lahjoituksia (kuten järjestö tekee), niin se ei voi olla Jumalalta, koska hän ei tarvitse rahaa.

Mitä tulee vaatimukseen ”Hänen tulee lähettää eroamiskirje tai muulla tavoin katkaista jäsenyytensä entisessä kirkossaan " tämä on farisaattinen ekstrapolointi. Ei ole kirjaa siitä, että juutalaiset olisivat kirjoittaneet eroamiskirjeen synagogaan ennen kuin heidän on annettu kastaa tai Pyhä Henki tulee heidän luokseen. Ei ole myöskään kirjaa siitä, että Cornelius ja hänen kotitaloudensa kirjoittaisivat eroamiskirjeensä Jupiterin temppeliin tai minne tahansa hän palvoo, ennen kuin apostoli Pietari suostui kastamaan heidät. Itse asiassa Cornelius ja hänen perheensä saivat Pyhän Hengen ennen kuin heidät kastettiin vedessä. (Säädökset 10: 47-48) Nykyisten organisaatiosääntöjen mukaan Cornelius ei saanut kastaa! Hänellä ei ollut Raamatun tutkimusta, hän ei osallistunut kenttäpalveluun eikä osallistunut kokouksiin ennen kuin hänet kastettiin Pyhällä Hengellä. Kuinka tämä organisaatio voi olla mitä se väittää olevansa "Jumalan organisaatio", jossa noudatetaan tiukasti sääntöjä, jotka sulkevat pois tällaiset Corneliuksen kaltaiset henkilöt?

Kappaleissa 17 ja 18 keskustellaan maallisen työn tekemisestä rakennuksille, jotka kuuluvat muihin uskontoihin. Jeesuksella oli sana sellaiselle organisaatiolle. Matthew 23: 25-28 tallentaa hänet sanomalla “Voi sinulle, kirjanoppineet ja fariseukset, tekopyhät! koska puhdistat kupin ja astian ulkopuolen, mutta niiden sisällä on täynnä ahneutta ja omaa hemmottelua. 26 Blind fariseus, puhdista ensin kupin ja astian sisäosa, jotta myös sen ulkopinta voi tulla puhdas. 27 “Voi sinulle, kirjanoppineet ja fariseukset, tekopyhät! koska muistutat kalkittuja hautoja, jotka ulkoisesti todella näyttävät kauniilta, mutta sisältä ovat täynnä kuolleiden miesten luita ja kaikenlaista saastaisuutta. 28 Samalla tavalla näytät olevan vanhurskas ihmisille, mutta sisälläsi olet täynnä tekopyhyyttä ja laittomuutta. ” Jotkut saattavat sanoa hieman vahvaa tai vitriolista. Ehkä ei. Mikä on pahempaa? Ottaa rahaa vastineeksi palveluista osana työhönsä ansaitakseen elantonsa tai myydä omistettu rakennus niin sanotusti järjestön oppositiolle!

Nyt useimmat todistajat sanoisivat, että tämä on toinen luopumusvalhe. Mutta epäilemättä tarkista linkki Uuden-Seelannin sanomalehden artikkelista, jossa kerrotaan tosiseikasta, että Uuden-Seelannin Bethel myytiin Elim-kirkkoon takaisin 2013: ssä. Huomaa erityisesti tämä ostajien sanomalehtiartikkelin tarjous: “Oli muutama ryhmä kiinnostunut siitä. Meillä oli armo Jehovan todistajien kanssa. He halusivat antaa sen uskoon perustuvalle organisaatiolle ”. Jopa arvioija oli järkyttynyt lukeessaan tämän, ja organisaatiolta tarvitaan jotain erikoista, jotta se järkyttää minua nykyään.

Mitä olemme oppineet?

Ne, jotka osallistuvat kokoukseen, kun tätä Vartiotorni-tutkimusartikkelia keskustellaan, oppivat valheita ja totuuksia, ja organisaatio johtaa harhaan.

Tämän sivuston lukijat tietävät nyt nämä valheet, elleivät he jo olleet tietoisia tästä.

Täällä lukijoille muistutetaan siitä, mitä Raamattu todella opettaa. Heitä muistetaan myös järjestön räikeästä tekopyhyydestä, joka ei tunnu tuntevan mitään rajoja.

Johtopäätös

Älä kiinnitä huomiota rauhan ja turvallisuuden merkkiin. Se on kuva organisaation elävästä mielikuvituksesta. Pikemminkin, koska apostoli Paavali rohkaissi meitä 1: n tessalonikalaisissa 5: 6 “Joten siis älä nukku niin kuin muut, vaan pysykäämme hereillä ja säilytämme aistimme. "

Tehkäämme myös parhaamme kevyesti herättää veljet ja sisaret, jotka on unelmoinut järjestö, joka opettaa vääriä unia todellisuuden sijasta Jumalan sanassa Raamatussa.

Lopuksi, aivan kuten Jeesus varoitti meitä luukussa 21: 7-8 “Sitten he kysyivät häneltä: "Opettaja, milloin nämä asiat todella ovat ja mikä on merkki näiden asioiden tapahtuessa?" 8 Hän sanoi: "Varo, ettet ole harhaan johdettu, sillä monet tulevat nimeni perusteella sanomalla 'minä olen hän' ja 'määräaika on lähellä.' Älä mene heidän jälkeensä ”. (NWT 2013).

[I] Katso muun muassa tämän sivuston artikkelisarja “A Journey Through Time” ja viimeisimmät videosarjat, joissa keskustellaan Matthew 24: stä muun muassa todisteeksi siitä, että 1914 ei ole merkittävä vuosi Raamatun profetiassa.

Tadua

Tadua-artikkelit.
  2
  0
  Haluaisitko ajatuksiasi, kommentoi.x