Het is allemaal goed en wel om een ​​valse leer af te breken zoals de JW overlappende generaties interpretatie van Mattheüs 24:34 - zoals we deden in een vorige video—maar christelijke liefde moet ons er altijd toe bewegen om op te bouwen. Laten we dus na het opruimen van de brokstukken van valse leringen die op zand zijn gebouwd, een solide structuur bouwen, gefundeerd op de rots van de leringen van de Christus. (Mt 7: 24-27) Met dit in het achterhoofd probeert de volgende video in onze serie een exegetische interpretatie te geven van wat Jezus bedoelde toen hij verwees naar een generatie die niet zou overlijden voordat alle dingen waarover hij had gesproken heeft plaatsgevonden.

Meleti Vivlon

Artikelen door Meleti Vivlon.

  Vertaling

  auteurs

  onderwerpen

  Artikelen per maand

  Categorieën

  23
  0
  Zou dol zijn op je gedachten, geef commentaar.x