Tämä podcast tarjoaa kiehtovan kuvan Jehovan todistajien ja erityisesti JW: n vanhinten ajattelutavasta. Huomaa, kuinka yksi avainkysymyksistä, joita vanhimmat ovat kiinnostuneita selvittämään, on se, uskooko Shawn hallintoelimen olevan Jumalan kanava. He eivät ole huolissaan vastauksista hänen kysymyksiinsä tai totuuden ratkaisemisesta. Kysymys siitä, uskooko hän edelleen Raamattua vai rakastaako Jehova Jumalaa, ei koskaan tule esiin.

Huomaa myös, miten he tekevät organisaatiosta synonyymin Jehovan kanssa, siten että organisaatiosta poistuminen merkitsee Jehovan jättämistä, ja epäily organisaation opetuksista on epäilystä Jehovasta.

Loppupuolella kuulet vanhinten tekosyyn menneistä virheistä esittämällä väärän väitteen, jonka todistajat ovat halukkaita tunnustamaan väärässä ollessaan, mutta mukauttavat opetuksensa, kun ”uusi valo” loistaa. Koska olen ollut todistaja yli 60 vuotta, voin todistaa sen Hallintoneuvosto ei tee anteeksipyyntöä. Miksi vain muutama vuosi sitten oli konventtivideo, joka laittoi vuoden 1975 romahduksen nimenomaisesti joukkojen harteille. Joten jopa XNUMX vuotta sen jälkeen, kun kaikki fiaskosta vastuussa olevat ovat kuolleet ja kadonneet, he eivät vieläkään halua ottaa vastuuta.

Voit vapaasti jakaa kaikki huomautuksesi kommenttiosassa, koska muiden on hyödyllistä havaita näiden keskustelujen läpäisevä tavallinen propaganda ja indoktrinoitu ajattelu.

Meleti Vivlon

Artikkelit kirjoittanut Meleti Vivlon.
    22
    0
    Haluaisitko ajatuksiasi, kommentoi.x