Olen iloinen voidessani tarjota kaikille uutisia.

Kaksi joukostamme on perustanut Facebook-ryhmän auttamaan heräämisen läpi käyviä. Tässä linkki:

https://www.facebook.com/groups/310424909762137/?ref=bookmarks

Jos linkki ei vie sinut ryhmään, voit etsiä Facebookissa hakusanalla ”JEHOVAN TODISTAJAN TAKAISIN VERKKO”.

Ryhmällä on yksi merkittävä etu muihin tämän tyyppisiin ryhmiin verrattuna: Se keskittyy todistajiin, jotka ovat menettäneet uskonsa järjestöön (hyvä asia), mutta eivät Jehova Jumalaan ja hänen Poikaansa, Jeesukseen Kristukseen.

Toivomme, että voitte kaikki käyttää ryhmää paitsi osallistumiseen ja rohkaisemiseen, myös löytääksesi muita alueellasi kasvokkain yhdistymiseen. Voit vapaasti jakaa kokemuksiasi ryhmässä ja välittää ne myös minulle, jotta voin lähettää ne "Kokemukset" -osioon.

Veljesi Kristuksessa,

Meleti Vivlon

Meleti Vivlon

Artikkelit kirjoittanut Meleti Vivlon.
    2
    0
    Haluaisitko ajatuksiasi, kommentoi.x