James Penton asuu vain tunnin päässä minusta. Kuinka en voinut hyödyntää hänen kokemustaan ​​ja historiallista tutkimustaan. Tässä ensimmäisessä videossa Jim selittää, miksi organisaatio tunsi häntä niin uhattuna, että heidän ainoa vaihtoehto näytti olevan eroerot. Tämä oli harvinaista hallintoelimen alkuaikoina vuonna 1980, vaikka lähtevien todistajien perusteet ovat tehneet siitä aivan liian yleisen nykyään. Hallintoelimen todellinen luonne ja motivaatio paljastetaan heidän toimissaan. Jim tulee selvästi ilmi, kun hän kertoo heidän henkilökohtaisen historiansa heidän kanssaan.

James Penton

James Penton on historian emeritus Lethbridgen yliopistossa Lethbridgessä, Albertassa, Kanadassa ja kirjailija. Hänen kirjoihinsa kuuluvat "Viivästynyt apokalipsipiste: Jehovan todistajien tarina" ja "Jehovan todistajat ja kolmas valtakunta".
    4
    0
    Haluaisitko ajatuksiasi, kommentoi.x