Dette er et kald til vores brødre og søstre på den anden side af kloden i Australien, New Zealand og Eurasien. Vil du gerne mødes med andre ligesindede kristne - eks eller spændende JW'er - der stadig tørster efter fællesskab og åndelig opmuntring? I så fald organiserer vi et online-møde kl. 9 lørdag aften EDT (New York-tid), hvilket betyder hvor som helst fra kl. 9 til 1 søndag morgen i det meste af Kina, Australien og New Zealand.

Hebræerbrevet 10:24, 25 (BSB) beder os om at ”overveje, hvordan man kan anspore hinanden til kærlighed og gode gerninger. Lad os ikke forsømme at mødes sammen, da nogle har gjort en vane, men lad os opmuntre hinanden og så meget mere som I ser dagen nærme sig. ” Dette er den enkle hensigt med mødet.

Vi vil overveje et afsnit fra de kristne skrifter og læse det sammen. Normalt bare en håndfuld vers til at begynde med. Så åbner vi ordet for kommentarer. Kommenter, hvis du kan lide, eller bare lyt ind. Der er ingen ledere; ingen står foran et publikum, der holder en forelæsning. Vi er alle lige. Dette er et møde på samme måde som en familiesammenkomst. Vores leder er en: Kristus.

Hvis du er interesseret i at tjekke dette for at se, om det fungerer for dig, så send mig en e-mail på meleti.vivlon@gmail.com, så sender jeg dig oplysningerne for at kunne oprette forbindelse. Du kan gøre det fra enhver smartphone , tablet eller computer.

Hvis du er bekymret for anonymitet, skal du være sikker på at du kan deltage i mødet under et alias. Ingen vil se dit rigtige navn, og du er ikke forpligtet til at dele personlige oplysninger.

Din bror i Kristus,

Meleti Vivlon

Meleti Vivlon

Artikler af Meleti Vivlon.
    3
    0
    Vil elske dine tanker, bedes du kommentere.x
    ()
    x