JackSprat teki kommentti viimeaikaisen viestin alla Kristillinen puolueettomuus ja järjestön osallistuminen Yhdistyneisiin Kansakuntiin josta olen kiitollinen, koska olen varma, että hän tuo esiin näkemyksen, josta monet ovat samaa mieltä. Haluaisin käsitellä sitä täällä.

Olen samaa mieltä siitä, että mahdollisuus muutokseen siitä kirjeen kirjoittamiskampanjasta, johon pyydän kaikkia jakamaan, on häviävän pieni. Lisäksi yksittäisen kirjeen vaikutus on vähäinen. Pelto ei kuitenkaan kastu yhdestä pisarasta sateen, mutta jokainen pisara edistää sadon kastelua. Kysymys kuuluu, mitä satoa odotamme saavan? Jotkut ilmeisesti ajattelevat, että menen positiiviseen muutokseen, ja uskovat, että se on turhaa. En olisi eri mieltä, vaikka en olisi hyvä kristitty, jos sellainen ei tekisi minusta onnellista. Käytännössä en kuitenkaan ennakoi sitä. Odotan jotain muuta; jotain enemmän kahden aiemman kampanjan tulosten luonteesta, joihin JackSprat viittaa. Sekä Venäjällä että Malawissa kirjeiden kohteet vain vihastuivat ja vakiintuivat heidän toimintaansa.

Jehova on aina oikeassa, mutta hän ei johda sitä. Hän johtaa ystävällisesti. Harkitse tätä Raamatun ohjetta:

”. . .Jos vihollisesi on nälkäinen, anna hänelle leipää syödä; Jos hän on janoinen, anna hänelle vettä juoda, sillä sinä kasat polttavia hiilejä päähänsä, ja Jehova palkitsee sinut. ”(Sananlaskut 25: 21, 22)

Muinaisina aikoina he kasasivat kuumia hiiliä mineraalikivelle sen sulattamiseksi, ja jos siellä oli jalometalleja, ne juoksivat pois ja kerättiin. Jos mineraalikivi olisi arvoton, se paljastaisi myös.

Joten tämä komento on tapa nähdä, mikä on piilossa ihmisen sydämessä. He väistämättä altistavat itsensä maailmalle niin hyväksi kuin pahaksi.

Tarkastellaan Mooseksen tapausta faraon kanssa. Jehova johti yksinkertaisella vaarattomalla ihmeellä, mutta farao ei kuunnellut. Jokaisella seuraavalla ihmeellä hän antoi faraolle ulospääsyn, mutta miehen ylpeys sokaisi hänet toimintatavalle, joka oli hänen etujensa mukaista. Lopulta hänen kansansa tuhoutui, ja hänen voimakas armeijansa hävisi, ja hänestä tuli historiallinen paria - esineopetus tuleville sukupolville.

Jos tarpeeksi meistä kirjoittaa ja järjestöä johtavien miesten sydämissä ei ole kultaa tai hopeaa, silloin heidän vihansa kutsuminen matolle julkisesti väärinkäytöksistä siirtää heidät entistä suurempiin virheisiin, mikä puolestaan ​​auttaa herättämään vielä enemmän veljistämme ja siskoistamme.

He rakastavat lainata sananlaskuja 4: 18 niihin sovellettaviksi, mutta jae, jonka heidän tulisi soveltaa, on seuraava:

"Jumalattomien tie on kuin pimeys; He eivät tiedä mikä tekee niistä kompastukseen. ”(Sananlaskut 4: 19)

Hallintoneuvosto ei selvästikään tiedä, mikä saa heidät kompastumaan. Joku kommentoi minulle, että he tekivät meille kaikille suuren palveluksen tullessaan päällekkäisten sukupolvien oppiin. Jos sitä ei olisi ollut, en olisi herännyt vuonna 2010. He astuvat jatkuvasti omille jaloilleen ja kompastuvat asioihin, joita he eivät näe. Ylpeys on suuri sokaiseva voima. Toimimalla oikein ja kutsumalla heitä siihen tottelemme Jumalaa ja edistämme vanhurskauden syytä, joka pyrkii aina palauttamaan syntisen totuuden polulle.

Haluaisin pyytää teiltä kaikilta suosiota. Jos käyt muilla sivustoilla, jaa linkki tähän artikkeliin keinona mainostaa tätä kampanjaa.  Mitä enemmän sadetta, sitä suurempi sato.

Todellisen palvonnan tunnistaminen, osa 10: Christian neutraali

 

 

 

Meleti Vivlon

Artikkelit kirjoittanut Meleti Vivlon.
    61
    0
    Haluaisitko ajatuksiasi, kommentoi.x