In een recent rapport van de BBC,
het Britse bijkantoor van Jehovah's Getuigen
wordt beschuldigd van het vernietigen van documenten
het werd bevolen te bewaren.

Het onderzoek van Independent UK Goddard lijkt onheilspellend veel op het onderzoek van de Australische Koninklijke Commissie naar institutioneel kindermisbruik, dat niet alleen in Australië, maar over de hele wereld voor aanzienlijke slechte pers voor onze organisatie heeft gezorgd. (Klik hier. voor meer informatie.)

Als het een soortgelijke koers volgt als zijn Commonwealth-partner, zou de uitkomst voor Jehovah's Getuigen inderdaad verschrikkelijk kunnen zijn. Het onderzoek komt nog maar net op gang, maar er is al een belangrijke negatieve ontwikkeling voor de organisatie. U kunt dit zich ontwikkelende verhaal volgen na 33:30 minuten van de uitzending.

Ga naar BBC Broadcast

 

 

 

Meleti Vivlon

Artikelen door Meleti Vivlon.
    5
    0
    Zou dol zijn op je gedachten, geef commentaar.x