Hallo iedereen.

Ik heb een aantal verzoeken gehad om onze podcasts op iTunes te publiceren. Na wat werk en onderzoek is het me gelukt. De opnames die vanaf nu aan elk bericht zijn toegevoegd, bevatten een link waarmee u zich kunt abonneren op onze iTunes-podcast. Deze podcast bevat niet alleen het lezen van onze artikelen, maar ook het audiogedeelte van onze video's. De video's zelf zullen beschikbaar zijn op YouTube.

Hier is de Apple Podcast-link. Opgemerkt moet worden dat elke upload in een goedkeuringswachtrij terechtkomt, dus hoewel de audio-opname onmiddellijk beschikbaar zal zijn op deze website, kan het even duren voordat de iTunes-podcastopname verschijnt.

Je broer in Christus,

Meleti Vivlon

Meleti Vivlon

Artikelen door Meleti Vivlon.
    5
    0
    Zou dol zijn op je gedachten, geef commentaar.x