Hej Alle,

Efter at have diskuteret fordele og ulemper med et antal af jer har jeg fjernet funktionen til afstemning af kommentarer. Årsagerne er forskellige. For mig var hovedårsagen til, at Tthat kom tilbage til mig i svar, at det udgjorde en popularitetskonkurrence. Der var også spørgsmålet om nedstemning af en persons kommentar uden at give en grund til det. Dette gavner ingen.

Samlet set syntes fordelene at blive opvejet af ulemperne. Selvfølgelig, hvis alles overvældende ønske er at få dem genoprettet, kan jeg gøre det. Lad os prøve det på denne måde et stykke tid og se, hvordan det fungerer.

Ideen er, at hvis du virkelig kan lide en persons kommentar, er det bedre at udtrykke hvorfor i en kommentar fra dig. Og hvis du er uenig med, hvad der er skrevet eller med hvilken tone det er skrevet, skal du igen udtrykke hvorfor du føler sådan, så personen kan lære af oplevelsen.

Jeg håber, at denne ændring er acceptabel for alle.

Meleti Vivlon

Meleti Vivlon

Artikler af Meleti Vivlon.
    45
    0
    Vil elske dine tanker, bedes du kommentere.x
    ()
    x