"" Ei sotilaallisella voimalla, eikä voimalla, vaan hengelläni ", sanoo armeijoiden Jehova." - Sakarja 4: 6

 [Tutkimus 43 vp 10/20 s.20 21. joulukuuta - 27. joulukuuta 2020]

Sen toteaminen, että "organisaatio" mainitaan tässä artikkelissa 16 kertaa (17 kappaletta ja esikatselu) eikä sitä löydy kerran Raamatusta, ei pitäisi olla todellinen yllätys, ja se antaa meille vapauden ehdottaa vaihtoehtoista otsikkoa, kuten

Jehova ohjaa kansaansa joka löytyy "kansani" monista pyhistä kirjoituksista.

 Review-muoto - väärät lausunnot (suluissa) on korvattu muodossa lihavoitu teksti, kun otetaan huomioon vain joidenkin kappaleiden keskeiset osat.

ESIKATSELU

 ”Oletko vakuuttunut siitä, että Jehova ohjaa (organisaatiotaan tänään) ihmiset? Tässä artikkelissa tarkastelemme, kuinka Jehova ohjasi varhaiskristillistä seurakuntaa ja kuinka hän ohjaa edelleen kansaansa nykyään. ”

Kun aloitamme tämän arvostelun eri muodossa kuin tavallisesti, huomaat, että suurin osa tämän artikkelin kappaleista sisältää pyhien kirjoitusten ristiriitaisuuksia, joista on keskusteltu tällä foorumilla useita kertoja, joten ei ole tarpeen mennä yksityiskohtiin uudelleen.

Entä jos jotkut näistä ristiriidoista poistetaan kappaleista? Olisiko suurin osa meistä samaa mieltä siitä, että suurin osa Jehovan todistajien julistajista[I] Johtamisen epäonnistumisten lisäksi työskentelevätkö kovasti mainittujen pyhien kirjoitusten soveltamiseksi ja voisivatko väittää, että he tekevät parhaansa seuratakseen Jeesusta ja että heitä ohjaa Jehovan henki?

Kappale 1: ”OLETko kastettu? Jos näin on, olet julkisesti ilmaissut uskosi Jehovaan (käyttää organisaatiotaan tänään) ja halukkuutesi seurata Jeesusta. Uskosi Jehovaan täytyy tietysti jatkaa kasvuaan, ja sinun on edelleen rakennettava luottamustasi Jehovaan (käyttää organisaatiotaan tänään) käyttää sinua tänään toteuttamaan tahtonsa"

tosiasia - Useimmat kastetuista JW: n jäsenistä uskovat ehdottomasti, että tämä on heidän saavutuksensa. Jeesuksen jälkeen he ovat kuitenkin antaneet organisaation antaa heidän hoitaa hallintoelimen (GB alias uskollinen ja huomaamaton orja) palvelusmuoto sen sijaan, että "tekisivät palveluksesi". kuten Paavali kuvasi 2.Timoteukselle 4: 5.

Kappale 2: “Nykyään Jehova ohjaa kansaansa tavalla, joka heijastaa hänen persoonallisuuttaan, tarkoitustaan ​​ja normejaan. Tarkastellaan kolmea Jehovan ominaisuutta, jotka heijastuvat (hänen organisaatiossaan) sanassaan Raamattu. "

 Kappale 3: "Ensinnäkin," Jumala ei ole puolueellinen. " (Apostolien teot 10:34) Rakkaus sai Jehovan antamaan Poikansa ”lunnaaksi kaikkien puolesta”. (1.Timoteukselle 2: 6, Johannes 3:16.) Jehova julistaa kansaansa julistaakseen hyvää uutista kaikille, jotka kuuntelevat, ja auttaen siten mahdollisimman monia hyötymään lunnaista. Jehova on järjestyksen ja rauhan Jumala. (1.Korinttilaisille 14: 33,40.) Siksi meidän pitäisi odottaa, että hänen palvojansa palvelevat häntä järjestäytyneenä, rauhallisena ryhmänä. Jehova on ”suuri opettaja”. (Jesaja 30: 20--21), hänen palvojia (organisaatio) keskittyä hänen innoittamansa Sanansa opettamisesta sekä seurakunnassa että julkisessa palveluksessa. Kuinka nuo kolme Jehovan persoonallisuuden näkökulmaa näkyivät varhaiskristillisessä seurakunnassa? Kuinka ne ilmenevät nykyaikana? Ja kuinka pyhä henki voi auttaa sinua palvellessasi (hänen järjestönsä kanssa) Jehovan Poika, Jeesus seurakunnan pää tänään?

Tosiasia - JW: llä on maailmanlaajuinen maine puolueettomuutensa suhteen saarnaamistyössä kaikille, roduille, uskonnolliselle taustalle ja taloudelliselle asemalle (mukaan lukien rodun esteet kaikilla elämän osa-alueilla). He palvelevat yleensä hyvin järjestäytyneesti kaikkialla maailmassa, kuten mikä tahansa entinen JW todistaa, varsinkin jos he ovat käyneet muiden maiden seurakunnissa. Itse asiassa organisaatiolta vaaditaan, että WW-veljeys ei ole pelkästään samalla sivulla, vaan sitä tarvitaan yli kahdeksan miljoonan julkaisijan mielen, toiminnan ja tajunnan hallintaan. Mutta odottaako Jeesus tätä tänään seurakunnalta?

Kappale 4: "Ensimmäisellä vuosisadalla Hän käski seuraajiaan jatkamaan aloittamaansa työtä ja todistamaan" maan kaikkein kauimpaan osaan ". (Lue Apostolien teot 1: 8.) He tarvitsevat pyhää henkeä, "auttajaa", jonka Jeesus oli heille luvannut. Johannes 14:26; Sakarja 4: 6.

Tosiasia - JW: t ovat yrittäneet täyttää tämän järjestäytyneellä maailmanlaajuisella saarnaamistyöllä, mutta ovatko he tehneet niin Pyhän Hengen tai ainakin osittain pelon takia tuhoutumisesta välittömässä Harmagedonissa?

Kappale 5 ”Jeesuksen seuraajat saivat pyhän hengen vuoden 33 helluntaina. Kun vastustusta syntyi, opetuslapset eivät antaneet pelkoa, vaan kääntyivät Jumalan puoleen. He rukoilivat: "Anna orjillesi puhua sanasi rohkeasti." Sitten he olivat täynnä pyhää henkeä ja jatkoivat ”puhumista Jumalan sanaa rohkeasti”. - Apostolien teot 4: 18-20,29,31

tosiasia - Nykyisen opposition ja historiallisen vastustuskyvyn edessä JW: t ovat erikseen pyytäneet pyhää henkeä ja olleet vahvasta uskosta riippuvaisia ​​jatkamaan saarnaamista ankarassa vainossa, mutta valitettavasti FDS / GB julisti tarpeettomasti suurta osaa tästä vainosta. ei-saarnaamistyön seurauksena.

Kappale 6: “Jeesuksen opetuslapsilla oli myös muita haasteita. Esimerkiksi pyhien kirjoitusten kappaleita oli vähän (ei sellaisia ​​tutkimuksen apuvälineitä kuin meillä on tänään) mutta heillä oli hengen lahjat, Ja opetuslasten oli saarnattava ihmisille, jotka puhuivat monia eri kieliä ja voitti tämän kielten lahjalla.

Tosiasia - Nykyään julkaisijat on toimittanut järjestö, Raamatut yli 180 kielellä, mukaan lukien yli tuhannen kielen kirjallisuus. Monet ovat käyttäneet aikaa uuden kielen oppimiseen voidakseen saarnata Jumalan valtakunnan hyvää uutista paikallisyhteisössään tai jopa muuttaa toiseen maahan. Mutta se on vähän erilainen kuin monissa muissa uskonnollisissa järjestöissä, joista suurin osa on keskittynyt Raamatun jakamiseen kirjallisuuden sijaan.

Kappale 7: “Nykyaikana. Jehova ohjaa ja valvoo edelleen kansaansa riippumatta siitä, missä niitä nykyään esiintyy vehnän ja rikkaruohojen joukossa. Suunta tietysti tulee alkaen (suurelta osin läpi) Jumalan hengen inspiroima sana. Sieltä löydämme muistiinpanon Jeesuksen palveluksesta ja käskystä, että hänen seuraajansa jatkavat hänen aloittamaansa työtä. Matteus 28: 19,20. Jo heinäkuussa 1881 tässä lehdessä voitiin sanoa: ”Meitä ei kutsuttu eikä voiteltu saada kunniaa ja kerätä varallisuutta, mutta käyttää ja käyttää ja saarnata hyvää uutista. " Kenelle työ on uskottu, vuonna 1919 julkaistussa kirjasessa todettiin: ”Teos näyttää upealta, mutta se on Herran, ja hänen voimallaan me teemme sen. " (korostaa on lihavoitu WT: ssä)

tosiasia - Veljien olisi pitänyt pysyä tämän vuosien 1881/1919 lähetyslauselman luona, mutta valitettavasti he eivät tehneet, luoden omat ainutlaatuiset väärät opetuksensa, aivan kuten varhaiskristikunta.rd vuosisadalta eteenpäin, kuten myöhemmin hahmotellaan.

Kappale 8 “Organisaatio on käyttänyt parhaita käytettävissä olevia työkaluja hyvien uutisten levittämiseen. Näitä työkaluja ovat olleet painetut julkaisut, Luomisen valokuvadraama, äänitteet, ääniautot, radiolähetykset ja viime aikoina digitaalinen tekniikka. - (Jumalan) järjestö on myös mukana suuri (suurin) käännöstyö (historiassa!) Miksi? Joten kaikenlaiset ihmiset voivat kuulla hyvät uutiset omalla kielellään. Jehova on puolueeton; hän ennusti, että hyvä uutinen julistettaisiin "jokaiselle kansalle ja heimolle, kielelle ja kansalle". (Ilmestys 14: 6-7.) Hän haluaa, että Valtakunnan sanoma olisi kaikkien saatavilla.

Tosiasia - Organisaatio on ollut muiden uskon takana tekniikan käyttöönotossa, paitsi luomisen valokuvadraama. Ei niin kauan sitten Vartiotorni kannusti veljiä pysymään poissa Internetistä ennen kääntymistä ja omaksumaan sen käynnistämällä JW.Org-sivusto.

Kappale 10: “Mitä voit tehdä. Hyödynnä täysin Jehovan kristillisissä kokouksissa tarjoamaa koulutusta. Työskentele säännöllisesti kenttäpalveluryhmäsi kanssa. Sieltä voit saada henkilökohtaista apua alueilla, joilla saatat tarvita sitä, sekä rohkaisua muiden hienosta esimerkistä. Kestää palveluksessa. Kuten teematekstimme muistuttaa meitä, me toteutamme Jumalan tahdon, ei omalla voimallamme, vaan pyhällä hengellä. (Sakarja 4: 6.) Loppujen lopuksi teemme Jumalan työtä. "

 Tosiasia - JW: llä oli tapana olla hyvin koulutettu Raamatun käyttöön ja julkiseen puhumiseen teokraattisen palveluskoulun avulla, joka on auttanut koulutuksen saaneita, rajallisia tai ei liian ketään suorittamaan palvelustaan. Mutta onko se Jehovan koulutustilaisuuksia, joita saamme kokouksissa vai järjestön kouluttamista omien tavoitteidensa palvelemiseksi?

Eivätkö muut uskonnolliset ryhmät ole mukana myös joissakin osissa Jeesuksen käskyä ja menestyvätkö he monissa muissa kristillisissä teoissa, joissa Jehovan todistajat epäonnistuvat surkeasti. Ainoat JW: n tunnetut teokset ovat julkinen saarnaaminen. Jopa nyt pandemiassa, sen sijaan, että keskittyisivät auttamaan ja huolehtimaan muista, jotka saattavat eristäytyä itsestään tai sairastua Coronavirus 19 -pandemian aikana, he ovat järjestäneet epävirallisen puhelimen saarnaamisen ja kirjeen kirjoittamisen kampanjan. Riippuen siitä, miten se tehdään, se voi olla jopa laitonta monissa maissa tietosuojalakien vuoksi, ja on vähintäänkin veljille kallis posti- ja paperitavarakustannuksissa. Se jättää myös huomiotta vähäisen mutta potentiaalisen mahdollisuuden välittää Covid-virus vastaanottajalle ja johtaa siten potilaan kuolemaan. Onko se kristitty asenne?

"Olemme kiinnostuneita omista mielipiteistämme, mutta emme omia tosiasioitamme"

Olemmeko samaa mieltä vai eri mieltä Jehovan todistajien opetuksista, eikö voisimme olla samaa mieltä siitä, että keskimääräinen JW tekee parhaansa noudattaen Kristuksen käskyä, joka löytyy kohdasta Matt. planeetta.

Vielä tärkeämpää on, onko Jeesuksella monia kysymyksiä tavasta, jolla keskimääräinen JW harjoittaa saarnaamistyötä? Vai olisiko hänellä todennäköisempi vakavia ongelmia itse nimittämän FDS / GB: n ja heidän kohorttinsa kanssa?

Kappaleen 17 lopuksi keskustellaan niistä, jotka todella tekevät parhaansa seuratakseen Kristusta Jehovan todistajien keskuudessa.

 "Pian, vain ne, jotka armo ja pelastetun karitsan veri ovat pelastaneet (ainoa organisaatio), joka jää maan päälle, on yhdet (yksi) Jumalan hengen johdolla ovatko he organisaation sisällä vai ulkopuolella. Työskentele siis innokkaasti Jehovan kanssa ja hänen Poikansa (Jehovan järjestö). Heijastaa Jumalan puolueetonta rakkautta ihmisiin julistamalla hyvää uutista kaikille tapaamistasi ihmisille. Jäljitä hänen rakkauttaan järjestykseen ja rauhaan edistämällä yhtenäisyyttä kaikkien kristittyjen keskuudessa (seurakunnassa). Ja kuuntele suurta ohjaajaasi hyödyntämällä täysin hänen tarjoamiaan hengellisiä juhlia Sanassaan Raamattu. Kun Saatanan maailma on loppumassa, et ole peloissasi. Sen sijaan seisot luottavaisin mielin niiden joukossa, jotka palvelevat uskollisesti Jehova Jeesuksen Kristuksen johdolla (Jehovan järjestön kanssa). ”

OHJAA JEHOVA JÄRJESTÖÄ TÄNÄÄN?

Jos meillä on henkilökohtaisesti pitkä historia Jehovan todistajina, voimme päätellä, että Jehovalla oli jossain määrin yhteys varhaisiin raamatuntutkijoihin. Olipa totta, se on edelleen arvelukohta. Aivan kuten monet ensimmäisen vuosisadan ihmiset ja ryhmät, jotka pyrkivät pitämään Kristuksen tärkeimmät puhtaat opetukset elossa, levittivät lopulta kristinuskoa ja Raamattua kaikkialla maailmassa nykypäivään asti.

Aiempien raamatuntutkijoiden tapaan korruptoitui ja kehittyi yhä kasvavaksi finanssiyhtiöksi, jota johti asianajajat ja itse nimitetyt johtajat, jotka ovat vääntäneet pyhiä kirjoituksia omaksi kulttuurisiksi eduilleen.

Todisteet, jotka löytyvät pyhistä kirjoituksista tänään ja käyttämällä Jumalan antamaa järjen lahjaa, tekevät selväksi, että Jehova ja Jeesus, seurakunnan pää, eivät voineet johtaa tai hyväksyä FDS: n kaikkein törkeimpiä organisatorisia päätöksiä ja käytäntöjä. / GB, josta keskustelemme usein täällä.

Aivan kuten Jehova hylkäsi luopuneen Israelin kansan, joka kantaa hänen nimeään, jos hän on koskaan ollut järjestön kanssa, hän on kauan sitten hylännyt ne, jotka nykyään ottivat hänen nimensä itsekseen.

Alla oleva luettelo on tuottanut haittaa Jeesuksen ohjeille saarnata ja opettaa valtakunnan hyvää uutista ja tehdä kaikkien kansojen opetuslapsiksi, ja se on edelleen kompastanut tuhansia seurakunnassa ja sen ulkopuolella.

 • FDS: stä / GB: stä tuleminen vääriksi profeetoiksi (julistaen olevansa "profeettaluokka"), joka ylittää pyhissä kirjoituksissa kirjoitetut, toimittamalla jopa todisteet tästä tuottamalla luettelon "Uskomukset selvitetty" Vuosina 1930-2020 sivustolla JW.org tai listattu WT-kirjastohakemistossa.[Ii]

 

 • Vaikka tässä artikkelissa tuodaan esiin puolueettomuus saarnaamisen suhteen, he ovat muodostaneet luokan eroja seurakunnassa. (Pioneerit, kustantajat, orjaryhmä, muut lampaat jne.)
 • JW.org: n ja FDS / GB: n heikosti peitetyn epäjumalanpalveluksen edistäminen. Varustetaan Kristuksen johtoasema ja evätään suurin osa todistajista mahdollisuus nauttia muistomerkkejä.
 • Myydään tuhansia valtakunnansaleja[Iii] mikä oli ollut omistettu Jehovalle ja rakentaneet vapaaehtoiset. Silti he edelleen hakevat lahjoituksia uusien salien rakentamiseksi.
 • Aviorikos YK: n kanssa 10 vuotta. mukaan lukien kustantajien kustantaminen tietämättään auttamalla YK: n asialistan edistämisessä. [IV]
 • Yhä kasvava altistuminen lasten hyväksikäyttöä koskeville oikeusjutuille. Katso tämä lyhyt asianajajien käsikirja[V], kantaja-asianajajille taistelemaan jumalattomien järjestöjen oikeudellisilla strategioilla uhrien oikeudenmukaisuuden kieltämiseksi.

Pelkästään nämä seikat ovat riittäviä, jotta FDS / GB tarvitsee vilpittömästi miettiä Luukkaan 12: 42-48 ja ymmärtää, että he voivat nyt tunnistaa, mitä Jeesus tarkoitti "pahan orjan" alla, jota he eivät ole toistaiseksi soveltaneet, vaikka itse asiassa se tunnistaa heidät ja heidän kaltaisensa.

Yhteenveto

Malakian kirja 2: 8 tiivistää nykyisen ja tulevan tilanteen hyvin, kun siinä sanotaan: "Mutta itse olette kääntyneet syrjään tieltä. Olette panneet monet kompastumaan lain suhteen. Olet pilannut Levin liiton ”, armeijoiden Jehova sanoo. "Joten teen sinut halveksittavaksi ja matalaksi kaikkien ihmisten edessä, koska et pidä minun tietäni, mutta osoitit puolueellisuutta lain soveltamisessa."

______________________________________

 [I] Tämä arvostelija tunnustaa, että monet muut kristityt kuin JW: t tekevät parhaansa seuratakseen Kristusta.

Monet kristilliset ryhmät tunnetaan hyvin nälkäisten ruokinnasta, kodittomien turvaamisesta, sairaiden hoidosta, aborttien vastustamisesta, orpojen avusta jne. Mutta Jehovan todistajat tunnetaan vain siitä, että he saarnaavat valtakunnan hyvää uutista maailmanlaajuisesti ja kieltäytyvät verensiirroista. .

[Ii] https://wol.jw.org/en/wol/tl/r1/lp-e?q=beliefs%20clarified  Katso uskomuksia, jotka on selvitetty WT-kirjaston hakemistossa 1986-2021.

[Iii] Verkosta löytyy helposti Excel-laskentataulukoita, joissa luetellaan nämä ominaisuudet ja helposti tarkistettavat tiedot.

[IV] Miksi et katsoisi tätä videota \ lue seuraava artikkeli tällä sivustolla https://beroeans.net/2018/06/01/identifying-true-worship-part-10-christian-neutrality/. Jos haluat lukea yhden kattavimmista julkaistuista todistettuihin artikkeleihin YK: n / kansalaisjärjestön JW-fiaskosta, katso viite http://jehovah-is-king.com/strange-bedfellows/ kirjoittanut eWatchman, tai vaihtoehtoisesti lähettämällä kirjoittajalle sähköpostia osoitteeseen beroeanscreed@gmail.com pdf-kopio.

[V] https://questionsforjehovahswitnesses.files.wordpress.com/2019/12/attorney-handbook-pdf.pdf

Tadua

Tadua-artikkelit.
  14
  0
  Haluaisitko ajatuksiasi, kommentoi.x