Okay, dette falder bestemt ind under kategorien "Here we go again". Hvad taler jeg om? I stedet for at fortælle dig, lad mig vise dig.

Dette uddrag er fra en nylig video fra JW.org. Og du kan sandsynligvis se af det, hvad mener jeg med "her går vi igen". Hvad jeg mener er, at vi har hørt denne sang før. Vi hørte det for hundrede år siden. Vi hørte det for halvtreds år siden. Scenen er altid den samme. For hundrede år siden var verden i krig og millioner blev dræbt. Det virkede som om enden var kommet. På grund af ødelæggelsen, som krigen medførte, var der også hungersnød mange steder. Derefter, i 1919, et år efter krigen sluttede, brød en pest ud, kaldet den spanske influenza, og flere døde i pesten, end der blev dræbt i krigen. At drage fordel af disse katastrofale begivenheder var mænd som JF Rutherford, der forudsagde, at afslutningen kunne komme i 1925.

Det ser ud til, at der er en 50-årig cyklus til denne vanvid. Fra 1925 flyttede vi til 1975, og nu, når vi nærmer os 2025, har vi Stephen Lett fortalt os, at vi er i "utvivlsomt den sidste del af den sidste del af de sidste dage, kort før den sidste dag i de sidste dage . ”

Da disciplene bad Jesus om et tegn for at advare dem om, hvornår slutningen skulle komme, hvad var de første ord ud af hans mund?

”Pas på, at ingen vildleder dig…” (Matt 24: 5).

Jesus vidste, at frygt og usikkerhed om fremtiden ville gøre os lette mål for shystere, der ønsker at drage fordel af os til deres egen fordel. Så den første ting, han fortalte os, var at "se ud, at ingen vildleder dig."

Men hvordan kunne vi undgå at blive vildledt? Ved at lytte til Jesus og ikke til mænd. Så efter at have givet os denne advarsel, går han i detaljer. Han begynder med at fortælle os, at der ville være krige, madmangel, jordskælv og ifølge Lukas beretning i Lukas 21:10, 11, pestilenser. Han siger dog ikke at være foruroliget, fordi disse ting bare vil ske, men for at citere ham, "slutningen er endnu ikke." Derefter tilføjer han, "alle disse ting er en begyndelse på angst".

Så Jesus siger, at når vi ser et jordskælv eller pest, en fødevaremangel eller en krig, at vi ikke skal løbe rundt og græde: ”Enden er nær! Enden er nær!" Faktisk fortæller han os, at når vi ser disse ting, vil du vide, at enden endnu ikke er, ikke er nær; og at disse er begyndelsen på angst.

Hvis skadedyr som Coronavirus er "begyndelsen på nød," hvordan kan Stephen Lett hævde, at de signalerer, at vi er i den sidste del af den sidste del af de sidste dage. Enten accepterer vi det, Jesus fortæller os, eller vi ser bort fra Jesu ord til fordel for dem fra Stephen Lett. Her har vi Jesus Kristus på højre hånd og Stephen Lett på venstre hånd. Hvilken ville du hellere adlyde? Hvilken ville du hellere tro?

Den sidste del af de sidste dage er i det væsentlige de sidste dage af de sidste dage. Det ville betyde, at Stephen Lett prøver meget på at sælge os på tanken om, at vi ikke kun er i de sidste dage af de sidste dage, men vi er i de sidste dage af de sidste dage i de sidste dage.

Vorherre vidste i sin visdom, at en sådan advarsel ikke ville være nok; det er den advarsel, han allerede gav os. Han vidste, at vi er alt for modtagelige for panik og villige til at følge enhver løgner, der hævder at have svaret, så han gav os endnu mere at fortsætte.

Efter at have fortalt os, at selv han ikke vidste, hvornår han ville komme tilbage, giver han os sammenligningen med Noahs dage. Han siger, at de i disse dage ”var glemme, indtil floden kom og fejede dem alle væk” (Mattæus 24:39 BSB). Og så bare for at sikre, at vi ikke antager, at han taler om mennesker, der ikke er hans disciple; at hans disciple ikke vil være glemsomme, men vil være i stand til at skelne, at han er ved at komme, siger han til os: "Vær derfor opmærksom, for I kender ikke den dag, hvor jeres Herre vil komme" (Matt 24:42). Du ville tro, det ville være nok, men Jesus vidste bedre, og så to vers senere siger han, at han kommer, når vi mindst venter det.

”Så skal du også være klar, for Menneskesønnen kommer på en time, hvor du ikke forventer ham.” (Matteus 24:44 NIV)

Det lyder helt sikkert som det styrende organ forventer, at han kommer.

I godt over 100 år har lederne af organisationen ledt efter tegn og fået alle begejstrede på grund af ting, de så som tegn. Er dette en god ting? Er dette kun resultatet af menneskelig ufuldkommenhed; velmenende humling?

Jesus sagde dette om dem, der konstant ledte efter tegn:

"En ondskabsfuld og utroskabelig generation fortsætter med at søge et tegn, men intet tegn vil blive givet det undtagen tegn på profeten Jonas." (Matteus 12:39)

Hvad ville kvalificere en moderne generation af kristne som utro? De salvede kristne er en del af Kristi brud. Så en 10-årig affære med billedet af åbenbaringens vilde dyr, som Jehovas vidner hævder repræsenterer De Forenede Nationer, vil helt sikkert betegnes som utroskab. Og ville det ikke være ondt at få folk til at ignorere Kristi advarsler ved at forsøge at få dem til at tro på tegn, der egentlig ikke betyder noget? Man må undre sig over motivationen bag sådan en ting. Hvis alle Jehovas Vidner mener, at det styrende organ har en særlig indsigt i aktuelle begivenheder; nogle måder at forudsige, hvor tæt slutningen er og give livreddende information, når tiden kommer, så vil de være blindt lydige over for alt, hvad Organisationen - som det styrende organ - beder dem om at gøre.

Er det det, de prøver at opnå?

Men i betragtning af at de har gjort dette mange gange før, og at de hver gang har fejlet; og i betragtning af at de lige nu fortæller os, at Coronavirus er et tegn på, at vi er tæt på slutningen, når Jesus meget specifikt fortæller os det modsatte - ja, gør det dem ikke til falske profeter?

Forsøger de at udnytte øjeblikkets panik til deres egne formål? Det er trods alt, hvad en falsk profet gør.

Bibelen fortæller os:

”Når profeten taler i Jehovas navn, og ordet ikke er opfyldt eller ikke går i opfyldelse, talte Jehova ikke det ord. Profeten talte det formodende. Du skal ikke frygte ham. '”(18. Mosebog 22:XNUMX)

Hvad betyder det, når der står "du skal ikke frygte ham"? Det betyder, at vi ikke skal tro ham. For hvis vi tror på ham, vil vi være bange for at ignorere hans advarsler. Frygt for at lide under resultatet af hans forudsigelser vil få os til at følge ham og adlyde ham. Det er det ultimative formål med den falske profet: at få folk til at følge og adlyde ham.

Så hvad tror du? Handler Stephen Lett, på vegne af det styrende organ, formodende? Skal vi frygte ham? Bør vi frygte dem? Eller rettere: Skal vi frygte den Kristus, der aldrig har svigtet os og aldrig styrt denne ned på den forkerte vej, selv en gang?

Hvis du tror, ​​at disse oplysninger vil være til gavn for venner og familie i organisationen eller andre steder, er du velkommen til at dele den på sociale medier. Hvis du gerne vil blive informeret om kommende videoer og live streaming begivenheder, skal du sørge for at abonnere. Det koster os penge at gøre dette arbejde, så hvis du gerne vil hjælpe med den frivillige donation, lægger jeg et link i beskrivelsen af ​​denne video, eller du kan navigere til beroeans.net, hvor der også er en donationsfunktion .

Mange tak for at have set.

Meleti Vivlon

Artikler af Meleti Vivlon.
    13
    0
    Vil elske dine tanker, bedes du kommentere.x
    ()
    x