”Kaikki kirjoitukset ovat Jumalan innoittamia ja hyödyllisiä.” - 2. Tim. 3:16

[Alkaen ws 11/19 p.20. Tutkimusartikkeli 47: 20. tammikuuta - 26. tammikuuta 2020]

Aluksi artikkelin otsikko saa lukijan toivomaan, että tämä on lukemisen arvoinen artikkeli. Voimme oppia niin monia asioita Leviticuksen kirjasta. Joten mikä on tämän artikkelin pääkohta mielestäsi?

Anna vastaus mielessäsi nopeasti, ennen kuin vastaus toimitetaan suoraan Vartiotorni-artikkelista.

Ja vastaus on…. Rummutela ... .. et olisi arvaanut sitä ... ..

"Olenko kiitollinen siitä, että olen liittynyt Jehovan organisaation maalliseen osaan? Jehova on antanut meille todisteita, jotka ovat yhtä vakuuttavia kuin kirjallinen tuli taivaasta Mooseksen ja Aaronin päivinä. ” ???

”Kuinka voimme osoittaa tukemme organisaatiolle, jota Jehova käyttää? Seuraamalla Raamattuun perustuvia ohjeita meille annetaan julkaisuissamme ja kokouksissamme, edustajakokouksissa ja valmistelukokouksissa. Lisäksi voimme osoittaa tukemme jakamalla mahdollisimman täydellisesti saarnaamis- ja opetustyöhön ”. (Molemmat lainaavat kohtaa 17)

Mikä on ehdottoman hämmästyttävä ilmoitus. Kaikista asioista, jotka voimme oppia, olen varma, että se ei ollut kärjessäsi. Mikä henkeäsalpaava johtopäätös!

Nyt seurauksena olen varma, että olet hellähakoisilla ja kutitte tietää, mitä todisteita yhtä vakuuttavia kuin kirjallinen tuli taivaasta oli Mooseksen aikana, Jehova on antanut meille tänään.

Kärsivällisyys, ... todisteet ovat ...

" Ajattele runsasta henkistä ruokaa, joka on tänään saatavana ilmaiseksi yli 900 kielellä! Se on kiistaton todiste jumalallisesta tuesta ”. ”Harkitse lisätodisteita Jehovan siunauksesta: saarnaustyöstä. Hyviä uutisia todella saarnataan "kaikilla asutuilla maapallolla" (Par.16).

Kyllä, se on väitettyjen todisteiden summa, jonka oli tarkoitus olla yhtä vakuuttava kuin kirjaimellinen tuli taivaasta!

Tauko ajatella sitä hetkeksi.

On sanomattakin selvää, että häikäilemätön voi manipuloida tilastoja yrittääkseen osoittaa päinvastaisuuden todellisuudelle.

Älä unohda, että esimerkiksi Bible Gateway tarjoaa lukuisia Raamatun käännöksiä monilla kielillä verkossa tai että erilaiset Raamatun yhdistykset tekevät Raamattuja saataville satoilla kielillä, kuten Britannian ja Ulkomaisten Raamattuyhdistysten tai Kansainvälinen Raamatun seura, ei pidä sekoittaa IBSA: n, JW: n oikeushenkilön !.

Raamattuyhdistykset

Eikö ole mielenkiintoista, että näiden kahden yhteiskunnan pääpaino on selvästi Raamattu? Nämä ovat vain kaksi esimerkkiä satunnaisesti poimituista monista. Kontrasti näiden kahden yhteiskunnan nimet kanssa tärkein juridinen yritys, jota järjestö, joka on Vartiotorni, Raamattu ja Tract Society. Kyllä, ensin Vartiotorni, sitten Raamattu. Eikö se ole tarkalleen painopiste, jonka löydämme todellisuudessa seurakunnan kokouksissa?

Mitä tulee ns.lisätodiste”, Katolinen kirkko ja monet muut protestanttiset ryhmät voisivat väittää paitsi tehneensä niin myös tekevänsä niin monta vuotta, jopa vuosisatoja aikaisemmin. He ovat lähettäneet vuosisatojen ajan tuhansia lähetyssaarnaajia. (Tämä ei todista, että katolinen kirkko tai mikä tahansa protestanttinen ryhmä olisi myös Jumalan organisaatio maan päällä. Se vain korostaa, että jos järjestö haluaa vaatia numeroita "lisätodiste ” silloin sillä on oltava paljon parempia lukuja kuin millään muulla uskonnollisella järjestöllä, ja selvästi niin ei ole.)

Lisäksi, "hyviä uutisia", on tuskin hyvä uutinen, jos se koostuu ”kaikki, jotka eivät kuulu suureen väkijoukkoon (organisaation määrittelemät tarkoittavat Jehovan todistajia, joilla on maallinen toivo), kuolevat Armageddonissa".

Tässä Vartiotorni-artikkelissa on korostettu 4 oppituntia, joten tarkastelemme kaikkia neljää.

”Ensimmäinen oppitunti: Meillä on oltava Jehovan hyväksyntä uhrauksillemme.” (Par.3)

Tutkimusartikkeli on oikein tarkka tässä lausunnossa. Valitettavasti tätä lausumaa laajentava kappale ei ole niin tarkka.

Esimerkiksi se väittää “Hän hyväksyy meidät ystävinään! (Psalmi 25:14) ”. NWT: n käännöskomitea on myös pitänyt sopivana muuttaa tämän jakeen tavallisempaa esittämistä, joka viitejulkaisussa oli "Läheisyys Jehovan kanssa kuuluu niille, jotka pelkäävät häntä, myös hänen liittoaan, saadakseen heidät tuntemaan sen." Tämä käännetään myös nimellä "salaisuus" kirjoittanut 13 käännöstä Biblehub, "intiimi" 1 ja ”Uskoutuu” mennessä 2. Nyt viimeisimmän NWT-käännöksen sanamuodon mukaan se tarkoittaa, että voimme olla pikemminkin ystäviä kuin intiimejä kuten poikia ja tyttäriä.

Tämä näyttää olevan jälleen tapaus kääntää puolueellisuutta kiinnittää huomion pois Jeesuksen lupauksesta kirjassa Gal. 3:26 “Olette itse asiassa kaikki Jumalan poikia uskonne kautta Kristukseen Jeesukseen ”.

”Toinen oppitunti: Palvelemme Jehovaa, koska olemme kiitollisia hänelle"

Täältä puuttuu erittäin tärkeä tarkentava sana. Se on "shouldnt”. Kyllä, sen pitäisi lukea ”We shouldnt palvele Jehovaa, koska olemme kiitollisia hänelle ”.

On monia syitä, miksi voimme palvella Jehovaa, monet heistä ovat väärässä ja monet itsekäs. Sen ei pitäisi olla vain kiitollisuutta, vaan sen pitäisi olla, koska rakastamme Jumalaa ja haluamme palvella häntä.

"Kolmas oppitunti: Rakkaudesta annamme Jehovalle parhaamme."

”Ole siis varma, että Jehova on tyytyväinen halukkaaseen, kokonaisen rohkaisuusi palveluun. (Kol. 3:23) Kuvittele hänen hyväksyvänsä hymy. Hän näkee rakastavat ponnistelut palvelussasi, suuret ja pienet, aarteina, jotka hän muistaa ja arvostaa ikuisesti ”(Par.12).

Varoitus, jonka lisäisimme tähän, on varoitus, jonka Jeesus antoi Matt. 7: 21-23 sanoessaan ”Kaikki eivät sano minulle:” Herra, Herra ”tulevat taivaan valtakuntaan, mutta se, joka tekee taivaissa olevan Isäni tahdon, tulee. 22 Monet sanovat minulle sinä päivänä sinä päivänä: "Herra, Herra, eikö me profetoinut sinun nimessäsi ja karkotaneet demonit sinun nimessäsi ja suorittaneet monia voimakkaita tekoja sinun nimessäsi?" 23 Ja silloin tunnustan heille: En koskaan tiennyt sinua! Päästä pois minusta, sinä laittomuuden työntekijät ”.

Tässä kohdassa Jeesus teki selväksi, että voimme palvella Jumalaa, mutta turhaan, koska emme palvele häntä haluamallaan tavalla.

”Neljäs oppitunti: Jehova siunaa organisaationsa maallista osaa”

Kappale 14 väittää, että ”Kristuksen, suuremman ylimmän papin, kuninkaallinen pappeus on 144,000 4, joka palvelee hänen rinnallaan taivaassa. Heprealaisille 14:8; 3: 5-10; 1: XNUMX.”. Kuten tavallista, väitettä, jonka mukaan 144,000 XNUMX palvelevat taivaassa Kristuksen kanssa, ei esitetä todisteena.

Muut petolliset väitteet, joita ei ole jo käsitelty tarkastelun alussa, ovat ”Vuonna 1919 Jeesus nimitti pienen ryhmän voideltuja veljiä ”uskolliseksi ja huomaamatta orjaksi”. Se orja ottaa johtajuuden saarnaustyössä ja antaa Kristuksen seuraajille “ruokaa oikeaan aikaan.” (Matt. 24:45) ”( par.15).

Tietenkin, kuten me kaikki tiedämme, tämä väitetty nimitys tehtiin niin selväksi, että nykypäivän hallintoelin ei tajunnut sitä ennen kuin heinäkuussa 2013 julkaistiin Study Watchtower. Koska toteutuminen on viivästynyt 94 vuotta, nykyajan palo-erä taivaasta on saattanut tulla melko kätevä auttamaan heitä toteuttamaan se vähän aikaisemmin!

Myös kiinnostava kohde on, eikö ”Se orja ottaa johtavan saarnaustyön "? Meneekö hallintoelin ovelta ovelle vai seisooko hän tunteettoman kärryn takana, kuten myös kaikkien muiden odotetaan?

Johtopäätös

Vastauksena arvostelukysymykseen “Mitä opit voimme oppia ... tulipaloista, joka nähtiin kun pappeus asennettiin? (9. Moos. 23:24, XNUMX) ”, varmasti oikea ja ilmeinen vastaus on: Älä usko mitään nykyaikaisia ​​väitteitä, ellet näe tulta taivaasta!

Tadua

Tadua-artikkelit.