Ik heb zojuist de video van mijn gerechtelijke hoorzitting op 1 april in de Koninkrijkszaal van de gemeente Aldershot in Burlington, Ontario, Canada gepost, evenals de hoorzitting van de vervolgcommissie van beroep. Beide zijn zeer onthullend over de ware aard van de gerechtelijke procedure zoals die wordt toegepast door Jehovah's Getuigen en zullen behoorlijk schokkend blijken te zijn voor degenen die misschien nog steeds geloven dat Jehovah's Getuigen een schriftuurlijke gerechtelijke procedure volgen.

Klik op om de video te bekijken Een ouderling van Jehovah's Getuigen probeerde afvalligheid.

Klik hier om te downloaden Brief van advocaat aan Aldershot Elder Body.

Klik hier om mijn te downloaden Beroepsbrief aan filiaal.

Meleti Vivlon

Artikelen door Meleti Vivlon.
    124
    0
    Zou dol zijn op je gedachten, geef commentaar.x