Jehovan todistajille kerrotaan, että JF Rutherford oli kova mies, mutta Jeesus valitsi hänet, koska se oli henkilö, jota vaadittiin ajamaan organisaatiota eteenpäin CT Russellin kuolemaa seuranneiden ankarien vuosien aikana. Meille kerrotaan, että luopuneet, jotka tulivat pahaksi orjaksi, haastoivat hänen alkuperäisen presidenttikautensa. Meille kerrotaan, että järjestö näki ennennäkemättömän laajentumisen hänen puheenjohtajakautensa aikana. Meille kerrotaan, että hän seisoi lujasti natsien oppositiota vastaan ​​ja asetti sellaisen puolueettomuuden kirjanpidon, jota ei mikään muu uskonto ole pystynyt kopioimaan.

James Penton selittää miksi nämä väitteet ovat vääriä. Hän osoittaa, kuinka Rutherfordin presidenttikuntaa leimasi tekopyhyys, itsehallinto ja itse asiassa kaikki se mitä Jeesus ilmoitti Luukkaan 12:45, on ominaista pahalle orjalle.

James Penton

James Penton on historian emeritus Lethbridgen yliopistossa Lethbridgessä, Albertassa, Kanadassa ja kirjailija. Hänen kirjoihinsa kuuluvat "Viivästynyt apokalipsipiste: Jehovan todistajien tarina" ja "Jehovan todistajat ja kolmas valtakunta".
    1
    0
    Haluaisitko ajatuksiasi, kommentoi.x