Todistajille opetetaan, että Charles Taze Russell on saanut alkunsa kaikista opetuksista, jotka saavat Jehovan todistajat erottumaan muista kristikunnan uskonnoista. Tämä osoittautuu vääräksi. Itse asiassa yllätys useimmille todistajille siitä, että heidän vuosituhannen opetuksensa ovat katolinen pappi, jesuiitta. James Penton, kanadalainen historianprofessori ja useiden Jehovan todistajia käsittelevien tieteellisten kirjojen kirjoittaja, vie meidät kolmen vuosisadan taakse useiden oppien alkuperään, jotka todistajat virheellisesti uskovat olevan yksinomaan heitä.

James Penton

James Penton on historian emeritus Lethbridgen yliopistossa Lethbridgessä, Albertassa, Kanadassa ja kirjailija. Hänen kirjoihinsa kuuluvat "Viivästynyt apokalipsipiste: Jehovan todistajien tarina" ja "Jehovan todistajat ja kolmas valtakunta".
    3
    0
    Haluaisitko ajatuksiasi, kommentoi.x