Hej allesammen. Jeg har fået e-mails og kommentarer, der spørger, hvad der er sket med videoerne. Nå, svaret er ganske enkelt. Jeg har været syg, så produktionen er faldet af. Jeg er bedre nu. Bare rolig. Det var ikke COVID-19, bare et tilfælde af helvedesild. Tilsyneladende havde jeg vandkopper som barn, og virussen har gemt sig i mit system hele denne tid og ventet på en chance for at angribe. Jeg må indrømme, at i det værste af det så mit ansigt ret ud - som om jeg havde været i den forkerte ende af en bar kamp.

Lige nu er jeg alene og står udenfor i disse smukke omgivelser, fordi jeg bare var nødt til at komme ud af huset. Da jeg er alene, tager jeg min ansigtsmaske af.

Jeg har været lidt bekymret for nogle ting i et stykke tid. Min bekymring er for Guds børn. Hvis du er kristen - jeg mener en rigtig kristen, ikke bare i navn, men med vilje - hvis du er en rigtig kristen, så er din bekymring for Kristi legeme, den udvalgs menighed.

Vi har fået tilbudt muligheden for at regere med Kristus og at være det middel, som verdens problemer har - ikke kun vores lokale samfunds, ikke bare vores i vores særlige land eller vores særlige race, ikke engang bare verdens verdens. , men menneskehedens problemer siden tidens begyndelse - det tilbydes os at være det middel, som hele menneskehedens mislykkede og tragiske historie kan rettes på.

Kan der være et højere opkald? Kan noget dette liv tilbyder være vigtigere?

Vi har brug for tro for at se det. Tro giver os mulighed for at se det usynlige. Tro giver os mulighed for at overvinde det, der er foran vores øjne, og hvad der kan synes mere vigtigt i øjeblikket. Tro giver os mulighed for at sætte sådanne ting i perspektiv; at se dem som de meningsløse distraktioner, de virkelig er.

I begyndelsen lagde Djævelen grundlaget for en verden med bedrag; en verden bygget på løgnen. Jesus kaldte ham løgnenes far, og for nylig ser det ud til at lyve vokser i styrke. Der er websteder, der sporer løgnene, som politikerne fortæller, og nogle af dem tæller i tusinder, men disse mænd accepteres og endda ærbødige af mange. Som elskende af sandhed bliver vi måske tilskyndet til at handle mod sådanne ting, men det er en fælde.

Alt, hvad der distraherer os fra vores kommission til at gøre disciple og forkynde de gode nyheder om Kristus, spiller i hånden på den onde.

Da Satan først bedragede, udtrykte vor himmelske Fader en profeti, der forklarede, at der ville være to linjer med efterkommere, en af ​​Satan og en af ​​kvinden. Kvindens frø vil til sidst ødelægge Satan, så du kan godt forestille dig, hvorfor han er blevet besat af at gøre alt, hvad han kan for at ødelægge dette frø. Da han ikke kan fjerne det ved direkte overfald, prøver han at vildlede det; at distrahere det fra sin sande mission.

Lad os ikke spille i hans hænder.

Der er tusinder af os derude spredt over at prøve at finde vores vej ud af falsk religion til Kristi frihed. Nogle gange kan vi miste vores vej. Efter at have været under mænds tommel så længe, ​​bliver vi mistænkelige over for enhver autoritet. Nogle er gået fra det ene ekstreme af absolutte tillid til mænd til det andet ekstreme, hvor de er villige til at tro på enhver vild teori, så længe det sætter spørgsmålstegn ved dem, der er i autoritetspositioner.

Tror du Satan bekymrer sig? Nej. Det eneste, han interesserer sig for, er, at vi bliver distraheret fra vores vigtigste mission.

Måske ser vi et websted, der ser ud til at give troværdige beviser for, at de vilde brande i Californien blev forårsaget af regeringen ved hjælp af partikelstrålevåben, og vi hopper på den båndvogn. Eller måske ser vi kontrailerne - kondensstier - efterladt af jetmotorudstødninger og mener påstanden om, at regeringen frøer atmosfæren med kemikalier. Et overraskende antal mennesker har accepteret påstanden om, at jorden er flad, og at Nasa er på konspirationen.

Bibelen siger i Ordspråkene 14:15, "Den naive person tror hvert ord, men den kloge overvejer hvert trin."

Jeg vil ikke bruge tid på at bevise, at hver af disse historier er en hoax, fordi du selv kan gøre det ganske let. Kraften til at verificere sandheden eller usandheden i ethvert krav er lige ved hånden. Så hvorfor foretrækker nogle bare at tro på snarere end at gøre en indsats for at tjekke tingene ud af sig selv. Er det ikke det, der fik os til at spilde så meget tid i vores tidligere tro: en vilje til bare at tro uden at verificere. Vi sætter en blind tillid til mænd.

Jeg så for nylig noget på Facebook, der hævdede, at coronavirus ikke er så dødbringende, som vi blev ført til at tro, at det har en 99.9% overlevelsesrate. Det betyder, at kun 1 ud af tusind mennesker dør af det. Det virker ikke så dårligt, vel? Den person, der foretager dette indlæg, gav os endda tallene, så det virker troværdigt, så længe - så længe - vi ikke selv foretager matematikken. Jeg er sikker på, at det var det, han stod på.

Hvordan kom den person, der foretager dette indlæg, til dette tal? Ved at dividere antallet af mennesker, der er døde af virussen mod hele jordens befolkning. Nå, selvfølgelig skal du overleve, hvis du aldrig er smittet i første omgang. Jeg mener, hvis du skulle beregne chancen for at dø under fødsel ved at inkludere alle mænd i verden i din beregning, ville du ende med en ret god overlevelsesrate.

Facebook-plakaten udfordrede læseren til at dele denne information, "hvis du er modig nok." Og deri ligger problemet efter min mening. Disse mennesker udnytter en voksende mistillid til myndighed. Som et af Jehovas Vidner, stolte jeg på autoriteten af ​​mændene, der ledede organisationen. Jeg ser nu, at jeg blev forrådt af organisationen. Jeg ved, at regeringer har vildledt os, institutioner har vildledt os, kirker har vildledt os. Så det kan være meget let for mig at miste mistillid til alle sådanne myndigheder. Efter at have været narret så længe og så fuldstændigt, vil jeg aldrig nogensinde blive narret igen.

Men det var ikke den institution, der forrådte os, det være sig politisk, kommercielt eller religiøst. Det var bare mændene bag det. Andre mænd søger at udnytte vores følelse af forræderi ved at lyve for os og plante vilde konspirationsteorier i vores hoveder. Hvis vi sparker os selv for at sætte en blind tro på, hvad de otte mænd i det styrende organ lærte os, gør vi nu blindt tillid til, hvad en ukendt fyr med et websted fortæller os om noget.

Jeg fortæller dig ting lige nu, men jeg beder dig ikke om at tro mig, jeg beder dig om at bekræfte, hvad jeg siger dig. Det er din eneste beskyttelse.

Hvordan kan du undgå at blive narret igen?

Der var et menneske, der var villig til at dø for dig. Det var Jesus. Han udnyttede aldrig nogen, men kom til at tjene. Hans trofaste discipel John blev inspireret til at skrive følgende fra 1. Johannes 4: 1 - ”Mine kære venner, tro ikke alle, der hævder at have Ånden, men test dem for at finde ud af, om den ånd, de har, kommer fra Gud. For mange falske profeter er gået ud overalt. ” (Oversættelse af gode nyheder)

Du og jeg er skabt efter Guds billede. I modsætning til dyrene har vi fornuftens kraft. Vi har denne storslåede hjerne, men så få af os vælger at bruge den. Det er som en muskel. Hvis du træner dine muskler, bliver de stærkere, og du bliver mere koordineret. Men det kræver en indsats. Det er meget lettere bare at sidde derhjemme og se tv. Det samme gælder hjernen. Hvis vi ikke udøver det, hvis vi ikke gør en indsats, gør vi os selv sårbare.

Paulus fortæller os: ”Pas på: måske er der nogen, der vil føre dig som sit bytte gennem filosofien og det tomme bedrag ifølge mændets tradition, i henhold til verdens elementære ting og ikke efter Kristus.” (Kolosserne 2: 8)

Det vedrører ikke kun religiøs undervisning, men alt, hvad der vil distrahere os fra Kristus.

Djævelen ønsker, at vi bliver distraherede. Faktisk ville han elske det, hvis han kunne få os til at adlyde vores Herre. Han er vanskelig og har haft tusinder af år til at perfektionere sit håndværk.

For nylig har jeg hørt nogle hævde, at facemasker er en del af en vis regerings sammensværgelse for at fjerne vores friheder. Snart bliver vi injiceret med ID-chips i form af COVID-19-injektioner.

Amerikanernes værner om deres første ændringsret til ytringsfrihed, så dette argument ser ud til at have trækkraft. Lad os dog tænke kritisk på det et øjeblik. Vil du sige det samme om at signalere dine sving, når du kører? Du kan argumentere for, at hvor og når du vender dig er et privatlivsproblem, og ingen har ret til at vide det. Du kan argumentere for, at uanset om du beslutter at fortælle andre, om du planlægger at dreje eller ikke, er et ytringsfrihedsspørgsmål. Derfor, hvis en politimand bøder dig for ikke at signalere en vending, har han da ikke krænket dine forfatningsmæssige rettigheder?

Jeg kan bare se, at djævelen griner sig fjollet, når han får kristne sidespor om sådanne latterlige spørgsmål. Hvorfor? For ikke kun ændrer han deres fokus fra kongeriget til verdensspørgsmål, men han kan endda få den til at engagere sig i civil ulydighed.

Ligegyldigt om en ansigtsmaske fungerer eller ej? For kristne skulle det ikke. Hvorfor siger jeg det? På grund af hvad Paulus skrev til kristne i Rom.

”Lad alle være underlagt de regerende myndigheder, for der er ingen myndighed undtagen det, som Gud har etableret. De eksisterende myndigheder er blevet oprettet af Gud. Derfor oprører enhver, der oprører mod autoriteten, oprør mod det, som Gud har indført, og de, der gør det, vil dømme over sig selv. For herskere holder ikke terror for dem, der gør ret, men for dem, der gør forkert. Vil du være fri for frygt for den myndighed? Gør derefter det rigtige, så får du ros. For den, der har myndighed, er Guds tjener til din fordel. Men hvis du gør forkert, skal du være bange, for herskere bærer ikke sværdet uden grund. De er Guds tjenere, vredesagere for at bringe straf på den forkerte. Derfor er det nødvendigt at underkaste sig myndighederne, ikke kun på grund af mulig straf, men også som et samvittighedsspørgsmål.

Dette er også grunden til at du betaler skat, for myndighederne er Guds tjenere, der giver deres fulde tid til at regere. Giv alle, hvad du skylder dem: Hvis du skylder skat, skal du betale skat; hvis indtægter, så indtægter; hvis respekt, så respekt; hvis ære, så ære. ” (Romerne 13: 1-5 NIV)

Du kan synes karakteren af ​​din præsident, konge, premierminister eller guvernør forkastelig. Ideen om at vise en sådan mand respekt eller ære kan virke afskyelig. Ikke desto mindre er dette kommandoen fra vores konge, og han fortjener vores respekt og ære og lydighed. Desuden, hvis du behager ham, så vil du en dag være i stand til at dømme hele verden. Så bare vær tålmodig.

Hvad jeg prøver at sige, er, at vi er blevet frigivet fra slaveri til mænd, så lad os ikke tillade os igen at falde under kontrol af mænd, der fremmer selvbetjenende vilde og zanyide ideer. De kunne få os til at gå glip af prisen, ligesom det styrende organ for Jehovas Vidner næsten gjorde.

Læs følgende afsnit og tænk over det bøn, for der er en verden af ​​visdom i den:

Paulus 'ord til Korinterne i 1. Korinter 3: 16-21 (BSB).

”Ved du ikke, at I selv er Guds tempel, og at Guds Ånd bor i dig? Hvis nogen ødelægger Guds tempel, vil Gud ødelægge ham; for Guds tempel er hellig, og du er det tempel.

Lad ingen bedrage sig selv. Hvis nogen af ​​jer mener, at han er klog i denne tidsalder, skulle han blive en fjols, så han kan blive klog. For denne verdens visdom er tåbelighed i Guds øjne. Som det er skrevet: ”Han fanger de kloge i deres håndværk.” Og igen: "Herren ved, at de kloges tanker er meningsløse."

Stop derfor med at prale hos mænd. Alle ting er dine, hvad enten Paul eller Apollos eller Cephas eller verden eller liv eller død eller nutiden eller fremtiden. Alle tilhører dig, [alle tilhører dig]

og du tilhører Kristus, og Kristus tilhører Gud. ”

Tænk over det: "Du er Guds tempel." ”Alle ting hører til dig.” ”Du hører til Kristus.”

Meleti Vivlon

Artikler af Meleti Vivlon.
    27
    0
    Vil elske dine tanker, bedes du kommentere.x
    ()
    x