Perjantaina 11. joulukuuta 2020 päivätekstissä (Pyhien kirjoitusten tutkiminen päivittäin), sanoma oli, että emme saa koskaan lopettaa rukoilemista Jehovaa kohtaan ja että "meidän on kuunneltava sitä, mitä Jehova kertoo meille Sanansa ja organisaationsa kautta".

Teksti oli Habakkukin 2: 1: sta, jossa lukee

"Vartiotornillani minä pysyn seisomassa, ja sijoitan itseni valle. Seuraan, mitä hän puhuu minun välitykselläni ja mitä vastaan, kun minua nuhdellaan. " (Habakkuk 2: 1)

Se viittasi myös Roomalaisille 12:12.

"Iloitkaa toivosta. Kestää ahdistuksen alla. Sinnikkäästi rukouksessa. " (Roomalaisille 12:12)

Luettuani ”Jehovan järjestön” olin yllättynyt käytetyistä pyhistä kirjoituksista, sillä sellaisen lausunnon antaminen vaatii jonkin verran pyhien kirjoitusten varmuuskopiota tai tukea, minkä voisi kuvitella.

Aikaisemmin uskoin, että Jehova oli nimennyt JW.org: n vastuuseen uskollisista, ja minä hyväksyin viittauksen 'Jehovan järjestöön'. Halusin kuitenkin nyt, että tämä sana vahvistettaisiin tosiasiana Jumalan sanalla. Joten aloin etsiä todisteita.

Viime sunnuntaina 13. joulukuuta 2020 keskustelimme Beroean Pickets Zoom -kokouksessamme heprealaisista 7 ja nämä keskustelut johtivat meidät muihin pyhiin kirjoituksiin. Siitä sain ymmärtää, että hauni oli ohi ja sain vastaukseni.

Vastaus oli aivan edessäni. Jehova nimitti Jeesuksen ylipapiksi puuttumaan puolestamme, eikä siksi tarvita mitään ihmisjärjestöjä.

"Sanomamme tarkoitus on seuraava: Meillä on todella sellainen ylimmäinen pappi, joka istui taivaassa Majesteetin valtaistuimen oikealla puolella ja joka palveli Herran asettamassa pyhäkössä ja todellisessa majassa, ei ihmisen toimesta. " (Heprealaisille 8: 1, 2 BSB)

PÄÄTELMÄ

Heprealaiskirjeen 7: 22--27: ssä sanotaan, että Jeesuksesta… on tullut paremman liiton takuu. ” Toisin kuin muut kuolleet papit, Hänellä on pysyvä pappeus ja hän pystyy pelastamaan ne, jotka lähestyvät Jumalaa Hänen kauttaan. Mikä voisi olla parempi pääsy?

Eivätkö kaikki kristityt ole siis Jehovan seurakuntaa Herramme Jeesuksen kautta?

 

 

 

 

 

 

 

 

Elpida

En ole Jehovan todistaja, mutta olen opiskellut keskiviikko- ja sunnuntai-kokouksissa ja muistomerkissä ja osallistunut niihin noin vuodesta 2008 lähtien. Halusin ymmärtää Raamattua paremmin lukiessani sitä monta kertaa kannesta toiseen. Beroeilaisten tapaan tarkistan tosiasiat ja mitä enemmän ymmärsin, sitä enemmän tajusin, että en vain tuntenut oloni mukavaksi kokouksissa, mutta joillakin asioilla ei vain ollut minulle järkeä. Minulla oli tapana nostaa käteni kommentoidakseni, kunnes eräänä sunnuntaina vanhin oikaisi minut julkisesti, että minun ei pitäisi käyttää omia sanojani, vaan kirjoituksia, jotka kirjoitettiin artikkeliin. En voinut tehdä sitä, koska en ajattele todistajien tavoin. En hyväksy asioita tosiasiana tarkastamatta niitä. Minua todella häiritsivät muistomerkit, koska uskon, että meidän pitäisi Jeesuksen mukaan osallistua milloin tahansa, ei vain kerran vuodessa; muuten hän olisi ollut täsmällinen ja sanonut kuolemani vuosipäivänä jne. Minusta Jeesus puhui henkilökohtaisesti ja intohimoisesti kaikenlaisista roduista ja väreistä riippumatta siitä, olivatko he koulutettuja vai ei. Kun näin Jumalan ja Jeesuksen sanoihin tehdyt muutokset, se todella järkytti minua, kun Jumala käski meidän lisätä tai muuttaa Sanaa. Jumalan oikaiseminen ja Jeesuksen, voidellun, oikaiseminen on minulle tuhoisa asia. Jumalan sanaa tulisi vain kääntää, ei tulkita.
10
0
Haluaisitko ajatuksiasi, kommentoi.x