Jehovan todistajille kerrotaan, että JF Rutherford oli kova mies, mutta Jeesus valitsi hänet, koska juuri sellaista henkilöä tarvittiin organisaation eteenpäin viemiseen CT Russellin kuolemaa seuranneiden ankarien vuosien aikana. Meille kerrotaan, että luopiot, joista tuli paha orja, haastoivat hänen alkuperäisen presidenttikautensa. Meille kerrotaan, että organisaatio näki ennennäkemättömän laajentumisen hänen puheenjohtajakautensa aikana. Meille kerrotaan, että hän seisoi lujasti natsien oppositiota vastaan, joka loi puolueettomuuden pöytäkirjan, jonka kaltaista muuta uskontoa ei ole pystytty jäljentämään.

James Penton selittää miksi nämä väitteet ovat vääriä. Hän osoittaa, kuinka Rutherfordin presidenttikuntaa leimasi tekopyhyys, itsehallinto ja itse asiassa kaikki se mitä Jeesus ilmoitti Luukkaan 12:45, on ominaista pahalle orjalle.

James Penton

James Penton on historian emeritus Lethbridgen yliopistossa Lethbridgessä, Albertassa, Kanadassa ja kirjailija. Hänen kirjoihinsa kuuluvat "Viivästynyt apokalipsipiste: Jehovan todistajien tarina" ja "Jehovan todistajat ja kolmas valtakunta".
    1
    0
    Haluaisitko ajatuksiasi, kommentoi.x