Hei, olen Meleti Vivlon.

Ne, jotka protestoivat lasten seksuaalisen hyväksikäytön kauhistuttavasta väärinkäytöstä Jehovan todistajien johdossa, harppaavat usein kahden todistajan sääntöä. He haluavat sen menneen.

Joten miksi kutsun kahden todistajan sääntöä, punaista silliä? Puolustanko organisaation kantaa? Ehdottomasti ei! Onko minulla parempi vaihtoehto? Kyllä, luulen niin.

Aloitan sanomalla, että minun on todella ihailtava niitä omistautuneita henkilöitä, jotka viettävät aikaa ja rahaa niin arvokkaaseen tarkoitukseen. Toivon todella näiden ihmisten menestyvän, koska niin monet ovat kärsineet ja kärsivät edelleen organisaation itsekeskeisistä politiikoista, jotka koskevat tämän rikoksen käsittelyä heidän keskellään. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että mitä kovemmin he protestoivat, sitä vakavammaksi Jehovan todistajien johtajuudesta tulee.

Ensinnäkin meidän on tunnustettava se tosiasia, että jos saavutamme listan ja tiedoston, meillä on vain muutama sekunti siihen. Heidät on ohjelmoitu sulkemaan hetkestä, kun he kuulevat vastakkaisia ​​puheita. Se on kuin mielessä olisi teräsovia, jotka tyhjenevät silloin, kun heidän silmänsä putoavat johonkin, mikä saattaa olla ristiriidassa johtajien opetusten kanssa.

Harkitse Vartiotorni tutkimus vain kaksi viikkoa sitten:

”Saatana,” valheen isä ”, käyttää hänen valvonnassaan olevia levittämään valheita Jehovasta ja veljistämme ja sisareistamme. (Joh. 8:44) Esimerkiksi luopiolaiset julkaisevat valheita ja vääristävät tosiasioita Jehovan organisaatiosta verkkosivuilla sekä television ja muiden tiedotusvälineiden välityksellä. Ne valheet ovat Saatanan ”polttavien nuolien” joukossa. (Ef. 6:16) Kuinka meidän pitäisi vastata, jos joku kohtaa meidät sellaisilla valheilla? Hylkäämme heidät! Miksi? Koska meillä on usko Jehovaan ja luotamme veljiimme. Itse asiassa vältetään kaikki yhteydet luopioihin. Emme anna kenenkään tai minkään muun, mukaan lukien uteliaisuus, houkutella meitä kiistelemään heidän kanssaan. ”(W19 / 11 Tutkimuksen 46 artiklan 8 kohta)

Joten kuka tahansa, joka protestoi hallintoelimen mitä tahansa politiikkaa, on Saatanan valvonnassa. Kaikki mitä he sanovat, on valhe. Mitä todistajia on tehtävä kohdatessaan "palavia nuoleja", joita nämä vastustajat ja luopilaiset hurraavat? Hylkää heidät! Koska todistajat luottavat veljiinsä. Todistajia opetetaan 'luottamaan ruhtinaisiinsa ja miehiinsä pelastukseen'. Joten he eivät edes keskustele ihmisten kanssa, jotka ovat eri mieltä organisaation kanssa.

Jos sinulla on ollut tilaisuus puhua Jehovan todistajien kanssa, kun he koputtavat oveesi, tiedät tämän olevan totta. Vaikka et varovaisesti saarna heille tai mainosta omia vakaumuksiasi, vaan kysy vain pyhiin kirjoituksiin perustuvia kysymyksiä ja vaadi heitä todistamaan Raamatusta kaikki, mitä he voivat opettaa tuolloin, kuulet pian siitä, mistä on tullut JW maxim: “Emme ole täällä keskustelemassa sinusta.” tai “Emme halua väittää.”

He perustavat tämän päättelyn Paavalin sanojen väärään soveltamiseen Timoteukselle kohdassa 2. Tim. 2:23.

”Lisäksi sulje pois tyhmät ja tietämättömät kyselyt, tietäen, että ne tuottavat taisteluita.” (2. Tim. 2:23)

Joten mikä tahansa järkevä pyhien kirjoitusten keskustelu leimataan ”tyhmäksi ja tietämättömäksi kyselyksi”. He ajattelevat, että tällä tavalla he tottelevat Jumalan käskyä.

Ja tämä on mielestäni todellinen ongelma keskittyessä kahden todistajan sääntöyn. Se antaa heille mahdollisuuden. Se antaa heille syyn - vaikkakin väärän - uskoaan tekevänsä Jumalan tahtoa. Kuvailla tätä videota:

Nyt on jotain, josta luopiolaiset puhuvat ja yrittävät esittää. Tiedotusvälineet ovat poimineet sen, toiset ovat myös poimineet sen; ja se on pyhien kirjoitusten kanta, että meillä on kaksi todistajaa - vaatimus oikeustoimista, ellei tunnustusta ole. Pyhät kirjoitukset ovat erittäin selkeitä. Ennen kuin oikeudellista komiteaa voidaan kutsua koolle, on oltava tunnustus tai kaksi todistajaa. Joten, emme koskaan muuta pyhien kirjoitusten kantamme tästä aiheesta.

Jehova on antanut meille kyvyn perustella asiat; ajatella sitä läpi. Joten tehkäämme oma osamme ja älä anna uskomme nopeasti ravistua. Sitten meillä voi olla luottamus siitä, mitä Paavali puhui 2. Tess. 2: n jakeessa 5, sanoessaan: "Herra jatkaa sydämenne ohjaamista onnistuneesti Jumalan rakkaudelle ja Kristuksen kestävyydelle."

Näetkö pisteen? Gary ilmaisee hallintoelimen kannan, ja todellakin kannan, jonka kaikki Jehovan todistajat olisivat samaa mieltä. Hän sanoo, että nämä vastustajat ja luopuneet yrittävät saada Jehovan todistajat vaarantamaan koskemattomuutensa ja rikkoa Jumalan pyhää lakia. Joten pysyminen tiukasti tällaisten mielenosoitusten edessä odottaa Jehovan todistajien olevan heidän uskonsa koetta. Jos he eivät anna periksi, he luulevat saavansa Jumalan hyväksynnän.

Tiedän, että heidän kahden todistajan säännön soveltaminen on väärin, mutta emme aio voittaa heitä ryhtymällä teologisiin väitteisiin, jotka perustuvat heidän tulkintaansa vastaan ​​meidän. Lisäksi emme koskaan saa mahdollisuutta keskustella siitä. He näkevät kyltin, jota pidetään kiinni, he kuulevat sanat, joita huutataan, ja sulkeutuvat ajatellessaan: "En aio olla tottelematta Raamatun selvästi todettua lakia."

Tarvitsemme kylttiin jotain, joka osoittaa, että he eivät noudata Jumalan lakia. Jos saamme heidät näkemään, että he eivät tottele Jehovaa, niin ehkä he alkavat ajatella.

Kuinka voimme tehdä tämän?

Tässä on tosiasia. Ilmoittamatta ilmoitusta rikollisista ja rikollisesta käytöksestä Jehovan todistajat eivät maksa takaisin keisarille, keisarin asioita. Se on Jeesuksen omista sanoista Matt. 22:21. Ilmoittamatta rikoksista he eivät noudata ylemmän tason viranomaisia. Ilmoittamatta ilmoittamista rikoksista he harjoittavat siviili tottelemattomuutta.

Lukekaamme Room. 13: 1-7, koska tämä on asian ydin.

"Olkoon jokainen ihminen alistettava korkeammille viranomaisille, sillä ei ole auktoriteettia paitsi Jumalan kautta; nykyiset viranomaiset ovat Jumalan asettamat suhteellisiin asemiin. Siksi jokainen, joka vastustaa auktoriteettia, on ottanut kantaa Jumalan järjestelyyn; ne, jotka ovat ottaneet kantaa sitä vastaan, tuomitsevat itseään. Sillä nuo hallitsijat ovat pelon kohde, ei hyvään tekoon, mutta pahoihin. Haluatko olla vapaa pelkäämästä viranomaista? Jatka hyvästä tekemistä, ja kiitos siitä; sillä se on Jumalan palvelija sinulle sinun hyväksesi. Mutta jos teet sitä, mikä on huonoa, niin pelkää, sillä se ei ole ilman tarkoitusta, että siinä on miekka. Se on Jumalan palvelija, kosto ilmaistakseen vihansa sitä vastaan, joka harjoittaa pahaa. Siksi sinun on pakottava syy alistua paitsi tuon vihan, myös omatuntonne vuoksi. Siksi maksat myös veroja; sillä he ovat Jumalan virkamiehiä, jotka palvelevat jatkuvasti juuri tätä tarkoitusta. Korvaa kaikille heidän veroistaan: sille, joka vaatii veron, veron; sille, joka vaatii kunnianosoitusta, kunnianosoituksen; sille, joka vaatii pelkoa, sellaista pelkoa; sille, joka vaatii kunniaa, sellaista kunniaa. ”(Ro 13: 1-7)

Todistajien johto hallintoelimestä sivukonttoreiden ja piirien valvojien kautta aina vanhinten paikallisiin elimiin asti eivät noudata näitä sanoja. Haluan kuvata:

Mitä olemme oppineet Australian kuninkaalliselta komissiolta instituuttisista vastauksista lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön?

Australian sivutiedostoissa oli 1,006 1,800 tätä rikostapausta. Yli XNUMX uhria oli mukana. Tämä tarkoittaa, että oli monia tapauksia, joissa oli useita uhreja, useita todistajia. Oli monia tapauksia, joissa vanhimmilla oli kaksi tai useampia todistajia. He tunnustivat tämän valan alla. Oli myös tapauksia, joissa heillä oli tunnustus. He erottivat eräät väärinkäyttäjät ja nuhtelivat toisia julkisesti tai yksityisesti. Mutta he eivät koskaan - koskaan - ilmoittaneet näistä rikoksista ylimmälle viranomaiselle, Jumalan palvelimelle, "kostajalle ilmaistakseen vihansa sitä vastaan, joka harjoittaa pahaa".

Joten, kahden todistajan sääntö on punainen silli. Vaikka he pudottaisivat sen, se ei muuttaisi mitään, koska vaikka heillä olisi kaksi todistajaa tai tunnustus, he eivät vieläkään ilmoita näistä rikoksista viranomaisille. Mutta vaaditaan tämän säännön poistamista, ja he asettavat korkean moraalisen nöyränsä hevosen, joka julistaa, että emme koskaan tottele Jumalan lakia.

Usko, että he tekevät Jumalan tahtoa, on heidän Achilleuksen kantapää. Näytä heille, että he todella tottelevat Jumalaa, ja voit lyödä heidät heidän korkealta hevoselta. Voit vetää moraalisen maton heidän jalkojensa alle. (Anteeksi metafoorien sekoittamisesta.)

Kutsutaan tätä mitä se on. Se ei ole yksinkertainen politiikan valvonta. Tämä on synti.

Miksi voimme kutsua tätä synniksi?

Palattuaan Paavalin roomalaisille esittämiin sanoihin hän kirjoitti: ”Olkoon jokainen ihminen alistettava korkeammille viranomaisille”. Se on Jumalan käsky. Hän kirjoitti myös: ”Jokainen, joka vastustaa auktoriteettia, on ottanut kantaa Jumalan järjestelyyn; ne, jotka ovat ottaneet kantaa sitä vastaan, tuomitsevat itseään. ”Kannattaa Jumalan järjestelyä. Eikö se, mitä luopuneet tekevät? Eivätkö he vastusta Jumalaa? Lopuksi Paavali varoitti meitä kirjoittamalla, että maailman hallitukset ovat ”Jumalan ministeriä, kostoa ilmaistakseen vihansa sitä vastaan, joka harjoittaa pahaa.”

Heidän tehtävänsä on suojella yhteiskuntaa rikollisilta. Rikollisten piilottaminen heistä tekee organisaatiosta ja yksittäisistä vanhimmista rikoskumppaneita tosiasian jälkeen. Heistä tulee osallisiksi rikoksessa.

Siksi tämä on sekä synti, koska se on ristiriidassa Jumalan järjestelyn kanssa, että rikos, koska se estää ylimpien viranomaisten työtä.

Järjestö on systemaattisesti tottelematta Jehovaa Jumalaa. He vastustavat nyt järjestelyä, jonka Jumala on ottanut käyttöön yhteiskunnan suojelemiseksi rikollisilta. Kun joku on todellinen luopija - kun joku vastustaa Jumalaa - ajatteleeko, ettei siitä ole seurauksia? Kun Heprealaisten kirjoittaja kirjoitti: ”On pelottavaa joutua elävän Jumalan käsiin”, vitsaili hän vain?

Todellinen kristitty tunnetaan rakkauden laadulla. Todellinen kristitty rakastaa Jumalaa ja tottelee siten Jumalaa ja rakastaa lähimmäistään, mikä tarkoittaa hänestä huolehtimista ja hänen suojelemista vahingoilta.

Paavali päättää kirjoittamalla: "Siksi olet pakottava syy alistua, paitsi tuon vihan, myös omatuntonne takia."

”Pakottava syy… omatuntoosi.” Miksi hallintoelin ei tunnu pakollista toimittaa? Heidän kollektiivisen omatuntonsa tulisi liikuttaa rakkaudella ensin tottelemaan Jumalan käskyä ja toiseksi suojelemaan naapureitaan vaarallisilta saalistajilta. Silti kaikki, mitä näemme näkevämme, on huolta itsestään.

Vakavasti, kuinka kukaan voi perustella pedofiilin ilmoittamatta jättämisen viranomaisille? Kuinka voimme antaa petoksen mennä hillitsemättömäksi ja säilyttää silti puhtaan omatunto?

Tosiasia, ettei Raamatussa ole mitään, mikä kieltää rikoksista ilmoittamisen. Päinvastoin. Kristittyjen oletetaan olevan malli kansalaisia, jotka tukevat maan lakia. Joten vaikka Jumalan ministeri ei määrää rikoksista ilmoittamista, naapurin rakastaminen itsenäiseksi siirtää kristittyä suojelemaan kansalaisiaan, kun hän tietää, että löysällä on seksuaalinen saalistaja. He eivät kuitenkaan koskaan tehneet tätä, edes kerran, Australiassa, ja tiedämme kokemuksesta, että Australia on vain jäävuoren huippu.

Kun Jeesus tuomitsi nykypäivänsä uskonnolliset johtajat, yhdellä sanalla käytettiin uudestaan: tekopyhiä.

Voimme näyttää organisaation tekopyhyyden kahdella tavalla:

Ensinnäkin epäjohdonmukaisissa politiikoissa.

Vanhimmat käsketään ilmoittamaan jokaisesta synnistä, josta heille ilmoitetaan, vanhempien kehon koordinaattorille. Koordinaattorista tai COBE: stä tulee kaikkien seurakunnan syntien arkisto. Syynä tähän politiikkaan on, että jos synti ilmoitetaan yhdeltä todistajalta, ruumis ei voi toimia; mutta jos myöhemmin toinen vanhempi ilmoittaa saman synnin toiselta todistajalta, COBE tai koordinaattori tietää molemmat ja niin elin voi toimia.

Joten emmekö laajenna tätä politiikkaa Jumalan ministeriin? Totta, yhden seurakunnan vanhimmilla voi olla vain yksi todistaja seksuaalisen hyväksikäytön tekoon, mutta ilmoittamalla jopa tästä yhdestä tapauksesta he kohtelevat ylin viranomaisia ​​samoin kuin COBE. Kaikille he tietävät, heistä tulee toinen todistaja. Voi olla, että viranomaisille on ilmoitettu erilainen tapaus.

On tekopyhää valvoa tätä politiikkaa sisäisesti eikä myöskään ulkoisesti.

Viime aikoina on kuitenkin paljastunut suurempi tekopyhyys.

Pelastaakseen itsensä 35 miljoonan dollarin tuomiosta Montana-asiassa, he veivät korkeimpaan oikeuteen vaatiakseen toimistooikeutta ja tunnustusvaltion oikeutta. He väittivät, että heillä oli oikeus pitää rikoksen tunnustus luottamuksellisena ja yksityisenä. He voittivat, koska tuomioistuin ei halunnut antaa ennakkotapausta, joka vaikuttaisi kaikkiin kirkkoihin. Täällä näemme, mikä on tärkeätä organisaatiolle. Sen sijaan, että maksisivat rangaistuksen rikoksista ilmoittamatta jättämisestä, he valitsivat rahat eheyden sijaan ja julkisesti liittoutuivat katolisen kirkon kanssa ja hyväksyivät yhden sen kauhistuttavimmista opista.

alkaen Vartiotorni:

”Trentin neuvosto päätti vuonna 1551”, että sakramentin tunnustus on jumalaperäistä ja välttämätöntä pelastamiseksi jumalallisen lain nojalla. . . . Neuvosto korosti kirkossa ”alusta alkaen” harjoitetun aurikarisen [korvassa sanotun, yksityisen] tunnustuksen oikeutusta ja tarpeellisuutta ”-Uusi katolinen tietosanakirja, Vol. 4, s. 132. ”(g74 11/8 s. 27–28 Pitäisikö meidän tunnustaa? - Jos niin, kenelle?)

Katolinen kirkko loukkasi roomalaisille 13: 1-7 ja muutti maallisena auktoriteettina kilpaillakseen Jumalan perustamia korkeampia viranomaisia. Heistä tuli oma kansansa omalla hallituksellaan ja pidetään itseään maailman kansakuntien yläpuolella. Sen vallasta tuli niin suuri, että se määräsi omat lait maailman hallituksille, Jumalan ministerille. Tämä heijastaa hyvin Jehovan todistajien asennetta. He pitävät itseään "mahtavana kansakuntana", ja hallintoelimen sääntöjä on noudatettava, vaikka niitä ei olisi olemassa, vaikka ne olisivat ristiriidassa maailman kansakuntien sääntöjen kanssa.

Tunnustuksellisen sakramentti on tällainen maallisen auktoriteetin juurruttaminen. Se ei ole raamatullinen. Vain Jeesus on nimetty anteeksi syntien antamiseksi ja pelastuksen tarjoamiseksi. Miehet eivät voi tehdä tätä. Rikoksia tehneille syntisille ei ole oikeutta eikä velvollisuutta suojella hallitukselle oikeudenmukaisesti maksettavia syntisiä. Lisäksi organisaatio on jo kauan väittänyt, ettei sillä ole papistoa.

Uudelleen alkaen Vartiotorni:

"Veljesten seurakunta estää ylpeän papiston luokan pitämisen, joka kunnioittaa itseään korkealla äänellä ja nousee ilmion yläpuolelle." (W01 6/1, s. 14, par. 11)

Tekopyhät! Varallisuuden suojelemiseksi he ovat löytäneet tavan kiertää alistumisen korkeammalle viranomaiselle, jonka Jumala on perustanut hänen ministerinsä, omaksumalla katolisen kirkon epäkirjoituksellinen käytäntö. He väittävät, että katolinen kirkko on suuren porton, Babylonin, tärkein osa, ja pienemmät kirkot ovat hänen tyttärensä. No, he ovat nyt julkisesti hyväksyneet adoption kyseiseen perheeseen antamalla maa tuomioistuimelle opin, jota he ovat pitkään kritisoineet osana väärää uskontoa.

Joten jos haluat protestoida heidän politiikkaansa ja käyttäytymistään, nöyrän mielestäni sinun pitäisi unohtaa kahden todistajan sääntö ja keskittyä siihen, kuinka todistajat rikkovat Jumalan lakia. Kiinnitä se kylttiisi ja näytä se.

Miten:

Hallintoelin väittää olevansa oikeassa
katolisen valtakunnallisen

Tai ehkä:

Hallintoelin tottelee Jumalaa.
Katso Room. 13: 1-7

Se voi olla, että todistajat sekoittavat Raamattuaan.

Tai ehkä:

Todistajat eivät tottele ylimmän viranomaisia
piilota pedofiilit Jumalan ministeriltä
(Roomalaiset 13: 1-7)

Tarvitset suuren merkin siihen.

Samoin, jos pääset keskusteluesitykseen tai uutistoimittaja asettaa kameran kasvoihisi ja kysyy, miksi protestoit, sano jotain seuraavaa: ”Raamatussa Roomalaisessa kirjassa 13 käsketään kristittyjä noudattamaan hallitusta ja se tarkoittaa, että meidän on ilmoitettava kauheita rikoksia, kuten murhat, raiskaukset ja lasten seksuaalinen hyväksikäyttö. Todistajien mukaan he seuraavat Raamattua, mutta he jatkuvasti tottelevat tätä yksinkertaista, suoraa Jehovan Jumalan käskyä. "

Nyt on ääni purema, jonka haluaisin kuulla kello kuusi uutisia.

Kiitos ajastasi.

Meleti Vivlon

Artikkelit kirjoittanut Meleti Vivlon.
    17
    0
    Haluaisitko ajatuksiasi, kommentoi.x