Zoals je kunt zien, hebben we het uiterlijk van de Beroean Pickets - JW.org Reviewer-site veranderd. De zustersite, Beroean Pickets - Bible Study Forum, heeft een soortgelijke facelift meegemaakt.

Het idee was om beide sites gemakkelijker te laten navigeren op alle apparaten, telefoons, tablets en computers. We verwelkomen constructieve feedback van het lezerspubliek als u denkt dat er manieren zijn om de ervaring verder te verbeteren.

Spaanse site gelanceerd!

We hebben een site in de Spaanse taal gehad, losbereanos.com, is al een tijdje in de maak, maar tijdgebrek heeft ons ervan weerhouden om het tot nu toe te lanceren. Het is onze hoop dat vertalers naar voren zullen komen om ons te helpen de site gevuld te krijgen met artikelen van onze Archiveer site dat zal onze Spaanse broeders en zusters helpen die, net als wij, zijn begonnen met het ontwaken van de situatie in JW.org maar nog steeds een echte dorst naar Bijbelse waarheid hebben. (Helaas staan ​​zovelen die wakker worden toe dat desillusie vasthoudt en het christendom helemaal verlaat.)

We zijn vooral geïnteresseerd in het zo snel mogelijk vertalen van de artikelen met betrekking tot de ontkrachte JW-doctrine.

Andere sites in het verschiet

Er zijn ook plannen om een ​​Duitse en een Nederlandse Beroeans Pickets-site te lanceren. Nogmaals, veel van het werk is al gedaan en wat we het meest nodig hebben, zijn bekwame vertalers die de tijd hebben om zich aan dit werk te wijden. Dit kan een onderdeel zijn van uw bediening.

Voor velen waren we gewend om elke week uren van deur tot deur te gaan in dienst van de Organisatie. Hoewel we nu misschien van die verplichting bevrijd zijn, willen we niettemin Jezus 'gebod gehoorzamen om het goede nieuws te prediken en discipelen te maken, maar dit keer door de ware boodschap te delen die hij ons heeft meegedeeld. Internet biedt ons wat dat betreft een uitstekend hulpmiddel. Uw voortdurende opmerkingen over de artikelen maken bijvoorbeeld deel uit van dat werk. We krijgen regelmatig e-mails waarin we ons niet alleen bedanken voor de artikelen, maar ook voor de opbouwende opmerkingen die met iedereen worden gedeeld.

Aan alle kinderen van God die verspreid zijn, willen we u bedanken voor uw voortdurende steun voor wat zich onverwacht heeft ontwikkeld tot een krachtig middel om het goede nieuws van het Koninkrijk van Christus te verspreiden.

Meleti Vivlon

Artikelen door Meleti Vivlon.
    8
    0
    Zou dol zijn op je gedachten, geef commentaar.x