Hej alle.

Jeg har haft en række anmodninger om at offentliggøre vores podcasts på iTunes. Efter noget arbejde og research har jeg formået at gøre det. Optagelserne, der er knyttet til hvert indlæg herfra, indeholder et link, der giver dig mulighed for at abonnere på vores iTunes-podcast. Denne podcast inkluderer ikke kun læsning af vores artikler, men lyddelen af ​​vores videoer. Selve videoerne vil være tilgængelige på YouTube.

Her er den Apple Podcast-link. Det skal bemærkes, at hver upload går ind i en godkendelseskø, så selvom lydoptagelsen straks vil være tilgængelig på dette websted, kan iTunes podcast-optagelsen tage lidt tid at blive vist.

Din bror i Kristus,

Meleti Vivlon

Meleti Vivlon

Artikler af Meleti Vivlon.
    5
    0
    Vil elske dine tanker, bedes du kommentere.x
    ()
    x