James Penton leeft slechts een uur van mij. Hoe kon ik niet profiteren van zijn ervaring en historisch onderzoek. In deze eerste video zal Jim uitleggen waarom de organisatie zich zo bedreigd door hem voelde dat hun enige optie disfellowshipping leek te zijn. Dit was zeldzaam in de begindagen van het Besturende Lichaam in 1980, hoewel de aardbeving van vertrekkende Getuigen het tegenwoordig te gewoon heeft gemaakt. De ware aard en motivatie van het Besturende Lichaam wordt onthuld door hun acties, iets dat Jim duidelijk zal maken als hij zijn eigen persoonlijke geschiedenis met hen vertelt.

James Penton

James Penton is emeritus hoogleraar geschiedenis aan de Universiteit van Lethbridge in Lethbridge, Alberta, Canada en auteur. Zijn boeken omvatten "Apocalyps vertraagd: het verhaal van Jehovah's Getuigen" en "Jehovah's Getuigen en het Derde Rijk".
    4
    0
    Zou dol zijn op je gedachten, geef commentaar.x