[Tämä on erittäin traaginen ja koskettava kokemus, jonka Cam on antanut minulle luvan jakaa. Se on minulle lähettämänsä sähköpostin tekstistä. - Meleti Vivlon]

Lähdin Jehovan todistajia hieman yli vuosi sitten, kun näin tragedian, ja haluan vain kiittää sinua rohkaisevista artikkeleistasi. Katsoin sinun äskettäinen haastattelu James Pentonin kanssa ja työskentelen läpi sarjasi, jonka olet julkaissut.

Voin vain kertoa sinulle, kuinka paljon se tarkoittaa minulle, voin kertoa lyhyesti tilanteestani. Kasvoin todistajana. Äitini näki joitain totuuksia napsautettaessa opiskellessaan. Isäni lähti tällä kertaa, osittain siksi, että hän ei halunnut hänen tutkivan Raamattua. Seurakunta oli kaikki mitä meillä oli, ja minä upotin itseni seurakuntaan. Naimisissa siskon kanssa, koska luulin hänen olevan henkinen ja suunnittelin perhettä hänen kanssaan. Häämme jälkeen huomasin, että hän ei halua loppujen lopuksi lapsia, että hän rakasti juoruillaan, mieluummin naisyhtiötä (lesboa) ja kun hän lähti minusta muutamaa vuotta myöhemmin, sain käsityksen siitä, kuinka ”henkiset” seurakunta auttoi häntä lähtemään ja aiheutti jakautumisen seurakunnassa. Ne, jotka ajattelin olevani ystäväni, käänsivät selkänsä, ja tämä iski minua kovasti. Mutta olin edelleen organisaation takana.

Päädyin tapaamaan suloista siskoa Chicagossa, johon rakastuin ja menin naimisiin. Hän ei voinut saada lapsia terveysongelmien takia, mutta luopui toisesta mahdollisuudestani lapsilleni olla jonkun kanssa niin ystävällinen ja upea. Hän toi esiin minussa parhaat puolet. Häämme jälkeen sain selville, että hänellä oli alkoholiongelma, ja se alkoi pahentua. Etsin apua monien kanavien kautta, mukaan lukien vanhimmat. He olivat todella hyödyllisiä ja tekivät mitä pystyivät rajoitetuilla kykyillään, mutta riippuvuus on vaikea kumota. Hän meni kuntoutukseen ja palasi edelleen riippumattomuutensa ollessa hallinnassa, joten hänet poistettiin. Hänet jätettiin käsittelemään sitä ilman kenenkään, edes hänen perheensä, apua, koska he olivat todistajia.

Hänen piti nähdä valo tunnelinsa lopussa ja pyysi aikataulua palauttamiselle. He kertoivat hänelle, että hän vain vahingoittaa itseään, joten jos hän voisi saada tämän hallintaan kuuden kuukauden ajan, he puhuisivat hänelle silloin. Hän otti tämän erittäin vakavasti siitä hetkestä lähtien. Useista henkilökohtaisista syistä johtuen muutimme sillä ajanjaksolla, ja meillä oli nyt uusia vanhimpia ja uusi seurakunta. Vaimoni oli niin positiivinen ja onnellinen ja innostunut aloittamaan tuoreita ja hankkimaan uusia ystäviä, mutta tapaamisen jälkeen vanhimpia, he olivat vakuuttuneita siitä, että hänen on pysyttävä ulkona Vähintään 12 kuukautta. Taistelin tämän kanssa ja vaatin syytä, mutta he kieltäytyivät toimittamasta sellaista.

Katsoin, että vaimoni liukastui pimeimmässä masennuksessa, joten vietin aikani joko töissä tai huolehtimalla häntä. Lopetin menemisen valtakunnan saliin. Monta kertaa olen estänyt häntä tekemään itsemurhaa. Hänen tunnekipunsa ilmeni unenkävelyinä joka ilta, ja hän alkoi itse lääkittää alkoholilla, kun olin töissä. Se päättyi eräänä aamuna, kun löysin hänen ruumiinsa keittiön lattialta. Hän oli kuollut unessaan. Unessa kävellen hän oli maannut tavalla, joka haittasi hänen hengitystään. Taistelin elvyttääkseen häntä CPR: llä ja rintakompressioilla, kunnes ambulanssi saapui, mutta hänellä oli ollut happea riittävästi liian kauan.

Ensimmäinen soitto oli pitkä matka äidilleni. Hän vaati, että kutsun vanhimpia tukea, niin minäkin. Kun he ilmestyivät, he eivät olleet myötätuntoisia. He eivät lohduttaneet minua. He sanoivat: "Jos haluat koskaan nähdä hänet uudestaan, sinun on palattava kokouksiin."

Juuri tällä hetkellä olin vakuuttunut siitä, että tämä ei ole paikka löytää Jumala. Kaikki mitä olen uskonut elämääni oli nyt kyseenalainen, ja tiesin vain, että en voinut hylätä kaikkea mitä uskoin. Olin kadonnut, mutta tunsin olevan totta, josta pidä kiinni. Todistajat aloittivat jotain hyvää, ja muuttivat siitä jotain inhottavaa ja pahaa.

Syytän organisaatiota hänen kuolemastaan. Jos he olisivat antaneet hänet takaisin, hän olisi ollut eri tiellä. Ja vaikka voitaisiin väittää, etteivätkö he ole syyllisiä hänen kuolemaansa, he tekivät varmasti hänen elämänsä viimeisen vuoden kurjaksi.

Yritän nyt aloittaa alusta Seattlessa. Jos olet joskus alueella, ota meihin yhteyttä! Ja jatka erinomaista työtä. Tutkimustasi ja videoitasi rakentaa enemmän ihmisiä kuin ehkä tiedät.

[Meleti kirjoittaa: En voi lukea sellaisia ​​sydäntä murtavia kokemuksia kuin tämä ajattelematta Kristuksen varoitusta opetuslapsilleen, etenkin niille, joille on enemmän vastuuta. ”. . .Mutta kuitenkin kompastuu yksi näistä pienistä, jotka uskovat, hänelle olisi hienompaa, jos hänen kaltaansa myllykivi, kuten aasin kääntämä, asetetaan kaulalleen ja hänet todella kallistetaan mereen. ”(Herra 9:42) Kaikki Meidän on oltava tietoisia näistä varoitussanoista nyt ja tulevaisuudellemme, jotta emme enää koskaan salli ihmisen hallintaa ja fariseusista itsensä vanhurskautta aiheuttavan meille syntiä vahingoittamalla yhtä pienistä.]

Meleti Vivlon

Artikkelit kirjoittanut Meleti Vivlon.
    8
    0
    Haluaisitko ajatuksiasi, kommentoi.x