"Rakastakaamme edelleen toisiamme, koska rakkaus on Jumalalta." 1.Johanneksen kirje 4: 7

 [Tutkimus 2 vl 1/21 s.8, 8 .-- 14]

Kaikki oli hyvää yhdeksän ensimmäisen kappaleen kohdalla, mutta järjestö ei voinut vain pitää kiinni teemasta ja vastustaa kiusausta kiertää apostoli Johannes elämänkulkua omien tarkoitustensa vuoksi ja pilata Vartiotornin tutkimuksen artikkeli.

Kaikki oli hyvää yhdeksän ensimmäisen kappaleen kohdalla, mutta järjestö ei voinut vain pitää kiinni teemasta ja vastustaa kiusausta kiertää apostoli Johannes elämänkulkua omien tarkoitustensa vuoksi ja pilata Vartiotornin tutkimuksen artikkeli.

Löydämme tavalliset syylliset lausunnot, kuten:

 • "Saatanan järjestelmä antaisi sinun viettää kaiken ajan ja energian itsellesi, yrittää ansaita rahaa tai tehdä itsellesi nimi." (10 kohta) Todella? Olen varma, että Saatana haluaa meidän tekevän sen, mutta sadoista tuntemattomista ei-todistajista, joiden kanssa työskentelen, vain harvat ihmiset käyttävät kaiken aikansa ja energiansa itseensä yrittäen ansaita niin paljon rahaa kuin tai yrittävät tehdä itselleen nimeä. Suurimmalle osalle elämässä on tärkeämpiä asioita, kuten heidän perhe-elämänsä, sillä heillä on riittävästi mukavuutta, toisin kuin rikas ja kunnioitettu eikä kuuluisa. Lisäksi luopuiko apostoli Johannes yrityksestä yrittää ansaita paljon rahaa tai nimeä itselleen? Ei ole todisteita siitä, että hän olisi yrittänyt tällaista yritystä, ja vielä vähemmän luopua tällaisesta yrityksestä. Täältä ei voi oppia mitään apostoli Johannekselta.
 • "Jotkut voivat jopa saarnata ja opettaa kokopäiväisesti" (10 kohta) Käännös: Jotkut voivat viettää elämänsä saarnaamalla järjestölle, usein saamatta yhtä rekrytointia, kunnes tajuavat, että järjestö kouluttaa heitä valheita saarnaamaan. Sitten he ymmärtävät, että he ovat tuhlanneet 1,000 tuntia tuntematta hyötyä Jumalalle, itselleen tai niille, joille he puhuivat. Onko jälleen todisteita siitä, että Johannes luopui maallisesta työstä ja vain saarnasi loppuelämänsä ajan? Pyhät kirjoitukset eivät osoita tätä. Täältä ei voi oppia mitään apostoli Johannekselta.
 • Tutkimusartikkeli ei olisi täydellinen ilman pistettä ajan lahjoittamiseen maksutta ja rahan lahjoittamiseen organisaation tukemiseksi: ”Uskolliset julistajat tukevat Jumalan järjestöä kaikin mahdollisin tavoin. Esimerkiksi jotkut pystyvät tarjoamaan hätäapua, toiset voivat työskennellä rakennusprojekteissa, ja jokaisella on mahdollisuus lahjoittaa varoja maailmanlaajuiseen työhön. " (kohta 11). Sanoma on, että jos et voi saarnata kokopäiväisesti, sinun pitäisi auttaa taloudellisesti tukemaan niitä, jotka haluavat elää sinusta. Mutta jälleen kerran, tekikö apostoli Johannes tämän. Ensimmäisellä vuosisadalla ei ollut rakennushankkeita, ei maailmanlaajuista työrahastoa, ja kristitytoverinsa antoivat katastrofiapuita suoraan tarvitseville kristityille, ei jonkin vastuuttoman järjestön välityksellä. Täältä ei voi oppia mitään apostoli Johannekselta. Oppitunti, joka voidaan oppia, on se, että organisaatio, joka ei noudata ensimmäisen vuosisadan kristittyjen esimerkkiä, ei saa pettää sinua erottamaan aikaa ja rahaa.
 • "He tekevät näitä asioita, koska he rakastavat Jumalaa ja lähimmäisiään." Ei, se on harhaa. Monet tekevät näitä asioita näyttääkseen hyvältä muiden edessä ja yrittäessään todistaa olevansa vanhurskaita. (kohta 11). Lopuksi, tämä on ainakin yksi oppitunti, jonka voimme kaikki oppia apostoli Johannekselta. Hän rakasti Jumalaa, Kristusta ja muita ihmisiä.
 • ”Joka viikko todistamme rakastavamme veljiämme ja sisariamme käymällä seurakunnan kokouksissa ja osallistumalla niihin. Vaikka voimme olla väsyneitä, olemme läsnä noissa kokouksissa. Vaikka voimme olla hermostuneita, kommentoimme. " Onko se todella totta? Vai eikö ole niin, että useimmat osallistuvat siihen, koska he uskovat, että läsnäolo tarkoittaa, että Jumala antaa heidät Harmagedonin läpi? Mitä tulee osallistumiseen tai kommentointiin, seurakuntamme yrittää harvoin, jos koskaan, yli 25% yleisöstä yrittää osallistua. (kohta 11). Täältä ei voi oppia mitään apostoli Johannekselta. Pyhistä kirjoituksista ei ole todisteita muodollisista kokouksista eikä tällaisten kokoontumisten muodosta ensimmäisen vuosisadan aikana.
 • "Ja vaikka meillä kaikilla on omia ongelmia, rohkaisemme muita ennen kokousta tai sen jälkeen." Totta, me kaikki pidämme rohkaisusta, mutta hyvin harvat yrittävät kannustaa ketään, jopa vanhimpia. Kuukaudet kuluvat ilman, että jotkut vanhimmat puhuvat minulle, eikä meillä ole suurta seurakuntaa. (kohta 11). Kun otetaan huomioon tosiasia, että seurakunnat, jotka ovat todella rakastavia, lämpimiä ja rohkaisevia, ovat harvinaisia, niin on yhden oppitunnin voimme kaikki oppia apostoli Johannekselta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että toinen menetetty tilaisuus antaa todellista hyödyllistä hengellistä ruokaa veljeydelle. Sen sijaan meille tarjottiin mietoa hengellistä ruokaa ilman mitään ravintoa. Vain kahdella pisteellä kuudesta oli mitään tekemistä apostoli Johanneksen ja hänen tekojensa Raamatun kanssa.

 

 

 

 

Tadua

Tadua-artikkelit.
  8
  0
  Haluaisitko ajatuksiasi, kommentoi.x