James Penton woont maar een uur bij mij vandaan. Hoe kon ik niet profiteren van zijn ervaring en historisch onderzoek? In deze eerste video zal Jim uitleggen waarom de Organisatie zich zo door hem bedreigd voelde dat uitsluiting hun enige optie leek te zijn. Dit was in de vroege dagen van het Besturende Lichaam in 1980 zeldzaam, hoewel de vloed van vertrekkende Getuigen het tegenwoordig maar al te gewoon heeft gemaakt. De ware aard en motivatie van het Besturende Lichaam wordt onthuld door hun daden, iets dat Jim duidelijk zal maken als hij zijn eigen persoonlijke geschiedenis met hen vertelt.

James Penton

James Penton is emeritus hoogleraar geschiedenis aan de Universiteit van Lethbridge in Lethbridge, Alberta, Canada en auteur. Zijn boeken omvatten "Apocalyps vertraagd: het verhaal van Jehovah's Getuigen" en "Jehovah's Getuigen en het Derde Rijk".
    4
    0
    Zou dol zijn op je gedachten, geef commentaar.x