Ik kreeg vandaag een e-mail met een link naar een website uit Italië. Het lijkt erop dat onze Italiaanse broeders ook wakker worden. Dit gebeurt overal en het is zo bemoedigend om te zien dat er zoveel tot de Christus worden geroepen. Het doet me denken aan dit vers uit Handelingen van de Apostelen:

“Bijgevolg bleef het woord van God zich verspreiden, en het aantal discipelen bleef zich enorm vermenigvuldigen in Jeruzalem; en een grote menigte priesters begon gehoorzaam te zijn aan het geloof. " (Handelingen 6: 7)

Hier is de link naar de site.

Dit is natuurlijk niet alleen van Jehovah's Getuigen dat deze bijeenkomst van de broeders en zusters van Christus plaatsvindt. Toch is het tot eer van God. Geprezen zij hem voor eeuwig en altijd.

Meleti Vivlon

Artikelen door Meleti Vivlon.
    4
    0
    Zou dol zijn op je gedachten, geef commentaar.x