For mig er læren om det andet får en af ​​de største synder under ledelsen af ​​Jehovas Vidners organisation. Grunden til at jeg tror dette er, at de instruerer millioner af Kristi tilhængere om at være ulydige mod deres Herre. Jesus sagde:

”Han tog også et brød, takkede, knækkede det og gav dem det og sagde:” Dette betyder min krop, som skal gives på dine vegne. Hold gøre dette til ihukommelse af mig.”20 Han gjorde også det samme med koppen, efter at de havde aftenmåltidet, idet han sagde:” Denne kop betyder den nye pagt i kraft af mit blod, som skal hældes ud på dine vegne. ”(Luke 22: 19, 20)

”For jeg modtog fra Herren, hvad jeg også overleverede dig, at Herren Jesus den aften, hvor han skulle blive forrådt, tog et brød, 24, og efter at have takket ham, brød han det og sagde:” Dette betyder min organ, der er på dine vegne. Hold gøre dette til ihukommelse af mig.”25 Han gjorde det samme med koppen, efter at de havde aftenmåltid og sagde:” Denne kop betyder den nye pagt i kraft af mit blod. Fortsæt med at gøre dette, hver gang du drikker det, til minde om mig.”26 For hver gang du spiser dette brød og drikker denne kop, fortsætter du med at forkynde Herrens død, indtil han kommer.” (1 Corinthians 11: 23-26)

Beviset er klart. At tage emblemerne er noget Det gør vi efter Herrens befaling. Han befalede os ikke at se eller observere, mens andre deltager. Vi drikker vinen, og vi spiser brødet til minde om vores Herre og forkynder således hans død, indtil han vender tilbage.

Så hvorfor adlyder millioner af Jehovas Vidner offentligt deres Herre?

Kan det være, at i stedet for at lytte til deres mesters stemme, har de vendt ørerne mod mænd?

Hvad mere kan det være? Eller kom de op med denne åbenlyse ulydighed alene. Næsten! De, der hævder kappen af ​​leder eller guvernør for Jehovas Vidner, har forsøgt at fortryde Herrens ord ved at anvende vild spekulation. Dette har foregået siden før langt størstedelen af ​​vidner, der lever i dag, blev født ..

”Så du ser, at du skal reddes i et bestemt håb. Nu handler Gud med dig, og ved hans forhold til dig og hans åbenbaringer af sandhed til dig skal han dyrke noget håb i dig. Hvis han dyrker håbet om at komme til himlen i dig, bliver det din faste tillid, og du bliver bare opslugt af det håb, så du taler som en, der har håb om at komme til himlen, regner du med at du tænker på det, du beder til Gud som udtryk for det håb. Du sætter det som dit mål. Det gennemsyrer hele dit væsen. Du kan ikke få det ud af dit system. Det er håbet, der fængsler dig. Så må det være, at Gud har vækket dette håb og fået det til at komme til liv i dig, for det er ikke et naturligt håb for det jordiske menneske at underholde.
Hvis du er en af ​​Jonadabs eller en af ​​"den store skare" af velvilje-personer, vil du ikke blive fortæret af dette himmelske håb. Nogle af Jonadabs er meget fremtrædende i Herrens arbejde og har en vigtig rolle i det, men de har ikke det håb, når du taler med dem. Deres ønsker og håb tiltrækker de jordiske ting. De taler om de smukke skove, hvordan de ville elske at være skovbrugere på nuværende tidspunkt og have det som deres kontinuerlige omgivelser, og de kan lide at blande sig med dyrene og have herredømme over dem og også luftens fugle og fisk af havet og alt, hvad der kryber over jordens overflade. ”
(w52 1 / 15 s. 63-64 spørgsmål fra læsere)

Du bemærker måske, at der ikke findes nogen skrifter, der understøtter denne fantasifulde spekulation. Faktisk kræver det eneste vers, der nogensinde er brugt, læseren til at ignorere sammenhængen og acceptere personlig fortolkning af JW-ledere.

”Ånden selv vidner med vores ånd, at vi er Guds børn.” (Romerne 8: 16)

Hvad betyder det? Hvordan vidner ånden? Det er en regel, vi altid skal følge, at når vi ikke kan forstå betydningen af ​​en tekst alene, ser vi på konteksten. Understøtter sammenhængen i Romerne 8:16 fortolkningen af ​​JW-lærere? Læs Romerne 8 for dig selv og lav din egen beslutsomhed.

Jesus fortæller os at vi skal tage del. Det er meget klart. Der er ikke plads til fortolkning. Han fortæller os heller ikke noget om at beslutte, om vi skal deltage eller ej ud fra hvilken slags håb vi har, eller hvor vi vil leve, eller hvilken belønning vi ønsker. (Faktisk forkynder han ikke engang to håb og to belønninger.) Alt det der er "sammensatte ting".

Så når du nærmer dig den årlige JW-mindehøjtidelighed, så spørg dig selv: "Er jeg villig til at adlyde en direkte kommando fra min Herre Jesus baseret på spekulation og fortolkning af mennesker?" Nå, er du?

_____________________________________________________

For mere information om dette emne, se serien: Nærmer sig 2015-mindesmærket samt Satans store kup!

Meleti Vivlon

Artikler af Meleti Vivlon.
    43
    0
    Vil elske dine tanker, bedes du kommentere.x
    ()
    x