Tänään puhumme muistomerkistä ja työmme tulevaisuudesta.

Viimeisessä videossani kutsuin avoimen kutsun kaikille kastetuille kristityille osallistumaan online-muistomerkkiin Kristuksen kuolemasta 27. tammikuuta.th tämän kuukauden. Tämä aiheutti hieman hämmennystä sekä espanjalaisen että englanninkielisen YouTube-kanavan kommentointiosassa.

Jotkut tunsivat olevansa syrjäytyneitä. Kuuntele, jos haluat osallistua ja jopa nauttia, mutta et ole kastettu, en aio yrittää pysäyttää sinua. Se, mitä teet oman kodin yksityisyydessä, ei ole minun tehtäväni. Siitä huolimatta, miksi haluat osallistua, jos sinua ei kasteta? Se olisi merkityksetöntä. Apostolien tekojen kirjan kuudessa paikassa näemme, että ihmiset kastettiin Jeesuksen Kristuksen nimessä. Et voi laillisesti kutsua itseäsi kristityksi, ellei sinua kasteta. Itse sanoin sanomalla "kastettu kristitty", sanoin tautologiaa, koska kukaan ei voi olettaa kantavansa kristityn nimeä ilmoittamatta ensin julkisesti kuuluvan Kristukseen kuuluvaksi veteen upottamalla. Jos joku ei tee niin Jeesuksen puolesta, mitä heillä on lupausta luvatulle pyhälle hengelle?

"Pietari sanoi heille:" Tehkää parannus ja kastakaa kukin teistä Jeesuksen Kristuksen nimessä synneidesi anteeksi antamiseksi, niin saatte pyhän hengen ilmaisen lahjan. " (Apostolien teot 2:38)

Pyhä henki edelsi kastetoimintaa vain yhtä poikkeusta lukuun ottamatta ja voimakkaan kulttuurisen ja uskonnollisen ennakkoluulon voittamiseksi.

Sillä he kuulivat heidän puhuvan kielillä ja suurentavan Jumalaa. Sitten Pietari vastasi: "Voisiko kukaan kieltää vettä, jotta niitä ei kasteta, jotka ovat saaneet pyhän hengen samoin kuin me?" Sillä hän käski heitä kastaa Jeesuksen Kristuksen nimessä. Sitten he pyysivät häntä pysymään muutaman päivän. " (Apostolien teot 10: 46-48)

Kaiken tämän seurauksena monet ovat kiinnostuneita ymmärtämään, onko heidän entinen kasteensa pätevä. Tämä ei ole kysymys, johon vastataan helposti, joten kootan toisen videon käsittelemään sitä ja toivon, että saan sen ulos viikon kuluessa.

Jotain muuta, joka tuli kommentointiosioista, oli muistomerkkien pyyntö muilla kielillä, kuten ranskaksi ja saksaksi. Se olisi ihanaa. Sen toteuttamiseen tarvitaan kuitenkin äidinkielenään puhuja kokouksen isännöimiseksi. Joten, jos joku haluaa tehdä niin, ota minuun yhteyttä mahdollisimman pian käyttämällä sähköpostiosoitettani, meleti.vivlon@gmail.com, jonka laitan tämän videon kuvausosioon. Olisimme iloisia voidessamme käyttää Zoom-tiliä tällaisten kokousten isännöimiseksi ja listasimme ne nykyiseen aikatauluun, joka on jo julkaistu beroeans.net/kokoukset.

Haluaisin puhua vähän siitä, mihin toivomme pääsevämme tämän kaiken kanssa. Kun tein ensimmäisen englanninkielisen videoni vuoden 2018 alussa, päätavoitteeni oli paljastaa Jehovan todistajien järjestön vääriä opetuksia. Minulla ei ollut aavistustakaan minne tämä veisi minut. Asiat todella nousivat liikkeelle ensi vuonna, kun aloin tehdä videoita espanjaksi. Nyt viesti käännetään portugaliksi, saksaksi, ranskaksi, turkiksi, romaniaksi, puolaksi, koreaksi ja muille kielille. Pidämme myös säännöllisiä kokouksia englanniksi ja espanjaksi, ja näemme, että tuhansia ihmisiä autetaan vapauttamaan orjuudesta miesten väärät opetukset.

Tämä tuo mieleen Sakarjan 4:10 alkusanat, joissa lukee: "Älä halveksi näitä pieniä alkuja, sillä Herra iloitsee, kun työ alkaa ..." (Sakarja 4:10)

Olen ehkä tämän työn julkisimmat kasvot, mutta älä tee virhettä, monet työskentelevät yhtä kovasti kulissien takana saadakseen hyvät uutiset saarnatuksi käyttäen mitä tahansa heidän käytössään olevaa aikaa ja resursseja.

Meillä on useita tavoitteita, ja näemme, mitä Herra siunaa edetessä. Sallikaa minun kuitenkin aloittaa sanomalla, että kantani uuden uskonnon muodostamisessa ei ole muuttunut. Olen täysin sitä vastaan. Kun puhun kristillisen seurakunnan uudelleen perustamisesta, tarkoitan sitä, että tavoitteemme tulisi olla palata ensimmäisellä vuosisadalla käyttöönotettuun malliin, jonka mukaan perheen kaltaiset yksiköt kokoontuvat kodeissa, jakavat aterioita yhdessä, jakavat yhdessä, vapaana keskitetysti. valvova, tottelevainen vain Kristukselle. Ainoa nimi, jonka tällaisen kirkon tai seurakunnan tulisi valita, on kristillinen. Tunnistamistarkoituksiin voit lisätä maantieteellisen sijaintisi. Voit esimerkiksi kutsua itseäsi New Yorkin kristilliseksi seurakunnaksi tai Madridin kristilliseksi seurakunnaksi tai 42 hengen kristilliseksi seurakunnaksi.nd Avenue, mutta älä ylitä sitä.

Saatat väittää: "Mutta eikö me kaikki ole kristittyjä? Eikö tarvitsemme jotain enemmän itsemme erottamiseksi? " Kyllä, me kaikki olemme kristittyjä, mutta ei, emme tarvitse jotain muuta itsemme erottamiseksi. Heti kun yritämme erottaa itsemme tuotenimestä, olemme matkalla takaisin järjestäytyneeseen uskontoon. Ennen kuin me sen tiedämme, miehet kertovat meille, mitä uskoa ja mitä ei uskoa, ja kertovat, ketä vihata ja ketä rakastaa.

En nyt ehdottaa, että voimme uskoa mihinkään haluamme; mikään ei todellakaan ole väliä; että ei ole objektiivista totuutta. Ei lainkaan. Puhun siitä, kuinka käsittelemme vääriä opetuksia seurakuntajärjestelyssä. Totuus ei tule ihmisestä, vaan Kristuksesta. Jos joku nousee seurakunnassa levittämään mielipiteitään, meidän on haastettava heidät välittömästi. Heidän on osoitettava, mitä opettavat, ja jos he eivät pysty siihen, heidän on oltava hiljaa. Meidän ei enää pitäisi sietää jonkun seuraamista, koska hänellä on vahva mielipide. Seuraamme Kristusta.

Minulla oli äskettäin keskustelu rakkaan kristitytoverin kanssa, joka on vakuuttunut siitä, että kolminaisuus määrittelee Jumalan luonteen. Tämä kristitty päätti keskustelun lausunnolla: "No, sinulla on mielipiteesi ja minulla on oma." Tämä on hyvin yleinen ja erittäin typerä kanta. Pohjimmiltaan siinä oletetaan, että objektiivista totuutta ei ole ja millään ei ole merkitystä. Mutta Jeesus sanoi: "Tästä syystä olen syntynyt ja siitä olen tullut maailmaan, että minun tulisi todistaa totuudesta. Jokainen totuuden puolella oleva kuuntelee ääntäni. " (Johannes 18:37)

Hän kertoi samarialaiselle naiselle, että Isä etsii niitä, jotka palvovat häntä hengessä ja totuudessa. (Johannes 4:23, 24.) Hän kertoi Johannekselle Ilmestysnäytössä, että niille, jotka valehtelevat ja harjoittavat valheita, evätään pääsy taivasten valtakuntaan. (Ilmestys 22:15)

Joten totuudella on merkitystä.

Palvominen totuudessa ei tarkoita sitä, että meillä on kaikki totuus. Se ei tarkoita kaiken tiedon saamista. Jos pyydät minua selittämään, minkä muodon otamme ylösnousemukseen, vastaan: "En tiedä". Se on totuus. Voisin jakaa mielipiteeni, mutta se on mielipide ja sen vuoksi arvoton. On hauskaa illallisen jälkeen keskustella tulen ympärillä konjakkia kädessä, mutta vähän enemmän. Näet, on okei myöntää, ettemme tiedä jotain. Valehtelija antaa kategorisen lausunnon mielipiteensä perusteella ja odottaa sitten ihmisten uskovan sitä tosiasiana. Jehovan todistajien hallintoelin tekee kaiken aikaa ja valitettavasti ketään, joka on eri mieltä heidän tulkinnastaan ​​edes hämärimmistä raamatunkohdista. Todenmukainen ihminen kuitenkin kertoo sinulle tietävänsä, mutta on myös halukas myöntämään sen, mitä ei tiedä.

Emme tarvitse ihmisen johtajaa suojellaksemme meitä valheilta. Koko seurakunta, Pyhän Hengen ohjaamana, kykenee siihen melko hyvin. Se on kuin ihmiskeho. Kun jokin vieras, kuten vieras infektio, hyökkää kehoon, kehomme taistelee sen vastaan. Jos joku tulee seurakuntaan, Kristuksen ruumiiseen, ja yrittää ottaa sen haltuunsa, hän huomaa, että ympäristö on vihamielinen ja lähtee. He lähtevät, jos he eivät ole omaa luokkaamme, tai ehkä nöyrtyvät ja hyväksyvät ruumiin rakkauden ja iloitsevat kanssamme. Rakkauden on ohjattava meitä, mutta rakkaus tavoittelee aina kaikkien etua. Emme vain rakasta ihmisiä, mutta rakastamme totuutta ja totuuden rakkaus saa meidät suojelemaan sitä. Muista, että tessalonikalaiset kertovat meille, että tuhotut hylkäävät totuuden rakkauden. (2.Tessalonikalaisille 2:10)

Haluan puhua rahoituksesta nyt vähän. Aina niin usein saan ihmisiä syyttämään minua tekemästä tätä rahan takia. En voi todella syyttää heitä, koska niin monet ihmiset ovat käyttäneet Jumalan sanaa keinona rikastuttaa itseään. Tällaisiin miehiin on helppo keskittyä, mutta muista, että valtakunnan kirkot pääsivät sinne kauan sitten. Tosiasia on, että Nimrodin päivistä lähtien uskonto on ollut vallan hankkiminen ihmisiin, ja tänään, kuten aiemmin, raha on valtaa.

Silti et voi tehdä paljon tässä maailmassa ilman rahaa. Jeesus ja apostolit ottivat lahjoituksia, koska heidän täytyi ruokkia itseään ja pukeutua. Mutta he käyttivät vain mitä tarvitsivat ja antoivat loput köyhille. Rahahimo turmeli Juudas Iskariotin sydämen. Olen saanut lahjoituksia auttaakseni minua tässä työssä. Olen kiitollinen siitä ja kaikille niille, jotka ovat auttaneet meitä. Mutta en halua olla kuin vartiotorni Raamattu ja ravita yhteiskuntaa ja ottaa rahaa, mutta en koskaan paljasta, miten sitä käytetään.

En käytä näitä varoja henkilökohtaiseen hyötyyn. Herra on ollut kiltti minua kohtaan, ja teen ohjelmointityöni kautta riittävästi maallista maksamaan kuluni. Vuokrasin huoneiston, ja ostin juuri neljä vuotta vanhan auton. Minulla on kaikki mitä tarvitsen. Maksan myös vuokran omasta taskustani toimistosta ja studiosta näiden videoiden tuottamisesta. Kuluneen vuoden aikana kerätyt rahat on käytetty verkkosivustojen ylläpitämiseen, zoomauskokousten järjestämiseen ja videoiden tuotannossa avustavien eri veljien tukemiseen. Tämä vaatii asianmukaisia ​​atk-laitteita ja ohjelmistoja, jotka olemme ostaneet tai jotka olemme tilanneet niille, jotka viettävät aikaa videoiden jälkituotantoon ja auttavat ylläpitämään verkkosivustoja. Meillä on aina ollut tarpeeksi tarpeitamme vastaamaan tarpeitamme, ja kun tarpeemme ovat kasvaneet, ja kun ne ovat kasvaneet, on aina riittänyt kattamaan kustannukset. Vietimme viime vuonna noin 10,000 dollaria sellaisiin asioihin.

Mitkä ovat suunnitelmamme tänä vuonna. No, se on mielenkiintoista. Perustimme äskettäin Him Publishers -nimisen kustantamon Jim Pentonin kanssa. Jim rakastaa tätä jaetta Jesajan 35: 6: ssa, jossa lukee: "Silloin ontuva ihminen hyppää kuin hart", joka on vanha englanninkielinen sana "aikuinen mieshirvi".

Ensimmäinen kirja on uusintapainos The Gentile Times Reconsidered, Carl Olof Jonssonin tutkimustyöstä, joka paljastaa hallintoelimen tietoisen kätkemisen tosiasiasta, että heidän tulkintansa 607 eaa. On historiallisesti epätarkka. Ilman tätä päivämäärää vuoden 1914 oppi romahtaa, ja sen myötä uskollinen ja huomaamaton orja nimitetään vuonna 1919. Toisin sanoen, ilman 607 eaa. Babylonialaista pakkosiirtolaisuutta, heillä ei ole oikeutta vaatia auktoriteettia, jonka he ovat ottaneet Jumalan nimissä, että he voivat johtaa Jehovan todistajien järjestöä. Tietenkin he yrittivät hiljentää Carl Olof Jonssonia erottamalla hänet. Ei toiminut.

Tämä on jo neljänneksi painetun kirjan neljäs uusintapainos, ja käytettyjä kappaleita myydään tällä hetkellä satoja dollareita kappaleelta. Toivomme, että tarjoamme sen jälleen kohtuulliseen hintaan. Jos rahoitus sallii, tarjoamme sitä myös espanjaksi.

Pian sen jälkeen aiomme julkaista toisen kirjan nimeltä Rutherfordin vallankaappaus: Vartiotornin peräkkäiskriisi vuonna 1917 ja sen seuraukset kirjoittanut ruotsalainen entinen Jehovan todistaja Rud Persson. Rud on koonnut vuosikymmenien kattavan historiallisten asiakirjojen tutkimuksen perusteellisimmasta esityksestä siitä, mitä tapahtui, kun Rutherford otti organisaation takaisin vuonna 1917. Satukirjatili, jonka organisaatio haluaa kertoa noista vuosista, paljastetaan perusteettomana, kun tämä kirja on ilmestynyt. Jokaisen Jehovan todistajan on vaadittava lukemista, koska kenenkään rehellisen sydämellisen ihmisen on mahdotonta kuvitella, että juuri tämän miehen Jeesus valitsi kaikkien maan päällä olevien kristittyjen joukosta tulemaan uskolliseksi ja huomaamattomaksi orjaksi vuonna 1919.

Jälleen kerran, rahojen salliessa, haluamme aluksi julkaista nämä molemmat kirjat sekä englanniksi että espanjaksi. Ottaen huomioon, että espanjalaisen kanavamme tilaus YouTubessa on kolme kertaa suurempi kuin englanninkielinen, uskon, että tämän tyyppisille tiedoille on valtava tarve espanjankielisille veljillemme.

Piirtoalustalla on muita julkaisuja. Toivon julkaisevani pian kirjan, jonka parissa olen työskennellyt jonkin aikaa. Monet Jehovan todistajat alkavat herätä järjestön todellisuuteen ja haluavat saada työkalun, joka auttaa ystäviä ja sukulaisia ​​tekemään samoin. Toivon, että tämä kirja tarjoaa yhden pisteen resurssin järjestön väärien opetusten ja käytäntöjen paljastamiseksi ja tarjoaa keinon poistuville säilyttää uskonsa Jumalaan eivätkä joutua ateismin houkutuksen kohteeksi, koska se näyttää monilta tehdä.

En ole vielä tyytynyt otsikkoon. Jotkut työnimikkeet ovat: ”Totuudessa?” Raamatun tutkimus Jehovan todistajien ainutlaatuisista opetuksista.

Vaihtoehto on: Kuinka Raamatun avulla voidaan johtaa Jehovan todistajat totuuteen.

Jos sinulla on ehdotuksia paremmasta otsikosta, tee ne käyttämällä omaa Meleti.vivlon@gmail.com sähköposti, jonka laitan tämän videon kuvauskenttään.

Tässä on idea siitä, mitä kirjan luvut käsittelevät:

 • Palasiko Jeesus näkymättömästi vuonna 1914?
 • Oliko olemassa ensimmäisen vuosisadan hallintoelintä?
 • Kuka on uskollinen ja huomaamaton orja?
 • Onko ”uuden valon” idea raamatullinen?
 • Oppiminen epäonnistuneista profetioista vuosina 1914, 1925, 1975
 • Ketkä ovat muut lampaat?
 • Kuka on suuri joukko ja 144,000 XNUMX?
 • Kenen tulisi osallistua Kristuksen kuoleman muistomerkkiin?
 • Saattavatko Jehovan todistajat todella hyvää uutista?
 • ”Saarnaa koko asutulla maalla” - mitä se tarkoittaa?
 • Onko Jehovalla organisaatiota?
 • Onko Jehovan todistajien kaste pätevä?
 • Mitä Raamattu todella opettaa verensiirroista?
 • Onko JW.org: n oikeusjärjestelmä raamatullinen?
 • Mikä on päällekkäisen sukupolven opin todellinen syy?
 • Mitä odottaa Jehovaa tarkoittaa?
 • Onko Jumalan suvereniteetti todella Raamatun teema?
 • Harjoittavatko Jehovan todistajat todella rakkautta?
 • Kristillisen puolueettomuuden vaarantaminen (siellä käsittelemme osittain YK: ta.)
 • Pienien vahingoittaminen tottelematta roomalaisia ​​13
 • "Epävanhurskaan rikkauden" (jossa käsittelemme valtakunnansalien myyntiä) väärinkäyttö
 • Kognitiivisen toissijaisuuden käsitteleminen
 • Mikä on kristittyjen todellinen toivo?
 • Minne voin mennä täältä?

voin, haluan aluksi julkaista tämän sekä espanjaksi että englanniksi.

Toivon, että tämä on auttanut saamaan kaikki vauhtiin suuntaan ja tavoitteisiin, jotka olemme asettaneet itsellemme. Kaiken kaikkiaan tarkoituksemme on noudattaa Matt. 28:19 käskyä tehdä opetuslapsiksi kaikkien kansojen kansoista. Tee mitä voit auttaaksemme meitä saavuttamaan tämän tavoitteen.

Kiitos katselusta ja tuestasi.

Meleti Vivlon

Artikkelit kirjoittanut Meleti Vivlon.
  9
  0
  Haluaisitko ajatuksiasi, kommentoi.x