Hei kaikki. Olen saanut sähköpostia ja kommentteja, joissa on kysytty, mitä videoille on tapahtunut. No, vastaus on melko yksinkertainen. Olen ollut sairas, joten tuotanto on pudonnut. Olen parempi nyt. Älä huoli. Se ei ollut COVID-19, vain tapaus vyöruusu. Ilmeisesti minulla oli lapsena vesirokko ja virus on piiloutunut järjestelmääni koko tämän ajan odottaen mahdollisuutta hyökkäykseen. Minun on myönnettävä, että pahimmassa tilanteessa kasvoni näyttivät melko silmältä - kuin olisin ollut baaritaistelun väärässä päässä.

Tällä hetkellä olen yksin, seison ulkona näissä kauniissa ympäristössä, koska minun piti vain päästä ulos talosta. Koska olen yksin, aion ottaa kasvonaamioni pois.

Olen ollut jonkin aikaa huolestunut joistakin asioista. Olen huolestunut Jumalan lapsista. Jos olet kristitty - tarkoitan todellinen kristitty, ei pelkästään nimessä, vaan tarkoituksessa - jos olet todellinen kristitty, niin sinun huolenasi on Kristuksen ruumis, valitun seurakunnan kanssa.

Meille on tarjottu mahdollisuus hallita Kristuksen kanssa ja olla väline, jolla maailman ongelmat - ei vain paikallisyhteisömme ongelmat, ei vain oman maamme tai erityisen rodumme ongelmat, ei todellakaan edes vain maailman ongelmat , mutta ihmiskunnan ongelmat aikojen alusta lähtien - meille tarjotaan olevan väline, jolla voidaan vahvistaa koko epäonnistunut ja traaginen ihmiskunnan historia.

Voiko kutsu olla korkeampi? Voiko jotain tämän elämän tarjoamasta olla tärkeämpää?

Tarvitsemme uskoa nähdäksemme sen. Uskon avulla voimme nähdä näkymättömän. Usko antaa meille voittaa sen, mikä on silmämme edessä ja mikä saattaa vaikuttaa tärkeämmältä tällä hetkellä. Usko antaa meille mahdollisuuden laittaa tällaiset asiat perspektiiviin; nähdä ne turhina häiriötekijöinä, jotka he todella ovat.

Alussa paholainen loi perustan vilpilliselle maailmalle; valheelle rakennettu maailma. Jeesus kutsui häntä valheen isäksi, ja valhe näyttää viime aikoina kasvavan voimaan. On verkkosivustoja, jotka seuraavat poliitikkojen kertoimia valheita. Jotkut heistä ovat tuhansia, mutta monet hyväksyvät nämä miehet ja jopa kunnioittavat niitä. Totuuden rakastajina meitä saatetaan siirtää toimimaan sellaisia ​​asioita vastaan, mutta se on ansa.

Kaikki, mikä häiritsee meitä tekemästämme käskyä tehdä opetuslapsiksi ja saarnata Kristuksen hyviä uutisia, pelaaminen jumalattomien käsiin.

Kun saatana harhasi ensimmäisen kerran, taivaallinen Isämme julisti ennusteen selittäen, että siellä on kaksi jälkeläisten linjaa, toinen saatanasta ja toinen naisesta. Naisen siemen tuhoaa lopulta saatanan, joten voit hyvin kuvitella, miksi hän on pakkomielle tekemästä kaikkensa tuhon siemenen tuhoamiseksi. Koska hän ei pysty poistamaan sitä suoralla hyökkäyksellä, hän yrittää harhauttaa sen; viedä se pois todellisesta tehtävästään.

Älkäämme pelatko hänen käsiinsä.

Siellä on tuhansia meistä hajallaan yrittämässä löytää tiensä väärään uskontoon Kristuksen vapauteen. Joskus voimme kadottaa tietämme. Olemme olleet miesten peukalon alla niin kauan, että epäilemme valtaa. Jotkut ovat siirtyneet ihmisten absoluuttisen luottamuksen äärimmäisyydestä toiseen äärimmäisyyteen, jossa he ovat valmiita uskomaan mitä tahansa villiä teoriaa, kunhan se asettaa kyseenalaiseksi auktoriteetin hallussa olevat.

Luuletko saatanan välittävän? Ei. Ainoa hän välittää, että olemme irrotettuina pääasiallisesta tehtävästämme.

Ehkä näemme verkkosivuston, joka näyttää tarjoavan uskottavaa näyttöä siitä, että Kalifornian villit tulipalot aiheuttivat hallituksesta hiukkaspalkki-aseita, ja hyppäämme tuolle bändivaunulle. Tai ehkä näemme suihkumoottorien jättämät supistukset - tiivistyspolut - ja uskomme väitteen, jonka mukaan hallitus siemenee ilmakehän kemikaaleilla. Yllättävän suuri joukko ihmisiä on hyväksynyt väitteen, jonka mukaan maa on tasainen ja Nasa on salaliitossa.

Raamattu sanoo Sananlaskussa 14:15: "Naiivi ihminen uskoo jokaiseen sanaan, mutta taitaja harkitsee jokaista askelta."

En viettää aikaa todistaakseen, että jokainen näistä tarinoista on huijaus, koska voit tehdä sen itse helposti. Valtuudet tarkistaa väitteiden totuus tai virheellisyys on käden ulottuvilla. Joten miksi jotkut mieluummin vain uskovat sen sijaan, että yrittäisivät tarkistaa asiat itse. Eikö se saanut tuhlaamaan niin paljon aikaa aikaisemmassa uskossa: halu uskoa vain todentamatta. Luotamme sokeasti miehiin.

Näin hiljattain Facebookissa jotain väittäen, että koronavirus ei ole niin tappava kuin uskoimme, että sen eloonjäämisaste on 99.9%. Tämä tarkoittaa, että vain yksi tuhannesta ihmisestä kuolee siitä. Se ei tunnu niin pahaltä, eikö niin? Viestin kirjoittanut henkilö jopa antoi meille luvut, joten se näyttää uskottavalta niin kauan kuin - niin kauan kuin - emme tee itse matematiikkaa. Olen varma, että siihen hän luottaa.

Kuinka tätä viestiä tekevä henkilö saapui kyseiseen lukuun? Jakamalla viruksesta kuolleiden lukumäärä koko maan väestöön. No, tietysti selviät selviytymisestä, jos et ole koskaan saanut tartuntaa. Tarkoitan, että jos lasket mahdollisuuden kuolla synnytyksen aikana sisällyttämällä laskelmaan kaikki maailman miehet, lopputuloksesi on melko hyvä selviytymisaste.

Facebook-juliste haastoi lukijaa jakamaan nämä tiedot, ”jos olet tarpeeksi rohkea”. Ja siinä on mielestäni ongelma. Nämä ihmiset käyttävät hyväkseen kasvavaa epäluottamusvaltaa viranomaisiin. Yhtenä Jehovan todistajana luotin organisaatiota johtavien miesten auktoriteettiin. Näen nyt, että organisaatio petti minut. Tiedän, että hallitukset ovat harhauttaneet meitä, instituutiot ovat harhaan johtaneet, kirkot ovat harhaan johtaneet. Joten minusta voi olla erittäin helppoa luottaa epäluuloisiin kaikkiin tällaisiin viranomaisiin. Minun on taisteltu niin kauan ja niin täysin, etten halua enää koskaan lankaan mennä lankaan.

Mutta se ei ollut instituutio, joka petti meitä, olipa se sitten poliittinen, kaupallinen tai uskonnollinen. Se oli vain miehiä takana. Muut miehet pyrkivät hyödyntämään petollisuuden tunnetta valehtelemalla meille ja istuttamalla päähänsä villit salaliitoteoriat. Jos potkaisemme itseämme sokean uskon antamisesta siihen, mitä hallintoelimen kahdeksan miestä opetti meille, luotamme nyt sokeasti siihen, mitä jokin tuntematon kaveri, jolla on verkkosivusto, kertoo meille mistä tahansa.

Sanon asioita heti, mutta en pyydä sinua uskoa minua, pyydän sinua varmistamaan, mitä sanon sinulle. Se on ainoa suojasi.

Kuinka voit välttää lankeamasta uudestaan?

Oli yksi ihminen, joka oli halukas kuolemaan puolestasi. Se oli Jeesus. Hän ei koskaan hyödyntänyt ketään, vaan tuli palvelemaan. Hänen uskollisen opetuslapsensa Johanneksen innoittamana oli kirjoittaa seuraavat kohdat 1.Joh. 4: 1 - ”Rakkaat ystäväni, älä usko kaikkia, jotka väittävät olevan Henkeä, vaan testaa heitä selvittämään, onko heidän saama henki Jumalasta. Sillä monet väärät profeetat ovat lähteneet kaikkialle. ” (Hyvien uutisten käännös)

Sinä ja minä olemme luotu Jumalan kuvaksi. Toisin kuin eläimet, meillä on järkevä voima. Meillä on tämä upea aivot, mutta niin harvat meistä päättävät käyttää sitä. Se on kuin lihas. Jos harjoittelet lihaksia, ne vahvistuvat ja sinusta tulee enemmän koordinaatiota. Mutta se vie vaivaa. On paljon helpompaa vain istua kotona ja katsella televisiota. Sama pätee aivoihin. Jos emme käytä sitä, jos emme yritä, niin teemme itsestämme haavoittuvan.

Paavali kertoo meille: "Varo: ehkä voi olla joku, joka vie sinut saalistaan ​​filosofian ja tyhjän petoksen kautta ihmisten perinteiden mukaisesti, maailman alkuaineiden ja ei Kristuksen mukaan". (Kolos. 2: 8)

Se ei liity pelkästään uskonnolliseen opetukseen, vaan kaikkeen, mikä häiritsisi meitä Kristuksesta.

Paholainen haluaa meidän olevan hajamielinen. Itse asiassa hän rakastaa sitä, jos hän saisi meidät tottelemaan Herraa. Hän on hankala ja hänellä on ollut tuhansia vuosia täydentääkseen käsityötään.

Äskettäin olen kuullut väittävän, että kasvomaskit ovat osa jonkinlaista hallituksen salaliittoa vapauksien poistamiseksi. Pian meille pistetään henkilöllisyystodistuksia COVID-19-injektioiden varjolla.

Amerikkalaiset vaaliavat ensimmäistä muutosoikeuttaan sananvapauteen, joten tällä väitteellä näyttää olevan vetovoima. Ajatellaanpa sitä kuitenkin hetkellisesti kriittisesti. Sanoisitko saman käännösten signaloinnista ajon aikana? Voisit väittää, että missä ja milloin käännyt, on yksityisyyden suojaon liittyvä ongelma, eikä kukaan ole oikeutettu tietämään sitä. Voisit väittää, että se, päätätkö kertoa muille, suunnitteletko kääntyä vai ei, on sananvapaus. Siksi, jos poliisi sakottaa sinua siitä, että et ilmoittanut käännöstä, eikö hän ole loukannut perustuslaillisia oikeuksiasi?

Voin vain nähdä, että paholainen nauraa itseään typerältä, kun hän saa kristityt sivuun sellaisista naurettavista asioista. Miksi? Koska hän ei pelkästään muuta heidän keskittymistään valtakunnasta maailmankysymyksiin, vaan hän saattaa jopa saada harjoittamaan kansalaistovereita.

Onko sillä merkitystä, toimiiko kasvonaamio vai ei? Kristityille sen ei pitäisi olla. Miksi sanon sen? Sen vuoksi, mitä Paavali kirjoitti kristittyille Roomassa.

Olkoon kaikki hallitsevien viranomaisten alaisia, sillä ei ole muuta auktoriteettia kuin mitä Jumala on perustanut. Jumala on perustanut olemassa olevat viranomaiset. Joten kuka kapinoi auktoriteettia vastaan, kapinoi sitä vastaan, mitä Jumala on asettanut, ja ne, jotka niin tekevät, antavat oikeuden itse. Sillä hallitsijat eivät pidä terroria niille, jotka tekevät oikein, vaan niille, jotka tekevät vääriä. Haluatko olla vapaa pelkäämästä viranomaista? Tee sitten mikä oikein ja sinut kiitetään. Sillä auktoriteetti on Jumalan palvelija sinun hyväksesi. Mutta jos teet väärin, pelkää, sillä hallitsijat eivät kanna miekkaa ilman syytä. He ovat Jumalan palvelijoita, vihan tekijöitä rangaistakseen väärintekijää. Siksi on pakollista toimittaa viranomaisille paitsi mahdollisten rangaistusten lisäksi myös omatuntonsa vuoksi.

Siksi maksat myös veroja, sillä viranomaiset ovat Jumalan palvelijoita, jotka antavat koko ajan hallintoon. Anna jokaiselle, mitä olet heille velkaa: Jos olet velkaa veroja, maksa veroja; jos tulot, niin tulot; jos kunnioitus, niin kunnioitus; jos kunnia, niin kunnia. ” (Roomalaiset 13: 1-5 NIV)

Saatat löytää presidenttisi, kuninkaasi, pääministerin tai kuvernöörin luonteen tuomittavaksi. Ajatus näyttää tällaiselle miehelle kunnioitusta tai kunniaa voi vaikuttaa kauhistuttavalta. Siitä huolimatta, tämä on kuninkaan käsky, ja hän ansaitsee kunnioituksen, kunnian ja kuuliaisuuden. Lisäksi, jos pidät hänestä, niin sinä voit jonain päivänä arvioida koko maailmaa. Joten ole vain kärsivällinen.

Yritän sanoa, että olemme vapautuneet orjuudesta miehille, joten älkäämme antako meidän joutua taas olemaan miehien hallinnassa, jotka edistävät itsepalvelevia villejä ja vinoja ideoita. Ne voivat saada meidät unohtamaan palkinnon, aivan kuten Jehovan todistajien hallintoelin melkein teki.

Ole hyvä ja lue seuraava kohta ja mietti sitä rukoillen, sillä siinä on viisauden maailma:

Paavalin sanat korinttilaisille kohdassa 1. Kor. 3: 16-21 (BSB).

”Etkö tiedä, että itse olette Jumalan temppeli ja että Jumalan Henki asuu teissä? Jos joku tuhoaa Jumalan temppelin, Jumala tuhoaa hänet; sillä Jumalan temppeli on pyhä, ja sinä olet se temppeli.

Älä kukaan pettää itseään. Jos joku teistä luulee olevansa viisaa tässä aikakaudella, hänestä tulisi tulla typerys, jotta hänestä voisi tulla viisas. Sillä tämän maailman viisaus on hulluutta Jumalan silmissä. Kuten on kirjoitettu: "Hän tarttuu viisaisiin heidän vihaisuuteensa." Ja taas: "Herra tietää, että viisaiden ajatukset ovat turhia".

Siksi lopeta kerskaaminen miehillä. Kaikki asiat ovat sinun, olipa Paavali tai Apollos tai Kefas, tai maailma tai elämä tai kuolema, tai nykyhetki tai tulevaisuus. Kaikki ne kuuluvat sinulle, [kaikki kuuluvat sinulle]

ja sinä kuulut Kristukseen, ja Kristus kuuluu Jumalalle. ”

Ajattele sitä: "Sinä olet Jumalan temppeli." "Kaikki asiat kuuluvat sinulle." "Sinä kuulut Kristukseen."

Meleti Vivlon

Artikkelit kirjoittanut Meleti Vivlon.
    27
    0
    Haluaisitko ajatuksiasi, kommentoi.x