Tämä video keskittyy syyskuun 2022 kuukausittaiseen Jehovan todistajien lähetykseen, jonka esittelee Stephen Lett hallintoelimestä. Heidän syyskuun lähetyksensä tavoitteena on saada Jehovan todistajat kuuroiksi jokaiselle, joka kyseenalaistaa hallintoelimen opetukset tai toimet. Pohjimmiltaan, kun kyse on järjestön opeista ja politiikasta, Lett pyytää seuraajiaan kirjoittamaan hallintoelimelle hengellisen tyhjän shekin. Jos olet Jehovan todistaja, et saa kyseenalaistaa, et saa epäillä, sinun tulee vain uskoa mitä ihmiset sinulle sanovat.

Edistääkseen tätä epäraamatullista kantaa Lett tarttuu kahteen jakeeseen kymmenestäth Johanneksen luvussa ja - kuten on tyypillistä - korvaa joitain sanoja ja jättää kontekstin huomioimatta. Hänen käyttämät säkeet ovat seuraavat:

"Kun hän on tuonut kaikki omansa ulos, hän menee heidän edellään, ja lampaat seuraavat häntä, koska he tuntevat hänen äänensä. He eivät suinkaan seuraa muukalaista, vaan pakenevat häntä, koska he eivät tunne vieraiden ääntä." (Joh. 10:4, 5)

Jos olet taitava lukija, olet ymmärtänyt, että tässä Jeesus kertoo meille, että lampaat kuulevat kaksi ääntä: Yhden he tuntevat, joten kuultuaan sen he tunnistavat välittömästi sen kuuluvan rakastavalle paimenelle. Kun he kuulevat toisen äänen, vieraiden äänen, he eivät tiedä sitä, joten he kääntyvät pois tuosta äänestä. Asia on siinä, että he kuulevat molemmat äänet ja tunnistavat itse kumman he tuntevat todellisen paimenen äänenä.

Jos nyt joku – Stephen Lett, todella sinun tai joku muu – puhuu todellisen paimenen äänellä, silloin lampaat ymmärtävät, että se, mitä sanotaan, ei ole peräisin mieheltä, vaan Jeesukselta. Jos katsot tätä videota puhelimellasi, tablet-laitteellasi tai tietokoneellasi, et luota laitteeseen, etkä mieheen, joka puhuu sinulle kyseisen laitteen kautta, vaan viesti – olettaen tietysti, että tunnistat viestin lähettäjäksi. Jumalalta eikä ihmisiltä.

Järkevä kriteeri on siis: Älä pelkää kuunnella mitään ääntä, sillä kuuntelemalla tunnet hyvän paimenen äänen ja tunnistat myös vieraan äänen. Jos joku kertoo sinulle, älä kuuntele ketään muuta kuin minua, se on hirveä punainen lippu.

Mikä on tämän syyskuun 2022 JW.org-lähetyksen viesti? Annetaan Stephen Lettin kertoa meille.

Kristilliset kirjoitukset eivät puhu Jehovan lampaista. Lampaat kuuluvat Jeesukselle. Eikö Lett tiedä sitä? Tietysti hän tekee. Joten miksi kytkin ylös? Katsotaan miksi tämän videon lopussa.

Nyt otsikon loppuosa saattaa vaikuttaa hyvältä, mutta kaikki riippuu siitä, kuinka sitä sovelletaan. Kuten näemme, hallintoelin ei halua sinun kuuntelevan muita ääniä, määrittävän, mikä on peräisin Herraltamme Jeesukselta ja mikä muukalaisilta, ja sitten hylkäämään jälkimmäisen ja seuraamaan vain paimenemme todellista ääntä. . Voi ei. Stephen ja muu hallintoelin haluavat meidän hylkäävän ytimekkäästi kaikki äänet, jotka eivät puhu heidän puolestaan. Saatat ajatella, että he eivät luota laumaansa tuntevan todellisen paimenen äänen, joten he tekevät päätöksen puolestaan. Mutta se ei olisi totta. Kyse ei ole siitä, etteivätkö he luottaisi todistajiin tunnistavan Jeesuksen äänen. Päinvastoin. He pelkäävät, että monet laumasta alkavat vihdoin tietää tuon äänen ja lähtevät, ja he yrittävät epätoivoisesti tukkia aukkoja vuotavassa astiassa, joka on JW.org.

Tämä on jälleen yksi yritys hallita vaurioita. Todistajat ovat olleet poissa valtakunnansalin kokouksista lähes kahden vuoden ajan pandemian vuoksi. Vaikuttaa siltä, ​​​​että monet alkavat kyseenalaistaa sokeaa kuuliaisuutta, jota he ovat osoittaneet itsemääräämille hallitsijoille, jotka ovat asettuneet Kristuksen tilalle. Me kaikki tiedämme, että hallintoelin ei salli kenenkään kyseenalaistaa heitä. Kukaan ei tee niin, ellei hänellä ole jotain salattavaa.

Stephen Lett ja muut hallintoelimen jäsenet väittävät olevansa Jumalan voideltuja. No, kun on kyse itse julistautuneista voideltuista, meidän on muistettava, mitä Jeesus, Jumalan todellinen voideltu, kertoi meille kerran, että ”vääriä voideltuja ja vääriä profeettoja nousee. He esittävät niin suuria enteitä ja merkkejä, että ne voivat mahdollisesti johtaa valitutkin harhaan! (Matteus 24:24 2001Translation.org)

Olen esittänyt täällä useita väitteitä. Mutta minun ei ole vielä annettava sinulle todisteita. No nyt se alkaa:

Kenen lampaista Lett lukee? Hallintoelimen lampaat? Jehova Jumalan lampaat? On selvää, että nämä ovat lampaat, jotka kuuluvat Jeesukselle Kristukselle. Okei, meillä on kaikki hyvin toistaiseksi. En kuule vielä vieraan ääntä, ethän?

Lett valmistelee tässä videossa erittäin hienovaraista syötti- ja vaihtotaktiikkaa. Jeesus ei sano, että hänen lampaansa hylkäävät vieraiden äänen, vaan että ne eivät seuraa vieraiden ääntä. Eikö se ole sama asia? Saatat ajatella niin, mutta siinä on hienovarainen ero, jota Lett aikoo hyödyntää saatuaan sinut hyväksymään hänen terminologiansa.

Hän sanoo, että "lampaat kuuntelevat paimenensa ääntä ja hylkäävät muukalaisten äänen". Miten lampaat tietävät torjua vieraiden äänen? Kertooko joku Stephen Lettin kaltainen heille, keitä muukalaiset ovat, vai keksivätkö he sen itse kuultuaan kaikki äänet? Lett haluaa sinun uskovan, että sinun tarvitsee vain luottaa häneen ja hänen hallintoelimen kollegoihinsa kertomaan sinulle, keneen et luottaa. Kuitenkin hänen käyttämänsä kuva viittaa erilaiseen toimintatapaan.

"Mutta kun paimen kutsui heidät, vaikka hän oli naamioitunut, lampaat tulivat heti."

Kun luin sen, minulle tuli heti mieleen tämä Raamatun kertomus: Jeesuksen ylösnousemuspäivänä kaksi hänen opetuslapsistaan ​​oli matkalla kylään noin seitsemän mailia Jerusalemin ulkopuolella, kun Jeesus lähestyi heitä, mutta siinä muodossa kuin he tekivät. ei tunnista. Toisin sanoen hän oli heille vieras. Lyhyyden vuoksi en lue koko kertomusta, vaan vain niitä osia, jotka liittyvät keskusteluumme. Otetaan se Luukkaan 24:17:stä, jossa Jeesus puhuu.

Hän sanoi heille: "Mitä ovat nämä asiat, joista te keskustelette keskenänne kulkiessanne?" Ja he seisoivat paikallaan surullisin kasvoin. Vastauksena Kleopas-niminen sanoi hänelle: "Asutko sinä kuin muukalainen yksin Jerusalemissa etkä siis tiedä, mitä hänessä näinä päivinä on tapahtunut?" Ja hän sanoi heille: "Mitä asioita?" He sanoivat hänelle: "Se, mikä koski Jeesusta Nasaretilaista, josta tuli voimallinen profeetta töissä ja sanoissa Jumalan ja koko kansan edessä ja kuinka ylipappimme ja hallitsijamme antoivat hänelle kuolemantuomion."

"Kuultuaan heidät, Jeesus sanoo: "Oi järjettömät ja sydämeltään hitaat uskomaan kaikkeen, mitä profeetat puhuivat! Eikö Kristuksen tarvinnut kärsiä näitä ja mennä hänen kirkkauteensa?" Ja aloittaen Mooseksesta ja kaikista profeetoista, hän selitti heille asioita, jotka koskevat häntä kaikissa kirjoituksissa. Lopulta he pääsivät lähelle kylää, jossa he olivat matkalla, ja hän teki ikään kuin olisi matkalla kauemmas. Mutta he painostivat häntä sanoen: "Pysy kanssamme, sillä on iltaa ja päivä on jo laskenut." Sen myötä hän meni sisään jäämään heidän luokseen. Ja kun hän istui heidän kanssaan aterialla, hän otti leivän, siunasi sen, mursi sen ja alkoi ojentaa sitä heille. Silloin heidän silmänsä avautuivat täysin ja he tunsivat hänet; ja hän katosi heistä. Ja he sanoivat toisilleen: "Eikö sydämemme ollut palava, kun hän puhui meille tiellä, kun hän avasi meille kirjoitukset kokonaan?" (Luuk. 24:25-32)

Näetkö merkityksen? Heidän sydämensä paloi, koska he tunnistivat paimenen äänen, vaikka he eivät silmillään ymmärtäneet, kuka hän oli. Paimenemme ääni, Jeesuksen ääni, kuuluu tänäkin päivänä. Se voi olla painetulla sivulla tai se voidaan välittää meille suullisesti. Joka tapauksessa Jeesuksen lampaat tunnistavat Herransa äänen. Kuitenkin, jos kirjoittaja tai puhuja puhuu omilla ideoillaan, kuten väärät profeetat tekevät harhaan valittuja, Jumalan valittuja, silloin vaikka lampaat kuulevat vieraan äänen, he eivät seuraa sitä.

Lett väittää, että Saatana ei enää käytä käärmeitä, mutta se ei ole täysin tarkkaa. Muista, että Jeesus viittasi juutalaisiin hallitsijoihin, Israelin hallintoelimeen, kyykäärmeiden jälkeläisiksi – myrkyllisiksi käärmeiksi. Raamattu kertoo meille, että Saatana "naamioituu jatkuvasti valon enkeliksi". (2. Korinttolaisille 11:14) ja lisää, että "hänen palvelijansa myös naamioituvat vanhurskauden palvelijoiksi". (2. Korinttilaisille 11:15)

Nämä vanhurskauden palvelijat, tämä kyykäärmeen sikiö, voivat pukeutua pukuihin ja solmioihin ja teeskennellä olevansa uskollisia ja viisaita, mutta lampaat eivät ole sitä. nähdä sillä on väliä, mutta mitä he kuulla. Mikä ääni puhuu? Onko se hienon paimenen ääni vai vieraan ääni, joka etsii omaa kunniaansa?

Ottaen huomioon, että lampaat tunnistavat hyvän paimenen äänen, eikö ole järkevää, että nämä vieraat, nämä väärennetyt vanhurskauden palvelijat, käyttäisivät demonista taktiikkaa estääkseen meitä kuulemasta hienon paimenemme ääntä? He käskivät meitä olemaan kuuntelematta Jeesuksen Kristuksen ääntä. He käskivät sulkea korvamme.

Eikö olisi järkevää, että he tekisivät niin? Tai ehkä he valehtelevat ja panettelevat ketään, joka kaikuu Herramme ääntä, koska he puhuvat "pahan vatsapuhujan, Saatana Panettelijan" äänellä.

Nämä taktiikat eivät ole uusia. Ne on kirjoitettu Raamattuun, jotta voimme oppia niistä. Meidän on hyvä tarkastella historiallista kertomusta, jossa kuullaan sekä hyvän paimenen että vieraiden ääniä. Käänny kanssani Johanneksen lukuun 10. Tämä on sama luku, josta Stephen Lett on juuri lukenut. Hän pysähtyi jakeeseen 5, mutta luemme siitä eteenpäin. Tulee hyvin selväksi, keitä muukalaiset ovat ja mitä taktiikkaa he käyttävät houkutellakseen lampaita luokseen.

"Jeesus puhui heille tämän vertailun, mutta he eivät ymmärtäneet, mitä hän sanoi heille. Niin Jeesus sanoi jälleen: "Totisesti minä sanon teille: minä olen ovi lampaille. Kaikki ne, jotka ovat tulleet minun tilalleni ovat varkaita ja ryöstäjiä; mutta lampaat eivät ole kuunnelleet heitä. Minä olen ovi; joka minun kauttani tulee sisälle, se pelastuu, ja hän käy sisään ja ulos ja löytää laitumen. Varas ei tule, ellei sen ole tarkoitus varastaa ja tappaa ja tuhota. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja yltäkylläisyys. Minä olen hieno paimen; hieno paimen luovuttaa henkensä lampaiden puolesta. Palkkamies, joka ei ole paimen ja jolle lampaat eivät kuulu, näkee suden tulevan ja hylkää lampaat ja pakenee – ja susi nappaa ne ja hajottaa ne – koska hän on palkattu mies eikä välitä lampaat. Minä olen hyvä paimen. Minä tunnen lampaani ja minun lampaani tuntevat minut..." (Joh. 10:6-14)

Ovatko hallintoelimen miehet ja ne, jotka palvelevat heidän alaisuudessaan, todellisia paimenia, jotka jäljittelevät Jeesusta Kristusta? Vai ovatko he palkattuja miehiä, jotka ovat varkaita ja ryöstöjä, jotka pakenevat kaikkia riskejä omiin piiloihinsa?

Ainoa tapa vastata tähän kysymykseen on katsoa heidän töitään. Sanon tällä videolla, että hallintoelin ei koskaan paljasta niin kutsuttuja valheita, joita he väittävät luopioiden tekevän heistä. He puhuvat aina yleisluontoisesti. Kuitenkin silloin tällöin he ovat hieman liian tarkkoja yleisissään, kuten Stephen Lett tekee täällä:

Jos tiedät lapsen seksuaalisesta saalistajasta ja seisot tuomarin edessä, joka vaatii sinua paljastamaan tuon rikollisen nimen, totteletko ylempiä viranomaisia, kuten Roomalaiskirjeen luvussa 13 käskee, ja luovuttaisitko miehen oikeuden eteen? Entä jos sinulla olisi luettelo tunnetuista hyväksikäyttäjistä? Piilottaisitko heidän nimensä poliisilta? Entä jos sinulla olisi luettelo tuhansittain ja sinulle kerrottaisiin, että jos et käännä sitä, sinua halveksittaisiin tuomioistuimessa ja sinulle määrättäisiin miljoonien dollarien sakkoja? Kääntäisitkö sen sitten? Jos kieltäytyisit ja maksaisit nuo sakot rahalla, jonka muut olivat lahjoittaneet saarnaamistyön tukemiseen, voisitko nousta julkisuuteen ja väittää, että jokainen, joka sanoo suojelevanne pedofiilejä, on "kaljunaamainen valehtelija?" Näin hallintoelin on tehnyt ja tekee edelleen, ja todisteet ovat saatavilla Internetissä hyvämaineisista lähteistä kaikille, jotka haluavat etsiä niitä. Miksi he suojelevat näitä rikollisia oikeudelta?

Vuokrattu mies huolehtii vain nahkansa suojelemisesta. Hän haluaa turvata omaisuutensa ja omaisuutensa, ja jos se maksaa muutaman lampaan hengen, niin olkoon. Hän ei kestä pientä. Hän ei ole valmis riskeeraamaan kaikkea pelastaakseen toisen. Hän mieluummin hylkää ne ja antaa susien tulla syömään ne.

Jotkut yrittävät puolustaa järjestöä sanomalla, että jokaisessa organisaatiossa ja uskonnossa on pedofiilejä, mutta siitä ei ole kysymys tässä. Kysymys on siitä, mitä niin sanotut paimenet ovat valmiita tekemään asialle? Jos he ovat vain palkattuja miehiä, he eivät riskeeraa millään suojellakseen laumaa. Kun Australian hallitus perusti komission oppimaan käsittelemään lasten seksuaalisen hyväksikäytön ongelmaa maan instituutioissa, yksi niistä oli Jehovan todistajat. He kutsuivat hallintoelimen jäsenen Geoffrey Jacksonin, joka oli tuolloin maassa. Sen sijaan että hän toimisi todellisen paimenen tavoin ja tarttuisi tähän tilaisuuteen käsitelläkseen todellista ongelmaa organisaatiossa, hän antoi asianajajansa valehdella tuomioistuimelle väittäen, ettei hänellä ollut mitään tekemistä sen järjestön politiikan kanssa, joka käsittelee lasten seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyä. seurakunta. Hän oli vain siellä hoitamassa käännöksiä. Koska puhumme kaljunaamaisista valheista, luulen, että olemme juuri paljastaneet huijauksen, eikö niin?

Komissaarit tulivat tietoisiksi tästä valheesta ja pakottivat hänet tulemaan heidän eteensä, mutta hän osoitti hallintoelimen asenteen, joka ei ollut oikea paimen, vaan palkattu mies, jonka tarkoituksena oli vain suojella omaisuuttaan, vaikka se tarkoittaisikin. pienten lampaiden hylkääminen.

Kun joku minun kaltaiseni huomauttaa tästä tekopyhyydestä, mitä hallintoelin tekee? He jäljittelevät ensimmäisen vuosisadan juutalaisia, jotka vastustivat Jeesusta ja hänen opetuslapsiaan.

"Näiden sanojen takia juutalaisten keskuudessa syntyi jälleen jakautuminen. Monet heistä sanoivat: "Hänessä on demoni ja hän on järkyttynyt. Miksi kuuntelet häntä?" Toiset sanoivat: "Nämä eivät ole demonisoidun miehen sanoja. Eikö demoni voi avata sokeiden silmiä?" (Joh. 10:19-21)

He eivät voineet voittaa Jeesusta logiikalla ja totuudella, joten he taipuivat ikivanhaan Saatanan käyttämään valehtelevan panettelun taktiikkaan.

"Hän on demonisoitu. Hän puhuu Saatanan puolesta. Hän on sekaisin. Hän on henkisesti sairas."

Kun muut yrittivät järkeillä heidän kanssaan, he huusivat: "Älä edes kuuntele häntä." Pysäytä korvasi.

Okei, luulen, että olemme valmiita kuuntelemaan, mitä hallintoelimellä, joka puhuu Stephen Lettin äänellä, on sanottavana. Mutta palataanpa vähän taaksepäin virkistääksemme muistiamme. Lett on rakentamassa olkimies-argumenttia. Katso, voitko valita sen. Se on aika selvää.

Onko Stephen Lett yksi Saatanan vanhurskauden palvelijoista vai puhuuko hän hyvän paimenen, Jeesuksen Kristuksen, äänellä? Jeesus ei koskaan käyttäisi olkimies-argumenttia. Valitsitko sen? Tässä se on:

Hyväksytkö sen, että meidän pitäisi luottaa siihen uskolliseen ja ymmärtäväiseen orjaan, jonka Jeesus määrää kaiken omaisuutensa hallintaan? Tietysti. Kun Jeesus on asettanut orjansa hallitsemaan kaikkea omaisuuttaan, hänellä on täysi valta. Joten tietysti luottaisit häneen ja tottelet häntä. Tuo on olkimies. Katsos, kysymys ei ole siitä, pitäisikö meidän luottaa uskolliseen orjaan, vaan siitä, pitäisikö meidän luottaa Jehovan todistajien hallintoelimeen. Stephen Lett odottaa kuulijoidensa hyväksyvän, että nämä kaksi ovat samanarvoisia. Hän odottaa meidän uskovan, että hallintoelin nimitettiin uskolliseksi orjaksi vuonna 1919. Yrittääkö hän todistaa sen? Ei! Hän vain toteaa, että tiedämme tämän olevan totta. Onko meillä? Todella?? Ei emme!

Itse asiassa väite, että Jehovan todistajien hallintoelin nimitettiin vuonna 1919 Kristuksen uskolliseksi ja ymmärtäväiseksi orjaksi, on naurettava. Miksi sanon niin? No, harkitse tätä otetta äskettäin julkaistusta kirjastani:

Jos hyväksymme hallintoelimen tulkinnan, meidän on pääteltävä, että alkuperäiset kaksitoista apostolia eivät ole orja, joten heitä ei nimitetä hallitsemaan kaikkea Kristuksen omaisuutta. Tällainen johtopäätös on yksinkertaisesti järjetön! Tämä kannattaa toistaa: On vain yksi orja, jonka Jeesus Kristus määrää kaiken omaisuutensa hoitajaksi: Uskollinen ja ymmärtäväinen orja. Jos tämä orja on sidottu hallintoelimeen vuodesta 1919, niin miehet, kuten JF Rutherford, Fred Franz ja Stephen Lett, odottavat johtavansa kaikkea taivaassa ja maan päällä, kun taas apostolit, kuten Pietari, Johannes ja Paavali seisovat. sivusta katsomassa. Mitä törkeää hölynpölyä nämä miehet haluaisivat sinun uskovan! Toiset ruokkivat meitä kaikkia hengellisesti, ja meillä kaikilla on mahdollisuus palauttaa armo, kun joku muu tarvitsee henkistä ravintoa. Olen tavannut verkossa uskollisia kristittyjä, todellisia Jumalan lapsia, jo muutaman vuoden ajan. Vaikka saatat luulla, että minulla on huomattavaa Raamatun tuntemusta, voin vakuuttaa sinulle, ettei mene viikkoon, etten oppisi jotain uutta kokouksissamme. Mikä virkistävä muutos onkaan ollut kestäneiden vuosikymmeniä kestäneiden tylsien, toistuvien kokousten jälkeen valtakunnansalissa.

Jumalan valtakunnan oven sulkeminen: Kuinka Vartiotorni varasti pelastuksen Jehovan todistajilta (s. 300-301). Kindle-versio.

Hallintoelin tekee tämän lähetyksen avulla myös klassista syöttiä ja vaihtoa. Lett aloittaa käskemällä meitä hylkäämään vieraiden äänen. Voimme hyväksyä sen. Siinä se syötti. Sitten hän vaihtaa syötin tällä:

Tässä on niin paljon vikaa, etten tiedä mistä aloittaa. Ensinnäkin huomaa, että sana "luottamus" ei ole lainausmerkeissä. Tämä johtuu siitä, ettei missään Raamatussa ole käsketty luottaa mihinkään orjaan, uskolliseen tai muuhun. Meitä kehotetaan olemaan luottamatta miehiin Psalmissa 146:3 – varsinkin miehiin, jotka väittävät olevansa voideltuja, mitä ruhtinaat ovat. Toiseksi orjaa ei julisteta uskolliseksi kunnes Herra palaa enkä tiedä teistä, mutta en ole vielä nähnyt hänen kiertävän maata. Oletko nähnyt Kristuksen palaavan?

Lopuksi, tämä puhe koskee eron tekemisestä Jeesuksen, hyvän paimenen, äänen ja muukalaisten äänen välillä, jotka ovat Saatanan edustajia. Emme vain kuuntele ihmisiä, koska he väittävät olevansa Jumalan kanava, kuten hallintoelin tekee. Kuuntelemme ihmisiä vain, jos voimme kuulla hyvän paimenen äänen heidän kauttaan. Jos kuulemme vieraiden äänen, pakenemme kuin lampaat noita vieraita miehiä. Se on mitä lampaat tekevät; he pakenevat niiden ääntä tai ääniä, joille he eivät kuulu.

Sen sijaan, että luottaisi totuuteen, Lett turvautuu Jeesuksen ajan fariseusten käyttämään taktiikkaan. Hän yrittää saada kuulijansa uskomaan itseään sen auktoriteetin perusteella, jonka hän olettaa saaneensa Jumalalta, ja käyttää tätä oletettua asemaa häpäistäkseen ne, jotka vastustavat hänen opetustaan, joita hän leimaa "luopijoiksi":

"Sitten palvelijat palasivat ylipappien ja fariseusten luo, ja nämä sanoivat heille: "Miksi ette tuoneet häntä sisään?" Poliisit vastasivat: "Ei kukaan ole koskaan puhunut näin." Fariseukset puolestaan ​​vastasivat: "Ettekö teitäkin ole eksytetty? Eikö kukaan hallitsijoista tai fariseuksista ole uskonut häneen? Mutta tämä joukko, joka ei tunne lakia, on kirottu kansa." (Joh. 7:45-49)

Stephen Lett ei luota siihen, että Jehovan todistajat tunnistavat vieraiden ääntä, joten hänen on kerrottava heille, miltä he näyttävät. Ja hän seuraa esimerkkiä fariseusten ja juutalaisten hallitsijoiden vastustamisesta Jeesusta panettelemalla heitä ja sanomalla kuuntelijoilleen, etteivät he edes kuuntele heitä. Muista, he sanoivat:

"Hänellä on demoni ja hän on järkyttynyt. Miksi kuuntelet häntä?" (Joh. 10:20)

Aivan kuten fariseukset, jotka syyttivät Jeesusta paholaisen agentiksi ja hulluksi henkilöksi, Stephen Lett käyttää itseluottamusta valtaansa Jehovan todistajien lauman suhteen tuomitakseen kaikki, jotka ovat eri mieltä hänen kanssaan, mukaan lukien ehdottomasti minä. Hän kutsuu meitä "kaljunaamaisiksi valehtelijoiksi" ja väittää, että me vääristämme tosiasiat ja vääristämme totuuden.

Kirjassani ja Beroean Pickets -verkkosivustolla ja YouTube-kanavalla haastan hallintoelimen sellaisiin opillisiin opetuksiin, kuten heidän päällekkäinen sukupolvensa, Jeesuksen Kristuksen läsnäolo vuonna 1914, 607 eaa., koska se ei ollut Babylonian pakkosiirtovuosi, muut lampaat voitelematon kristittyjen luokka ja monet muut. Jos puhun vieraan äänellä, miksi Stephen ei paljasta sanomaani valheeksi. Me loppujen lopuksi käytämme samaa Raamattua, eikö niin? Mutta sen sijaan hän käskee sinua olemaan kuuntelematta minua tai muita kaltaisiani. Hän panettelee nimeämme ja kutsuu meitä "kaljunaamaisiksi valehtelijoiksi" ja henkisesti sairaiksi luopioiksi ja toivoo epätoivoisesti, ettet kuuntele, mitä meillä on sanottavaa, koska hänellä ei ole puolustusta sitä vastaan.

Kyllä he tekevät, Stephen. Kysymys kuuluu: Kuka on luopio? Kuka valehtelee toistuvasti? Kuka on vääristellyt Raamattua ennen kuin synnyin? Ehkä se tehdään tietämättään, vaikka se tuntuukin yhä vaikeammalta uskoa.

Hallintoelin ei ole vielä valmistunut. Viesti, jonka he haluavat välittää, on, että meidän ei pitäisi edes kuulla vieraiden ääntä. Meidän pitäisi luottaa siihen, että miehet kertovat meille, ketkä ovat vieraita, jotta emme kuule, mitä heillä on sanottavanaan. Mutta jos olisit tuo muukalainen, jos aikoisit saada Jeesuksen lampaat seuraamaan sinua, etkä Jeesusta, eikö se ole juuri sitä, mitä sanoisit lampaille? "Älä kuuntele ketään muuta kuin minua. Kerron sinulle, keitä tuntemattomia ovat. Luota minuun, mutta älä luota kehenkään muuhun, edes sellaiseen, joka on pitänyt sinusta huolta koko elämäsi, kuten äitisi tai isäsi."

Anteeksi äiti, mutta kaiken kyseenalaistanut Jade on poissa sellaisen ajatuksenhallinnan kuluttamana, jolla ei ole mitään tekemistä kristinuskon kanssa. ja kaikkea mielenhallintakulttiin liittyvää.

Huomaa, että hän sanoo, että uutiset ovat negatiivisia ja vinoja, mutta se ei tarkoita, että ne olisivat vääriä, eihän? Nyt lähetyksen espanjankielisessä versiossa Jade (Coral) itse asiassa sanoo valehdella, "valehtelee" "vino" sijaan, mutta englanniksi käsikirjoittajat eivät esitä niin röyhkeästi väärin tosiasioita.

Huomaa, että hän ei kerro ystävälleen, mistä uutiset kertoivat, eivätkä nämä nuoret naiset ole oudosti myöskään uteliaita tietämään. Jos nämä uutiset ja "luopivien" web-sivustot todella kertoivat valheita, miksi ei paljastaisi niitä valheita? On vain yksi hyvä syy salata tosiasiat. Tarkoitan, kuinka ne voisivat kuvata Jaden äitiä näyttämässä tyttärelleen todisteita Vartiotorni-seuran 10-vuotissuhteesta Yhdistyneisiin Kansakuntiin, Ilmestyskirjan pelätyn villin pedon kuva? Se olisi negatiivista, mutta ei totta. Tai entä jos hänen äitinsä jakaisi uutisia miljoonista dollareista, joita järjestö maksaa lasten seksuaalisen hyväksikäytön uhreille, tai valtavista sakoista, joita he ovat joutuneet maksamaan tuomioistuimen halveksunnasta, kun hallintoelin on kieltäytynyt luovuttamasta luetteloaan kymmenistä tuhansista epäiltyjen ja tunnettujen lasten hyväksikäyttäjien nimistä ylemmille viranomaisille? Tiedätkö, ne, joihin Roomalaiskirje 13 viittaa Jumalan palvelijana rangaistessaan väärintekijöitä? Jade ei voi tietää kaikesta, koska hän ei edes kuuntele. Hän kääntää kuuliaisesti selkänsä.

Tämä on erinomainen esimerkki siitä, kuinka Saatanan vanhurskauden palvelijat vääristelevät kirjoituksia omiin tarkoituksiinsa.

Luepa Joh. 10:4, 5 ja tässä näemme, kuinka hän odottaa kuulijoidensa soveltavan sitä. Mutta älkäämme kuunnelko hänen ääntään, vaan pikemminkin hyvän paimenen ääntä. Luetaanpa uudelleen Johanneksen 10, mutta laitamme mukaan jakeen, joka on jätetty pois:

"Ovenvartija avaa tälle, ja lampaat kuuntelevat hänen ääntään. Hän kutsuu omia lampaitaan nimeltä ja johdattaa ne ulos. Kun hän on tuonut kaikki omansa ulos, hän menee heidän edellään, ja lampaat seuraavat häntä, koska he tuntevat hänen äänensä. He eivät suinkaan seuraa muukalaista, vaan pakenevat häntä, koska he eivät tunne muukalaisten ääntä." (Joh. 10:3-5)

Kuuntele tarkkaan, mitä Jeesus sanoo. Kuinka monta ääntä lampaat kuulevat? Kaksi. He kuulevat paimenen äänen ja vieraiden äänen (yksikkö). He kuulevat kaksi ääntä! Jos olet nyt uskollinen Jehovan todistaja kuuntelemassa tätä syyskuun lähetystä JW.orgissa, kuinka monta ääntä kuulet? Yksi. Kyllä, vain yksi. Sinua kehotetaan olemaan kuuntelematta mitään muuta ääntä. Jadea näytetään kieltäytyvän kuuntelemasta. Jos et kuuntele, mistä tiedät, onko ääni Jumalalta vai ihmisiltä? Et saa tunnistaa vieraiden ääntä, koska vieraan ääni kertoo mitä sinun tulee ajatella.

Stephen Lett vakuuttaa sinulle pyöreillä, soinnillisilla sävyillä ja liioitelluilla ilmeillään rakastavansa sinua ja puhuvansa hienon paimenen äänellä, mutta eikö se ole juuri sitä, mitä vanhurskaisiin vaatteisiin pukeutunut pappi sanoisi? Ja eikö sellainen ministeri sanoisi, että älä kuuntele ketään muuta.

Mitä he pelkäävät? Totuuden oppiminen? Joo. Se siitä!

Olet tilanteessa, jossa tämä äiti on… jos yrität auttaa ystävääsi tai perheenjäsentäsi ymmärtämään syyn, mutta he kieltäytyvät tekemästä niin. On olemassa ratkaisu. Tämä seuraava leike paljastaa tahattomasti tämän ratkaisun. Katsotaan.

Jos todistajaystävä tai perheenjäsen ei kuuntele sinua, kuuntele häntä – mutta yhdellä ehdolla. Saa heidät suostumaan todistamaan kaikki Raamatusta. Pyydä esimerkiksi todistajaystävääsi selittämään, kuinka Matteus 24:34 osoittaa, että loppu on lähellä. Tämä saa heidät selittämään päällekkäisen sukupolven. Kysy heiltä, ​​missä Raamatun mukaan on päällekkäinen sukupolvi?

Tee tämä kaikella, mitä he opettavat. "Missä niin sanotaan?" pitäisi olla pidättyväsi. Tämä ei ole tae onnistumisesta. Se toimii vain, jos he yrittävät palvoa Jumalaa hengessä ja totuudessa (Joh. 4:24). Muista, että Lett ei lukenut, jae 3, kertoo meille, että Jeesus, hieno paimen,kutsuu omia lampaitaan nimellä ja johdattaa heidät ulos."

Ainoat lampaat, jotka vastaavat Jeesukselle, ovat ne, jotka kuuluvat hänelle, ja hän tuntee ne nimeltä.

Ennen kuin lopetan, haluaisin esittää sinulle kysymyksen:

Keitä ovat todelliset luopiot?

Oletko koskaan katsonut Raamatun historian mallia?

Jehovan todistajat kutsuvat Israelin kansaa Jumalan alkuperäiseksi maalliseksi järjestöksi. Mitä tapahtui, kun he menivät pieleen, mitä he tekivät hälyttävän säännöllisesti?

Jehova Jumala lähetti profeettoja varoittamaan heitä. Ja mitä he tekivät niille profeetoille? He vainosivat heitä ja tappoivat heidät. Siksi Jeesus sanoi Israelin hallitsijoille tai hallintoelimelle "Jehovan maallinen järjestö" seuraavaa:

"Käärmeet, kyykäärmeiden jälkeläiset, kuinka voitte paeta Gehennan tuomiota? Tästä syystä lähetän teille profeettoja ja viisaita miehiä ja julkisia opettajia. Jotkut heistä tapatte ja teloite paaluissa, ja toisia te ruoskitte synagoogissanne ja vainoat kaupungista kaupunkiin, jotta teidän päällenne tulisi kaikki vanhurskas veri, joka on vuodatettu maan päälle, vanhurskaan Abelin verestä Sakarjan, Barakjan pojan verestä, jonka murhasit pyhäkön ja alttarin välissä." (Matteus 23:33-35)

Muuttuiko mikään kristillisen seurakunnan kanssa, joka seurasi vuosisatojen ajan. Ei! Kirkko vainosi ja tappoi kaikkia, jotka puhuivat totuutta, hyvän paimenen ääntä. Tietenkin kirkon johtajat kutsuivat noita Jumalan vanhurskaita palvelijoita "harhaoppilaiksi" ja "luopijoiksi".

Miksi luulemme, että tämä malli on muuttunut Jehovan todistajien seurakunnassa? Ei ole. Se on sama malli, jonka näimme toisaalta Jeesuksen ja hänen opetuslastensa ja toisaalta "Israelin hallintoelimen" välillä.

Stephen Lett syyttää vastustajiaan yrittämisestä saada seuraajia perään. Toisin sanoen hän syyttää heitä siitä, että he tekevät saman asian, jota hallintoelin on tehnyt koko ajan: saada ihmiset seuraamaan heitä Jumalan nimessä ja kohtelemaan heidän sanaansa ikään kuin se olisi tullut Jehovalta itseltään. He jopa kutsuvat itseään Jehovan viestintäkanavaksi ja ”opin vartijoiksi”.

Huomasitko kuinka Lett viittasi jatkuvasti Jehovan lampaisiin, vaikka Johanneksen luvussa 10 osoitetaan selvästi, että lampaat kuuluvat Jeesukselle? Miksi hallintoelin ei koskaan keskity Jeesukseen? No, jos olet muukalainen, joka haluaa lampaiden seuraavan sinua, ei ole mitään järkeä paljastaa hienon paimenen ääntä. Ei. Sinun täytyy puhua väärällä äänellä. Yrität huijata lampaita jäljittelemällä mahdollisimman hyvin todellisen paimenen ääntä ja toivot, että he eivät huomaa eroa. Se toimii niille lampaille, jotka eivät kuulu hienoon paimeneen. Mutta lampaat, jotka kuuluvat hänelle, eivät joudu lankaan, koska hän tuntee ne ja kutsuu niitä nimeltä.

Kehotan entisiä JW-ystäviäni olemaan antautumatta pelolle. Kieltäytyä kuuntelemasta valheita, jotka kietoutuvat sinua yhä enemmän, kunnes et pysty hengittämään itsellesi. Rukoile hartaasti, että pyhää henkeä ohjaisi sinut takaisin hyvän paimenen ääneen!

Älä ole riippuvainen Stephen Lettin kaltaisista miehistä, jotka käskevät sinua kuuntelemaan vain heitä. Kuuntele hyvää paimenta. Hänen sanansa on kirjoitettu Raamattuun. Kuuntelet minua juuri nyt. Arvostan sitä, että. Mutta älä mene sanojeni mukaan. Pikemminkin: "Rakkaat, älkää uskoko jokaista henkeytettyä ilmaisua, vaan testaa henkeytettyjä ilmaisuja nähdäksesi, ovatko ne peräisin Jumalasta, koska monia vääriä profeettoja on lähtenyt maailmaan." (1. Joh. 4:1)

Toisin sanoen, ole valmis kuuntelemaan jokaista ääntä, mutta varmistamaan kaikki Raamatun perusteella, jotta pystyt erottamaan paimenen oikean äänen vieraiden väärästä äänestä.

Kiitos ajastasi ja tuestanne tälle työlle.

 

Meleti Vivlon

Artikkelit kirjoittanut Meleti Vivlon.
    13
    0
    Haluaisitko ajatuksiasi, kommentoi.x