Der er et David versus Goliath-showdown, der skal spilles i Spanien. Det ser ud til, at den spanske afdeling af det multimilliardkoncern, der er vagttårnets bibel- og traktatsamfund, forsøger at lukke den nyligt dannede sammenslutning kaldet “Asociación Española de Víctimas de los Testigos de Jehová” (spansk sammenslutning af ofre for Jehovas Vidner)

I en 59-sidig indsendelse for retten spiller Vagttårnets bibel- og traktatsamfund offeret selv og hævder, at dets ære bliver fortvivlet af navnet på denne forening. Dette er så latterligt, så ynkeligt, at det overgår troen. Ikke desto mindre er det en kendsgerning. Lad mig læse nogle uddrag for at give dig en idé om, hvad de hævder, og bede retten om at gøre.

Fra side 7 i dokumentet har vi dette: [understregningen og fed skrift kommer fra selve retssagsdokumentet]

Bortset fra disse tidligere overvejelser, som vi anser for relevante for at forstå sammenhængen beskrevet nedenfor, har vores klient set hvordan siden Februar xnumx, xnumx, og fra nu af oprettelsen af ​​en forening kaldet “ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE VÍCTIMAS DE LOS TESTIGOS DE JEHOVÁ ”(SPANSK ASSOCIERING AF OVERDRE FOR JEHOVAS VITNER).  (Registreret i det nationale register over foreninger, gruppe 1, afsnit 1, nationalt nummer 618471) har skadet et helt religiøst samfunds omdømme og prestige og har helt undermineret grundlæggende grundlæggende rettigheder som et resultat af registrering af vedtægterne selv samt oprettelse af forskellige digitale platforme registreret med et nedsættende og fornærmende navnsammen med information, der mangler det mindste antydning af sandhed; et helt relevant aspekt med henblik på at udøve en korrekt ytrings- og informationsfrihed; som vi senere vil rapportere detaljeret.

Hmm, hvorfor ser det ud til, at de føler, at ingen nogensinde er blevet ofre i Spanien af ​​organisationen af ​​Jehovas Vidner; at enhver, der hævder at have lidt som offer, lyver.

Okay, lad os læse videre.

I de ovennævnte vedtægter, om offentlighedens adgang, en række erklæringer mod ære for hele den religiøse tilståelse og dens medlemmer er inkluderet, både i indledningen til det samme og i de forskellige kapitler, der komponerer det samme; som følger:

Retssagen næste antager sandsynligvis tilbud fra foreningens websted, som den modsætter sig.

-FORBUD:

”Bevægelse af mennesker der er blevet skadet af Jehovas Vidners organisation rundt om i verden stammer fra dets grundlæggelse. ”

Siden den religiøse trossamfund blev oprettet, har der efter sagsøgtes opfattelse været et antal personer, der er blevet skadet af deres medlemskab af det og specifikt af følgende grunde:

"Især i 1950'erne udviklede denne religiøse organisation en system kontrol over sine tilhængere der inkluderer interne regler, der berører ethvert af dets medlemmer. Ulydighed mod disse regler, der fungerer som kontrol, fører til en intern retssag parallelt med den retlige i enhver stat og resulterer i udvisning eller intern marginalisering".

"Reglerne skabt i denne religion inkluderer diskrimination af kvinder, diskrimination i seksuel mangfoldighed respektløst angreb på andre religiøse muligheder og i sidste ende en klar krænkelse af grundlæggende rettigheder af folk".

"Resultatet af anvendelsen af ​​disse regler skaber mange ofre, fordi det har ført mange mennesker der har overladt denne religion af en eller anden grund til ensomhed, depression og endda selvmord".

"Håndhævelsen af ​​disse regler ofrer også mange Jehovas Vidners medlemmer, der er familiemedlemmer til udstødte eller adskilte Jehovas Vidner. Fortsætter med at være under pres for at adlyde disse regler eller mister deres familie ender påvirker dem psykologisk og fører til psykiske sygdomme som følelser af frustration, angst, depression og fibriomyalgi, hvor nogle også slutter deres liv."

Husk, denne retssag hævder, at alle disse ting er falske, og derfor har denne sammenslutning ingen ret til at udøve ytringsfrihed i denne henseende, fordi alt, hvad der siges her, er en løgn. Hvis du er et af Jehovas vidner, har været et af Jehovas vidner eller haft en tæt tilknytning til denne gruppe, er du enig? Har det været din personlige oplevelse?

Her er nu, hvad de kristne vidner om Jehova af Spanien hævder:

Denne række overvejelser er helt nedværdigende for min klient og de medlemmer, der komponerer den, givet den direkte tilregning fra begyndelsen af ​​indledningen til eksistensen af ​​en skade forårsaget af fødslen af ​​gruppen CHRISTIAN VITNESSES OF JEHOVAH.

Udtrykket “Kontrol med sine tilhængere”, “intern marginalisering”, “diskrimination af kvinder, diskrimination i seksuel mangfoldighed, respektløst angreb på andre religiøse muligheder og kort sagt en klar krænkelse af menneskers grundlæggende rettigheder”, “skaber mange ofre”, “har ført til mange mennesker, der har overladt denne religion af en eller anden grund til ensomhed, depression og endda selvmord "," fortsætter under pres for at adlyde disse regler eller mister deres familie ender med at påvirke dem psykisk, endda lider af psykiske sygdomme som følelser af frustration , angst, depression og fibriomyalgi, nogle sluttede også deres liv ”, er udtryk, der er fuldstændig skadelige for gruppen og dens medlemmer, for så vidt de skader deres følsomhed på en berygtet måde og mangler alle tilskyndelser til bevislig støtte.

Dokumentet fortsætter, som jeg sagde i alt 59 sider. Jeg vil give et link til både den spanske original og den engelske autooversættelse i beskrivelsesfeltet i denne video. Jehovas Vidners organisation ønsker økonomisk erstatning for den formodede skade, som denne sammenslutning af påståede ofre har gjort deres religion. Deres påstand er, at der ikke er noget bevis for nogen af ​​påstandene, og at de faktisk er ofrene her. Lad os være klare. De tror, ​​at de ikke ofrer nogen, men snarere er det ofrene, det er dem, der forfølges uretfærdigt. Dette minder mig om den uhyrlige erklæring, der blev fremsat for den australske kongelige kommission, da den blev udfordret over deres undvigende politik. Rådgiver for organisationen sagde "vi undgår dem ikke, de undgår os".

Hvem har ret, og hvem er forkert? Jeg henleder din opmærksomhed på det navn, som Jehovas Vidner har registreret for sig selv hos Spaniens regering: Christian Jehovas Vidner.
Hvad siger Bibelen dig nu, som kristen, at gøre, når nogen føler, at du er blevet forurettet af dig.

“Hvis du så bringer din gave til alteret, og der husker du, at din bror har noget imod dig, skal du lade din gave være der foran alteret og gå væk. Slå først fred med din bror, og kom så tilbage og tilbyde din gave. ” (Mattæus 5:23, 24)

Har afdelingskontoret i Spanien gjort dette? Ja, har Jehovas Vidner i ethvert land, hvor folk sagsøger dem, fordi de føler sig ofre - lande som USA, Canada, Australien, England, Belgien og Holland - har Jehovas Vidner nogensinde efterladt deres gave ved alteret og løb til de fornærmede den ene, den lille, der føler sig offer og sluttede fred? Har de nogensinde gjort det?
Organisationen ønsker nu at fremsætte deres klager over Spaniens retssystem. Dette betyder, at de bliver nødt til at besvare spørgsmål under ed. Dette betyder, at de bliver nødt til at åbne deres bøger for at vise den påståede økonomiske skade, de har lidt. Dette betyder, at deres ord og handlinger vil blive udsat for verden i et offentligt forum. Dette virker næppe som et smart træk for dem. Efter at have bedt os om at slutte fred med dem, der har en sag mod os, vedrører de næste ord fra Jesus juridiske forhold.

”Vær hurtig til at bilægge sagen med din juridiske modstander, mens du er sammen med ham på vej derhen, så modstanderen på en eller anden måde måske ikke overdrager dig til dommeren og dommeren til domstolets ledsager, og du bliver kastet i fængsel. Jeg siger med sikkerhed, du vil bestemt ikke komme derfra, før du har betalt din sidste lille mønt. ” (Mattæus 5:25, 26)

Gud er ikke en, der bliver hånet. Det er heller ikke vores Herre Jesus, der kan hånes. Hans ord kan kun ignoreres på vores fare. Det ser ud til, at organisationen har valgt at ignorere vores Herres Jesu ord. Men man kan ikke undgå konsekvenserne af at ignorere disse ord.

Organisationens påstand er, at der ikke er noget bevis for nogen af ​​påstandene fra denne spanske sammenslutning af ofre for Jehovas Vidner. Foreningen har 21 dage til at svare. Mit formål med at dele disse oplysninger med dig for at gøre dig opmærksom på, at du muligvis kan hjælpe. Du behøver ikke at være bosiddende i Spanien for at hjælpe dem. Hvis du har haft personlige erfaringer, der kan dokumentere deres påstand om, at mange mennesker er blevet ofre for Jehovas Vidner, opfordrer jeg dig til at kontakte dem og dele disse oplysninger med dem. Lad ikke et større selskab som Vagttårnets Bibel og Traktatsamfund tavse de små. Vi ved, hvordan Jesus har det med dem, der misbruger de små. Han sagde, at enhver, der er skyld i det, ville have det bedre med en møllesten bundet til deres hals, mens de blev kastet i havet. Vi er nødt til at føle, som Jesus føler og stå op for de små. Du er velkommen til at fremlægge de beviser, du måtte have, og hvis du er bosiddende i Spanien, endnu mere. Gå til beskrivelsesfeltet i denne video for links til webstedet.

Tak for dine overvejelser.

Meleti Vivlon

Artikler af Meleti Vivlon.
    7
    0
    Vil elske dine tanker, bedes du kommentere.x
    ()
    x